Leo Franco varken İsaksson'a ne gerek var İsaksson'u biz alacağız.
Leo Franco varken İsaksson'a ne gerek var İsaksson'u biz alacağız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bencede gitsin 4 senede 28 Milyon Euro.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Milan da baya iş yapar eto.. çok da iyi para veriyorlar olur bu transfer...
"SATILIK değil!"
Transfer döneminde sezonun bombası olarak beklenen, İtalyan gazetesi Tuttosport'un müthiş iddiası ile tekrar gündeme gelen Kaka - Real Madrid spekülasyonuna İtalyan ekibi Milan el koydu. Tuttosport Kaka'nın babasının İspanyol ekibi Real Madrid ile bir görüşme yaptığını öne sürmüştü.
Milan cephesinden Asbaşkan Adriano Galliani yaptığı açıklamada: "Kaka bir yere gitmeyecek. Kaka'nın babasının İspanyol ekibi ile olan görüşmelerinden haberimiz var. Bize söylemişlerdi. Kaka satılık değil" ifadelerini kullandı. Brezilyalı yıldız Milan'ın bu sene Şampiyonlar Ligi'nde uzandığı mutlu sonda başrol oynamış ve turnuvayı gol kralı olarak tamamlamıştı.
16.06.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
So what?
Saike
Eski Real Madridli oyuncu Javier Portillo, Gimnastic Tarragona ile yollarını ayırdı ve kendisini 4 yıllığına Osasunalı yapan sözleşmeyi imzaladı.
Javier Portillo, Tarragona’da çok mutlu günler yaşadığını, küme düşmemiş olsalar takımda seve seve kalacağını ancak düştükleri için ve kendi geleceğini düşünmek zorunda olduğu için taraftarların da anlayışına sığınarak ayrıldığını belirtti.
Oyuncu gelecek sezzondan itibaren Osasuna formasıyla mücadele edecek.
bırakın isakssonu be biz alcaz onu
Barça Pavlyuchenko’nun peşinde
News daily Sport’un haberine göre Barcelona, Spartak Moskovalı golcü Roman Pavlyuchenko’nun peşine düştü.
Rus milli takımında da forma giyen, son iki yılın Rusya gol kralı olan oyuncu, 2003 yılında Spartak Moskova’ya transfer olduğundan beri izleyenleri adeta büyülüyor. Rus oyuncu, Euro 2008’deki performansıyla dünya çapında bir golcü arayışında olan Barcelona’nın antrenörlerinden Josep Guardiola’nın dikkatini de çekti.
Katalan kulübünün ilk tercihi Emmanuel Adebayor olsa da Arsenal’in bu oyuncu için 38 milyon Avro fiyat biçmesi, Barcelona’yı daha ucuz bir transfere yönlendiriyor.
Barcelona’nın Pavlyuchenko yarışında yalnız olmadığı, aynı zamanda Katalan ekibinin ezeli rakibi Real Madrid’in ve Sevilla’nın da 26 yaşındaki oyuncunun peşinde olduğu söyleniyor. Gazetenin haberine göre Pavlyuchenko’nun başken ekibinden ayrılması için 10 milyon avro yetecek.
Messi kim Maradona kim? İki gol attı diye Maradon'ya benzetişlmesi yanlıştır. Bence geleceğin Maradona'sı, Sergio Agüero'dur. Messi'yi ise daha çok Mario Kempes'e benzetiyorum.
Gülünç bir durum. Ronaldinho'yu da alsınlar o zaman, Daniel Alves'i de o zaman tam eşit olur.
Nam-ı diğer Pilavcacık (:
İyi bir oyuncu fakat Barcelona daha iyi oyuncuları alacaktır.
Biz biraz zor alırız.Euro08'den sonra fiyatı çok çok daha artacak ve talipleride çoğalacak ama inş. alırız.
Ronaldo bana göre iyi değildir. Her ne kadar bu sene iyi olsa da, çok bencil oynuyor. O yüzden 1-2 seneye kalmaz adı unutulur.
Futbolcu olarak mı, basketbolcu olarak mı?![]()
Cristiano Ronaldo'dan mı bahsediyorsun 1 2 sene sonra unutulacak diye ???
peki o iki golü bile atamayan Agüero'yu maradonaya benzetmek doğru mudur![]()
Cristiano Ronaldo mu bencil?Bu sene onu izlememissin galiba.Sadece sampiyonlar liginde 5 asisti var.Arada bir sov yapsin demiTaraftarlar onun sov da yapmasini bekliyor.Ultrayetenekli olunca insan mecburen bu yeteneklerini göstermesi gerekiyor.
Bu sene Cristiano Ronaldo ManU´nun bu basarilari kazanmasinda en büyük pay sahibi olan kisidir.2007 yilinin en iyi futbolcusudur kanimca.Ondan sonra Kaka,3. de Messi gelir.
birde hadi bencil bulabilir ama adamı yerin dibine soktu 1 2 sene sonra unutulacak filan diyor![]()
Barcelona tüm oyunculara saldırır oldu Transferi yapan kim o da belli değil ...
Barca kalitesinde bir oyuncu değil
Bence doğru adım olur. Yıldız adam alacam diye kasmaya gerek yok bence. Gayet başarılı olur kanaatindeyim.
fazla yıldızında sorun cıkardıgı ortada
Bu adam Rusya'nın 19 numarası olan adamsa bence almasınlar.Yunanistan maçında bizim Kezman'ın uzun halini oynadı.Bu adam böyleyse gerek yok kanımca![]()
Ya bu adam iyi bir oyuncu... Bir türlü istediği yere gelemedi...
Arjantinlilerin genlerinde var.
Aynen katılıyorum.Bir aralar Galatasaray'la ismi geçmişti.Umarım Osasuna'da başarı yakalar.
Kaka ve Messi'yi söylememis.
portilloyu güzelce zidane vs. rnaldo karması maçında izlemiştim orada harika oynamıştı torres'e benzetim ben onu ama bir türlü patlama yapamadı