Yalnız şunu farkettim. Manu-Barça finali enfes olacak2009'un intikamını alır mı Manu ?
Yalnız şunu farkettim. Manu-Barça finali enfes olacak2009'un intikamını alır mı Manu ?
Pedro'ya laf etmissiniz ama bir pozisyonda Marcelo'nun Pedro'nun bacagina kasti bir sekilde basmasini görmemissiniz.
Bu arada Mourinho'yu cok severim ama mac sonundaki maglubiyetlerden sonraki aciklamalari sikmaya basladi. Dünkü macta dogru dürüst 1 pozisyona girememissin hem de kendi sahanda, böyle konusmanin pek lüzumu yok.
aynen oyle, millettede bir mourinho fanatikligidir gidiyo. adam bi sezon basarisiz olsada hepsi baslar sunu yanlis yapiyo bunu yanlis yapiyo. adam iyide negatif yonleride var, egoizm.
bu arada mourinho kesin bu maca bisey icip cikmis, son derece eminim ki kafa guzeldi, o ne tipti oyle.
Tebrikler Barcelona... Pepe'nin 2 maçtan sonra bu maçta kırmızı göreceği o kadar belliydi ki... Messi de maçı bitirdi.
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...Alves__leg.htm
Tiyatro dersi almislar
So what?
Saike
Manu-Barca finali kesin gibi ama Schalke yine bir 5-2 yapmasın?Tabi ManU Inter kadar kötü değil bu sezon.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Barcelona'dan bu yüzden tiksindim , ne kadar güzel futbol oynarlarsa oynasından bu oyunlarından dolayı nefret ediyorum .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
maçı izledim ama bişey göremedim bizim ESKİ fener cimbom bjk maçları daha iyidi yaa
çok övülen mourinho ve diğerleri(messi yi 2.gol nedeniyle dışarda bırakıyorum) buysa
neden türklerin avrupa maçı seyretmediği anlaşılır. yıldızlar topluluğu iki takımdan çıkan futbol daha doğrusu meydan kavgası buysa en azından bizim harbi meydan kavgası türk maçlarını izlemeyi tercih ederim en azından 90 dk.oynayan türk var.
mourinho maçtan sonra çok kızmış falan diyorlar izlemedim ama 21 e 79la ve izlediğim sokak kavgası ile kıyaslarsam "konuşursam atarlar" demekte haklı zira maçta sadece konuşma ve kavga vardı başka bi şey yoktu zaten.
2.gol maçı kurtardı diyebiliriz.
gereksiz bilgi olarak ta teyzem oğluna ronaldolu r.madrid bana da küçük ronaldo diye barcalı ronaldinho nun formasını FRANSAdan hatıra olarak almıştı ama üzerinde made in ITALY yazıyordı ve ikisi de İSPANYOL takımıydı ama ben reali sevdiğimden başka bir formamla izledim maçı ve taraftarın tezahüratına uyup BURSA BURSA diye bağırdım maçta.
Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Nisan.2011 at 20:48 Reason: kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
alves fener sevilla maclarinda da aynisini yapmisti.
fakat bence pepenin hareketi yinede kartlikti, cunku bence rakibe yapiyor hareketi, alves cakal tabi ayagi kurtarmis ama bosa harcami o pozisyonu.
http://www.youtube.com/watch?v=8cAJYAfcMgI&
morinyo :S
Alves kim yahu ?! Var mı Pedro ve Busquets'ten iyi oyuncu... (!)
evet arkadaşlar bu akşam en sevdiğim dizi var Papatyam İzliyoruz değil mi hep beraber ?
Evet Ali. Star gene yapacağını yaptı. Ama uyduda Rah e Farda adlı bir Arap kanalı var. Starın vermediği maçları ben ordan izliyorum hep.
11986
2222
Hor
5/6
Bu frekanslardan uydunuzdan çıkartırsanız maçı izlersiniz. Veriyor yani.
Arkadaşlar bu sezonun son El Clasico su hangi kanalda bileniniz varmı. Star veriyodur diye bilip düşünüyodum ama yayın akışını baktım yok yarın ki man u schalkeyi veriyor. Ntv spor da vermiyor diğer digitürk spor kanllarındanda herhangi biri vermiyor.
Diğer üç karşılaşmayıda kaçırdım eğer bunuda kaçırırsam üzülücem. Star Tv ve Aydın Doğan gerçektende ayıp etti bu reyting ve para için güzelim maçı kaçırıcaz![]()
![]()
![]()
Salıların Vazgeçilmezi Papatyamı İzliyoruz Bu Gece Nede Olsa Önemsiz Bir El Clasico Var . Teşekkürler Star
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
D Smart...
Arap kanallarında bulabilirsiniz. Ama düşük veya orta tempolu maç Arapça halde hiç çekilmiyor. Hotbirde'de ki spor kanallarını teker teker gezerseniz gösteren kanal bulabilirsiniz. Sanırım iki kanal gösteriyordu.
Bir tarafta Mesut'lu Real diğer tarafta Necati ustalı Papatyam. Devler gecesinde görüşmek üzere (Arkada çalan müzik ŞL'nin o gaza getiren melodisi)
Artık Şampiyonlar Ligine EsnafSpor'u da bekliyoruz.
Sporx'ten canlı anlatım yerinde takip edeceğim ben.(Papatyamı kaçıracağım için üzülüyorum.)
papatyam dizisinden nefret ediyorum artık yav bari bi kadro çıkarsalar da avrupada bizi temsil etseler
geçen sene vadiyi kesip maç yayını yapan star şimdi el klasikoyu kesiyo olacak gibi değil
Barcelona Valdes, Alves, Mascherano, Pique, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Villa
Real Madrid Casillas; Arbeloa, Carvalho, Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Lass, Di Maria; Ozil, Higuain & Cristiano Ronaldo
Maç kadroları çıkmıştır resmi olanlar