Sayfa 141 / 439 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
4,201 ile 4,230 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    GS nin çok umursicanı sanmıyom bu çalımı....

HAİM FRESCO bu adamıN ismini çocuklumdan beri duyuyom hesapta Başkan ın İtalyan Ortağı Transferlere koltuk çıkcak... 1YTL bile faydası yok GS ye...
    Haklisin da simdi ne alaka?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Beşiktaş bu sessizliğin ardından bombayı patlatacak gibi..Aslında pekte sessiz durmadılar ya
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de.Artık bir bomba bekliyoruz.Ünlü,yıldız bir oyuncu getirsinler.Helguera,Makalele,Costinha gibi.....

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    haim fresco kimdi yaa?(riberyle ilgili birimiydi)
    Fresco, Monaco'da başkan mı?, Yönetimle ilgili birşeymiydi?. sanırım Saviola Monaco'da bir senelik forma giydiğinden dolayı tanıyor bu yüzden devreye girecek sanırım.

Haim Fresco, Özhan Canaydın'ın arkadaşı/ortağı falan..

Girdiği bütün transfer işlerimiz fiyasko ile sonuçlanmıştır.

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Haklisin da simdi ne alaka?
    Yukarda biri sormuş Fresco kim o yüzden yazdım...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen sene Gs'nin yaşadıklarını bizimde yaşamamızdan korkuyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç korkmana gerek yok yasamayız gecen seneki gsnin kadrosundan bizim kadromuz cok cok iyi.Hala da iyi sadece yıldız almadık size öyle geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Fenerbahçe'den Cim Bom'a Çalım

Galatasaray'ın, iki hafta önce İstanbul'a getirdiği ve ön protokol imzaladığı gurbetçi futbolcu Ali Çamdalı'yı Fenerbahçe kaptı.

Gurbetçi futbolcuya söz verilen para 15 Haziran'a kadar banka hesabına yatmayınca Ali Çamdalı, Sarı-Lacivertli takımla anlaştı.
    Ankarasporla Anlaştı Ali Çamdalı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mamur'dan sert mesaj!

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a gönderdiği yazılı mesajda, Gökhan Ünal'ın transfer edilmesi için gösterilen çabaları kınadı.
    Mamur, yazılı mesajında ağır ithamlarda bulunarak şu görüşlere yer verdi:
    ''Defalarca yaptığımız karşılıklı görüşmelerde, Gökhan Ünal'ı satmayacağımızı belirtmemize rağmen, bunca dostluğa ve Anadolu anlayışıyla (abi kardeşliğe) rağmen, mukavelesi devam eden oyuncumuzla bizim rızamız olmadan görüşmek, avam ifadesiyle onu (ayartmaya çalışmak) ikili ilişkimize ve Galatasaray Kulübü'nün büyüklüğüne yakışmamıştır. Kayserispor olarak bizim de 'büyük kulüp' dediğimiz Galatasaray Kulübü'nden bu tanıma uygun davranış görüntüleri beklemek en doğal hakkımızdır. Büyüklüğe uygun olmayan hatta etik bulmadığımız bu davranış, 100 yılda üretilen asaletten alıp götürmekten başka bir şey değildir. Bu durum, Galatasaray Kulübü'ne oyuncu dahil hiçbirşey kazandırmayacaktır.''

23.06.2007
    Kaynak : AA

bence kayseri gökhanı gsye artık vermez hiç eğer gitmeyi çok isterse avrupaya verir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayır o değil.Geçen sene bir sürü yıldız isim geçti hiç birini alamadılar.En son gidip İnamoto'yu aldılar.Aynısının bizede olmasından korkuyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bugun beklemedeyiz saviola ilk 2. gorusme olacakmis

Şemsi istermisin bizimkilerde gidip Young diye birini alsınlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok ya sanmam Gs de gecen sene para yoktu.Onlarda ucuz olan Innamotoyu aldılar bizim öyle transferi etkiliycek parasal sıkıntımız yok diye düşünüyorum.

Bu arada Makalale Chelseade misyonumu tamamladım demiş Beşiktasa sıcak bakıyomus.
    Edmilsonda sıcak bakıyomus Besiktasa hadi hayırlısı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa banada bu piyasada adı geçen adamLardan birisi geLmeyecekmiş gibi geLiyor ama.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Makelele gelse aslında çok süper olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

G.Birliği Okan ile yeniden

Gençlerbirliği, golcü futbolcusu Okan Öztürk ile sözleşme yeniledi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan imza töreninde Okan Öztürk, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.
    Törende konuşan kulüp yöneticilerinden Kadir Aksoy, Okan'ın çok takdir ettikleri bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Okan kendisini ispatlamış bir futbolcudur. Herkesin gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Kendisiyle 1 yıl daha çalışmaktan dolayı mutluyuz'' diye konuştu.
    Okan da yaptığı açıklamada Gençlerbirliği'nin hedefleri olan bir kulüp olduğunu belirterek, 1 yıl daha kırmızı-siyahlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu söyledi.
    Gençlerbirliği'nin forvet arayışlarının sürdüğüne dair basında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını da ifade eden Okan, ''Forvette Isaac ile ben varım. Daha kuvvetli bir takım olmamız için gereken ne ise o yapılır'' diye konuştu.
    Bir sezon önce Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Okan, geçtiğimiz sezon oynadığı 31 maçta 11 gol atarken, 5 sarı 1 de kırmızı kart görmüştü.

