Sayfa 140 / 163 İlkİlk ... 4090130138139140141142150 ... SonSon
4,171 ile 4,200 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Ak Parti'yi sen finanse ediyorsan bilemem.
    Direkt genel baskanını finanse ediyoruz biz arkadaşlarla.

Bknz: İsvicre Bankaları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Servisler 80 TL'den acar kapiyi. Otobusler daha da yuksek. Vapurlari gemileri varin siz dusunun. Ozel arabasiyla gelene 100 TL yakit masrafi karsiliyorsun. 1 milyondan fazla kisiyi sen bu sekilde miting alanina tasidigini iddia ediyorsun ki matematiksel ve fiziksel olarak o alana maksimum 500 bin insan sigabiliyor. Merak ediyorum eger o otobusler vapurlar servisler gemiler Akp parasiyla kiralandiysa AKP'nin ekonomisi yuksek ihtimal coktu. Kimse gelip burada bize masal anlatmasin kiralandi diye. Dupeduz el konuldu. Ben kafama esince arkadaslarimla takilacagim diye belediye otobusu kiralayabiliyor muyum? Hadi ben sade vatandasim. Onune gelen parti kiralayabiliyor mu? Aydinlanayim bari.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anonymous http://www.tmsf.org.tr/ Çökerttiğini duyurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Servisler 80 TL'den acar kapiyi. Otobusler daha da yuksek. Vapurlari gemileri varin siz dusunun. Ozel arabasiyla gelene 100 TL yakit masrafi karsiliyorsun. 1 milyondan fazla kisiyi sen bu sekilde miting alanina tasidigini iddia ediyorsun ki matematiksel ve fiziksel olarak o alana maksimum 500 bin insan sigabiliyor. Merak ediyorum eger o otobusler vapurlar servisler gemiler Akp parasiyla kiralandiysa AKP'nin ekonomisi yuksek ihtimal coktu. Kimse gelip burada bize masal anlatmasin kiralandi diye. Dupeduz el konuldu. Ben kafama esince arkadaslarimla takilacagim diye belediye otobusu kiralayabiliyor muyum? Hadi ben sade vatandasim. Onune gelen parti kiralayabiliyor mu? Aydinlanayim bari.
    Hiç 'parasını verdiğim halde kiralayamadım' diyen olmadığına göre kiralanabiliyor.

Ben de cok fena sahil partisi düzenlemek istiyorum ? Kiralayabilir miyim belediye otobuslerini ?
    Tarifesi nedir acaba sayın Del piero ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben de cok fena sahil partisi düzenlemek istiyorum ? Kiralayabilir miyim belediye otobuslerini ?
    Tarifesi nedir acaba sayın Del piero ?

Bildiğim şey, taşıma işi sizin paralarınız ile gerçekleşmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hiç 'parasını verdiğim halde kiralayamadım' diyen olmadığına göre kiralanabiliyor.
    Hadi Otobüslere bir kılıf uydurdun..

Vapurlar Ve Metro lar ? 80 Lira otobüs ise. En az bu ikisinin 100.000 Bin lira vardır ?

Bildiğim şey, taşıma işi sizin paralarınız ile gerçekleşmedi.
    Hadi kabul ettik AKP reklam finansmanı bizim cebimizden çıkmıyordur diye hadi kabul ediyorum bunu.

Söyler misin? IETT o otobusleri İtalya'dan kimin parasıyla satın alıyor? IETT özel bir şirket mi? Eğer özel bir şirketse öz sermayesi kimin parası ?
    Kısacası kimin malını kiralıyor ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Hadi Otobüslere bir kılıf uydurdun..

Vapurlar Ve Metro lar ? 80 Lira otobüs ise. En az bu ikisinin 100.000 Bin lira vardır ?
    Vardır veya yoktur, muhasebecisi değilim.

http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Pages/Ha...6#.Ub8CrZyXPWc

Hadi kabul ettik AKP reklam finansmanı bizim cebimizden çıkmıyordur diye hadi kabul ediyorum bunu.

Söyler misin? IETT o otobusleri İtalya'dan kimin parasıyla satın alıyor? IETT özel bir şirket mi? Eğer özel bir şirketse öz sermayesi kimin parası ?
    Kısacası kimin malını kiralıyor ?
    Dün bir yere gitmeye yeltenip de otobüs bulamayan oldu mu? Olmuş ise serzenişte haklılık payı var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyle bir basvuru burosu var mi? Ben parasini verdim kiraladim diyeni de ilk defa gordum onu soyleyen de ayni ay icinde "Koruma kalkaninin komutasi kesinlikle bizde" deyip daha sonra "NATO'da olmasini uygun gorduk" diyen adam. Deniz Feneri davasindakileri aklayan adam. Bu halki %50 ve digerleri diye ayirmak icin 10 gundur yirtinan adam. Cocuk mu gordu kandirdi, garip mi gordu saldirdi orasini bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün bir yere gitmeye yeltenip de otobüs bulamayan oldu mu? Olmuş ise serzenişte haklılık payı var.
    Devlet kullanmak degil de kiralamak icin bu otobusleri alip boyayip tabela vs herseyiyle donatip bekletiyor mu?

