bırakın yapsınlar adam Bursa'ya tarihinin parasını kazandırmış![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Şu pozisyonda ofsayt veren hakeme iyi niyet dileklerimi iletiyorum.Posizyon devamında karşı karşıya kalıcakken kalktı hakemin bayrağı
Avrupa kupalarındaki gururumuz Kasımpaşa Recep Tayyip Erdogan stadında Barcelona maçı sonrası
![]()
7 şut ve kaleyi bulma oranı 3, gerçekten barçaya karşı çok iyi! yılmaz vural mı var acep başlarında![]()
bu nedir arkadaş![]()
arkadaşlar yok böyle maç ya.hayatımda bu kadar stres olmadım bi maçta.gollerin dakikalarına bakar mısınız ?![]()
aldığı maaşa bakar mısınız?![]()
Malaga benim. Ben nerde yanlış yapıyorum .)
![]()
Bir iki defa benimde başıma gldi bu tarz maçlar.Gercektende sinir bozucu oluyor.
Kiralık getirdiğiniz oyuncu, eski takımına dönerken favori takım olarak sizin takımınızı gösteriyor. Favori personel olarak da sizi tercih ediyor. Bugüne kadar 8 tane kiralık oyuncu aldım çeşitli takımlara, hepsinde sonuç bu oldu.
aynı haftada iki takımda 10 gol atmış![]()
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Kayıtlı oyunumdan bir görüntü tablo anlatıyor herhalde herşeyi 5 senedir oynuyorum ilk defa bir büyük takımı bu halde görüyorum son sıraya dikkat
fenerli olmama rağmen finallerden sonra açacağım yeni kariyerimde galatasarayı da yöneteceğim. en sonki kariyerimde 2018 yılındaydım ve gs nin en büyük başarısı 5. olmak. diğerinde de 7. oldu geri kalan tüm yıllarda 13. sıralarda bitirdi. 2 kez katıldığı avr. maçlarında da belarus ve k. irlanda takımlarına elendi. tamam gs bu araları kötü dönemde ama gs bu kadar mı kötü takım , bu kadar mı potansiyeli 0 olan bir takım ? 1-2 yıl kötü gider ama gs nin ligde 10. sıradan yukarı görememek beni oyundan sıkan etmenlerin başında geliyor.