Sayfa 143 / 896 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
4,261 ile 4,290 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Del Piero_10 Misafir

Andre Santos iyi transfer. Ancak FB Tv peşinde Barcelona, Real Madrid gibi kulüplerin olduğunu söylemek zorunda değildi. O zaman adama sorarlar niye alamadılar diye. Ayrıca oyuncunun oynadığı mevki ile ilgili bir karmaşa yaşanıyor gibi. Hazırlanan video'da oyuncuyu anlatan adam sol açık olarak bahsederken alttaki yazı sol bek olduğunu yazıyordu.

Cristian için yorum yok çünkü tanımıyorum ama 26 yaşına kadar Brezilya'dan bir Avrupa kulübüne sıçrayamamış bir ön liberoyu almak pek akıl karı değil. Onu tanıtırken de ileride Brezilya milli takımına seçileceği iddiasını ortaya attılar ama neye dayanarak söyledikleri meçhul. Aslında kendilerini bu tarz şeyleri söylemek zorunda hissetmeseler, bu sezon Şampiyonlar Ligine katılamayan bir takım olarak bu oyunculara yönelmek zorunda olduklarını anlatsalar taraftar bu hayal kırıklığına uğramamış olacak.

Nesil
    2007

Kimileri çok karamsar, kimileri de acayip abartıyor
    A.D.Santos; şahsen izlemedim ama Brezilya Milli Takımı'nda forma giymiş bir oyuncu muhtemelen kötü değildir.Fenerbahçe'de de iyi performans gösteriir gibime geliyor.Bir yıldız olmaz ama iyi oynar zaman zaman maçlar kurtarır pek kötü oynadığı maç olmaz...
    C.Oliviera; bu oyuncu hakkaten kapalı kutu bence ortalama ancak oynar, belki bir Maldonado belki bir Aurelio olur ilk seçenek biraz daha ağır basıyor...
    Benim düşüncelerimde bunlar, futboluların nasıl olduğunu zaman bize gösterecek.Kimi oyunculara deriz bu adam hiçbirşey yapmaz, ama takımın yıldızı olur, kimilerinede çok iyi deriz bu adam yıldız olur ama o sadece yatar

Hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ne adamlara iyi dedik balon çıktı ne tırt dediğimiz adamlar iyi çıktı . bekleyip göreceğiz . yermek için de övmek için de erken . şu anda tek şey söyleyebilirim : vidyolara fazla aldanmayın . sabri'nin bi vidyoları var dersiniz bu adamı takımımda istiyorum

İlginç bir dipnot:

2003 Konfederasyon Kupası'nda Brezilya Milli Takımında oynayan Alex de Souza turnuva sonrasında Fenerbahçe ile sözleşme imzalamıştı.

Yıl 2009,yine bir Konfederasyon Kupası ..

Kendi kendimi mi avutuyorum yoksa ne

bir zamanlar da maldonado'yu alamadığımız için appiah ile anlaşmıştık... nedense aklıma geldi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ramires olmaz Hernanes olur. Aziz Yıldırım heryerde şu kadar bütçemiz var deyip duruyor bu bütçenin 20-25 milyon eurosu harcanıp Hernanes gibi bir isim takıma kazandırılabilirdi.
    Fenerbahçe istese Hernanes'i anında kadroya katardı. Almamalarının sebebi ise geçen seneye dayanıyor. Güiza'ya gözünü kırpmadan 14 milyon € bonservis bedeli ödedi ve sonucu ortada. İkinci bir faciadan korkuyor yönetim. O nedenle alınmadı Hernanes bana göre.

Hem zaten bu sefer ödenecek para 20-25 milyon € arası. Çok fazla para. Eğer Hernanes gelip de bozuk çıkarsa olay çıkar Fenerbahçe'nin içinde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu iki transferin maliyeti ne acaba?

15 milyon €'nun altında değildir bence...

Cristian için 6 milyon € istemişlerdi W.Bremen'den.Brezilya milli takımında oynayan Santos'tan daha fazla isteyecekleri aşikar...

2oyuncu aldığımız için indirim yapmışlardır.. +1'de promosyon olaraktan birini verselerdi.. Bomba etkisi yaratacak bir stoper'i de promosyon verselerdiya

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Fenerbahçe istese Hernanes'i anında kadroya katardı. Almamalarının sebebi ise geçen seneye dayanıyor. Güiza'ya gözünü kırpmadan 14 milyon � bonservis bedeli ödedi ve sonucu ortada. İkinci bir faciadan korkuyor yönetim. O nedenle alınmadı Hernanes bana göre.

Hem zaten bu sefer ödenecek para 20-25 milyon � arası. Çok fazla para. Eğer Hernanes gelip de bozuk çıkarsa olay çıkar Fenerbahçe'nin içinde
    Kısmen öyle olabilir..Zaten cok net bilmiyoruz olayları..Belkide cok yüksek para istedi Sao Poulo..Hernanes'i mesela suan Milan bile alamıyor Kaka'yı Milan'a düsük bir fiyata sattılar simdi ne bicim pismanlar Hernanes'te de aynı hataya düsmek istemezler bence..