Sorularıma cevap vermemişsin.
    Valla kiralandıgını bilseydim nişan için özel otobüs firmasıyla anlaşmazdım.
    Dugun için kesinlikle IETT ye basvuracagım.

@Revolution.

IETT filo kiralama hizmetleri AŞ

Ayrıca tam da isabet olmuş konumuzla ilgili;

http://eksisozluk.com/iett-rent-a-car--3883790

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    1 milyondan fazla kişiyi miting alanına taşıdığı iddia ediliyorsa, ve 1 milyon kişinin orada olduğunu düşünürsek, "mitinge gitmeleri için 100TL dağıtılıyormuş" goygoyunu savunanlar, AKPnin 100 Milyon TL gibi bir parayı sadece bir miting için harcadığını varsaymak oluyor ki, AKP'nin ekonomisi yüksek ihtimal çökmüş oluyor Savunduğunuz şeylerde çelişiyorsunuz

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    1 milyondan fazla kişiyi miting alanına taşıdığı iddia ediliyorsa, ve 1 milyon kişinin orada olduğunu düşünürsek, "mitinge gitmeleri için 100TL dağıtılıyormuş" goygoyunu savunanlar, AKPnin 100 Milyon TL gibi bir parayı sadece bir miting için harcadığını varsaymak oluyor ki, AKP'nin ekonomisi yüksek ihtimal çökmüş oluyor Savunduğunuz şeylerde çelişiyorsunuz
    İşte o yuzden diyoruz ya "bizim paramız" diye. Ekonomi çöküyor zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    1 Milyon mu O meydan Maksimum : 300.000 Bin kişi alıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dün oturduğumuz binanın yanındaki bakkalda muhabbet ederken,beyaz bir ticari araçlar 3 tane çevik kuvvet karşı şeritte durdular.Çevik kuvvetlerden birisi bakkala geldi muhabbet ettik.Kendisi bu zamana kadar hep Chp'ye oy vermiş.Sordum bu olayları destekliyor musun diye tabiki de desteklemiyorum dedi.Provokasyonları değil adam gibi yapılan eylemleri kastediyorum dedim onların yürekten destekliyoruz dedi.Bütün bankalar eylemcilere ülke ekonomisini düşürmesi için para vermiş falan dedi.Var mı böyle bir olay ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başbakan Acıklmalarından.

-IMF'e olan borcumuzu bitirdik. Şuan dünyanın en sağlam ve güçlü ekonomilerinden biri olduk.

7 Hazinra günü 620 Milyon EURO aldık DÜNYA BANKASINDAN...

-Dürüst olacaksınız. Samimi olacaksınız. Yoksa tabela olarak kalırsınız.

Wowwwww Dürürst ve samimi olmak Başbakan'dan

-Benim özgürlük alanıma saldırana ben sahip çıkana ben karşıyım.

Senin derekn ?

-İşte dün, Kazlıçeşme'de hukuk içinde bir miting yaptık. Diğerleri istediğimiz her yerde miting yaparız diyorlar.

Hukuk olarak ? Anayasa'da var olmasına rağmen kimseye grev hakkı tanımıyorsunuz... ?

-Kazlıçeşme'de 1 milyon insan vardı. CNN İnt. bu kalabalığı 'Hükümete tepki' diye veriyor. Herkes biliyor ki bu ülkenin ant-demokratik uygulama için orada toplandı.

Meydan maksimum 300.000 Bin kişi alıyor..

-Orada olanlar, hükümetine, devletine, bayrağına sahip çıktı.

Biz çıkmıyoruz dimi ?

-New York borsası, Tokyo borsası hapşursa bizim borsa alt-üst oluyordu. Bütün oyun ve tuzaklara rağmen Türkiye ekonomisi hep büyüyor.

Sıcak para akışı kesilse ne olur bu ülke ekonomisine ?

-Son olaylar ekomonimiz ve demokrasimiz açısından önemli bir sınav olmuştur.

Evet kimin yandaş,kimin demokratik olduğunu gördük.İyi bir olay oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gezi Parkını kirlettiniz, çöplüğe çevirdiniz diyenlerin Kazlıçeşme mitinginde bıraktıkları
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Makatının kılı diyen teyzeyi dil sürçmesi diye aklayabilirsiniz. Eyvallah olabilir. Peki başbakanınız Tayyip Erdoğan şu kadar milyar dolarlık havalimanı projemiz var, yapacağız, edeceğiz derken çılgınlar gibi alkış tutan kitleye ne demeli ?

%90 lık kısmı ne yazık ki o milyar dolarlık havalimanını kullanamayacak bir kesim. Bu su götürmez gerçektir. Öyle bir durumdaydı ki o mitingde bulunan insanlar. Erdoğan '' havalimanı '' dese '' hoeeyyy ak partiliyik '' '' nükleer santral '' dese '' oheyy her yer Tayyip her yer başbakan '' Erdoğan '' yer çekimi yok '' dese bile bir alkış kıyamet. Kitle bu ne yazık ki.

