Sayfa 141 / 896 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
4,201 ile 4,230 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Andre Santos +2 olarak alındı. Carlosun gelecegi yok. Deividde diğer+ oyuncu. Edu yolcu bir stoper alınacak ve bu stoper Avrupadan olacak.

1 transfer daha bekleyin bakalım
    Andre Santos +2 olmaz .Banko oynayacaktir sol kanatta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ön liberoyu Brezilya'da araması zaten yanlıştı Fenerbahçe'nin. Bana göre ön libero alacaksan Afrikalı alacaksın. Onlar kadar kuvvetli, dayanıklı ön liberolar görmedim ki bunun birçok örneği de var Dünya'da.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Dos Santos fena adam değil gibi ama neticede solbek..Ön libero için daha kaliteli bir isim alınabilirdi sürpriz yumurta oldu orası..

Keitaya karşılık solbek transferi..
    Sol bek degil asil mevkiisi sol acik

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Ön liberoyu Brezilya'da araması zaten yanlıştı Fenerbahçe'nin. Bana göre ön libero alacaksan Afrikalı alacaksın. Onlar kadar kuvvetli, dayanıklı ön liberolar görmedim ki bunun birçok örneği de var Dünya'da.
    Biz kısaca onlara zenci diyoruz... Brezilyalılar onlar kadar zenci değiller, melez yapıları var. =)))

Andre dos Santos'tan ümitliyim, zira Uğur Boral'dan kötü olacağını sanmıyorum. En azından Uğur'dan kurtulacak olmamıza sevinçliyim. Umarım Uğur'dan kötü bir oyuncu almamıştır bizim yönetim.

Cristian ise hayal kırıklığı. Ön libero adaylarına bak, aldığımız adama bak. Gerçekten şaka gibi. Savaşçı diyoruz, revizyon diyoruz, Brezilyalı vizyonuyla devam etmemizdeki ısrar neden? Yakında çıkar yine bloklaşmalar, Güiza'ya Alex pas atmıyor vs. cinsinden, bunlara yine ortam hazırlandı.

Ön libero fiyasko. Bu kadar eksik olduğumuz mevki böyle bir adamla mı doldurulur?

Yönetim çaresizlikten aldı bence Cristian'ı.

Umarım ben yanılırım. Forma sattıracak isim değil ikisi de, bir Borowski, Poulsen, Diarra alınsa çok daha faydası olur ve forma sattırırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Solbekte Carlos var yahu, son maçta Daum onu kaptan yaptı, bu sene yeri garanti.

Ve Santos ile beraber oynatarak birbirlerini tamamlamalarını bekliyor bence. Uğur'un savunmaya vermediği destek nedeniyle çok yalnız kalıyordu Carlos. İkisi defans sorununu çözerse ofansta zaten sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu arada Santos 4-2-3-1 li sistemin 3lü orta sahanın solunda oynayamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Andre sol bek mi sol açık mı asıl olarak ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Luciano'yu Edu'yu Lugano'yu Nobre'yi Türkiye'ye gelmeden önce ne kadar tanıyorduk ?

Bunların hepsinide getiren adam Daum'du..Ben Daum'un yanlıs transfer yapacagına ihtimal vermiyorum..

Not: Lugano'yu Daum'da istiyordu ama transfer gerceklesmedigi icin Zico zamanında geldi..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Santos sol bek oynuyor aslen...

Nesil
    2006

Neyse Edu yerine sağlam bir stoper gelir de takım transfer biter.Artık alınan alınmış bekleyip göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Bu arada Santos 4-2-3-1 li sistemin 3lü orta sahanın solunda oynayamaz...
    neden oynayamaz onu da söylersen ben iletiyim herr daum'a ..

Sheriff Misafir

Santos sol bek oynuyor aslen...
    Hayır. Okadar teknik sol bek olmaz
    Adam Ronaldinho gibi hareketler yapıyor yahu daha ne olsun süper adam işte. Brezilya milli takımında da oyanamış.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    neden oynayamaz onu da söylersen ben iletiyim herr daum'a ..
    Her Dauma bi de selamımı söyle...
    Asıl mevkisi sol bek olan bi adam Ben Arfa,Arda,Uğur gibi oyuncuların oynadığı kısımda oynayamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Andre sol bek mi sol açık mı asıl olarak ?
    Oyunda Brezilyalı araştırmacılar WBL yapmışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Sol bek Sol açık 2 sinide oynuyor ama tekniği bayağı iyi sol açıkta rahatlıkla oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Siz düşünebiliyor musnuz Santosu Aml de?
    Ben konfedarasyon kupasındaki bütün macları izledim Fmye göre konusmuyorum...
    Robinho ile sol tarafta oynadı.Hiç zannetmiyorum 4-2-3-1 de basarılı olacağına...
    İnsallah yanılırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her Dauma bi de selamımı söyle...
    Asıl mevkisi sol bek olan bi adam Ben Arfa,Arda,Uğur gibi oyuncuların oynadığı kısımda oynayamaz...
    tabi söylerim kim diyim ?

carlos gibi bir adamla arkalı önlü müthiş olurlar , iyiden öte olurlar diyorum , carlos seneye de gider büyük ihtimal ya yeni bir solbek yada sol açık alınır ... sol kanat sorunumuz diye bir şey kalmaz...

Sol bek arkadaşlar Dos Santos. Ama bizde sol açık oynayacak.