Umarım hayırlı olur..
    R.I.P Tupac

Çok abartanlar için söylüyorum bunu.Brezilyalı oyuncuları Avrupaya satabilmek için göstermelik milli takımda 1-2 maç oynattıklarınıda unutmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.oleole.com/blogs/blog-viv...r-andre-santos
    http://www.tribalfootball.com/inter-...ll-sale-257329
    http://www.goal.com/tr/news/444/ital...e-santos-olsun
    http://www.goal.com/tr/news/444/ital...la-ilgileniyor
    http://www.calciomercato.com/index.php?c=46&a=129338

yabancı kaynaklar da goal.com da santosla ilgili baya haber vermiş ilgilenen kulüpler olarak da inter,juventus,milan geçiyor, yalnız goal.com daki bir haberde türkiyeden de teklifler var dediği söyleniyor menajerinin ve kulüp 20 milyon euro civarı satacak diyor heralde yüksek bir bonservis ödendi oyuncuya...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Çok abartanlar için söylüyorum bunu.Brezilyalı oyuncuları Avrupaya satabilmek için göstermelik milli takımda 1-2 maç oynattıklarınıda unutmayın.
    Allah askına Dunga'nın eline ne gececek ? Hayır 1 tane yeterli sebeb söyle..Brezilya'lı bir oyuncuyu oynatıp Avrupa'ya gönderince Dunga bundan para mı alacak ? Milli formayı paraya mı satacak ?

Alex'de bu takımın kaptanıydı Konfederasyon Kupası'nda..Simdiki istatistiklerine Türkiye'de ulasmıs oyuncu yok ve olması da cok cok zor..O da mı Avrupa'ya gitmesi icin oynatıldı ?

İki düsünün bir söyleyin..Fatih Terim'de Avrupa'ya gitsin diye Sabri'yi Baki'yi oynatsın olacak sey mi ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Edit: Sabriyi zaten oynatıyordu unutmusum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=81246&cid=6

Bu arada cogu ajanslarda Lugano anlastı haberi var..Umarım dogrudur..
    Last edited by Lavezzi1907 : 21.Temmuz.2009 at 04:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    R.I.P Tupac

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Allah askına Dunga'nın eline ne gececek ? Hayır 1 tane yeterli sebeb söyle..Brezilya'lı bir oyuncuyu oynatıp Avrupa'ya gönderince Dunga bundan para mı alacak ? Milli formayı paraya mı satacak ?

Alex'de bu takımın kaptanıydı Konfederasyon Kupası'nda..Simdiki istatistiklerine Türkiye'de ulasmıs oyuncu yok ve olması da cok cok zor..O da mı Avrupa'ya gitmesi icin oynatıldı ?
    şöyle bir durum var, brezilya milli takımının sürekli yerel lig kontenjanı var. yani her teknik direktörün misyonu takımı hazırlamanın yanısıra yerel ligden iki-üç futbolcu kadroya dahil etmek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano ile anlaşıldıysa süper olur , edu direk yollansın zaten , Guiza da kampa katılmış bu sene çok güzel geçicek ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hiç yoktan Lugano haberi doğru olsa da gece gece bir teselli olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    şöyle bir durum var, brezilya milli takımının sürekli yerel lig kontenjanı var. yani her teknik direktörün misyonu takımı hazırlamanın yanısıra yerel ligden iki-üç futbolcu kadroya dahil etmek...

tamam işte ne güzel , koca ligden bizim aldığımız adam kadroya dahil ediliyor bir de oynatıldığı maçtan sonraki bütün maçlarda oynuyorsa daha ne isteriz...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Koskoca ligden aldıgımız oyuncu cagırılıyor ve kupada sürekli oynuyor..Bundan güzel sey mi var..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    biraz avuntu yazısı olmuş gibi geldi. fazla abartılmış bence.
    Alper Bey Brezilya Futbolunu en yakından tanıyan biridir.
    Sevilen bir kişiliktir, çok da takip edilen bir blog sahibidir.

Tanımadığınız kişiler hakkında yargıda bulunurken dikkatli olmalısınız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    tamam işte ne güzel , koca ligden bizim aldığımız adam kadroya dahil ediliyor bir de oynatıldığı maçtan sonraki bütün maçlarda oynuyorsa daha ne isteriz...
    ben o arkadaşa açıklama olsun diye yazdım yoksa öyle abartmayın falan demek için değil. açıkçası çok da mutlu oldum santos transferi için konfederasyon kupasını izlerken keşke gelse ama bırakmazlar bize diyordum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Andre Santos iyi transfer. Ancak FB Tv peşinde Barcelona, Real Madrid gibi kulüplerin olduğunu söylemek zorunda değildi. O zaman adama sorarlar niye alamadılar diye. Ayrıca oyuncunun oynadığı mevki ile ilgili bir karmaşa yaşanıyor gibi. Hazırlanan video'da oyuncuyu anlatan adam sol açık olarak bahsederken alttaki yazı sol bek olduğunu yazıyordu.

