Hiç Diego'yu ManCity'ye bırakırlar mı
Hiç Diego'yu ManCity'ye bırakırlar mı
Tamam sizdede karapara çokta size yedirmezler onu
yedirmezler City'e...
Cityde cok para var ama Diego orta siralarda oynayan bir takima gitmek istemez,ne kadar cok para verseler de.Avrupanin en iyi kulüplerinde oynayacak kaliteye sahip kendisi.
Eriksson önce elindekilerle uefaya falan katılsın sonra transfer çalışmalarına başlasın sezon başında o kadar transfer yaptı ama takım hekketiği yerde değil bence
endüstriyel futbola hayır ya.ne bu ya parayı gören herkes işin cılkını çıkarıyor.
diego valenciaya gitsin isterim.juventusun sistemi uysaydı juveye gitsin derdim ama.
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, transfer sezonunda önceliklerinin mevcut kadroyu korumak olduğunu ve bir deneyimli oyuncu transferiyle başarılı olacaklarını iddia etti.
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, yine pahalı transfer yapmayacaklarını, kurdukları genç kadroya bir tane deneyimli oyuncu ekleyeceklerini ifade etti.
GENÇLERE GÜVEN GERİSİNİ MERAK ETME SEN
'Topçular'ın hocası potansiyel yıldız adaylarını geliştirip dünya yıldızı haline getirme stratejilerinin sürdüğünü ancak genç kadrolarının olgun bir oyuncuyla takviye edilmeye ihtiyaç duyduğunu söyledi.
Wenger, önceliğinin mevcut takımı korumak olduğunu çünkü hâlâ genç bir kadroya sahip olduklarını da sözlerine ekledi. Transfer dedikodularında ismi geçen oyuncuysa Bayern Münih'in Brezilyalı stoperi Lucio.
Walcott'un yaptığı asisti görünce hak verdim...
Arsenal şu an ki kadrosunu korusun en fazla 3 sene sonra kupalara ambargo koyar..
So what?
Saike
Diego City için faydalı bir transfer olur..
So what?
Saike
Man. City'e gideceğiniz sanmıyorum. Bremen onun için sıçrama tahtasıydı ve şimdi en iyi klupleri hakediyor..
İlk tercihi real madrid ama city e de kapılar kapalı değil nasıl oluyor o yahu![]()
Zaten bence büüyk ihtimasl Madride gider
Bencede adam en doğrusunu yapıyor
Türkiye'de ki 4 büyükler teknik direktöre böyle bir yetki vermezler.Toplum olarak çok sabırsız bir milletiz.Wenger en iyisini yapıyor yetiştir yetiştir oynat, oynatamıyorsan sat.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Kadro tecrübesiz oldugu icin sampiyonluktan erken koptular,seneye 2-3 deneyimli oyuncu takviyesiyle daha iyi yerlere gelir Arsenal.
bu yıl fırtına gibi başladılar ama tecrübesizlikten yarış dışı kaldılar ama seneye Man Utd'yi çok zorlarlar
Torres Fm 2005 te hangi takıma gitsem alırdım hey gidi günler heeeyyy.
Gerçekten güzel sıralama olmuş
Tam 3.lük şansımızı yitirdiğimizi düşünüyordum ki, Bolton'u 2-1 ile geçtik. Pool'da M.City deplasmanında berabere kaldı ve fark 2'ye indi. Arsenal'imiz maalesef bu sene çok tökezledi ve gereksiz puan kaybetti. Ama ben hala Liverpool'u geçebileceğimizi düşünüyorum.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Para var ama Diego'nun City'den önce gidebileceği daha çok büyük klüp var.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Juventus ile anlaşsa keşke, hem kendine hem Juve'ye iyilik etmiş olur..
City'ye gitmez Diego, Juventus'a giderse süper olur gerçekten
Juve 4-4-2 sistemine uyan oyuncular alacak. Diego AmcReal Madrid'de diebiliriz.
İyide Bremen City'den iyi neden gitsinki ?
Arsenal'de üst üste gelen başarısızlıklar, takımda büyük moral çöküntü yaratmaya devam ederken, en ağır depresyonu Philippe Senderos yaşıyor. The Sun gazetesinde yayınlanan habere göre Arsenal'in Liverpool'a 4-2 kaybederek elendiği Şampiyonlar Ligi yarı final maçında yenen goller nedeniyle kendi kendini suçlayan Senderos, bu karşılaşmanın ardından bunalıma girdi. Bu oyuncunun, Manchester United maçında kadroda yeralmaması da, iddiaları güçlendiriyor.
Gazete, ası açıklanmayan bir Arsenalli yetkilinin, "Senderos zihnen gitmiş durumda. Büyük bir bunalıma girdi. Liverpool maçında iyi oynamadığını biliyor ve kendini suçlu hissediyor. Menajer kendisiyle konuşmaya çalıştı. Aklını toplamaya çalışıyor" şeklindeki sözlerini aktardı.
Senderos'un sezonun kalan maçlarında forma giymesinin mümkün olmadığı da ifade ediliyor.
goal.com
yenin ederim ßaki örneğini ben vercektim benziyoda zaten...
Evet gerçektende benimde gözüme takıldı son zamanlar hata yapıyor ... Umarım deprasyon uzun sürer şöle 2-3 ay![]()
Torres: La Liga daha güçlü
İngiltere Premier Lig'de Liverpool formasıyla ilk sezonunu yaşayan Fernando Torres, İspanya La Liga'nın Premier Lig'den daha kaliteli olduğunu söyledi.
Liverpool'un İspanyol golcüsü Fernando Torres, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalan takımdan 3'ünün İngiliz olmasına karşın, La Liga'nın Premier Lig'den daha güçlü bir lig olduğunu iddia etti.
İstikrarlılık açısından Premier Lig'in zirvesindeki dört takımın La Liga'daki ilk dört takımdan daha iyi olduğunu belirten Torres, buna karşın İspanya Ligi'nin toplamda daha güçlü takımlardan oluştuğunu savundu.
Torres, Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona ile karşılaşmak istediğini de ifade etti.
Bu sene aşırı derecede bi performans düşüklüğü yaşıyor..
Torres çok hırs yapmış anlaşılan o yüzden Barcelona'yı istiyor..
Açıklaması bence çokta doğru değil, biraz abartmış olabilir ama bana göre dünyanın en kaliteli 2 ligi İspanya ve İngiltere'dir..