Sayfa 142 / 166 İlkİlk ... 4292132140141142143144152 ... SonSon
4,231 ile 4,260 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Rakip Burnley çok rezil top oynadı şu ana kadar onun için böyle gözüküyor olabilir ama çok iyi de değil Chelsea. Burnley tamamen gömüldü geriye. İleriye de çıkamıyorlar. Chelsea daha çok gol bulabilir ama bu maç lig için iyi değerlendirme değil. Ama mesela City-Newcastle maçı iyi bir değerlendirmeydi. İlk maç,deplasman,rakip güçlü. Ama City maçı rahat kazandı. Bence şu an en net favori lig için City. Kadroda muhteşem bir derinlik. Her oyuncunun yeri dolabiliyor rahatlıkla. Şampiyonluğa oynayan takımların Mayıs'a kadar 50-60 maç yapacağı düşünülürse City çok avantajlı.
    Rakip açısından bakınca tabiki Burnley kıyas olamaz, büyük ihtimalle de ligi son sırada tamamlarlar. Benim düşüncem Zaten lig başlamadan da böyleydi. Chelsea geçen sene kilit açacak oyuncu sayısı çok olmadığı için şampiyon olamadı. Bu sene ise Fabregas ve Costa bu işi fazlasıyla üstlenir. Ayrıca eğer bir yerde maç sayısı artarsa Mourinho'nun takımları her zaman daha avantajlıdır bana göre hepsi inanılmaz fizikli oyuncular.

Ben Chelsea'nin futbolunu beğenmiyorum normalde şampiyon olmalarını da istemem anti Mourinho takımındayım. Üstüne bir de City'nin pozitif futbolu var ama Mourinho yine ne yapıp edip büyük maçları alacaktır ve geçen seneki gibi beklenmeyen puan kayıpları çok yaşanmayacaktır. Sonuçta City geçen sene neyse şimdi de aynı ama Chelsea öyle değil.

Fabregas muthis bir asist yapmis..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Barclays Premier League 1.Hafta Panoraması ...

http://zemlinskis.blogspot.com.tr/20...panoramas.html

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Chelsea'ye ne kadar kolay fikstür gelmiş, geçen hafta Burnley bu hafta Leichester. Bunun sonu pek hayırlı değil bir yerde patlayacak galiba.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu iyi oldu aslında benim için. Bu iki maçta da kolay rakiplerle oynadıkları için zaaflarını göremeyecekler. Ben bu sene Chelsea'nin şampiyonluk şansını %1 görüyorum. Güzel transferler yaptılar ama hiçbişey kazanamayacaklar bu sene de

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlk yarı rezil oyundan sonra 2. yarı hareketlenerek maçı adı Chelsea, Costa da yine gol attı. Chelsea maçlarını izledikten sonra FB maçlarından sonra ne hissettiysem onu hissediyorum. "Ben şimdi paramı ve zamanımı buna mı harcadım". Harcanan paraya pak oynanan futbola bak ama bir şekilde maçları kazanıyorlar, benim için hala şampiyonluk favorileri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Everton attı 1-0 önde Arsenal'e karşı. Yenilselerde moralsiz çıksalar bizim maça.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

2-0... Yenilecez heralde

Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR

Girouuudd 2-2 oldu 89'da

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Bu Evertonun hocası Martinez takımı şaha kaldıracak bu sene görünüş öyle

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Oh be 1 puan aldık bari

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Mesut bidiğin Baroni gibi oynadı. İnşallah Beşiktaş maçında da oynar. Arsenal bu sene yine 4. Olur, her sezon olduğu gibi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Chelsea'de Ivanovic'i begendim bugun

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne olcak bu United'in hali. 1-1 berabere kaldılar Sunderland ile. Di Maria katılsın da Eylül ayında bir kıpırdanma olur diye tahmin ediyorum olmalı da yani.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ne olcak bu United'in hali. 1-1 berabere kaldılar Sunderland ile. Di Maria katılsın da Eylül ayında bir kıpırdanma olur diye tahmin ediyorum olmalı da yani.
    maçı izledim. united'ın dişe dokunur bir atagı bile yok.

