Giggs ile ilk maçımızda Norwich'i 4-0 yenmeyi başardıkSimeone ya da Klopp'u getiremeyeceklerse Giggs ile devam edilsin isterim ben. Van Gaal ya da Ancelotti'nin Giggs'ten daha başarılı olacağını sanmıyorum bu takımda.
Giggs ile ilk maçımızda Norwich'i 4-0 yenmeyi başardıkSimeone ya da Klopp'u getiremeyeceklerse Giggs ile devam edilsin isterim ben. Van Gaal ya da Ancelotti'nin Giggs'ten daha başarılı olacağını sanmıyorum bu takımda.
giggs geldi ya o gidene kadar manuluyum arkadas, seviyorum bu adami. sirf takimi ne yapiyor diye ozellikle actim izledim maci.
rooney mc oynadi uzun sure[cleverly ciktiktan sonra]. mata girdi ve golleri siraladi. hersey guzel gorunuyor simdilik. giggs ve arakadaslari bu isi kotarirlar bence de.
Ben Giggs'in yerinde olsam kendimi oynatırım hep![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Giggs kendini yedeklere yazıp sonradan oyuna girebilir mi kurallar dahilinde![]()
Van Gaal ile anlaşıldı deniyordu hatta yardımcısı da Kluivert olacakmış galiba.
United yapısına tamamen ters bir isim olduğunu düşünüyorum van Gaal'in. United diğer takımlardan farklıdır , bir aile takımıdır ve futbolculara hem arkadaş hem patron olabilecek bir TD gelmelidir. Klopp ve Simeone bu karakterde kişiler mesela. Bunları istememin tek sebebi başarılı olmaları değil yani.
Yürüyedur Liverpool'um !
Şampiyonluk yolunda son büyük engel,rakip eksik,rakip yorgun ama bir o kadar da kaliteli bir rakip ve mükemmel bir teknik direktöre sahipler.İnşallah bu engeli de aşıp 24 yıllık hasreti bitirmeye çok yaklaşacağız.
Liverpool: Mignolet, Johnson, Flanagan, Skrtel, Sakho, Gerrard, Allen, Lucas, Coutinho, Sterling, Suarez
Chelsea: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard, Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle.
Chelsea'nin kadroda çok eksik var, bir de hafta içi şampiyonlar ligi olduğu için oynatılmayanlar eklenince takım bayağı bir zayıflamış. Liverpool'da da Sturridge yerine Lucas'ın, Henderson'un yerine de Allen'ın olması takımı çok zayıflatıyor. Geçen hafta çok etkisiz kalmışlardı.
Fizik gücü yüksek güzel bir maç oluyor
FM Gazetesi
Hakem Chelsea'nin net penaltısını yedi.
Screw you guys, I'm goin' home
Demba Ba :/
Sana hiç yakışmadı Gerrard.
Gerrard inanılmaz bir hata yaptı. Ba The Mubarak da fişi çekti yine son dakkada.
Gerrard ile beraber ben de üzüldüm vallq
Ikinciyi de attilar..
Mou aldı yine istediğini. Kim ne derse desin rakibi etkisiz hale getirmeyi bu adam kadar iyi yapabilen yok.
Adamlar Liverpool'u da City'i de 2 maçta yenmiş oldular. Mourinho bu maçların adamı.
...
Chelsea kazanınca konu da baya sessiz kalmışHala Liverpool çok avantajlı bence. Çünkü oynayacağı iki takımın da herhangi bir iddiası yok. Chelsea Sunderland yenilgisiyle çok büyük avantaj kaybetti.
Edit : Ben bunu yazarken 3 kişi yazmış![]()
Şimdi biz de kazanalım da şampiyonluk yarışı kızışsın biraz![]()
Pellegrini'nin askerleriyiz ulan !!1!
Chelsea kazandı, Mou yine iğrenç futboluyla insanlara eziyet çektirdi. Bu adamdan ve oynattığı futboldan gına geldi artık. Küçük takımla yapsa neyse de milyonlarca Euro harcayıp böyle bir futbol oynatınca insanın siniri bozuluyor.
Şimdi herkes Mourinho dehası diyecek ama Gerrad'ın ayağı kaymasa ne olacaktı. Üstüne bir de başkası bu şekilde oynayınca utanmadan eleştiriyor. Liverpool bugün puan almayı hiç hakketmedi ama Chelsea de 1. dakikadan başlayarak vakit geçirme peşine düşünce çok sinir bozucu oldu.
Chelsea çok çirkin bir oyun oynasa da (her zaman ki gibi) kazanmayı hak ettiler.Tebrikler Mou,müthiş bir teknik adam ama nefret ediyorum kendisinden
Canın sağolsun Liverpool'um.
YNWA !
Hakem kabak gibi ortada olan penaltıyı verse, zaten çok daha önce gelecekti gol. Mourinho dünyanın en iyisi çok net.
Cr. Palace 11 : Speroni , Ward , Mariappa , Dann , Delaney , Yala Bolasie , J. Puncheon , Jedinak , Joe Ledley , Chamakh , Jerome
Man City 11 : Hart , Kompany , Zabaleta , Kolarov , Demichelis , James Milner , Nasri , Javi Garcia , Yaya Toure , Dzeko , Agüero
Haydi aslanlarım , alalım şu maçı !
Diren Crystal Palace !![]()
City attı.
![]()
Cr. Palace 0 - 1 Man. City ( 4' Edin Dzeko )
![]()
Ağlasana Gerrard haydi ağlasana.
Geçmiş olsun Liverpool, yaşasın Chelsea!
Last edited by Kaka Leite : 27.Nisan.2014 at 19:40 Reason: Gerçmiş nedir abi ya :D
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!