Şimdi bazı Fenerbahçe'liler stat çevresinde toplanmışlar ve kulübe sahip çıkıyorlar diye bir haber çıktı. Eğer taraftar kulübe sahip çıkıyorsa tamam, fakat göz altına alınanlarla ilgili kesinlikle önce beklenmeli.
Bazı Fenerbahçe'li arkadaşlar ısrarla soruşturmanın Fenerbahçe'yi yıpratma politikası olduğunu söyleyip, maçlarda şike yapıldıysa neden ıkına ıkına kazanıldığını falan yazmışlar
Valla ben şike ile maç alacak olsam o maçın normal seyrindeymiş gibi zor halde geçmesini sağlardım.Hatta rakibin öne geçip sonra şahlanan bir galibiyet alarak taraftarı da memnun etmek isterdim.Hatta maçta yenik duruma düşüp sıkıntılı poz da verirdim tribünden. Yani bu iş zaten alenen 4-5 farkla değil, bu şekilde yapılırsa insanlar "Söke söke kazandık!Bileğimizin hakkıydı" derler ve rakibin maç sattığı anlaşılmaz![]()
Üstteki paragraftan "Fenerbahçe şike yaptı" anlamını çıkarmayın lütfen. Ama maçların zor geçmesi "Fenerbahçe maçı şike ile almadı" sonucunu da doğurmaz. Eğer ellerinde somut delil yoksa zaten Fenerbahçe camiasının ve diğer ilgili kulüplerin korkmasına gerek yok, Nasıl ki İbrahim Yazıcı girdi çıktı, bunlar da aklanıp çıkarlar. Ama bu soruşturma kesinlike Türk futbolunun yararınadır ve bundan sonra şike yapacak olan varsa da yapmaya cesaret edemez...