Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
391 ile 420 arası toplam 450 sonuç

Konu: Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması Sonuçları [Şampiyon RaSenGan]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bide böyle ödüllü falan olursa dahada ilgi çekici olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni sitenin devreye girmesini bekliyoruz hepsi için, haftalık ödüller bile olabilir ama bu sistemde zor, beklemedeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

1. olursam madalyamı isterim arkadaş ben anlamam

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yeni sitenin devreye girmesini bekliyoruz hepsi için, haftalık ödüller bile olabilir ama bu sistemde zor, beklemedeyiz.
    artık 2050 de belki olacak gibi...

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    1. olursam madalyamı isterim arkadaş ben anlamam
    utan utan, adam yönetici ya madalyaları diziyor bizde bi tane yok daha;
    şöyle bi "editör" madalyası verin bari.bi kez 2.olduk ama o da yok.

not:smiler eklemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
    Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 33. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

C h A o s ile birlikte haftanın 2.si olmuşum yahu

Edit:3. olmuşum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ve Şampiyo. Son adımdayım artık.En yakın rakibe 18 puan fark atmışım.Başından beri söylüyordum zaten şampiyon olacağımı.Son haftadaki hedefimiz 18 puanlık farkı daha da arttırarak şampiyon olmak olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Son hafta ufak çaplı bi mucize olmazsa Aygün şampiyon artık (: Tebrik ediyorum kardeşim (:

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Son hafta ufak çaplı bi mucize olmazsa Aygün şampiyon artık (: Tebrik ediyorum kardeşim (:
    Sağol abi Bazıları da var işte çekemiyolar hazmedemiyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İki defa cuma günü 20'den önce tahmin yapmayı unuttuk diye meydan çakallara kaldı.Ona yanarım...
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ya şampiyonluk bahane açıkcası ben eğlendim bu tahmin yarışması boyunca bi aksilik olmazsa bizde ilk 5te bitiriz (:

12. Default

Şampiyon hemen yapmış tahminlerii

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Öyle tabi Faruk abi

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Şampiyon hemen yapmış tahminlerii
    Şampiyon olarak son haftanın açılışını yapalım dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ve Şampiyo. Son adımdayım artık.En yakın rakibe 18 puan fark atmışım.Başından beri söylüyordum zaten şampiyon olacağımı.Son haftadaki hedefimiz 18 puanlık farkı daha da arttırarak şampiyon olmak olacak.
    regen san(bkz. ReaSengan) sen olmican da kim olacak bi bakalım kaç yönetici ilk 3te.
    hadi hayırlısı.hakkediyorsun gerçi ama zaten ayın üyesi olmuyorsanız buna da oy atmamanız gerekir zira ödüllü olursa ödülü yönetici alır bu durumda çünkü siz devamlı varsınız biz ara sıra tahmin yapıp ara sıra giriyoruz siz yöneticisiniz hep girmeniz gerek.

ek: ilk tahmin yapman iyi olmuş.

o değil de ben ilk 50 ye girmişim seneye hedef yükseltiyorum amacım ilk 100.

ekleme: tahminlerimi yaptım kontrol ediyorum bi baktım f.coward ile aynı tahminleri yapmışım.tamamen rastlantı ark.lar şike falan yok yani tahmin yaparken tff nin sitesine girip baktım ve bu sonuçları buldum sonra aynısını eklemişin demeyin yazdıktan sonra farkettim.
    Last edited by mehmetd : 17.Mayıs.2011 at 02:02 Reason: ekleme(yeni mesaj yazıp yer kaplamamak için)

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ama bide şöyle bi durum var. Burak abi böyle şapkadan tavşan çıkarmaya bayılır. Son hafta bi süpriz yapmasın sana (: (:

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İmkansız gibi bir şey abi o

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ben şampiyon olamasamda en azından şampiyon başka bir Aygün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son hafta sürpriz kupon yaptık

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
    Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 34. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Mayıs.2011 at 21:25
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.[/I]
    Hata var. Sıralama numaraları karışmış RaSenGan tebrik ederim. Düzenleyenlerin de ellerine, emeklerine sağlık.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Hata var. Sıralama numaraları karışmış RaSenGan tebrik ederim. Düzenleyenlerin de ellerine, emeklerine sağlık.
    Teşekkürler.Uyarınız üzere tablo düzeltilmiştir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sağol abicim Keşke biraz daha iyi rakipler olsaydınız
    Aynı sayıda tahmin yapmış olsaydıkta o zaman söyleseydin bu lafı gam yemeyeceğimde,neyse...

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    ben,BEN? bana bişey yok mu?
    Eline sağlık ama benim 10 saniyemi almadı tabloda o sıralamayı düzeltmek.Boşuna uğraşmışsın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Evet haklısın aygün sana yakışır birer rakip olamadığımız için bir çoğumuz eminimki yas tutuyorduk. Kusurumuza bakma artık daha çok çalışacağız (:

Üzülmeyin abi seneye belki farkı kapatırsınız

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Aynı sayıda tahmin yapmış olsaydıkta o zaman söyleseydin bu lafı gam yemeyeceğimde,neyse...
    Yapsaydın ben mi dedim yapma diye Kaldı ki 35 puan fark atmışım sana onu tahmin yapmadığın haftalarda da kapatamazdın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu güne kadar hiç haftanın en yüksek puanını alamamama ve 2 hafta Cuma 8'den önce tahmin yapmayı unutmam nedeniyle tahmin yapamamama rağmen sonuna kadar şampiyonluk için uğraştık.Fakat başarılı olamadık.Yine de 2.olmak iyi bir sonuç diye düşünüyorum.Aygün'ü de şampiyonluğundan ötürü kutluyorum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Mayıs.2011 at 02:13
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tahminlerimizin engellenmesi sonucu geriye düştüm. Son 2 haftada da öne geçebilmek için riskli tahminlerde bulundum ama yetmedi. Hilesiz bir organizasyon istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Aygun SPORTOTO falan oynasa koseyi donecekmis
    Tebrikler sampiyon

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son haftalarda üst sıraları zorladık ama en fazla 7.lige kadar gelebildik

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sağolun teşekkürler

Son hafta en yüksek puanı almışım son tabloda sarı kutucukla işaretlenmemiş Güzel bir puanla lider kapattım ligi Zaten en başından beri biliyordum şampiyon olacağımı.İddaa oynadığım zamanlar hep yatarım ama burda nedense çoğu tutuyor Artık seneye bizim ligin maçlarına oynayacağım Hiçbir maçı analiz etmeden direk o an içimden ne gelirse oynadım şampiyon oldum Lig yarışında bir nebze olsun yalnız olmadığımı hissettiren diğer birkaç arkadaşıma da teşekkür ediyorum.Üzülmesinler seneye belki olurlar sıkmasınlar canlarını Bahaneleri için de şunu söylüyorum "Bunlar bahane şampiyonluk şahane"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yeni sezonda bende olacağım baştan sona kadar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Geçen haftada dediğim gibi çok eğlenceli bir yarışma oldu son haftaya kadar yarışın içinde olduk fakan son haftalarda biraz riskli tahminler yapınca fark açıldı ama sağlık olsun. Aygüncüm tebrik ediyorum tekrardan (:

Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon

Mesaj Yetkileri