Sayfa 14 / 483 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Şimdi bazı Fenerbahçe'liler stat çevresinde toplanmışlar ve kulübe sahip çıkıyorlar diye bir haber çıktı. Eğer taraftar kulübe sahip çıkıyorsa tamam, fakat göz altına alınanlarla ilgili kesinlikle önce beklenmeli.

Bazı Fenerbahçe'li arkadaşlar ısrarla soruşturmanın Fenerbahçe'yi yıpratma politikası olduğunu söyleyip, maçlarda şike yapıldıysa neden ıkına ıkına kazanıldığını falan yazmışlar

Valla ben şike ile maç alacak olsam o maçın normal seyrindeymiş gibi zor halde geçmesini sağlardım.Hatta rakibin öne geçip sonra şahlanan bir galibiyet alarak taraftarı da memnun etmek isterdim.Hatta maçta yenik duruma düşüp sıkıntılı poz da verirdim tribünden. Yani bu iş zaten alenen 4-5 farkla değil, bu şekilde yapılırsa insanlar "Söke söke kazandık!Bileğimizin hakkıydı" derler ve rakibin maç sattığı anlaşılmaz

Üstteki paragraftan "Fenerbahçe şike yaptı" anlamını çıkarmayın lütfen. Ama maçların zor geçmesi "Fenerbahçe maçı şike ile almadı" sonucunu da doğurmaz. Eğer ellerinde somut delil yoksa zaten Fenerbahçe camiasının ve diğer ilgili kulüplerin korkmasına gerek yok, Nasıl ki İbrahim Yazıcı girdi çıktı, bunlar da aklanıp çıkarlar. Ama bu soruşturma kesinlike Türk futbolunun yararınadır ve bundan sonra şike yapacak olan varsa da yapmaya cesaret edemez...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Pardon Ciner Grubu almamış. Keşke önce internet sitesine bakıp teyit etseydim. Kusura bakmayın.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

tribundergi Tribun Dergi
    SIKE OPERASYONU - Gözaltina alinma süresi yarin sabah itibariyle baslayacak ve süresi 4 gün.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sunu soluyebilirim sadece eskisehir - fenerbahce macidan 1 gun sonra konusan erman toroglu dediki bu mac hakkindakileri ortaya dokerim dedi dokersem hayatimin sonu olur Ölüm vs gibi demekki adam birsey biliyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada birşey sormak istiyorum.Bu olayın siyasetle ilişkisi ola ki ortaya çıktı.UEFA'nın Türk takımlarının Avrupa Kupalarından ihracı gibi bir durum oluşabilir mi?1-2 seneliğine falan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

çok kolay kazandığımız maçlarda oldu çok zor kazandığımız maçlarda. ne yani bu takım şampiyonluk istiyordu da bir maçta şike yaptı 1 maçta yapmadı mı? kendini böyle riske attı. yoksa her maç farklı bir strateji mi uyguladı. ben gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum : şike falan yok. aynı başkan gidip denizli de de maçı alırdı geçen sezon da son dakikaya bırakmazdı şampiyonluğu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu basındakilerden yola çıkılırsa tüm eski hakemler tüm eski oyuncular birşeyler biliyor ama işte bunların tümü şiddet yasasından önce olunca olaylar kapanmış durumda. fakat bu yasa ile birlikte gerçekten peşine düşüleceğinin sinyalleri gelmişti. Emenike ile ilgili kendi takım arkadaşı Fenerbahçe maçının ardından zehir gibi açıklamalar yaptı.Canlı canlı izledim televizyondan. Fakat işte yine bunlar konuşulacak ve kapanacak sanıyordu herkes. Herkes uyudu ama emniyet uyumamış. yememiş,içmemiş bu işlerin peşine düşmüş 6 aydır. Türk futbolunun hayrına bir sonuç çıkacaktır. Tüm gözaltına alınanlar aklansa da Türk futbolu adına gerçekten güzel bir gelişmedir. Artık bu ligde saha dışında herşey çok rahat dönmeyecek. Bu mesaj alındı bence daha hiçbirşey sonuçlanmadan.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Bu arada birşey sormak istiyorum.Bu olayın siyasetle ilişkisi ola ki ortaya çıktı.UEFA'nın Türk takımlarının Avrupa Kupalarından ihracı gibi bir durum oluşabilir mi?1-2 seneliğine falan.

