Sayfa 143 / 439 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
4,261 ile 4,290 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fevzi bonservisi ile Antalyaya gidiyor, Özgürcan yada Cafercan da kiralık olarak galiba..
    Burak yok vermiyoruz fevzi ve ferhati istemisler bizde gorusmeyi bugune erteledik israrci olunursa vazgecilicek yani her an vazgecilebilir altrenatifi hazirmis

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bitmedi mi kirası Özgürcan'ın..?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Libero sıkıntımız varken serdar'ı saga cekmezler zaten.Beyler gec kalınmadı transferde yanlıs dusnuyorsunuz bence yönetim illaki o bos kontejyanı en iyi sekilde doldurmaya calısıyor.Yıldız dedigin topcu hemen alınmaz gordunuz Fener'i Rc yi almak için 2 sene ugrastı biz 2 ayda alırsak ne mutlu bize ! Hep kotu yanından dusunmeyelım rakiplerimize gore bizim kadromuz fazla transfer yapmadıgımıza ragmen hala cok iddalı Hocamız en iddaalısı kafanızı yormayın derim.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Adriano hesapları karıştı

Barcelona yılın transferini yaparken, Fenerbahçe'nin transfer hesaplarını da karıştırdı. İspanyol kulübü, Arsenal'den Thierry Henry'yi 24 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etti. 8 yıldır İngiliz kulübünde oynayan 30 yaşındaki Fransız oyuncu pazartesi günü Barcelona'ya gelerek 4 yıllık imza atacak. Ancak bu büyük transfer, Fenerbahçe'nin Adriano'nun transferini de zora soktu.[/I]
    Henry in Barsa ya gitmesiyle...

Internazionale-Adriano-Fenerbahçe 3'lüsüyle ne bağlantı var yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Scocco View Post
    Adnan Sezgin Brezilya'daki çalışmalarında izlediği oyuncular arasında Nilmar,
    Dagoberto bulunuyor. Feldkamp'a sunacağı listede bu oyuncular var.

Nilmar sakatmis galiba o yuzden yedekte bekletiyorlarmis ciddi olarak ilk planda saviola var bunuda soylim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Futbol Şube sorumlusu Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner, Antalya'ya gelerek Antalyasporlu yöneticilerle Volkan Yaman pazarlığı yaptılar.

Antalya'ya dün gece gelen Adnan Polat ve Haldun Üstüner, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Mali Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yöneticiler Şefik Öz ve Sabri Ünver ile bir restorantta biraraya geldi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yaptığı açıklamada, Volkan Yaman'a karşı Galatasaray'dan Özgürcan ve kaleci Fevzi ve para talep ettiklerini belirtti. Süğlün, ''Kaleci Fevzi konusunda sorun yok. Ancak Özgürcan'ı vermek istemiyorlar. Karl Heinz Feldkamp Özgürcan'ı bırakmayacağını belirtmiş. Para konusunda da küçük pürüz kaldı, kısa sürede halledilecek'' dedi.

Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner'in Antalyaspor'a futbolcu konusunda yardımcı olacaklarını belirtiklerini de kaydeden Süğlün, şunları söyledi:
    ''Galatasaray 24 Haziran'da kampa giriyor. Feldkamp bütün oyuncuları kampta görmek istemiş. Galatasaraylı yöneticiler bize serbest bırakacakları futbolcular konusunda önceliğin Antalyaspor'da olacağını söylediler. Kamp sırasında Feldkamp'ın takımda istemediği futbolculardan bize uygun olanları verecekler. Onursal başkanımız Menderes Türel ve başkanımız Sedat Peker biraraya gelip Volkan Yaman konusundaki son durumu değerlendirecekler. Kısa sürede bu işe nokta koyacaklar.''

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla Hic bilmiyorumdeniz bilir ama

Burak bu arada ua da gordunmu lincoln karsilarken elle ve opmek yok diyorlar cicek atilcak diyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

1.5 yıllık kiraladılar

Arsenal Henry'nin yerine Adriano'yu alacakmış. Olur mu olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Valla Hic bilmiyorumdeniz bilir ama

Burak bu arada ua da gordunmu lincoln karsilarken elle ve opmek yok diyorlar cicek atilcak diyorlar
    Galatasaray Futbol Şube sorumlusu Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner, Antalya'ya gelerek Antalyasporlu yöneticilerle Volkan Yaman pazarlığı yaptılar.

Antalya'ya dün gece gelen Adnan Polat ve Haldun Üstüner, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Mali Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yöneticiler Şefik Öz ve Sabri Ünver ile bir restorantta biraraya geldi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yaptığı açıklamada, Volkan Yaman'a karşı Galatasaray'dan Özgürcan ve kaleci Fevzi ve para talep ettiklerini belirtti. Süğlün, ''Kaleci Fevzi konusunda sorun yok. Ancak Özgürcan'ı vermek istemiyorlar. Karl Heinz Feldkamp Özgürcan'ı bırakmayacağını belirtmiş. Para konusunda da küçük pürüz kaldı, kısa sürede halledilecek'' dedi.

Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner'in Antalyaspor'a futbolcu konusunda yardımcı olacaklarını belirtiklerini de kaydeden Süğlün, şunları söyledi:
    ''Galatasaray 24 Haziran'da kampa giriyor. Feldkamp bütün oyuncuları kampta görmek istemiş. Galatasaraylı yöneticiler bize serbest bırakacakları futbolcular konusunda önceliğin Antalyaspor'da olacağını söylediler. Kamp sırasında Feldkamp'ın takımda istemediği futbolculardan bize uygun olanları verecekler. Onursal başkanımız Menderes Türel ve başkanımız Sedat Peker biraraya gelip Volkan Yaman konusundaki son durumu değerlendirecekler. Kısa sürede bu işe nokta koyacaklar.''
    Burak dun lig tv de falan cikti yonertim fevzi falan vermek istemiyormus orhan ve cihani onermisler antalayda maliyeti fazla diye onlari istemiyormus bu transfer her an yatabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O zaman şöyle olabilir.

