Yahu bu adam kesinlikle beni takip ediyor ne kıskanç biri yahu nezaman mesaj atsam buraya bakıyorum arkamdan damlıyor.![]()
Rahat bırak birader beni psikolojimi bozdun manyak ettin beni.![]()
Yahu bu adam kesinlikle beni takip ediyor ne kıskanç biri yahu nezaman mesaj atsam buraya bakıyorum arkamdan damlıyor.![]()
Rahat bırak birader beni psikolojimi bozdun manyak ettin beni.![]()
Masa tenisi ha, enterasan.
Bizim de uygulamalı iki dersten birini, uygulamasız 3 dersten ikisini seçmemiz gerekiyor. Uygulamalı 2 derten birinin hocası ayrıca bölüm başkanı ve geçtiğimiz dönem derste tüm sınıfı tehdit etti, benim dersimiz seçerseniz mezun etmem sizi diye. O nedenle seçmeli ders olan tek uygulamalı dersi tüm sınıf seçmek mecburiyetindeyiz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bizim okul bide ağır ders bakımından.Çok kastırıyorlar.Seneye ÖSS var.Daha fazla kastırıcaklar.Düşündükçe içim bunalıyor.
Ne alakası var yahu, ben 22.30'da atmışım ilk mesajımı, sen beni takip etmişsin. Bu 2 mesajın senden sonraya gelmesi tamamen talihsizlik.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi adam bölüm başkanıysa süründürü sizi seçmenize gerek yok dersini.![]()
Bırak birader bırak ben psikopata bağladım olayı. Şimdi tepem atacak üflettirecem yine alkolmetreyi o olacak yani.![]()
Takma kafana Burak, zamanında bizi de çok kastırdılar. Hepsi sizin için. İleride çektiğin sıkıntıları, sınavları, notları değil, keyifli anlarını hatırlayacaksın. O nedenle keyif almaya bak sen, derslerine de iyi çalış tabi ki.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Emre abi tamam sakinYıkma gene ortalığı
![]()
1-2 sene sıkıntı çekeceksin bütün hayatın kurtulacak belki Burak bu tarafından düşün.![]()
Ah keşke tek derdim hep okul olsa...![]()
Üflemem kardeşim o şeyi ben.
Aslında öyle bir ders yokmuş, dekanlık seçmeli ders koymak zorundasınız demiş, bizimkiler de zorunlu olan bir dersi seçmeli yapmışlar, bir tane de içeriği olmayan hayali bir ders oluşturmuşlar. Şimdi ortada 2 ders var ve biri seçilecek, içeriği boş olan dersi bölüm başkanı seçtirmediği için eskiden zorunlu olan dersi herkes seçiyor ve seçmeli ders zorunlu olmuş oluyor.
Karışık bir durum, bölüm başkanı buraya girmez inşallah, bunu yazdığımı görürse kesin mezun olamam ben.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aşık mı oldun Ömer? (:
Enteresan bir durum.
Neydi sizin bölüm başkanın adı![]()
Evett![]()
![]()
Boşver aşk meşk, boş iş bunlar.
Şimdi adını vermiyim, googleda aratır belki adını, bu konuyu bulur ve...
Ama lakabını söyleyebilirim, Kırmızı Yapraklı Süs Eriği.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İyi olmuş Ömer'e.İnşallah kavuşamazsın.Nasılsın toprağım?
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Yerinde olmayacak ama FM'deki bir isyanımı söylemek istiyorum.
Maç 1-1 bitmek üzere.3 dakika verdi hakem uzatma.Oyuncum sakatlandı.Tedavi görsün diye dışarı attım topu.90+4 oldu artık.Adamlar taç kullandı.Topı bana vermeyip atak yaptılar ve gol oldu2-1 kaybettim maçı.Bu kadarda olmaz.
Ne kıl adammış sizin bölüm başkanı.Bizimki pammık gibi. Dersinden 30 ortalama ile geçtim
![]()
kümülatif ortalamam 1.7'nin altına indiği için ortalamayı yükseltmek adına Masa tenisi dersi alayım dedim. Sınavında topun ağırığını, masanın ölçülerini falan soruyolarmış, derste tenis masasının etrafında falan koşturuyolarmış hehe. Eğlenceli bişi olacağa benziyor.![]()
Lakaba bak hizaya gel.......
"İki keklik bir kayadan su içer....."
Burak bende boyna penaltı kaçırıyom.6 penaltıdan 4 ü kaçtı.Kaçıranlar:Suazo,İbrahimoviç,Adriano ve Juninho
![]()
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Juninho bile kaçırıyorsa kapat o oyunu oynama Enes boşver.![]()
Bu bir lakap mı? :s Bu lakabı takan insanı çok merak ettim. Acaba nası bir durum sonucu bu lakap takıldıKırmızı Yapraklı Süs Eriği![]()
Şansa bak.Bu adamlarda yıldızlar.Görsen penaltı kaçırmaz dersin.Benim durum ise trajikomik.Oyunda centilmenlik diye birşey kalmamış.
Biraz şişmanca yanakları al al kafası kel bir adam canlandı gözümde.
Ve hatta kel ama saçının kala kısmını uzatıp sola doğru kelini kapatmaya çalışan bir adam.![]()
FM'de bile fair play kalmamış ha yazık.
Hoca ile maç yaparsınız finalde herhalde. Hoca kendisini yenenleri bırakır.
Bölümde en az not veren hoca olmasınarağmen en çok verdiğini iddia eder kendisi. 3 dersine girdim, ikisinden kaldım. 3 dersi daha var bakalım ne olacak.
Emre bizde hocaların lakabı öyle, Kokar Ağaç, Mezarlık Servisi, Bodur Servi, Titrek Kavak, Çınar, vs, vs... diye gidiyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Lakabı takanlar bizim bölümde 80'li yıllarda yüksek lisans yapan ve araştırma görevlisi 2 kişi. O zamandan kalma.
Takılma sebebi de gençken saçlarının kırmızı olmasıymış. Ona fakültede Kızıl Bülent derlermiş, şimdi saçları ağarıp, kelleşse de o bizim Kırmızı Yapraklı Süs Eriğimiz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Eh tabii insan bağ bahçeyle uğraşınca ne olacaktı titrek hipopotam olacak değildi ya lakaplar ağaç, ot, çiçek falan olacak.![]()
üh anasını 2 dakka F5 yapmadık muhabeti kaçırdık.
Amin enes amin. iyiyim sen nasılsın
ohooğoo aratsa zaten bittim ben![]()