Bu takımdan kimler geldi kimler geçti , Lincoln falan bile oynadı yahu. Artık Premier League sslerini bekliyoruz Serkan abi.
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
Bu takımdan kimler geldi kimler geçti , Lincoln falan bile oynadı yahu. Artık Premier League sslerini bekliyoruz Serkan abi.
Oyuna girince bir bakayım, kaç adam almışım, kaç tane göndermişim, merak ettim bak.Lincoln falan, eski günler aklıma geldi.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ssleri bekliyoruz Serkan abi.Alex'e bak
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Takım kaptanımız, ayrıca takımımızın da en değerli oyuncusu. Bir zamanlar 40 bin € değeri vardı;
Çok önemli yerlere gelebilecek bir oyuncu, bu sezon da kadroda kalırsa seneye çok iyi bir fiiyata satabilirim.
Yıllardır formamızı giyen ve zaman zaman yedek kalsa da hiç sorun çıkarmayan Palsson. Premier Lig'de de çok faydalı olacaktır bize.
Kendisi gitmek istiyor ama ben bırakma niyetinde değilim. İlk senelerinde çok gol yese de onun üzerinde ısrarcı oldum, şimdi bizi beğenmiyor.
Ve kadromuzda yer alan diğer kaliteli oyuncularımız;
Geride kalan 11 sezonda tam 104 oyuncu almışım, 167 oyuncu da göndermişim. İyi oyuncu kıyımı yapmışım ha.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tonwsend'de bayadır vardı galiba![]()
Aslında güzel bir kadron var Serkan abi seneye yapacağın transferlerle bu takımı Premier Lig'de tutabileceğine inanıyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tonwsend fena oyuncu değil abi.İyi fiyata gider.
Oyuncu satmaktan vazgeçtim, yönetim iyi para verdi çünkü.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İyi para ama Serkan bey bir yönetici olarak İstek Bölümüylede ilgilenirseniz sevineceğiz.![]()
![]()
800 €'lardan sonra hafif bir baş dönmesi yaratır Serkan hoca'da bu para.
Serkan abi 24 milyon €yi görünce kalbime indi.Bakalım bizede vercekler mi
.
Valla Hocam Harca Harca BitMez o Para Genclere Saldır Bence![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Parayı harcadım ama kulüp zarara girdi. Gelirleri arttıramazsak batacak gibiyiz.Anlamadım kulüp batacaksa neden bu kadar para verdiler ki bana? Ben hepsini kullandım hiç acımadan.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Anketi degiştir bence Serkan abi Premier League'den kaç senede düşeriz yap![]()
Bu sene düşmezsem daha da düşmem.O ankete gerek yok.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Of of of.. Ne günlerden nereyedoya doya harca abi bence
![]()
Ohhh bee sonunda okudum tamamını.Vallahi yürekten kutluyorum nannar'dan sonra beni kariyere bu kadar bağlayan biri olmamıştı.Tek solukta okudum.Oyuna girmeden önce bir bakayım siteye neler var neler yok dedim bayadır girmiyordum ama iyikide girmişim.Canı gönülden tebrik ediyorum nerden nereye...Takipçinim artık =) Ama bu kadroyla tutunmak bence zor premier ligde parayı harcamışsın kimleri aldın bilmiyorum ama kaliteli takviyeler şart![]()
bu günleri de gördüktransfer ss lerini bekliyoruz . bu maddi gazla kalman lazım artık premier'de
![]()
Kalacağız inşallah, bugün artık sabah oldu, akşama doğru gelir ssler.
Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim. En baştan okuması çok zahmetli olmuştur yahu.Defans, orta saha, forvet, her mevikiye takviye yaptım.
"YÜCE ATATÜRK"
Valla tebrik ederim.Sonunda Premier Ligte Wimbledon![]()
OHA!Tebrikler Serkan abi sen erdin muradına biz çıkalım Premier Lige
![]()
Baya iyi para Serkan abi transferleri merakla bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Evet transfer sslerini bekliyoruz =)
Transferleri bekliyoruz Serkan abi.
Lig şampiyonluğu için verilen oran tabi ki çok yüksek olsa da, asıl dikkat çekmek istediğim nokta, düşme potasının üzerinde yer alacağımızın düşünülmesidir.
Mevcut kadromuzu korudum, takımdan ayrılan sadece yedek kalecimiz oldu. Oturmuş bir kadroyu dağıtmamak en iyisidir diye düşündüm. Bana verilen parayı ise sonuna kadar kullandım, bazı transferlerde 24 ay maddesi olduğundan miktar fazla. Aslında ben bu oyuncuları daha fiyatları 1 milyon bile değilken bulmuştum ama o dönemde yönetim para vermediği için elimden kaçtı hepsi. Şimdi değeri çok artıp, hiç alamayacağım oyuncular olanlar bile var. Paramın yettiği kadarını almaya çalıştım bende.
İlk transferimiz bir Fin. Çok yönlü bir oyuncu ve yaşı daha 22. 17 defa milli olmuş.
Takıma 1-2 deneyimli isim transfer edecektim. İlk isim Daniel Alves oldu. Buradaki tempoyu kaldırabilir mi emin değilim ama faydası olacaktır mutlaka.
Suudi Arabistan milli takımının kalesini de aramıza kattık. 1. kalecim belli, Sallah yedek oturacak.
Sol kanatta yıldızımız Brand var ama kendisi her an ayrılabilir, kadroda solda oynayabilecek oyuncularım olsa da, şimdilik bu seviyeyi kaldırabilceklerini düşünmediğimden bu transferi gerçekleştirdim.
Fransa'dan gidiyoruz, Fransız gençlerini topluyorum takıma, alt yapıları gerçekten çok iyi. Orta sahamızın yıldızı olabilecek bir oyuncu;
Ve forvete bir yıldız. Yaşı ilerlemiş olsa da bu ligin havasını yıllardır solumuş olması yeter. Genç forvetlerimize faydası da çok olacaktır.
Aslında defansa 2 takviye yapmayı düşünüyordum ama parayı bitirdik. Vakt-i zamanında almayı çok istediğim ama bana gelmeyen ve Trabzon'u seçen Keita'ya yüklü bir miktar para vererek alabildim.
Kadro bu şekilde, çok oyuncumuz oldu, 8-9 tanesi kiraya gidecek ki gelişmelerini sürdürsünler.
Hazırlık maçları çok parlak geçmese de, oynatacağım 11'İ belirlememde yardımcı oldu. Geçen sezonun 2. devresinde başarıya ulaştığımız 3-5-2 ile yolumuza devam edeceğiz
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi keitaya biraz fazla ödemişsin ama transferler güzel.
Hadi abi ligte başarılar.Transfeler güzel olmuş.
Dani Alves transferi çok iyi olmuş.İnşl Premier Lig'te uzun süreler kalırsın Serkan abi
![]()
Dani Alves'ten sonra taraftarlardan bi haber çıktı mı? Bence taraftarlar en azından adamı bi havalimanında karşılamışlardır...