Fenerbahce.org'dan alıntı:

Futbolculuk kariyerine Figueirense takımında başlayan 26 yaşındaki sol bek, 1,80 boyunda ve atletik yapısıyla Brezilya'nın efsane oyuncularından Cafu'ya çok benziyor
    Sol kanatta yaptığı çıkışlarla Brezilya'nın efsane oyuncusu Fenerbahçeli Roberto Carlos'u andıran genç oyuncu, defansif bir pozisyonda oynasa da ofansif anlamda rakip takımlar için büyük bir tehdit oluşturabiliyor
    Bizimkiler sol açık sanıp aldılar galiba. Başka izahati yok bunun.

Daum ile girdiğimiz bu yeni dönemde futbolcular arasında herhangi bir bloklaşma olacağını düşünmüyorum.

Transfer döneminde bir Arjen Robben ismi geçiyordu.En kötü 20 Milyon Euro bonservisi olsa,yıllığı 4 Milyon €'dan 3 yıllık imzalasan 32-33 Milyon Euro yapıyor.Böyle bir harcamayı da kulüp yapmazdı zaten.

Sonra Poulsen kısmına gelelim.Bonservisi konusunda Juventus ile hertürlü konuda anlaşıldı.Oyuncuya da yıllık 4 Milyon € teklif edildi,ama eşi Türkiye'ye gelmek istemedi.Duyduğuma göre Fenerbahçe'li bir yönetici düğün hediyesi almış Poulsen çiftine evlendikleri zaman,kabul etmemişler.Sonra eski futbolcularımızdan Brian Nielsen'i de araya katmamıza rağmen bu transfer olmadı.

Emana ismi geçiyordu basında,aslında alınsa çok da faydalı olabilirdi.Liga Adelante'ye düşmüş bir Real Betis mi,yoksa Fenerbahçe'mi.Oyuncu çok rahat ikna edilirdi ama sanırım gündemimizde yoktu bu oyuncu.

Borowski hücum vasıfları daha yüksek bir oyuncu,aradığımız isim değil.

Hamit B.Münih'in satış listesine çıkarmasına rağmen gelmek istemedi,ilk tercihinin Premier Lig olduğu söylendi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Santos iyi oldu ama Cristian yerine dediğim gibi "zenci" alınabilirdi. Aslında alınabilirdi değil alınmalıydı

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Siz düşünebiliyor musnuz Santosu Aml de?
    Ben konfedarasyon kupasındaki bütün macları izledim Fmye göre konusmuyorum...
    Robinho ile sol tarafta oynadı.Hiç zannetmiyorum 4-2-3-1 de basarılı olacağına...
    İnsallah yanılırım
    Yav önünde kendinde diyorsun Robinho vardı..Belki Robinho olmasa sol acık oynayacaktı..Adam sol tarafın her yerinde oynayabiliyor..Bu gelen oyuncular cok iyi performans gösterdiginde ne diyeceksiniz merek ediyorum..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FM ye göre; Santos DL 16, WBL 20, ML 16

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sol bek arkadaşlar Dos Santos. Ama bizde sol açık oynayacak.

Fenerbahce.org'dan alıntı:

Bizimkiler sol açık sanıp aldılar galiba. Başka izahati yok bunun.
    vederson da sol bek idi ancak carlos'la gayet iyi anlaşıp iyi de oyun çıkarıyorlardı...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    tabi söylerim kim diyim ?

carlos gibi bir adamla arkalı önlü müthiş olurlar , iyiden öte olurlar diyorum , carlos seneye de gider büyük ihtimal ya yeni bir solbek yada sol açık alınır ... sol kanat sorunumuz diye bir şey kalmaz...
    Bak bi kere saygısızlık yaptın sen cıkarmadım ama sınırları aşma...
    Görürüz bakalım AML oynar mı oynayamaz mı...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Böyle büyük bütçem var diye övüneceksin sonra Avrupa'dan adam almaya beceremeyip Brezilya'ya yöneleceksin. Hadi Brezilya'ya yöneldin, 26 yaşına kadar kendini kanıtlayamamış adamı alıp en sorunlu mevkine yerleştireceksin. Hadi onu da yaptın, taraftarla dalga geçer gibi 2 Büyük transfer diye başlık atacaksın. Hadi onu da yaptın yandaş adamlarını televizyona çıkarıp insanların gazını almaya çalışacaksın. Şaka desen değil, gerçek desen inanılır gibi değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaş her sol bek sol açıkta oynayabilir ancak belli bir sınırda kalır.Fenerbahçe gibi büyük bir takım bu durumdaki bir oyuncuyu sol açıkta oynatmamalı.Zor durumda kalınsa da oynasa eyvallah derim ama sol bek birisi sol açık için alınmamalı bence.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Antuda 8000'e yakın kisi var felc oldu forum.. Ziyaretcilere kapatılsa bari
    R.I.P Tupac

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Murat'ın da dediği gibi Roberto Carlos seneye veda eder.onun yerini alır...Anlamamak da ısrar ediyorsunuz...Tekrar ediyorum Santos 6+2 için bile alınmıs olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak bi kere saygısızlık yaptın sen cıkarmadım ama sınırları aşma...
    Görürüz bakalım AML oynar mı oynayamaz mı...
    ben kimseye saygısızlık yapmam , sen gellip burda oynayamaz deyip gidersen diye bende öyle sorarım sana ama sen bu adam böyle böyle bundan oynamaz deseydin ona göre cevap verir veya soru sorardım ben sana ...

Mesaj Yetkileri