Yıllık 3 milyon euroya denk geliyor. Ruud gibi bir oyuncu için çok değil. Anca o paralara gelir Türkiye'ye. Elano da 3 küsür alıyor.
Madrid bonservis istemiyor. İddia edilen para Ruuda 2.5 yılda verilecek ücret.
Ruud gelsin de 3 milyon sorun değil![]()
Yıllık 3 milyon euroya denk geliyor. Ruud gibi bir oyuncu için çok değil. Anca o paralara gelir Türkiye'ye. Elano da 3 küsür alıyor.
Madrid bonservis istemiyor. İddia edilen para Ruuda 2.5 yılda verilecek ücret.
Ruud gelsin de 3 milyon sorun değil![]()
4 Milyon Euroya denk geliyor diye düşünüyordum :S
ya bonservis istemiolar daha ne tam bizim istediğimiz şekilde...
Yıllık 8 Milyon TL'ye denk geliyor ki kabaca 4 Milyon €. Aslında pekte abartı bir rakam değil hiçbir şey yapmayıp 3,5 milyon alanlar varken Türkiye sınırları içinde. Ruud iyi iş yapar hem bence. Alınabiliyorsa alınmalı. Tabii sağlık yönünden bir sakıncası yoksa.
Ruud gelsin de, derdimiz alacağı 3-3.5 milyonu az-çok diye tartışmak olsun
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 5-10 forvetinden biri bu eleman. 17 numarayla parçalı altında onu görmek muazzam birşey olurduUmarım yazıldığı gibi gelmeye yakındır. Yine de çok kaptırmamak lazım. Sonra gelmezse hayal kırıklığı olur, kolay değil böyle bir ismi Türkiyeye getirmek...
Sıcak bakıyor olması mantıklı geliyor. İyi para, UEFA'da yoluna devam eden bir takım, geçmişinde UEFA başarısı var, Frank teknik direktör, Baros, Kewell gibi isimler... Bence gelmeye ikna edilebilir.
Düşünsenize..
Hani böyle bilgi mesajları geliyor ya gol olunca, orada golü atan isim Ruud Van Nistelrooy olarak yazıyor.
Hayal etmesi bile heyecan verici.
Ben Ruud'un Türkiye'de iş yapabileceğini düşünüyorum ama çok fazla şey beklemeyelim çünkü ülkemizde futbol çok sert ve Ruud'da yeni çıktı sakatlıktan ve fazla zorlayacağını sanmıyorum kendini ama onun bu kredisi 2,5 sene götürür kendisini o ayrıgelçi daha kesin bişey yok
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
RVN'nin ölüsü Türkiyede 10üstü gol atar.
Bknz: PVH
Ruud haberi daha yenimi düştü piyasayaBen 2 hafta önceden duymuştum
Gelirse süper olur.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İş yapar. Yürüyerek oynasa bile yılda 18-20 golü bulur.
sırf fm'de oynatmak için alsınlarşaka bir yana ben her türlü 10 golü geçebileceğini düşünüyorum.nasıl olsa kanatlardan oynayan bir takımız.hava topları bizde olur.keşke gelse hadi ruud seni bekliyoruz.müthiş de forma satar gstorelar.
İsmi yeterGelirse çok iyi olur umarım gelir.
Ruud gelirse Baros ne olacak, Baros 1 ay sonra döndüğünde 3-2-5 mi oynayacak bu takım? FIFA 99 olsa hadi neyse, hangi birini keseceğiz bu adamların? Gelmesini isterim tabii ki, ama gerektiğinde yedek oturmasını da bilecekse gelsin. Baros'la forma savaşını göze kestirebiliyorsa buyursun, başımızın üstünde yeri var. Maddi külfetini forma alarak ve sponsorluklarla da karşılarız bir şekilde. Ama Van Nistelrooy yerine daha akıllı bir transfer yapılabilir, bulunur gelecek vaadeden ucuz bir oyuncu, Baros'un rotasyonu yapılır... Malum Baros bizde maksimum 2 sene daha oynar, sonra kalma buralarda...
Ruud harika bir transfer olur..
Ruud gelmicek..
TÜrk bir stanrafor alacakmış gs.. Türkiye'nin prensiymiş güya..
Sentugo.
Sercan mı Türkiye'nin prensi olan yoksa Halil mi?
Yoksa Semih mi?
Umuttur o Umut..
Yahu en büyük korkum Mevlüt'ü getirmeleri içimden bi ses o diyor ama umarım öyle olmaz fiyasko olur..
Mevlüt Türkiye'ye gelmez zaten.
İnşaLLah geLmez dediğiniz adam bu yıL Fransa Liginde 8 goL attı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Mevlütü PSG ne kadara aldı? yaklaşık 12 mn€.. Satar mı? satar ama en az 15'e. Gs verebilir mi? bence hayır?
Neeskens Nistelrooy'la hiç bi konuşmamız olmadı dedi.
bugn jo haberleri vardi ins jo gelir yahu![]()
Oo yine transfer yalanları dönüp duruyor. Galatasaray çok baskı olursa transfer yapar bence, onun dışında göstermelik bir transfer yapar.
Gs Mevlüt'ün bonservisini karşılayamaz orası ayrı ama Mevlüt açıklamıştı bir gün Galatasarayda oynayacağım diye.. Bence şartlar oluşsaydı gelirdi Mevlüt. İyide iş ypar Galatasaray'da. Her ne kadar milli takımda beğenmesemde adam golleri sıralıyor fransada..