Son ASlan Kaka Leite
Milana 349 m Ytl Bonservis üCreti Ödedik Takım İflasın Eşigine Geldi Bakalım İlerleyen Günler Neyi Gösterecek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadro Görünümü Söyle oLdu
Son ASlan Kaka Leite
Milana 349 m Ytl Bonservis üCreti Ödedik Takım İflasın Eşigine Geldi Bakalım İlerleyen Günler Neyi Gösterecek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadro Görünümü Söyle oLdu
Last edited by MoNToLiVo_ : 22.Mart.2009 at 04:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hazırlık kampı
Türkiye Süper Kupa Bizim
Ligde Acılısı Güzel Yaptık Ama 2 GoL Yememiz Düsündürücü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Avrupa Cl Grupları Belirlendi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
avrupa süper kupa bizim
Last edited by MoNToLiVo_ : 22.Mart.2009 at 04:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mükemmel bir kadro yıldızlar karması olmuşsun yine..
vay canina transferlere bak...harikasin yaw ama gitti paraciklar ossun gene duzeltirsin![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 22.Mart.2009 at 05:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vay vay vay kanka transferler süper ya,lige de muhteşem başlamışsın bu sene süpürürsün ortalığı bence.
Transferler iyi güselde , Kaka inanılmaz gereksiz olmuş bir anlık ego ve de elde etme duygusu sanırım30 yaşında adama o kadar para verilir mi yahu
![]()
tam tersii.![]()
takım su an para basar hale geldi
pazarlamayı cok iyi yapıyoruz gecen sezon sadece 100 m ytl pazarlamadan aldık onun icin transferde yürekli davranıyoruz
ego filan degil kaka yı herzaman cok sevdim.![]()
ve gercekten bu oyunda bir cok gence tas cıkarır 35 ligi bile. onun icin yerinde bir transfer ve bir cok oyuncuyu sattık dikkat ederseniz![]()
orta saha oyuncuları için ideal yaş 28-32 arasıdır yazıyodu sanırım oyunda yani kaka tam en verimli çağlarının başında,üstelik teknik bir oyuncu olduğu için pek etki etmicektir yaş.Kankam doğru transfer yaptı bence![]()
cimbom trabzonu ezdi gecti
Cimbom Avrupaya Kötü Basladı
Cimbom Es esi Rahat Gecti
Cimbom Kayseriyide 3ledi
Ligde Puan Durumu
cimbom ibb yi rahat gecti
Cimbom avrupada silkelendi
Cimbom Da uyum Sorunu Baş Gösterdi![]()
Fener Cimboma KArsı Zafer Elde Etti
Cimbom Konyayı Rahat Gecti
Fortis Tk grubumuz
cimbom avrupada Kendini BuLdu![]()
Cimbom Antebi Rahat Gecti
Forvet oyuncularımızın sakat olması takımı kötü etkliyo..
Cimbom Körfez ekibini ezdi gecti
Ligde puan Durumu
Avrupada Bir Türlü İstikrar Tutturamadık
Sebebi neden Derseniz kaka Bojan Pandev Ve camacho Nun Sakatlıkları Cok Oluyo Bu YıL Antrenman Takıma Agır Geldi Ve Uyum Sorunu Halen Yasıyoruz...
Cimbom Ligde Bir Başka
Cimbom Altayıda Rahat Gecti
cimbomdan Samsuna Farklı Tarife![]()
Cimbom Marsilya Rovansında Vitesi 5Ledi![]()
Cimbom Bursayı Rahat Gecti
Cimbom Avrupada Siir gibi OYnamaya Devam ediyo
Herkes Cimbomun Gercek Gücünü Kabul Edecek
cl Puan Durumu
Süperligde Puan Durumu
Dünya Klübler Sampiyonası Yarı Final
dünya klübler sampiyonası bizim
Cimbom Forvetsiz KAldıBütün Forvetler sakat bir tek bojan hafif sakat
Cimbom Manisada etkili oynadı ama skor Düsündürücü
Cimbom rizeyi bojanla gecti
Avrupa C.l 1.Raundta Rakip Real Madrid Biz Bu Takımı Gecmişte Cok Yıprattık![]()
Eleriz diye düşünüyorum
Devre arasında ligde puan durumu
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
guzel gıdıyorsun dostum ama sakatlıklar ve uyum sorunu basına dert acmaz ınsllah
kupada aslanın tadı bir başka![]()
Cimbom bucayı yedeklerle rahat gecti
Cimbom ceyrekte.![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet arkadaşlar bugünlük bu kadar görüşünceye kadar kendinize iyi bakın..![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 22.Mart.2009 at 10:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tü tü 41 kere maaşallah.![]()
![]()
Harika dostum aynen devam!
saol
kardesim Sadece 7 Lig Actım Ve Hepsi 1.Lig .. Onun icin Yardımcı olamayacagımcristiano46 Transferler süper Krkic,Messi,Kaka harika transferler![]()
ayrıca Fenerbahçe ile berabere kalman beni şaşırttı birşey dah soracağım sana bana Kahramanmaraşsporun şu anda senin kariyerinden ne yaptını söler msn sana zahmet![]()
Birazdan Geliyo Kardesim..fifacan baba naptın sen ya yıkıp geçmişin ortalığı vala helal olsun marsilyayı dağıtmışın kaka müthiş olmuş bide takımın finans durumunu atarmısın zahmet olmassa bu sezonki gelen gidenler listesinide![]()
kanka versiyonu 9,0,3 e yükseltiyorumh er an sürpriz olabilirmisakisan Kanka muhteşemsin ya,bu sezon şiir gibi top oynuyo artık takım muhteşem bi kariyer oldu bu.![]()
valla sakatlıklar ve uyum sorunu belimi büktü ama takım su an dogrulduahmetokur29 bu sezon super gidiyosun valla sakatliklar olmasa sampiyonlar ligindeki kayiplar olmazdi oyuncular birbirlerine alismaya baslamis..
geldim hashüs hocam.nannar turgay saat 18:00 da TSİ liglerinde transfer sezonu açılıyor... transfer başlıgında ol ve geldiğinde bana msn'den "geldim " de.... ben o zamana kadar LOST izleyeceğim...
twist Fmcristiano46 yaa ayrıca bana bu temanın hangisi olduğunu söyler msn ?
önümüzdeki sezon koyacam kardesimPazzini_06 Kayıtlı oyununu siteye koyarmısın?
Çok oynamak isterim
o zaman sezon sonu koyayımsertanbaba kayitli Oyunu Bekliyoruz.
Saol kardesim.tarikko helal olsun turgay valla transferler bomba olmus !!!
Arkadaşlar su an tsı bornz ligde nannar hocanın yardımcılıgını yapmaktayım iş biter bitmez oyunu acıyorum
ilginize ve hoş görünüze tşk ederim
Transferler süper Krkic,Messi,Kaka harika transferler![]()
ayrıca Fenerbahçe ile berabere kalman beni şaşırttı birşey dah soracağım sana bana Kahramanmaraşsporun şu anda senin kariyerinden ne yaptını söler msn sana zahmet![]()
baba naptın sen ya yıkıp geçmişin ortalığı vala helal olsun marsilyayı dağıtmışın kaka müthiş olmuş bide takımın finans durumunu atarmısın zahmet olmassa bu sezonki gelen gidenler listesinide![]()
bu sezon super gidiyosun valla sakatliklar olmasa sampiyonlar ligindeki kayiplar olmazdi oyuncular birbirlerine alismaya baslamis..
Kanka muhteşemsin ya,bu sezon şiir gibi top oynuyo artık takım muhteşem bi kariyer oldu bu.