Sayfa 144 / 439 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
4,291 ile 4,320 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeLgado ve Rico yetmezmiş gibi bi de Sergen mi çıktı şimdi başımıza.Biz bu iki adamı oynatamıyoruz Sergeni nasıL oynataLım..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tello sol bekde oynayabiliyor Emre abi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadromuzun cok zengin oldugu burdan anlasılıyo...

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Sağ kanadımız da var yahu Kerim,Kazım ve Deivid
    Deivid Forvet
    Kerim Sağ Bek eskidende Forvetmiş
    Colin Forvet

Yani bu şekilde sağ kanat olmaz... O zmn Edu Dracene yi de sağ kanad yapalım herkes her yerde oynar ama oranın adamı olamaz... Anelka damı sağ kanat şimdi...

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Sporting Lisbon'da da böyleydi.Gidince taraftar kutlama falan yapmış
    Bi film vardı Problem Çocuk diye o geldi aklıma yahu ailenin biri alıyodu çocuğu kutlama yapıyodu herkes...

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    ewet bunlar birlikte cruzeiroyu şampiyon yapmışlar ama..!
    brezilyada defans anlayisi yoq heralde

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben hiç sol bek oynadığına şahit olmadım yahu ama helal olsun ne cevherler varmış bu Tello'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tabii 2 tane kaliteli yabancı gelirse kadro müthiş olacak.

Emre abi ben öyle biliyorum.Ertuğrul hocada öyle demişti.Basındada öyle geçti.Açıkcası ben sol açık oynarkende görmedim.Çünkü hiç seyretmedim.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Deivid Forvet
    Kerim Sağ Bek eskidende Forvetmiş
    Colin Forvet

Yani bu şekilde sağ kanat olmaz... O zmn Edu Dracene yi de sağ kanad yapalım herkes her yerde oynar ama oranın adamı olamaz... Anelka damı sağ kanat şimdi...

Bi film vardı Problem Çocuk diye o geldi aklıma yahu ailenin biri alıyodu çocuğu kutlama yapıyodu herkes...
    ya arkadaşım seninle bu colin olayını tartışmak istiyorum Ş.UNİTED 'da bu adam çoğunlukla sağ kanat oynuyordu onun için gecmiş kariyerine bakarsan fazla gol atamadığını göreceksin..!

yerli mi yabancı mı?

Nesil
    2007
    Yer
    EsKiŞeHiR/BoZüYüK

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    işte sizin gibi düşünenler yüzünden anadolu kulüleri bu halde
    kardeşim sana katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Sporting Lisbon'da da böyleydi.Gidince taraftar kutlama falan yapmış
    Bize de nasip olur inşallah o günler Emre
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

2 Tane yildiz yabanci ile anlasilmis ama yonetim bonservisi elinde olan oyuncuda bakiyormus bu oyuncular gelirse turkiyeyi ayaga kaldirilmis 2 tane daha var onlar gelirse dunya ayaga kalkarmis birinden vazgecilecek sabredelim sadece

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kerim sağ-açık da sağ-bekten daha iyi oynuyor, belirmek istedim !

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bize de nasip olur inşallah o günler Emre
    İnşAllah inşAllah

yabancı kontenjanı dolu değil mi şu an

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    DeLgado ve Rico yetmezmiş gibi bi de Sergen mi çıktı şimdi başımıza.Biz bu iki adamı oynatamıyoruz Sergeni nasıL oynataLım..
    Sergen gelsin abilik etsin takima. Klubede otursun cekirdek yesin. Takim arkadaslarina at yarisi tuyolari versin. Diger takimlar sirketlesmeleriyle ovunuyor ya...biz de bence sporun vefa, onur, birlik ve beraberlik oldugunu, en onemlisi sporun iyi vakit gecirmek oldugunu ticari cikarlarin en son gelmesi gerektigini hatirlatabilecek tek klubuz Turkiye'de.

Bizim yazligin orada kahveci Hristo Bey diye bir yasli amca var, adam zamaninda Besiktas'ta top kosturmus ve gelmis gecmis en iyi 3. ilk onbirindeymis Besiktasimizin. 100. Yil sampiyonlugunda "Besiktasa yaptiginiz katkilardan oturu tesekkurler diye forma, madalya ve Onun zamninin BJK'sinin ve 100. yil BJK'sinin kadrolarinin resimlerini yollamisiz. Kahvesinin duvarinda asili duruyor bu dediklerim. Bunu hayatta olup'te BJK'de oynamis her futbolcuya yolladik diye biliyorum. Fenerbahce 100. yilinda piyango bileti satti, Galatasaray sirf ust tabaka icin eglenceler duzenledi.

Carsi'miza baksan ayni sekilde. Politik tavir koymamiz olsun, gidip birlikte kan vermemiz olsun spor otesi birsey oldugunu gosteriyor Besiktas'in.

Materyalist su dunyada tek gercek dostluk, kollektivite. Ve Besiktas butun bu fani olmayan degerleri yasatabilecek potansiyele sahip bir guc.

Belki cok alakasiz oldu bu yazdiklarim. Ama az cok anlatabilmisimdir belki ne demek istedigimi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tomas gidiyor carusca kiralik yada satilacak ayrica federasyon yabanci siniri kaldirabilir

Siz FB li olarak sağ kanadınıza Colin-Kerim 2'lisini uygun görüp başka takımlı birinin haklı eleştirisene haklılık payı vermemmek amacıyla neler yapıysonuz...

Colin Sheffield Ünited da Sağ kanat oynadı tamam da Sheff ile FB birmi...
    Kerim de sağ açık oynasın ne olcak FB ye yeterlimi sizce...

