Originally Posted by ermoon
ne oluyor yau aldırma bana FB yi görürsün kim şampiyon oluyo
şimdi arsenalle oynamaya çalışıyorum tabi 5 kişi online olunca yürümüyo tabi...
Originally Posted by ermoon
ne oluyor yau aldırma bana FB yi görürsün kim şampiyon oluyo
şimdi arsenalle oynamaya çalışıyorum tabi 5 kişi online olunca yürümüyo tabi...
"YÜCE ATATÜRK"
Yine az para verdin dimi bana, bak göreceksin Büyük Kaptanı'ın yanında pişip Galatasaray başına geçeceğim ne var ne yok bütün kupaları alacağım, sonra da karşına geçip Türk Filmi edebiyatından fakir ama gururlu genç repliklerini okuyacağım sana
![]()
![]()
aaa yanımda o kadar çalıştırdım, emek verdim dediklerine bakın hele!Originally Posted by nart_susruko
vay vay.. tabi boştayım vurun hepiniz bi Galatasaray bi Hamza vurun!
görecez Serkan beyOriginally Posted by sekopej
Siz oynarsınız ya.. devam edin böyle
![]()
bizim online felç olmuş durumda bakalım ilk maçı yarın gece yapabilecek miyiz
Bu arada Denizlispor Kulubü yeni teknik direttörü Eray Bey'e yeni görevinde başarılar dilerim....
"YÜCE ATATÜRK"
abi öylede demekki ben başarılıymışım görevimde sadece seni kovmuşlarOriginally Posted by ermoon
sizi avrupaya yelken açarken görmek isteriz Eray Bey![]()
göreceksiniz! hepiniz! nihaha!Originally Posted by nart_susruko
başarılı olacağım.. başarılı!! inanıyorum ve güveniyorum..
Çok teşekkür ediyorum Serkan beyOriginally Posted by sekopej
![]()
Bende başarılar diliyorum abi, artık Denizli deplasmanlarında bi yemek ısmarlarsın bana![]()
Tabi tabi. Özellikle sana ısmarlıyacağım Hamza! İyi güzel bi horoz keseriz![]()
Flaş Flaş Flaş!!!
Yıllarca aynı takımda başarılı olmak için ter döken Hamza ve Eray arasında kırgınlık olduğu öne sürülüyor. Spor kamuoyunda konuşulanlara göre Eray Bey'in GS deki görevine son verilmesie Hamza Bey neden olmuş.
Bakalım kuyusunu kazan Hamza Bey hakkında Eray Bey'in açıklamaları nasıl olacak....
"YÜCE ATATÜRK"
olur abi ne demek ısmarlayan sen olduktan sonra,
Eray senin takımı kardeş takım ilan ettim, varsa istediğin genç kiralayayım sana
Basın Toplantısından Seçmeler
- Yok öyle bişey, bunuda nerden çıkartıyorsunuz efendim
- Çok emeği geçti bende
- Onun başarılı olmasını isterim
- Paraları çar çur etme demiştim ben ona![]()
Elbet bir gün yeniden geçeceğim. O zaman kapımda yalvaracaksın al beni diyeOriginally Posted by nart_susruko
İstemiyorum yok kardeş takım makım hı
Benim yapacak bir açıklamam yok artık! Galatasaray kulübüyle ilişkimi kestim. Sadece bir şartla dönerim. Hamza bey ve Başkan Özhan bey o takımdan gittikleri zaman!! Ben o kadar emek verip aldığım takıma Hamza bey'i getirim. O kişi beni arkamdan vursun ayıp ayıpOriginally Posted by sekopej
![]()
Buyrun efendim açıklamalar bunlar, ne diyorsak o..Originally Posted by nart_susruko
![]()
Denizlispor Lige hızlı başlamak istiyor!
Eray Dengiz'in göreve gelmesiyle, gençlik ateşini yeniden kazanan Denizlispor'da yüzler gülüyor.. Bir çok değişikliğe giden takımda özellikle yeni transfer Fatih Tekke herkesin ilgi odağı oldu. Fatih Tekke bu sene için " Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Yeni takımımda herkes görecek ki Fatih Tekke eski günlerini hiç aratmıyor. Bu sene ligde gol kralı olmak istiyorum " dedi.