UEFA igraç etmese bile Futbol Federasyonu eğer bu gözaltı işlemlerinin dava süreci uzayacak olursa Avrupa kupalarından tüm ülke futbolu olarak sonuçlanana kadar çekilebilir.Zamanında İngiltere'de İtalya'da ,Fransa'da oldu bu tür durumlar. İçeriyi temizleyene kadar dışarıyı kapatabilirler yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Haberim yokmuş yahu dünyadan akşama doğru öğrendim bunları.

Uefa 10 gün içinde sonuç bekliyormuş.Bu olay 10 gün değil 10 yılda zor çözülür.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Erman'a gün doğdu Sallayabildiği kadar sallar valla Aziz Yıldırım hakkında

Erman Toroglu: "Ben bu olaylardan cok cektim. Konusa konusa basim agridi bunlardan. Ilahi adalete inanmak lazim"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Haberim yokmuş yahu dünyadan akşama doğru öğrendim bunları.

Uefa 10 gün içinde sonuç bekliyormuş.Bu olay 10 gün değil 10 yılda zor çözülür.

Dediğim gibi işte.Sonuçtan kasıt bu olayları çözün değil. Katılmayacağız diye açıklama yapar bence Federasyon. Yani bu şekilde bir soruşturma devam ederken hiçbir takım Avrupaya gidemez.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sunu soluyebilirim sadece eskisehir - fenerbahce macidan 1 gun sonra konusan erman toroglu dediki bu mac hakkindakileri ortaya dokerim dedi dokersem hayatimin sonu olur Ölüm vs gibi demekki adam birsey biliyor...
    o hep öyle konusuyor yillardir madem bir bildigi var ciksin söylesin savcilik ona korumada tahsis eder can güvenligi icin herseyi saglar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şu Bülent Uygun heryerde arkadaş.Daha öncede bir olaya karışmıştı.Menejer soruşturması mı neydi o.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aklima geldi yazayim dedim cogumuz burda bosuna tartisiyoruz bu olaylardan birsey cikmicagini herkes biliyor en yakin ornek ibrahim kizil ornegi bakin simdi medyada bile yok adamin ismi neden turkiyede boyle olaylarin ustu hemen kapaniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

o devir bitti paşam. altında birşeyler varsa çıkar artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalniz herkes cok ciddi deliller var diyor. Organize sube bir adami aliyorsa alti kesinlikle doludur diyen tanidiklarim var bu tur seylerin icinde olan. Sonumuz hayrola.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Durum bana da ciddi geliyor.Bu kadar yaygara koptu tüm Türkiye bu olaya kilitlendi.Mutlaka birileri cezaevine girecektir ama bu kişiler kimler olur ve kulüplere ne cezalar gelir bilemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bugün malum çevreden bir gazetede yayınlanan Hamdi Akın röportajı da ilginçti. Ismarlama gibi... Şu kadarını söyliyeyim: Fenerbahçe birçok kurum gibi dizayn edilmek isteniyor. Çünkü oraya sızamadılar. Aslında 12 gün önce devlete ait gizli belgelerle ilgili mahkemedeki tutumuyla Aziz başkan kendi ipini çekti. Şimdilik bu kadar... Fazlasını bu forum kaldırmaz. Fakat yakında işin bir spor meselesi olmadığı Türkiye gündemini birazcık takip eden herkese malum olacak. O kadar iddialı konuşuyorum: GÖRECEKSİNİZ!
    Aynen.. Ama gene her zaman ki gibi Türk futbolunun kalkınması için uğraş veren, zavallı Fenerbahçeye olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abartmayin yahu fol yok yumurta yok, birsey olacaksa da belgeli delilli. Herkes bu konuda rahat olsun. Bu konular gercekten cok uzucu, insallah hak yerini bulur da uzamaz bu is. Medyanin elinde donerse konu hicbirimiz saglikli bilgi alamayiz.
    Last edited by LaigLeNoiR : 04.Temmuz.2011 at 01:15 Reason: şaka kaldırılcak bir konu değil

