Sayfa 140 / 149 İlkİlk ... 4090130138139140141142 ... SonSon
4,171 ile 4,200 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Trabzonspor, Fransız futbolcu Kevin Constant ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Buna göre; Constant, 2014-15 futbol sezonu için 2.400.000.-EUR garanti ücret, 2015-16 futbol sezonu için 2.250.000.-EUR garanti ücret, 2016-17 futbol sezonu için 2.250.000.-EUR garanti ücret, 2017-18 futbol sezonu için 2.100.000.-EUR garanti ücret alacak.

Biraz fazla değilmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Açıkçası yıllık ücret biraz fazla geldi.Hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Milandan adamı alıp geliyorsun Trabzon'a bundan aşağısına geleceğinide sanmıyorum. Takımın mali yapısına göre fazla ama bu adamlar bundan aşağıya bize gelmez ama istenileni vermediklerinde (Malouda, Janko vs gibi ) o zaman sıkıntı olur işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Milan'da ne kadara oynadığını bilmiyorum ama Milan müthiş derecede cimri bir kulüp normal şartlarda.Hatta Constant bonservis vererek aldıkları nadir oyunculardan
    O konuda haklısın,zaten gönül başarılı performans göstermelerinden yana.Hayırlı olsun tekrardan

Milan'da çok daha az alıyordur ama Milan damgası yiyip geliyor. Bu yıllık ücret ondan. Ücrete dikkat ederseniz maç başı ücret yok. Sezonda 40 maç oynayacağını düşünürsek o kadar da fazla değil.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

2,5 milyon euro alıyordu Milan'dan. Onur Kıvrak'ın ne kadar aldığını bilen var mı ? 1 milyon diye hatırlıyorum. Takımın en iyi oyuncusuyla görev adamı arasında bu kadar bir maaş farkının olması iyiye işaret değil. Umarım yanılıyorumdur 1 milyon konusunda.

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    2,5 milyon euro alıyordu Milan'dan. Onur Kıvrak'ın ne kadar aldığını bilen var mı ? 1 milyon diye hatırlıyorum. Takımın en iyi oyuncusuyla görev adamı arasında bu kadar bir maaş farkının olması iyiye işaret değil. Umarım yanılıyorumdur 1 milyon konusunda.
    Onur Kıvrak takımın en çok kazanan oyuncusu. Geçen sezon maaşına çok büyük bir zam yapıldı ve takımın en çok kazanan oyuncusu haline geldi. Sözleşme yenilediği zaman süper lig de kaleciler arasında en çok kazanan kaleci oldu. Ancak bu sezon başı Muslera'nın sözleşmesi yenilendi ve Muslera süper lig de en çok kazanan kaleci durumuna geldi.

Takımın en çok kazanan iki oyuncusunun maaşları:

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=325455
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=375241

Onur maç başı ücretlerle Cardozo'dan bile fazla kazanıyor.

Helali hoş olsun Onur'uma. Verdiği katkıya göre çok az kazanıyor diyebiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bordo-Mavililer, Liverpool’un Fildişili savunmacısı Kolo Toure ile anlaşma sağladı. Ada ekibine 2 milyon Euro bonservis ödeyecek olan Fırtına, 33 yaşındaki defans oyuncusuna ise bonuslar hariç yıllık 2 milyon Euro ücret verecek. Anlaşma 2 sezonluk olacak.

Trabzonspor Kolo Toure'den önce Lille'in Karadağ'lı storepi Marko Basa'ya teklif yapmıştı. Ama olumsuz cevap gelince rotayı Kolo Toure'ye çevirmişti.

Son dakikada bir pürüz çıkmaması halinde Kolo Toure’nin hafta başında Türkiye’de olması planlanıyor. Teknik direktör Vahid Halilhodziç’in, siyahi yıldızla telefonda görüşerek planlarını aktardığı ve transferin bu görüşme sonrası olumlu şekilde sonuçlandığı öğrenildi.

Eğer haber doğruysa Trabzon büyük saçmalık yapar, yabancı kontenjanını defans hattında mı kullanacak, çok büyük yanlış olur harbiden.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Böyle birşey olmasına ihtimal vermiyorum yapmazlar öyle bir saçmalık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

gereksiz bir transfer olur çok tuzlu hem

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Toure'ye felan gerek yok, iyi hamleler yaptilar batirmasinlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sefa'ya 3.5 vermisiz. Biraz pahali oldu bu

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kayseri farkı diyelim ona

Sefa icin 3.5 artı Anıl fazla bence.Bunlar hep 5+3 yüzünden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sefa iyidir çok begenirim ama yeter da bu kadar kanat

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başlıkta 7 adam oldu şunu 11'e tamamlasınlar bari

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Ne yaptın yahu?