23.06.2007
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetimin sözü

İspanya ve İngiltere liglerinden yıldızlardan ikisini mutlaka alacağız. Taraftarlarımız kombinelerini şimdiden ayırtsınlar" dedi.

Ben güveniyorum yönetime sadece acele etmiyolar kanaatindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayır benim kızdığım yanı alamıyoruz diyin bizi umutlandırmayın.Alamıyorlar üstüne birde artist artist açıklamalar yapıyorlar.Ah ah nerede 100. Yıldaki yönetim.Hüsnü Güreli,İbrahim Altınsay... Şimdi kim var? Abdi Celalettin Kolot.Mario Berk valla bunlarla olmaz,olamaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer olmazsa o zaman konus bunları pişman olma sonra yıldız alındıgında ?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Deivid iyi bir oyuncu aslında Vestel manisaspor´a attığı 3 gol ve Kayserispor maçında Attığı son dakika golü ile belkide şampiyonluğu tattıran futbolcu oldu.

Deivid demeyin yahu AZ maçında kaçırdığı pozisyon aklıma geliyor. Bomboş kaleye atamadı yahu. Neyse konu sapmasın. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu Gökhan Ünal transferi gerçekleşirse, ben bu Recep Mamur'un surat ifadesini çok merak ediyorum.. Kayseri bence çok yanlış yapıyor, bu kadar havalanmak hiç iyi değil.. Ayrıca biri yazmış Gökhan en az 5 milyon euro eder diye, bence en fazla 5 milyon euro eder.. Bu kadar da abartılmaz ki yav..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Abi valla bilmiyorum ben sonradan utanacağım laflar etmiyorum.Gidiyorlar bir sürü oyuncu ile görüşüyorlar.Sonuç=0.Umarım yanılırım.İlk başlarda bende umutluydum ama resmen körelttiler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu Gökhan Ünal transferi gerçekleşirse, ben bu Recep Mamur'un surat ifadesini çok merak ediyorum.. Kayseri bence çok yanlış yapıyor, bu kadar havalanmak hiç iyi değil.. Ayrıca biri yazmış Gökhan en az 5 milyon euro eder diye, bence en fazla 5 milyon euro eder.. Bu kadar da abartılmaz ki yav..
    recep mamur istemeden gerçekleşmez

Del Piero_10 Misafir

Gökhan Ünal,Zafer Biryol gibi zamanından geç giderse büyük bir takıma en sonunda hiç olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok değişik bir anlayışları var, oyuncularının önünü kestiklerinin farkında değiller..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herşeyden çok ben apar topar getireLen teLLo neLer yapıcak onu merak ediyorum.Tam bir kapaLı kutu adam.Yani böyLe adamdan eLektrik te aLamadım nedense.Bana sezon ortasında gönderiLecek gibi geLiyor...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003

Iki faktor var goz onunde turmaniz gereken:

1. Besiktas transfere nispeten gec basladi (Galatasaray'a nispeten) ve bu nedenle bir cok oyuncu hala kuluplerinde kadrolarin sekillenmesini ve kendilerine gelmesi muhtemel teklifleri dusunuyor. Eger en azindan 3-4 aydir transfer uzerinde calisilmiyorsa, pat diye hemen oyuncu almak kolay olmayacaktir.

Henry'nin Barcelona'ya gitmesini dusunun. Simdi Arsenal kesinlike bir forvet icin piyasada. Diyelim ki Fernando Torres'i aldi. Bu sefer de Atletico Madrid forvet arayisina girecektir. Domino tasi gibi bir transfer diger transfere yol acacaktir. Kuluplerimizin son yillarda hep transferleri Agustos ayinda bitirmesinin nedeni oyuncularin bu siralarda hem tatilde olmasi, hem de
    bundan once bir cok takimin kadrosunun sekillenmemis olmasi.

2. Besiktas'a bu sene gelmek demek, Ertugrul Saglam ile calismak demek. Ertugrul Saglam'in ismini Turkiye disinda iyi bilen kac kisi var? Nasil bir futbol oynattigini, nasil bir insan oldugunu kac kisi biliyor? Bu durumda tabii ozellikle isimli oyuncular transfer olma konusunda tereddut edecektir. Medya Turk hoca diye diretirken ne yazik ki isin bu kismini hic dusunmuyor. Kayseri UEFA kupasinda son 16'ya kalmis olsa gecen sene Ertugrul buyuk sukse yapmis olacakti ve bir cok oyuncu kim oldugunu bilecekti. Ama bu durumda Makalele'ye Ertugrul Saglam ile calisacaksin dedigin zaman alacagin cevap "Kim?" olacaktir.

Sinan Engin vardı bi arada bizde... Valla o adam çok daha iyiydi... Pancu vardı süper oyuncuyud hepsini 3 30paraya gönderdiler bak adam bulamıyoz...

Nouma Nouma PASCAL Nouma....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ömer Abi ztn bide 2006 Dünya Kupası nedeniyle futbolcular tatil yapamadılar... Şimdi direkt tatile gittiler adamlar transfer felan düşünmüyo bu senede Ağustos da çok hareketli geçer transfer borsası...

Mesaj Yetkileri