Orta sahan berbat derecede![]()
O kanatlarla bunların olması gayet normal en kısa zamanda kanatlara iyi oyuncu almalısın
besiktası yonetiyorum su anda...
Dediğim gibi bu taktiğin Beşiktaş'ta işe yaramasını istiyorsanız kanat transferi şart..
Senin taktiğinle şampiyon oldum o takımla biraz önce31. haftada ilan ettim hemde.
RoNNiE91 : Eğer iyi kanatlar Kanat oyuncuları alırsan CL'yi bile alırsın![]()
Peki bir şey daha soracağım.Sen bu taktikle birkaç sezon oynamışsındır.Çözebildiler mi?Yani 2. sezona başlıyorum birazdan.Aynen devam edeyim mi?
yaa bırı yardımcı olsuun bu taktıgı oyunanun neresıne atıcem ılk oynuyomda bu oyunu
Belgelerim/Sports Interactive/FM 2009/tactics içine atman lazım.
Yok yapmaz.Taktik ile ilgisi yok resimlerin.İstediğini yükleyebilirsin.
3.Ligde pek başarılı olunmuyor ama 1.lig takımlarıyla alınmadık kupa bırakmadım çok sağol emmoğlu![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
oyunu yenı oynayanlardanım taktıgı yukledım taktıge gore kadro kurdum gercı 4-5 saatımı aldı epey arastıdrdımk kendı capımda tabiii..
kadrom :
hart
bridge m.sakho d.luız m.richards
s.vukcevic m.veloso j.moutinho a.witsel(s.w.phılıps)
o.cordozo robınho
kardom bole manchester cıty
city-sunderland :4-1
blackburn-city :1-0
city-newcastle :6-1
city-everton :4-0
ılk 4 mac uefayı yazmıyom ıcerde 8 dısarda 5 attım sızce kadrom nasıl ?? yorumlarınız nedır kalıte olarak degıl taktıke uyumlumu oyuncular onerılerınızı beklıorum
Guardado ve Balotelliyi almanı öneririm kanatlar için.
Bende bi şey soracam bu v2 taktiğinde sol kanat oyuncusuyla sağ kanat oyuncusunun yaratıcılık serbestliği eşit deil neden acaba yoksa bende bi karışıklık olduda yanlışlıkla mı deiştirdim![]()
Eşit olması lazım arkadaşım.
bir türlü indiremiyorum.. rapidshare're koyarmisiniz?
http://rapidshare.com/files/26334252...2013_.tac.html
10 indirmelik ömrü var bitmeden indirin![]()
arda-buonanotte te iyi verim alınan topçular.forvete de composure off the ball ve finishing i 15 üstü adam koyarsanız verim alırsınız.
SSe inanmayın arkadaşlar kendisinin ne yaptığını aLican önceki sayfalarda açıkladı![]()
.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taktiği denesem mi ne.
Last edited by DenizlispoR : 04.Ağustos.2009 at 14:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
ronnie91 marquinhosu kanat oynatmanı tavsiye ederim her zaman kanat oynattım onu şuanki kariyerimde 1 sezon forvet oynattım verimsiz oluyor. ama bu sezon yine kanada çektim müthiş oynuyor ortada arturo vidal gojko kacar ve yoan gourcuff var 3üde süper ama kacar sezon başı sakatlandı daha yeni düzeliyor defansada fazio criscito öneririm ben alamadım almaya kalktığım her adamı büyük klüplere kaptırdım ama ffazio sezon sonu alıyorum heralde birde taktikle alakalı müthiş oynarken gol atamıyorsanız ve oyun şişmeye başlıyorsa oyun hızını normale çekmenizi tavsiye ederim.
Tavsiyeler için teşekkürler.Önümüzdeki sezon dediğim gibi Ernst'in yerine iyi bir Türk alıp defanstaki beklerden birini yabancı olarak değiştirebilirim.Neyse sezon başlıyor zaten.Önümüzdeki transfer sezonunda yapabilirim.
rica ederim Türk alacaksan ortaya barış özbek derim