bence teknik taktikten öte takım içi bir sorun var. futbolcular birbirlerinin yüzüne bile bakmıyor.
    v.persie ile rooney bariz anlaşamıyor.
    ferguson sonrası takım içi disiplinle ilgili bir sıkıntı var.
    genç oyuncular mücadele ediyorlar fakat eskiler hayalet gibi.

rvp ve rooney hayalet. keza welbeck girdi o da öyle.
    valencia şu an takımın en iyisi gibi.
    cleverley müthiş mücadele ediyor o da olmasa bu maç 1-1 bitmezdi.
    ashley young her zamanki gibi, o seviyede o takımda işi yok.
    savunma çok genç ve çekingen.
    fletcher mücadeleci bir oyuncudur ama pirlo'ya bağlamış o yüzden ayagına çok az top değdi sanırım

van gaal'in işi zor. devrim gerekiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

spurs efsanesi geri dönüyor qpr ıda 4-0 ile geçtik

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tottenham çok iyi oynadı, ileri dörtlü çok iyi oturmuş. Ama bence asıl farkı orta saha ikilisi sayesinde elde ettiler. Paulinho ve Dembele bence hiç kaliteli adamlar değiller. Dembele oyunun temposuna zarar veriyor tam bir el freni, Paulinho için bir şey söylemeye bile gerek yok bence yanlış lige gitmiş. Defans hattı da hiç olmadığı kadar iyiydi, bakalım daha ciddi rakiplere karşı ne yapacaklar.

Geçen sene herkes Moyes'a salladı ama sorun hocadan ziyade kadro yapısından kaynaklanıyor. Manu'nun şampiyonluk için bi 200 milyon Euro daha harcaması lazım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Her maç Liverpool'la olsun ya bizim

Çok rahat kazandık. Takım çok iyi gözüküyor. 4 tane üst düzey forvet oyuncumuz var ve hepsinden yüksek verim alacağız gibi. Bu sene gene diyorum. Şampiyonluğun en büyük favorisiyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Barclays Premier League 2.hafta panoramasını hazırladım ...

http://zemlinskis.blogspot.com.tr/20...panoramas.html

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Capital One Cup

MK Dons 4 - 0 Man Utd

AHAHAHA

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Capital One Cup

MK Dons 4 - 0 Man Utd

AHAHAHA
    ruh error
    404 not found

MANU bu sezon dahada toparlayamaz. Di Maria yetmez bu takımı kurtarmaya.

Dünkü maç sonrası sosyal medya yıkılmış

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Geçen senenin başından beri göremediklerimizi Di Maria 20 dakikada gösterdi .

Edit: Bu Van Persie bitmiş resmen, rezalet top oynuyor. Dünya kupasında da farklı değildi. Hatta hücum hattında kimse iyi değil, Rooney, Van Persie ve Mata hiçbir şey yapamıyorlar. Bu takıma yapılacak şey aslında basit, yap-boz gibi düşüneceksin bozup en baştan başlayacaksın başka yolu varmış gibi de görünmüyor. Blind, Shaw ve Rojo takıma katıldıktan sonra biraz düzelme olur ama çok bir şey beklememek lazım.

Bu arada Januzaj Mata'dan daha iyi ben olsam direk onu oynatırdım, Mata boş boş gezmekten başka bir şey yapmıyor.
    Last edited by himone : 30.Ağustos.2014 at 16:35

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Mata'nın o fizikle zaten bu ligde işi yok. Ülkesine dönsün Valencia, Sevilla gibi takımlarda oynamaya devam etsin. Bir Silva gibi yönlü bir oyuncu değil, çok cılız kalıyor. Mou'nun Chelsea'ye ilk geldiği günlerde Mata'yı istememesinde ne kadar haklı olduğu görülüyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bir dahaki maçta ManU taraftarı David Moyes pankartı açmassa ben bişey bilmiyorum

Ander Herrera'ya ilk aldığında da sövmüştüm hala öyle yapıyorum. Aşırı saçma bir transfer.

ManU bu sene ilk 3'e girer diyordum ama hiç ümit vermiyor. Gene 7-8 falan bitirirse şaşmamalı. Rooney yok, RVP yok, Mata yok, stoper yok, kanat bekler yeterince iyi değil. Bu takım ümit vermiyor açıkçası.

Stoke 1-0 one gecti.. Diouf atti

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Diouf ne gol attı be takımın kendi sahasında topu aldı koştu koştu çok güzel gol

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri