Bitmedi mi kirası Özgürcan'ın..?
Libero sıkıntımız varken serdar'ı saga cekmezler zaten.Beyler gec kalınmadı transferde yanlıs dusnuyorsunuz bence yönetim illaki o bos kontejyanı en iyi sekilde doldurmaya calısıyor.Yıldız dedigin topcu hemen alınmaz gordunuz Fener'i Rc yi almak için 2 sene ugrastı biz 2 ayda alırsak ne mutlu bize ! Hep kotu yanından dusunmeyelım rakiplerimize gore bizim kadromuz fazla transfer yapmadıgımıza ragmen hala cok iddalı Hocamız en iddaalısı kafanızı yormayın derim.
Galatasaray Futbol Şube sorumlusu Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner, Antalya'ya gelerek Antalyasporlu yöneticilerle Volkan Yaman pazarlığı yaptılar.
Antalya'ya dün gece gelen Adnan Polat ve Haldun Üstüner, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Mali Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yöneticiler Şefik Öz ve Sabri Ünver ile bir restorantta biraraya geldi.
Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yaptığı açıklamada, Volkan Yaman'a karşı Galatasaray'dan Özgürcan ve kaleci Fevzi ve para talep ettiklerini belirtti. Süğlün, ''Kaleci Fevzi konusunda sorun yok. Ancak Özgürcan'ı vermek istemiyorlar. Karl Heinz Feldkamp Özgürcan'ı bırakmayacağını belirtmiş. Para konusunda da küçük pürüz kaldı, kısa sürede halledilecek'' dedi.
Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner'in Antalyaspor'a futbolcu konusunda yardımcı olacaklarını belirtiklerini de kaydeden Süğlün, şunları söyledi:
''Galatasaray 24 Haziran'da kampa giriyor. Feldkamp bütün oyuncuları kampta görmek istemiş. Galatasaraylı yöneticiler bize serbest bırakacakları futbolcular konusunda önceliğin Antalyaspor'da olacağını söylediler. Kamp sırasında Feldkamp'ın takımda istemediği futbolculardan bize uygun olanları verecekler. Onursal başkanımız Menderes Türel ve başkanımız Sedat Peker biraraya gelip Volkan Yaman konusundaki son durumu değerlendirecekler. Kısa sürede bu işe nokta koyacaklar.''
Arsenal Henry'nin yerine Adriano'yu alacakmış. Olur mu olur.
O zaman şöyle olabilir.
---------------Rüştü
İ.Toraman-------G.Zan------Coloccini(Edmilson)--------İbo
-------------Serdar(Koray)---------------Makelele
Yozgatlı(Burak)-----------Delgado(Rico)----------Tello(İ.Akın)
------------------------Bobo(Nobre)
So what?
Saike
Valla bilmiyorum, her kafadan ayrı ses çıkıyor..
bence volkana o kadar para ve oyuncu gereksiz.. ferhat gayett iyi solbekte. ama bi tane yedek bulmak lazım
Anadolu kuluplerinin halinin boyle olmasinin nedeni tam tersine:
1. Yonetimlerin amacinin basarili olmak degil, super ligde kalip isimlerinin medayda olmasi sayesinde kendi ceplerine yarar gelmesi.
2. Yonetim'in amaci takimi basarili yapmak olmadigi icin yatirim yapmamasi, teknik direktorlerle bu nedenle surekli surtustukleri icin teknik direktorlerin gorevden ayrilmasi veya yollanmasi.
3. Teknik direktorlerle uzun sureli calisilmadigi icin takimlarin dogru duzgun alt yapi okullari olmamasi. Hasbelkader bir veya iki tane kaliteli oyuncu ciktiginda basarili olup, bu oyuncular satildiktan sonra kulubun cokmesi.
Tabii istisnalar mevcut ama bir gercek var ki Turkiye'de yeterince kaliteli oyuncu yetismiyor. Oyuncular dogru duzgun egitim almiyor. Sonra hasbelkadar cikmis 2-3 tane iyi oyuncu da olay yaratiyor. Olsun alt yapinda 10 tane Mehmet ve Gokhan gibi oyuncu, rahat rahat hic dusunmeden sat., para kazan, daha alttan gelen oyunculari toplarla veya parayi daha iyi oyuncu yetistirmek icin harca.
Evet Firatcan super olur ama ben su Serdar'in sagbek oynamasini hic yediremiyorum kendime. Bu gidisle orada oyniyacak sanirim ama cok iyi DM/CM olur ondan bir kac sene daha orta alanda oynatilsa.
Birde ben kuriyim su 11'i bakiyim
---------------Hakan
İ.Toraman-------G.Zan------Coloccini(Edmilson)--------Tello
-------------Serdar(Koray)---------------Makelele
Yozgatlı(Burak)-----------Rico(Sergen)----------Delgado(İ.Akın)
------------------------Bobo(Nobre)
bencede ferhatı neden kullanmıyor gs
Sağ kanadımız da var yahu Kerim,Kazım ve Deivid![]()
Abi Deli İbo ne olacak? Delgado kenarda hiç bişi yapamıyor.Bunu gördük geçen sene.Sergen'in gelme ihtimalı zaten çok düşük.
So what?
Saike
Ben düşünüyordum Deivid'in bela olacağını.
So what?
Saike
Carsamba gunu kamp basliyor bu zamana kadar 2 yildiz transferi olacak
Sporting Lisbon'da da böyleydi.Gidince taraftar kutlama falan yapmış![]()
Alex getirtti diye dedikodular var ama bilemiyoruz tabii![]()
Abi İbosuz olmaz yahu...OOooooo İbrahim... Ben çok severim İbo yu... Sol bekte İbrahim şart...
ewet bunlar birlikte cruzeiroyu şampiyon yapmışlar ama..!![]()
Tello'yu sol bek yaptınız ya...![]()