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben de Aziz Yıldırım'ın ipinin çekildiğini düşünüyorum.. Aziz Yıldırım'ı bitirecekler..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

TRT Spor : B.Uygun ve Ü.Karan'ın bagajlarına 200.000USD konulurken polis kamerasında görüntüleri var.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Aziz Yıldırım'ın siyasi kitap istemesi ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Aziz Yıldırım'ın siyasi kitap istemesi ilginç.
    o bir mesajdı muhtemelen.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by sananes View Post
    o bir mesajdı muhtemelen.
    futboldan men edilirsem siyasete girerim gibimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat abi mesajımdaki bir ifadeyi silmişsin de ben yukarıdaki arkadaşa cevap olarak yazmıştım onu. Ben siyası birşey olduğunu düşünmüyorum, sadece Fenerbahçe'ye yönelik yapılan bir soruşturma değil çünkü. Delillerin de siyasetle alakası yok. Ha siyasi görüşler uyuşmadığı için olayın üzerine gidildi derseniz onu anlarım da yok Fenerbahçe'yi yandaş olmadıkları için bitirecekler, yok Aziz Yıldırım yandaş değil diye ipini çektiler ibarelerini çok saçma buluyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kafam o kadar karıştı ki. Herkes bir iddaa atıyor ortaya. Fakat ciddi deliller var deniyor. Şimdi bende şüphe de başladı. Ya Fenerbahçe maçlarında şike yok denip Aziz Yıldırım ve diğer kişilerin suç örgütü üyesi olduğu söylenerek ceza verilirse bu sefer ne olacak? Yönetim düşecek ve yeni yönetim gelecek Fenerbahçe'ye. Belki de yanlış biliyorumdur. Yasada farklı olabilir. Eğer böyle birşey çıkarsa da bu sefer Türk futbolu kaosa gider. Fakat bu saatten sonra en iyisi beklemek. Bir de önceki sayfada bir üyenin yazdıkları iyice beni şüpheye düşürdü. Fenerbahçe'de muhalifler ortaya çıkarsa durum iyice ilginç bir hal alır. Sadece şu anda hissettiklerim. Yanlı konuşuyor demeyin. Bir Fenerbahçeli olarak suçluların cezalarını çekmesini istiyorum. Aziz Yıldırım da suçlu ise. Fenerbahçe küme düşsse de bizde bişey değişmeyecek. Çünkü biz kişilere değil asil renklere aşığız !
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ciddi ciddi düsündümde aziz yildirim parti kursa kesin meclise girer

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İşin sonu Giresunspor'a dokunacak gibime geliyor. Hazır 19 takım varken Bank Asya'da yollayacaklar sahipsiz Giresun'umu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Aziz Yıldırım ceza almasa bile bu saatten sonra herkes tarafından şike yapmış ama delil yetersizliğinden veyahut başka meselelerden kurtulmuş oldu diye düşünülecek kötü reklam oldu.IMF başkanı da suçsuzluğunu ispatladı ama adama hala haberlerde tacizci başkan diyorlar . Yıllardır hatır şikesi yapılıyor diye konuşuluyordu umarım bu sefer üstü örtülmez suçu olan cezasını çeker .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle bir durum olursa Aziz Yıldırım'ın tazminat davası hakkı var.

Sayfa 14 / 483 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon

Mesaj Yetkileri