Evet abi haklısın öyle bir konu açalım ki sportaldan olmayanlar bile bize katılsın,aylarca gündemden düşmesin,yıllar sonra hatırlansın,hayat bayram olsun
Senin hatrına kasacağım bugün,o kadar şiir yazıyorum her gece yorum yapan tek sen varsın abi sen iste şiir kitabı yazayım buraya
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
@ Ayg.01
ne demiş vatandaş "biz bu yolda alayına gittik"
beklemedeyim !!!
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan Bey "senden" kim ?
benim mesajımın altına yazıyorsun sonra da benim adımı kullanıyorsun, bu ne çelişki böyle![]()
Birisi okey mi dedi ?
Off yarın okul var![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Beyler,aklıma müthiş bir fikir geldi
Hepimiz sokaklarda,Kames 9 kat peşinden koşturarak büyüdük.Haydi bu gece "mahalle maçları özel" gecesi olsun.Herkes kendi mahalle maçlarının özelliklerinden ve ilginç olaylardan bahsetsin ben başlıyorum
Sıcak bir Ağustos öğlesiydi.Elimizde 1 değil 3 değil 5 değil tam 9 katlık bir Kames top vardı.Maç yaptığımız saha ise toprak bir alan idi.Ceza sahası olarak kullanmak için eski bir halıyı yere çivilemiştik.Kale ise iki ağaç arası idi.Üst direği bile vardı.Topu aldık.Müsabaka tek kalede oynanacaktı.36 dakika sürdü ve skor 36-33 bitti.Sanırım Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazandık Çamlık Mahallessi 2593 sokak çocukları olarak şimdiki aklım olsa kameraya çekip youtube'a atardık gerçi o zaman ne kamera vardı ne internet ne you ne de tube.Sadece Kames ve Tusubasa vardı bizim için
Umarım sizleri sıkmadım.Hepinizden bu tarz hikayeler bekliyorum ikili konuşmalardan sakınalım,sürüden kopan kuşu kurt kapar!
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
şimdi aygüne dogru valla diycem yine başa döncez onun için demiyorum aynı ahmet çakar gibi konuştum![]()
@ Ayg.01 teşekkür ederim seni sormalı
(bugün ilginçtir hal hatır sorma - selam olayları olmadan millet direkt muhabbete daldı, guşluk üyeleri aştı artık bazı şeyleri)
Aha abi senin yaptigina Alakaya Maydanoz denir yaa
şimdi o zamanlar nasıl film çekiuolardı diye igrenç bi espri yapasım geldi dick
Bu gece bayağı aşmışız muhabbet dönüyor hem de 1 tane değil bir sürü, ortam değişik değişik muhabbetlerle doldu![]()
"YÜCE ATATÜRK"
serhat sen tam aygüne söyledigim yoruma uygunsun haaa.
bugün solundan yatacan heralde onun provasını yapıyon abi millete niye saldıryon yaw?
Saniyede 4 tane fotoraf çekip peşisıra göstererek yapıyorlardı heralde...
Hiç mi anınız yok mahalle maçlarıyla ilgili.İlkokulda Fatih diye bir arkadaş vardı kendi çapında bir şehir efsanesi yaratmıştı."Abi ben topa bir vuruyorum tusubasadaki gibi top yumurta şekli alıyor" diyordu çok uğraştı göstermek için bize nasip olmadı.Ne günlerdi bee
abi ss göndersinbugün esprili günümdeyim dick
"kames 9 kat" nedir diyorum bende yahu, göremedik biz onları katıyla bilmem nesiyle uğraşmazdık baktık yuvarlak tamamdır girişin, hergün kesin 1 top patlardı
:heyygidigünlersmiley: guşluk için kullanırdık bunu şimdi asıl amacında oldu beaa
Ayg.01 daraLL getirme yolunda ilerliyorsun yine![]()
abi gıcıklıgın teknolojik açıklamasısın aygün