Tamam Ama uzatmaya gerek yok FB li olan sizsiniz bu oyuncular iyi diyosanız sorun yok...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by remake View Post
    Sergen gelsin abilik etsin takima. Klubede otursun cekirdek yesin. Takim arkadaslarina at yarisi tuyolari versin. Diger takimlar sirketlesmeleriyle ovunuyor ya...biz de bence sporun vefa, onur, birlik ve beraberlik oldugunu, en onemlisi sporun iyi vakit gecirmek oldugunu ticari cikarlarin en son gelmesi gerektigini hatirlatabilecek tek klubuz Turkiye'de.

Bizim yazligin orada kahveci Hristo Bey diye bir yasli amca var, adam zamaninda Besiktas'ta top kosturmus ve gelmis gecmis en iyi 3. ilk onbirindeymis Besiktasimizin. 100. Yil sampiyonlugunda "Besiktasa yaptiginiz katkilardan oturu tesekkurler diye forma, madalya ve Onun zamninin BJK'sinin ve 100. BJK'sinin kadrolarinin resimlerini yollamisiz. Kahvesinin duvarinda asili duruyor bu dediklerim.

Carsi'miza baksan ayni sekilde. Politik tavir koymamiz olsun, gidip birlikte kan vermemiz olsun spor otesi birsey Besiktas.

Materyalist su dunyada tek gercek dostluk, kollektivite.

Belki cok alakasiz oldu bu yazdiklarim. Ama az cok anlatabilmisimdir belki ne demek istedigimi.
    DedikLerin çok güzeL şeyLer..

Sergen oLayına ise ben sergeni geLmesin demiyorum.GeLsin ama takımda ona yer aranmasın senin de dediğin gibi otursun kLübede aLsın dizLerine gençLeri muhammedi onLara ders versin.Yok yani bozuLduğum adama haLa iLk onbirde yer açmaya çaLışıLıyor.Sergen misyonunu tamamLadı ama diğer misyonLarından yararLanıLabiLinir.

He ya keşke Sergen gelse süper olur... Çok isterim Sergen in gelmesini...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Tomas gidiyor carusca kiralik yada satilacak ayrica federasyon yabanci siniri kaldirabilir
    Bence yabancı sınırı Uefa genelinde bir kural gelmedikçe zor kalkar.

ben coliinin başka bir amaçla alındığı pek fazla zannedmiyorum..! ya da mehmetin neden bu kadar serbestce gittiğini. bi düşünsenizya sağ kanat sorunun war we mehmet yozgatlı gibi bir oyuncuyu hiç kontrat şartlarını zorlamadan bırakıyorsunuz.

Carrusca kiralık gönderilsin bari yazık yahu adama boşuna maaş veriyolar...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    He ya keşke Sergen gelse süper olur... Çok isterim Sergen in gelmesini...
    Neden istersin peki Fıratcım ? Takımda sahada yeniden oynayacağı için mi yoksa Takıma abiLik yapar onun için mi ?

DedikLerin çok güzeL şeyLer..

Sergen oLayına ise ben sergeni geLmesin demiyorum.GeLsin ama takımda ona yer aranmasın senin de dediğin gibi otursun kLübede aLsın dizLerine gençLeri muhammedi onLara ders versin.Yok yani bozuLduğum adama haLa iLk onbirde yer açmaya çaLışıLıyor.Sergen misyonunu tamamLadı ama diğer misyonLarından yararLanıLabiLinir.
    Tabi bir bakima dogru soyluyorsun exciting. Oynatilmasada Sergen gibi bizim yuvamizdan cikmis bir degere kapilarimizin her zaman acip olmasi lazim. Geri gelmek istiyorum dediyse hemen alinmasi lazim. 35 yasindaki ezeli rakibimizin sembolu haline gelmis bir Rustu'yu aldik. Sergen'i almassak ayip etmis oluruz. Cunku biz Besiktasiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sergen'in abilik yapacağı takımdan ne hayır gelir ki?

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Sergen'in abilik yapacağı takımdan ne hayır gelir ki?
    Baki dahil herkese serbest vurus kullanmayi ogretir.

Baki'den freekick golu yedigini dusunsene. Ne kadar icler acisi bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Remake abi dediklerinden etkilenmedim desem yalan olur.Çok doğru düşünüyorsun.Ama Rico ve Delgado varken Sergen biraz abest kaçar.Başka görevlerde gelsin başımızın üstünde yeri var.Ama Hayrettin abinin dediği doğru.Misyonunu tamamladı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by remake View Post
    Tabi bir bakima dogru soyluyorsun exciting. Oynatilmasada Sergen gibi bizim yuvamizdan cikmis bir degere kapilarimizin her zaman acip olmasi lazim. Geri gelmek istiyorum dediyse hemen alinmasi lazim. 35 yasindaki ezeli rakibimizin sembolu haline gelmis bir Rustu'yu aldik. Sergen'i almassak ayip etmis oluruz. Cunku biz Besiktasiz.
    Futbolda duygusallığa yer yoktur arkadaşım.

Neden istersin peki Fıratcım ? Takımda sahada yeniden oynayacağı için mi yoksa Takıma abiLik yapar onun için mi ?
    Hayrettin Abi adamın BJK ruhu var yahu... BJK için elinden geleni ardına kadar yapıyo... Abilik yapıyo takıma... Tribünler seviyo onu...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bi de kaleci alsak, beklemekten biktim.

Bi daha ki ay Turkiyeye geliyom, ayin 8 de mac var insallah yeni transferleri izleme imkani bulacam
    yarın bobodilla istanbula geliyo büyük ihtimalle imzalar atılır...

Mesaj Yetkileri