Allah yardımcıları olsun. Yeni doğmuş bir çocuğu eğitmekten daha zor bu insanları eğitmek artık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bakan Güler, halk ayaklanmasında çok etkin bir şekilde kullanılan sosyal medyadan rahatsızlığını da dile getirdi, sınırlama getirileceğinin mesajını verdi: "Sosyal paylaşım siteleri ile ilgili de bizim şu anda Emniyet Müdürlüklerimizin, Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalar var. Burada halkı tahrik eden, bir manipülasyonla yalan haberlerle halkı kışkırtmaya, hatta toplumsal olaylara, mal ve can emniyetini sıkıntıya sokacak, bozacak eylemlere yönlendiren elbette gerek Twitter olsun gerek Facebook olsun ve gerek sosyal medyanın diğer enstrümanlarını kullanarak bunları yönlendirenlerle ilgili çalışmamız var. Daha önce İzmir'de böyle bir çalışma oldu. Şimdi diğer yerlerde de böyle bir çalışma olacak. Tabi bu konularda ayrı bir yasal düzenlemenin de yapılmasının gerektiğini biz düşünüyoruz. Bu konuda Adalet Bakanlığımızın ve ilgili bakanlıkların çalışmaları olacak."

Bana şu saatten soran Allahı kulu AK PARTİ hükümetini savunmasın.Bu kadar "ACİZ,KORKAK" bi,r hükümet görmedim...

sakary Ali Misafir

[YOUTUBE="i7tXvMjSriA"]HTV[/YOUTUBE]

Durumu izah edebilecek biri?

edit

video olmamış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Senin bu dediğin olayı meşrulaştırmaz. Halka hizmetle görevli araçları kim olursa olsun kendi mitingine adam taşımak için kullanamaz. O araçların tek görevi vardır, bulundukları hatlarda insanların ulaşımını sağlamak, miting için servis amacıyla kullanılamaz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    [YOUTUBE="i7tXvMjSriA"]HTV[/YOUTUBE]

Durumu izah edebilecek biri?

edit

video olmamış
    Hakan Aygün şöyle dedi..

"İLK TELEFON BAĞLANTISI KURULUNCA LALE ONU ATTİLA BEY SANMIŞ.ONDAN İZMİR DEMİŞ.BAŞKASINA BAĞLANILDIĞINI DUYUNCA TELEFONDAN KİBARCA ALMIŞ.SONRA ASIL KİŞİYİ ARAMIŞLAR.DOĞURUSU BUDUR ZATEN SESLERE BAKILDIĞI ZAMAN GÖRÜLÜYOR"
    Last edited by petrol_fb12 : 17.Haziran.2013 at 21:09 Reason: Bilgi eksikliği giderildi.

Bu arada MİT yasa tasarısıyla ilgili haber yasağı çıktı mahkeme kararıyla.
    Hadi bakalım.

@sakaryali

İstanbul'dan konuşan Atilla Sertel değil. Kendisi İzmir Bornova'da ikamet etmektedir.
    İstanbul'da konuşan kişi yanlışlıkla telefona baglanmıştır zaten muhabbet de kısa kesilmiştir.

Açık arıyorsunuz farkındayız ama en azından sokakları çekiyor adamlar banttan penguen vermiyorlar.
    Durmak yok karalamaya devam.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Yndaş kannaların her gün 1,000,000 Milyon tane haber yaptığını görünce.

20.Günün sonunda bir tane yalan haber yapma saklı olsun dimi ? O kadarda olsun dimi ?

Ayrıca bir tane olmuş..Ben buraya ÜLKE TV,HABERTÜRK,24,TV NET,ATV,TRT yaptığı yalan haberlerinin videosunu yaparsam o video 1 Milyon saat sunar.
    Buradaki asıl amacım bu zihniyetin amacını göstermekti. Olayların başından beri yapılan provokasyonları görüyoruz. Bu provokasyonları yapanlarda net olarak amaçlarına ulaştı. Şurada yapılan yorumlara bir bakın, birçok kişiye yapılan hakaretler...

Daha 2. -3. gün söyledim acayip provokasyonlar dönüyor diye ama malasef bu noktalara kadar geldik.

sakary Ali Misafir

@sakaryali

İstanbul'dan konuşan Atilla Sertel değil. Kendisi İzmir Bornova'da ikamet etmektedir.
    İstanbul'da konuşan kişi yanlışlıkla telefona baglanmıştır zaten muhabbet de kısa kesilmiştir.

Açık arıyorsunuz farkındayız ama en azından sokakları çekiyor adamlar banttan penguen vermiyorlar.
    Durmak yok karalamaya devam.
    Bunu dedikten sonra videoyu yeniden izledim, 25. saniye civarına kadar ,2-3 kere adama Atilla Sertel diyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Akp mitinginden... Başbakan'ın gerçek çevreciler dediği Akp'liler dağıtılan ekmeği bile yerlere atıyor

Mesaj Yetkileri