---------------Rüştü

İ.Toraman-------G.Zan------Coloccini(Edmilson)--------İbo

-------------Serdar(Koray)---------------Makelele

Yozgatlı(Burak)-----------Delgado(Rico)----------Tello(İ.Akın)

------------------------Bobo(Nobre)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla bilmiyorum, her kafadan ayrı ses çıkıyor..

bence volkana o kadar para ve oyuncu gereksiz.. ferhat gayett iyi solbekte. ama bi tane yedek bulmak lazım

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    işte sizin gibi düşünenler yüzünden anadolu kulüleri bu halde
    Anadolu kuluplerinin halinin boyle olmasinin nedeni tam tersine:

1. Yonetimlerin amacinin basarili olmak degil, super ligde kalip isimlerinin medayda olmasi sayesinde kendi ceplerine yarar gelmesi.

2. Yonetim'in amaci takimi basarili yapmak olmadigi icin yatirim yapmamasi, teknik direktorlerle bu nedenle surekli surtustukleri icin teknik direktorlerin gorevden ayrilmasi veya yollanmasi.

3. Teknik direktorlerle uzun sureli calisilmadigi icin takimlarin dogru duzgun alt yapi okullari olmamasi. Hasbelkader bir veya iki tane kaliteli oyuncu ciktiginda basarili olup, bu oyuncular satildiktan sonra kulubun cokmesi.

Tabii istisnalar mevcut ama bir gercek var ki Turkiye'de yeterince kaliteli oyuncu yetismiyor. Oyuncular dogru duzgun egitim almiyor. Sonra hasbelkadar cikmis 2-3 tane iyi oyuncu da olay yaratiyor. Olsun alt yapinda 10 tane Mehmet ve Gokhan gibi oyuncu, rahat rahat hic dusunmeden sat., para kazan, daha alttan gelen oyunculari toplarla veya parayi daha iyi oyuncu yetistirmek icin harca.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    ----------Rüştü--------

Serdar----G.ZaN----ToramaN----İbrahim Abi

---------EdmilsoN----Makelele

Remake Abi valla yahu süper olur savunma bölgesi...
    Evet Firatcan super olur ama ben su Serdar'in sagbek oynamasini hic yediremiyorum kendime. Bu gidisle orada oyniyacak sanirim ama cok iyi DM/CM olur ondan bir kac sene daha orta alanda oynatilsa.

Birde ben kuriyim su 11'i bakiyim

---------------Hakan

İ.Toraman-------G.Zan------Coloccini(Edmilson)--------Tello

-------------Serdar(Koray)---------------Makelele

Yozgatlı(Burak)-----------Rico(Sergen)----------Delgado(İ.Akın)

------------------------Bobo(Nobre)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bencede ferhatı neden kullanmıyor gs

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sağ kanadımız da var yahu Kerim,Kazım ve Deivid

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    abi colin cok ii sağ kanat oyuncusu zaten S.united'da çoğunlukla o mewkide oynuyodu zaten..!

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Hey yerde durmadan yilin transferi su olur bu olur diye yaziyorum. Buradada oyle yazicagim. Eger Deivid sag kanat oynarsa yilin transferi olur arkadaslar.

Ne torpilli adammis bir turlu gonderemediniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Abi Deli İbo ne olacak? Delgado kenarda hiç bişi yapamıyor.Bunu gördük geçen sene.Sergen'in gelme ihtimalı zaten çok düşük.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by remake View Post
    Hey yerde durmadan yilin transferi su olur bu olur diye yaziyorum. Buradada oyle yazicagim. Eger Deivid sag kanat oynarsa yilin transferi olur arkadaslar.

Ne torpilli adammis bir turlu gonderemediniz.
    abi adam yüzsüz ki gitmek istemiyorum die acıklamalar yapıo ben böle bişiy görmedim
    insan istenmediği yerde kalırmı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben düşünüyordum Deivid'in bela olacağını.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Carsamba gunu kamp basliyor bu zamana kadar 2 yildiz transferi olacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sporting Lisbon'da da böyleydi.Gidince taraftar kutlama falan yapmış

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Abi Deli İbo ne olacak? Delgado kenarda hiç bişi yapamıyor.Bunu gördük geçen sene.Sergen'in gelme ihtimalı zaten çok düşük.
    Delgado'yu sol kanatta hic denemedi gibi hatirliyorum ben Tigana. Deli Ibo'da Tello'non yedegi olur.

Sergen gelmesse senin dedigin kadro daha mantikli, ama SERGEN GELMELI!

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Sporting Lisbon'da da böyleydi.Gidince taraftar kutlama falan yapmış
    ewet abi bu konuyu bende duymuştum..!
    ya bi düşünüyorumda bizim yönetimimiz bu adamı alırken hiç mi araştırmadılar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex getirtti diye dedikodular var ama bilemiyoruz tabii

Abi İbosuz olmaz yahu...OOooooo İbrahim... Ben çok severim İbo yu... Sol bekte İbrahim şart...

ewet bunlar birlikte cruzeiroyu şampiyon yapmışlar ama..!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tello'yu sol bek yaptınız ya...

Mesaj Yetkileri