Constant'ın bizden aldığı ücret 1 Milyon € oluyordu bonuslar ile birlikte.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Ne yaptın yahu?

O önceki sene ücreti. Son sözleşmesine göre 1.85 Milyon € alıyordu bonuslar hariç. 2014 e geçerken yapılan sözleşme yenilemesini atladın sanırım

Belki sen "annually income" yazan yerlere bakmışsındır. Oralarda vergi kesildikten sonra kalan para yazıyor ki Constant için de 1 Milyon € yazıyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    O önceki sene ücreti. Son sözleşmesine göre 1.85 Milyon € alıyordu bonuslar hariç. 2014 e geçerken yapılan sözleşme yenilemesini atladın sanırım

Belki sen "annually income" yazan yerlere bakmışsındır. Oralarda vergi kesildikten sonra kalan para yazıyor ki Constant için de 1 Milyon € yazıyor.
    Nerden bakıyorsunuz bu ücretlere?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu ani bekliyordum sunu kullanmak icin gecenlerde aklima gelmisti.

Basliga ekliyelim lutfen

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Google aracılığıyla vergi kesildikten sonraki ücreti öğrenip vergi oranını bulup ana geliri hesaplayabilirsin ya da daha kolayı FM' den de açıp bakabilirsin. FM büyük takımların oyuncuların maaşlarında pek hata yapmıyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Milan forumlarından baktım ben ama arkaşın dediği gibi FM ve Google'dan kolayca bulabilirsin.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Fm'de vergisiz 1,8 milyon euro alıyor, vergiyle birlikte 1 milyon euro'ya düşüyor. Ayrıca bonusları da var.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Ne yaptın yahu?

Fm'de vergisiz 1,8 milyon euro alıyor, vergiyle birlikte 1 milyon euro'ya düşüyor. Ayrıca bonusları da var.
    Ben de fmden baktım. 2,5 milyon euro yazıyordu ilk sene. Veriler farklı olabilir ama 1 milyon euro alacak değil 8.5 milyon euroya alınmış oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Su Constant'ı ilk defa duyan bir tek benim galiba eski adetleri yaşatmak adına biri fm14 ten bir profil koysa da adamı tanısak

Burak Gürdal, Mehmet Ekici için Almanya'da imiş. Kulübü 1 milyon euro istiyormuş. Bizim kulüp bedavaya bitirmeye çalışıyormuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1 milyon euronun lafı mı olur Ekici için, trdeki adamlardan çok daha ucuzmuş öyleyse

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence bu transferlerden sonra Halilhodzic'in morali bozulmustur.Adam gitmek icin bahane arıyordu ama 10 transfer oldu.Keske 20 deseydim diye düsünüyordur simdi. Kovmirim ula kovmirim olayına döndü iş.

Vahid Hoca'nın hiç bir zaman gitmeye niyeti olmadı. O sadece İstanbul basınının abartmasıydı.

Kampda ki antrenmanların bazılarını izledim. (Yerel medya canlı veriyordu.) Takımla çok yoğun şekilde ilgileniyordu. Oyuncuları sık sık uyarıyordu, onlarla sık sık görüşüyordu. Kamp da her gün 3 antrenman yapılıyordu. Özer, futbol kariyerinde ilk defa gün de 3 antrenman yaptığını ve bunun meyvelerini toplayacağını söylemişti. Gidecek olan hoca günde 3 antrenman mı yaptırır? Diğer takımlar gibi 1-2 antenman yaptırırdı. Antrenmanları çabuk bitirirdi, ilgilenmezdi. Vahid Hoca'nın 10 oyuncu gelmezse giderim söylemi başkana karşıydı. Başkan, hocanın isteklerini yerine getirmiyordu. Aralarındaki arkadaşlığı kullanarak transferleri erteliyordu. Vahid Hoca da gerekli açıklamayı yaptı. Vahid Hoca açıklamayı yaptıktan sonra başkan görüşmelerin sürdüğü oyuncuları hemen bitirdi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzon'u tutsun birisi yahu her gün adam alıyorlar. Halil hoca başarılı olmazsa Hacı topuğuna sıkar herhalde.

Mesaj Yetkileri