Sterling naptın sen Sterling !!1
Muhteşem attı !
Sterling naptın sen Sterling !!1
Muhteşem attı !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sterling hunharca bir gol attı. Müthiş !
Screw you guys, I'm goin' home
Suarez attı.Daha da atarız inşallah.
2-0![]()
Attı yine deli oğlan![]()
Çok sıkıcı maç oluyor Premier Lig'e göre.
Gollerden sonra Norwich öyle bir atak-pres yaptı ki Liverpool çıkamadı ileri.
Yalnız 2-0'dan beri Norwich tek kale oynuyor. L'pool defansı direnişte ama yenilecek bir gol maçı sıkıntıya sokabilir L'pool adına.
Sonunda golü buldu Norwich
Sterling !
Yoktan var etti,helal be !
Sterling çok zora soktu hata yaptı ama şansı yaver gitti 3-1![]()
Ahahaha Suarez![]()
Norwich yine attı, çarşı karışıyor.
hadi geçmiş olsun, zor da olsa galibiyet geldi. Sırada Chelsea var umarım haftaya kazanıp şampiyonluğu alırlar.
Liverpool kazandı.
Çok iyi oynamadık,gerektiği gibi oynadık ve gerekeni aldık.Lucas ise beni çıldırttı yahu,bir insan bu kadar etkisiz olamaz![]()
Hiç de gerektiği gibi oynamadı L'pool. Savunma anlamında iyi bir takım değilken böylesine bir oyun büyük risk. Norwich'in elinden kurtuldular belki ama başka takım affetmez bunu.
İyi de Liverpool hiç zorlanmadı ki maçta,Norwich baskı yapıyor olabilir,adamlar küme düşme korkusu yaşıyor,o yüzden saldırdılar ki herkes bilir,küme düşme korkusu yaşayan bir takım en iyi takıma bile sıkıntı yaratabilir.Gerektiği gibi oynadık farkı 2 yaptık ve maçın kalan kısmı rahat geçti.Öyle elinden kurtuldu falan diyemezsin çünkü adamlar beraberliği bile yakalayamadılar,4. golü de yiyeceklerdi ki Lucas'ın beceriksizliğine denk geldi.
Maçı 90 dakika tamamen izledim hiç de akıllı oynamadı L'pool.Diğer maçlarında hunharca saldıran L'pool bugün geriye çekildi zaten yan toplarda facia bir kaleci varken de 2 gol yediler.Ayrıca İngiltere liginin en zevkli maçlarını L'pool oynuyor bence ki bu maç bile bu haftanın en iyilerinden biriydi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bir maçı daha kazandık. Valla geliyor bu şampiyonluk.
Bu arada sezon başlarında Sterling'i o kadar çok eleştirmiştim ki. Şuan formuyla beni utandırıyor. Saol Sterling!
Liverpool şu andan sonra iyi futbolu değil 3 puanı düşünmeli ki öyle de oynadılar 3 hafta sonra Liverpool'a iyi top oynadığı için değil daha çok puan topladıkları için kupa verecekler
Manchester United, David Moyes'in görevine son verdi. Sezon sonu takımın başına Ryan Giggs geçecek sanırım.
Daha fazla sabır gösteremediler. Bakalım nasıl bir çözüm izleyecekler. Giggs'in performansını merak ediyorum.
Kötü oldu bu. Moyes kalmalıydı![]()
David Moyes Old Trafford'dan ayrılırken
https://vine.co/v/MiAMY06TDUY
![]()
klopp"u getir iste tum dertler bitsin olmazsa mancini verelim yani.![]()
Lucien Favre diyorum.
Bir takım getirsin şu adamı ya çok iyi teknik adam.
Bir tane büyük takıma atsa kapağı direk ünlenecek zaten de. Tamam şöyle yapalım Klopp gitsin ManU'ya yerine Favre geçsin.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Manchester United, Sir Alex Ferguson'un tahtı David Moyes'e bırakmasının ardından çok kötü bir sezon geçirdi. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden ManU, ligde ise çok daha erken havlu attı.
Everton mağlubiyeti ise Moyes için bardağı taşıran son damla oldu. Sabrı taşan yönetim, kötü sıralamadan ziyade kötü futbola dayanamadığı için David Moyes'le yolları ayıracak. Hatta New York Borsası'ndaki hisselerin minimum zarara uğraması için geç bir saatte bilgilendirme yapılacağı iddia ediliyor.
Bununla birlikte Moyes'in yerine gelecek isim hemen hemen belirlendi gibi. Atletico Madrid'e çağ atlatan, takımı La Liga'nın zirvesine taşıyan, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselten Diego Simeone'nin Moyes'in koltuğuna oturacağı bilgisi geldi. Eurosport.com Türkiye'nin ulaştığı bilgilere göre Diego Simeone sezon sonunda Kırmızı Şeytanlar'ın yeni teknik patronu olacak.
Bununla birlikte Simeone ManU'ya sadece kendi ceketini taşımayacak. Arjantinli teknik adam yanında Arda Turan ve Diego Costa'yı da götürecek. Manchester United'ta yepyeni bir yapılanmaya gidecek olan Simeone'nin tam anlamıyla revizyon yapacağı konuşuluyor.
Sezon sonunda neler olacağı büyük merak konusu. Ancak bir gerçek var ki, dünyanın en değerli üç takımından biri olan Manchester United'ın geleceği bir Türk ve Arjantinli'nin elinde olacak.
Kaynak: Eurosport.com
Dün böyle bir şey okumuştum , inşallah doğrudurTD kim olur bilinmez ama britanya dışından TD çalıştırmayan Manu için bir ilk olacak gibi duruyor.
Simeone gelsin![]()
Fazla bile durdu.
Klopp veya Simeone gelse çok iyi olur. Ben özellikle tempolu oyunu sebebiyle Klopp'u istiyorum. Yanında Reus ve Hummels'i de getirirse tadından yenmez.
Terry ve Cech'in üstüne Ramires'te 4 maç ceza aldı,Sebastian Larsson'a dirsek atmış.
Hazard zaten yoktu,Eto'o'nun da oynama ihtimali düşükmüş.
Yarın 16.05'te Chelsea'yi yenersek şampiyon olduk derim ben artık.
Chelsea eksik gelecek. Mourinho yine kale önüne otobüsü çeker mi bilemem ama 1 puanın bize chelsea'den çok yarayacağı kesin.