Ben bu konunun sonuna kadar tartışılmasını istiyorum! Böyle bir açıklama yapmadım.. Uydurmayın efendim!Originally Posted by nart_susruko
abi ben bu lafı bi yerden hatırlıyorum, hıımm evet evet Galatasaray kariyerinizde böyle başlamıştı Eray BeyOriginally Posted by ermoon
abi onlar benim konuşmalarım zatenOriginally Posted by ermoon
![]()
Fatih Tekke Transferiinde şaibe.
Denizlispor a transfer olan Fatih Tekke transferinde teknik direktör Eray Dengiz'in komisyon aldığı bu nedenle bir sürü paranın fatih'e verildiği, fatihin de bu nedenle avrupa yerine denizlisporu seçtiği kulağımıza gelen dedikodular arasında....
"YÜCE ATATÜRK"
Bende hatırlatmak isterim ki ilk geldiğim sene UEFA Şampiyonu oldumOriginally Posted by nart_susruko
Ayrıca konuşmalarınız hakkında sadece sizi sınamıştım![]()
Eray, Tekke'yi aldın diye ne kadar çok değişiklik yapmışsın
E Lig başlamadı mı ?![]()
iyi geçtik bari sınamayıOriginally Posted by ermoon
bende hatırlatayım şu anda Denizlisporun başındasınız, neden acaba![]()
Fatih Tekke, Türkiye'nin bir numaralı golcülerindendir. O yüzden o kadar para vermemiz doğaldır. Bu sene herkes görecektir. Tek söyleyeceğim budur!Originally Posted by sekopej
Yok yok baya genç var dahaOriginally Posted by cngnsry
başlayacak yakında
Bilmiyorum. Ama sanırsam transferlerde sorun vardı. En büyük transfer hatamız Hamza bey'i getirmekle olduOriginally Posted by nart_susruko
![]()
yavv hala bana kötü diyor ya,Originally Posted by ermoon
ben görevimin başındayım Eray Bey, siz yoksunuz lütfen yani,
başarısız olsam bana da basarlardı tekmeyi ayy pardon görevimden alırlardı![]()
![]()
Ünlü Spor Gazetelerinin Manşetlerinde ''Hamza Bey'in, Eray Bey'i Kıskandığı'' Yer Alıyor !
fotoşopOriginally Posted by cngnsry
mu abi bu
![]()
Olabilir. Sonuçta biz sizinle sadece 1.5 yıl çalıştık. Benim kendi kadromun içine hala giremediniz! Başarısız olduğumuzu kabul ediyorum ama bunu niye bir tek ben çekiyorumOriginally Posted by nart_susruko
Gazeteler bile anladı.. Gün gelecek, herkes Denizlispor'u örnek alacakOriginally Posted by cngnsry
![]()
biz ekip filan değildik efendim, transferleri hep sen yapıyordun, tek başına hareket ediyordun, dinlemiyordun beni.
şimdi cezasını çekiyorsun
Denizli kümeye Denizli kümeye![]()
Originally Posted by nart_susruko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Denizli Şampiyonlar Ligi'ne !
Denizli Şampiyonlar Ligi'ne !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Olmadı UEFA !
Olmadı UEFA !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaa efendim bu kadar olmaz. hakaret var! lütfen menban atın arkadaşa
obaaOriginally Posted by cngnsry
kopuyoruz!
![]()
burası baya kızışmış bakalım kazanan kim olacak![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ne olursa olsun bırakmayacağım DenizliyiŞampiyon yapana kadar.. Kıskanacak bazı takımların ASSİSTAN MANAGER'leri
![]()
yok abi kızıştığı falan yok, sadece başarısızlığını kabullenemeyen, başkalarının başarısını gölgelemeye çalışan birisi var,
buradan kınıyorum kendisini![]()
yaawww bu postmurtta 40 milyon euro transfer bütcesi var ama kimse gelmiyor![]()