DeLgado ve Rico yetmezmiş gibi bi de Sergen mi çıktı şimdi başımıza.Biz bu iki adamı oynatamıyoruz Sergeni nasıL oynataLım..
DeLgado ve Rico yetmezmiş gibi bi de Sergen mi çıktı şimdi başımıza.Biz bu iki adamı oynatamıyoruz Sergeni nasıL oynataLım..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tello sol bekde oynayabiliyor Emre abi.![]()
So what?
Saike
Kadromuzun cok zengin oldugu burdan anlasılıyo...
Deivid Forvet
Kerim Sağ Bek eskidende Forvetmiş
Colin Forvet
Yani bu şekilde sağ kanat olmaz... O zmn Edu Dracene yi de sağ kanad yapalım herkes her yerde oynar ama oranın adamı olamaz... Anelka damı sağ kanat şimdi...
Bi film vardı Problem Çocuk diye o geldi aklıma yahu ailenin biri alıyodu çocuğu kutlama yapıyodu herkes...
Ben hiç sol bek oynadığına şahit olmadım yahu ama helal olsun ne cevherler varmış bu Tello'da.![]()
Tabii 2 tane kaliteli yabancı gelirse kadro müthiş olacak.
Emre abi ben öyle biliyorum.Ertuğrul hocada öyle demişti.Basındada öyle geçti.Açıkcası ben sol açık oynarkende görmedim.Çünkü hiç seyretmedim.![]()
![]()
So what?
Saike
yerli mi yabancı mı?
2 Tane yildiz yabanci ile anlasilmis ama yonetim bonservisi elinde olan oyuncuda bakiyormus bu oyuncular gelirse turkiyeyi ayaga kaldirilmis 2 tane daha var onlar gelirse dunya ayaga kalkarmis birinden vazgecilecek sabredelim sadece
yabancı kontenjanı dolu değil mi şu an
Sergen gelsin abilik etsin takima. Klubede otursun cekirdek yesin. Takim arkadaslarina at yarisi tuyolari versin. Diger takimlar sirketlesmeleriyle ovunuyor ya...biz de bence sporun vefa, onur, birlik ve beraberlik oldugunu, en onemlisi sporun iyi vakit gecirmek oldugunu ticari cikarlarin en son gelmesi gerektigini hatirlatabilecek tek klubuz Turkiye'de.
Bizim yazligin orada kahveci Hristo Bey diye bir yasli amca var, adam zamaninda Besiktas'ta top kosturmus ve gelmis gecmis en iyi 3. ilk onbirindeymis Besiktasimizin. 100. Yil sampiyonlugunda "Besiktasa yaptiginiz katkilardan oturu tesekkurler diye forma, madalya ve Onun zamninin BJK'sinin ve 100. yil BJK'sinin kadrolarinin resimlerini yollamisiz. Kahvesinin duvarinda asili duruyor bu dediklerim. Bunu hayatta olup'te BJK'de oynamis her futbolcuya yolladik diye biliyorum. Fenerbahce 100. yilinda piyango bileti satti, Galatasaray sirf ust tabaka icin eglenceler duzenledi.
Carsi'miza baksan ayni sekilde. Politik tavir koymamiz olsun, gidip birlikte kan vermemiz olsun spor otesi birsey oldugunu gosteriyor Besiktas'in.
Materyalist su dunyada tek gercek dostluk, kollektivite. Ve Besiktas butun bu fani olmayan degerleri yasatabilecek potansiyele sahip bir guc.
Belki cok alakasiz oldu bu yazdiklarim. Ama az cok anlatabilmisimdir belki ne demek istedigimi.
Tomas gidiyor carusca kiralik yada satilacak ayrica federasyon yabanci siniri kaldirabilir
Siz FB li olarak sağ kanadınıza Colin-Kerim 2'lisini uygun görüp başka takımlı birinin haklı eleştirisene haklılık payı vermemmek amacıyla neler yapıysonuz...
Colin Sheffield Ünited da Sağ kanat oynadı tamam da Sheff ile FB birmi...
Kerim de sağ açık oynasın ne olcak FB ye yeterlimi sizce...
Tamam Ama uzatmaya gerek yok FB li olan sizsiniz bu oyuncular iyi diyosanız sorun yok...
DedikLerin çok güzeL şeyLer..
Sergen oLayına ise ben sergeni geLmesin demiyorum.GeLsin ama takımda ona yer aranmasın senin de dediğin gibi otursun kLübede aLsın dizLerine gençLeri muhammedi onLara ders versin.Yok yani bozuLduğum adama haLa iLk onbirde yer açmaya çaLışıLıyor.Sergen misyonunu tamamLadı ama diğer misyonLarından yararLanıLabiLinir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
He ya keşke Sergen gelse süper olur... Çok isterim Sergen in gelmesini...
ben coliinin başka bir amaçla alındığı pek fazla zannedmiyorum..! ya da mehmetin neden bu kadar serbestce gittiğini. bi düşünsenizya sağ kanat sorunun war we mehmet yozgatlı gibi bir oyuncuyu hiç kontrat şartlarını zorlamadan bırakıyorsunuz.
Carrusca kiralık gönderilsin bari yazık yahu adama boşuna maaş veriyolar...
Tabi bir bakima dogru soyluyorsun exciting. Oynatilmasada Sergen gibi bizim yuvamizdan cikmis bir degere kapilarimizin her zaman acip olmasi lazim. Geri gelmek istiyorum dediyse hemen alinmasi lazim. 35 yasindaki ezeli rakibimizin sembolu haline gelmis bir Rustu'yu aldik. Sergen'i almassak ayip etmis oluruz. Cunku biz Besiktasiz.
Sergen'in abilik yapacağı takımdan ne hayır gelir ki?![]()
Remake abi dediklerinden etkilenmedim desem yalan olur.Çok doğru düşünüyorsun.Ama Rico ve Delgado varken Sergen biraz abest kaçar.Başka görevlerde gelsin başımızın üstünde yeri var.Ama Hayrettin abinin dediği doğru.Misyonunu tamamladı.
So what?
Saike