Orduspor maçında taraftarın neden olduğu saha olayları nedir ? Ben son 10 dakikayı izleyemedim de 10 dakikada koro halinde küfür edip sahaya koltuk mu fırlattılar ?
Hayır yine 100.000 TL ceza vermiş de pefedeka o yüzden sordum.
Orduspor maçında taraftarın neden olduğu saha olayları nedir ? Ben son 10 dakikayı izleyemedim de 10 dakikada koro halinde küfür edip sahaya koltuk mu fırlattılar ?
Hayır yine 100.000 TL ceza vermiş de pefedeka o yüzden sordum.
Sahayı kapatmamışlar hayret.
Canım FEDA olsun sana !
Beşiktaş, 2013-2014 sezonu için UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazandı.
İncelemeler sonucunda Beşiktaş'ın UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazandığı ve UEFA müsabakalarına katılabileceği Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Beşiktaş Kulübü'ne bildirildi.
Oh be ! Çok sevindim bu habere.
Canım FEDA olsun sana !
Sevindim Besiktas icin, bir insan yuzunden koskoca kulup avrupadan uzak kalacakti.
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/5554..._aciklama.html
Yani bu kadarına da pes.. Milliyet'in sahibi Demirören onu geçtim. Adam denetleme kurulundakileri kendine geçerek bir ben borç takmadım. Yeni yönetimde borç yapıyor izlenimi bırakmak istiyor. Yani ülkede bu kadar kişilik olarak bozuk adamlar var ki yeminli müşavir olması bağlamaz. O zaman sermaye artırımı falan niye yapıldı diye sorarlar adama. Türk futbol tarihi açısından en önemli maç öncesi böyle bir haber yaptırıyor isen amaç belli. Amaç taraftarı takımdan soğutmak, Beşiktaş hisselerine değer kaybettirip zarara sokmak. Öyle böyle değil adam medyada öyle bir yer etmiş ki kendine bağlı kaynaklar dört bir koldan karalama kampanyası içerisinde. İş taraftara düşüyor elbet organize olup bunlara karşı durulması gerek.
UEFA işi çok rahatlattı beni. Avrupa demek ekstra gelir kapısı demek. Bu sene gitmememiz çok fena oldu gerçekten. Büyük zarar.
FM Gazetesi
Uefa kupalarına katılma haberi geri mi çekildi ? Bazı sitelerde o şekilde haberler var da.
Resmi siteden kaldırılmış haber, bulamadım. Sanırım çıkan haberler doğru abi.
Canım FEDA olsun sana !
Uyarı butonu sol alt köşede hatırlatayım öncelikle.
Beşiktaş resmi sitesini takip etmiyorum, diğer takımlarla ilgili haberleri burada görüyorum, böyle bir şey yazılmış. Haber sitelerinde ise aksi yönde iddialar var, takip edenler bileceği için sorayım dedim. Gidersiniz, gitmezsiniz ne sevinirim ne üzülürüm, benimkisi sadece meraktı.
Evet geri çekildi. Muhtemelen 10 Mayıs'ta yeni bir bildiri yayınlanır. Vadesi geçmiş borçlar yeniden yapılandırıldı, davalarda kapandı. Bu saatten sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum. 10 Mayıs'ta bütün kulüplerin lisansı açıklanacak. Siteden kaldırılması tamamen TFF ile alakalı. İlk önce TFF belge gönderecek sonra açıklama yapacaksın. Yönetim maalesef arada bir böyle gariplikler yapıyor. Kurumsallıktan bir haber.
Amaç kulübü bataklıktan kurtardık diye gösterme çabaları..
Hep olumlu bir cümle beklentisi ile okudum ama...
FM Gazetesi
Çıkmadık candan umut kesilmez..
Resmileşen yeni amblemimiz. Hayırlı olsun.
http://www.haberkartallari.com/besik...isikligi-.html
Bana bu amblem çok abartı geliyor. Ben sadelikten yanayım, kartalsız daha sade ve daha güzeldi.
FM Gazetesi
Ben beğendim. Kartal biraz büyük gibi ama kesinlikle bir kartal gerekiyordu.
Kartal gayet hoş duruyor amblemin üzerinde, iyi yapmışlar. Beğendim ben.
Canım FEDA olsun sana !
Çok güzel olmuş bence .
Forma üstünde çok iyi durur.
Ben de amblem değişikliklerine karşıyım. Nasıl başladıysa öyle devam etmeli.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Amblem değişmedi yalnız.Daha önce de ara ara bazı yerlerde kullanılan bu logo resmileşti sadece,o kadar.
So what?
Saike
Evet bu logo 2007-2008 sezonunda giydiğimiz formanın üzerinde vardı , yeni olan birşey değil.
http://4.bp.blogspot.com/_umWGwmcJH0...7-08+beyaz.JPG
Güzel bence.
Tüzük değişikliklerinde de güzel şeyler oluyor. Örneğin, üye olduktan sonra genel kurul üyesi olmak için 2 yıl beklemek gerekiyorken, bu süre 1 yıla düştü. Ayrıca, üye kabulünde % 5 kota maddesinin reddedilmesi de iyi haber. Levo, dellendi bugün zaten. Sürekli salonu terk edip durdu. En son yine terk etti, geri geldi mi bilmiyorum.
Takip etmek isteyenler için;
http://besiktas.fm/
Last edited by footballer33 : 05.Mayıs.2013 at 16:05
Levent Erdoğan'ın salonu terk edip geri dönmesi hep favorim olarak kalacak![]()
Beşiktaş inşallah Avrupa kupalarına katılır da, başarılı olur. Seneye gidecek bütün takımlarımızın ocaktan sonrasını da görmesini istiyorum ben. İmkansız ama. En azından Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş bunu yapabilir.