Cristian için yorum yok çünkü tanımıyorum ama 26 yaşına kadar Brezilya'dan bir Avrupa kulübüne sıçrayamamış bir ön liberoyu almak pek akıl karı değil. Onu tanıtırken de ileride Brezilya milli takımına seçileceği iddiasını ortaya attılar ama neye dayanarak söyledikleri meçhul. Aslında kendilerini bu tarz şeyleri söylemek zorunda hissetmeseler, bu sezon Şampiyonlar Ligine katılamayan bir takım olarak bu oyunculara yönelmek zorunda olduklarını anlatsalar taraftar bu hayal kırıklığına uğramamış olacak.
    Cristian kapalı kutu, tamamen hayalkırıklığı yarattı bende..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koskoca ligden aldıgımız oyuncu cagırılıyor ve kupada sürekli oynuyor..Bundan güzel sey mi var..
    kardeş aynı şeyleri yazıp duruyoruz senle =) bu kadar mı benzerlik olur ya sen bırak yazmayı ya ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben o arkadaşa açıklama olsun diye yazdım yoksa öyle abartmayın falan demek için değil. açıkçası çok da mutlu oldum santos transferi için konfederasyon kupasını izlerken keşke gelse ama bırakmazlar bize diyordum

=)) tamam bende bişey demedim krdşm , ikimiz de aynı şeyi düşünüyoruz nihayetinde

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    EE şef sen öyle bir savunuyordun ki seko ile birlikte daum ile aykut kötü tranfer yapmaz diye gördük işte yazıktır günahktır.aylarca beklettiniz bu taraftarı..
    Demek ki bazen yanılabiliyormuşuz.
    Bunu derken ikimizi de yanıtılırsa futbolcular o zaman daha başka olur.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    kardeş aynı şeyleri yazıp duruyoruz senle =) bu kadar mı benzerlik olur ya sen bırak yazmayı ya ben
    Sen devam et

Sadece transferler icin ön yargılı olunmamalı Cristian biraz kapalı kutu olabilir ama elle tutulu sadece Maldonado örnegi var kötü olarak..Daum'un Brezilya'dan suana kadar getirdigi tüm oyuncular iyi cıktı..İnsallah bunlarda öyledir..
    R.I.P Tupac

Sheriff Misafir

Relax Coşkun. Herifler iyi gibi. İzleyelim bakalım bir iki.

Insallah Lugano haberleri dogrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki düsünün bir söyleyin..Fatih Terim'de Avrupa'ya gitsin diye Sabri'yi Baki'yi oynatsın olacak sey mi ?
    Sen dediklerinin farkında değilsin. Bir tarafta 5 Dünya Kupası kazanmış, dünyanın en yetenekli futbolcularını çıkartan, oyuncu fabrikası Brezilya var, bir tarafta yeni yeni Dünya futboluna ismini duyurmaya başlamış Türkiye var. Aynı şey mi ikisi ?

Ozan'ın dediği çok mantıklı. Dünya futbolunun gündeminde kalmak için bu yapılıyo olabilir. Belki tek sebep o değildir, o olayların arkasında bizim bilmediğimiz birçok sebep olabilir. O yüzden Ozan'ın dedikleri bana gayet mantıklı geldi.

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Alper Bey Brezilya Futbolunu en yakından tanıyan biridir.
    Sevilen bir kişiliktir, çok da takip edilen bir blog sahibidir.

Tanımadığınız kişiler hakkında yargıda bulunurken dikkatli olmalısınız.
    allah aşkına banane alper beyden ? onun gibi düşünmek zorunda mıyım ?

kaldı ki kötü birşey söylemedim ben. hatta iyi oyuncu olduğunu, sabır gösterilirse işe yarayacağını söyledim.

şakşakçı mı olmam lazım ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Biz tanımadıgımız kişiler hakkında yargısız infaz yapmıyoruz ama sen burada fenerbahçe taraftarına rahat olun yıldızlar gelecek diyip , saygısızlık felan yapmayın diyince dikkatli olamıyoruz kusura bakma sitedeki bir cok kişi artık bu kesin-net yorumlarına dayanamıyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Biz tanımadıgımız kişiler hakkında yargısız infaz yapmıyoruz ama sen burada fenerbahçe taraftarına rahat olun yıldızlar gelecek diyip , saygısızlık felan yapmayın diyince dikkatli olamıyoruz kusura bakma sitedeki bir cok kişi artık bu kesin-net yorumlarına dayanamıyor.
    Yıldız demedim?
    İzlemeden yargılıyorsunuz, ki hoş bir şey değil.
    Alper Bey hakkında da seviye dışı hoş olmayan yorumlar da doğru değil.

Huzursuz etmeye mi çalışılıyor yoksa gerçekten yorum yapmaya mı çalışıyor anlamadım.elinizde argüman var ise üslubunca açıklamalısınız, kavga dövüş yok.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri