Sayfa 144 / 896 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
4,291 ile 4,320 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk anda Santos'u tanımadığım için sinirlendim ama Brazilya milli takımının oyuncusuymuş bilmemem benim hatam tabii.Yalnız milli takımda oynamasına çeşitli bahaneler gösterilmiş komik geldi eleme maçı falan da değil Konfederasyon kupasında hep 11miş adam.Santos'dan umutluyum ama Christian kapalı kutu.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Amac nedir yani Fenerbahce transfer yapmıs iyi veya kötü..Fenerbahce taraftarını galeyana getirmek midir ?

Neden Fenerbahce topicine baska takım taraftarları veya GS,BJK topiclerine baska taraftarlar girer onuda anlamıyorum..
    R.I.P Tupac

Sheriff Misafir

Sakin arkadaşlar. Herkes transferleri değerlendirebilir rakip takım taraftarı veya Fenerbahçe taraftarı farketmez. Sadece herkes birbirine saygılı olsun, sıkıştırmasın yeter.

Sheriff Misafir

Yaklaşık 5 dakikadır ben siliyorum siz yazıyosunuz. Konuya dönüş yapalım lütfen..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Galatasaray'lı olarak Fenerbahçeyi kutluyorum gerçekten beğenerek izlediğim sol beki takıma getirdiler diğer oyuncuyu tanımıyoruz yine transferde Figerin ismi geçiyor Figer Santos gibi oyuncuyu Fenere getirip yanında diğerini de kakalamış olabilir çünkü diğerini tanımıyoruz Figerden beklenir böyle şeyler valla ...
    Onun dışında sol bekte yabancı bir oyuncu varken oraya 1 yabancı daha almanın neden gerektiğini Daum daha iyi biliyodur ...
    Herşeyi geçelim de sol bek transferinizi çok beğendim bi laf var 'Para var huzur var' o laf burada şimdilik geçerli olmuş.Şimdilik kelimesini yanlış anlamayın kimsenin sonunu bilemeyiz çünkü ...

Nesil
    2007

Transferler hakkındada bekleyip görme taraftarıyım, yararlı olurlar mı olmazlar mı bilinmez, şu anda tek merak ettiğim konu maddi yönü...
    Last edited by Sheriff : 21.Temmuz.2009 at 05:23 Reason: mesajın konuyla alakalı kısmı kalır alakasız kısmı gider.

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Galatasaray'lı olarak Fenerbahçeyi kutluyorum gerçekten beğenerek izlediğim sol beki takıma getirdiler diğer oyuncuyu tanımıyoruz yine transferde Figerin ismi geçiyor Figer Santos gibi oyuncuyu Fenere getirip yanında diğerini de kakalamış olabilir çünkü diğerini tanımıyoruz Figerden beklenir böyle şeyler valla ...
    Onun dışında sol bekte yabancı bir oyuncu varken oraya 1 yabancı daha almanın neden gerektiğini Daum daha iyi biliyodur ...
    Herşeyi geçelim de sol bek transferinizi çok beğendim bi laf var 'Para var huzur var' o laf burada şimdilik geçerli olmuş.Şimdilik kelimesini yanlış anlamayın kimsenin sonunu bilemeyiz çünkü ...
    yok canım bu kadar olaydan sonra artık figer ile çalışılmaz herhalde... uzak duralım böyle insanlardan

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    yok canım bu kadar olaydan sonra artık figer ile çalışılmaz herhalde... uzak duralım böyle insanlardan
    Galiba Figueirense'yi figer diye okudum

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fanatikce yazmıyorum Fenerbahce'yi ilgilendirecek konulara yazıyorum

Mesela Galatasaray topicine gidip Fenerbahce hakkında atıp tutsam hak veririm ama Fenerbahce topicinde yapılan transferlerin elestirilmemesi gerektigini oyuncuların oynayıp performanslarını öyle degerlendirmeleri gerektigini söyledim..

Heralde tuttugum takım hakkında bu kadarcık sey söylemem fanatiklik degildir
    R.I.P Tupac

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

NTV'de yeni transferlerin videoları..http://video.ntvmsnbc.com/Default.as...65243681544772
    ve
    http://video.ntvmsnbc.com/Default.as...65243681544772
    Reklam falan var ama idare ediverin..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Apinin gelmesini isterdin şimdi
    Cluj'le anlasabilir diyorlar..

Appiah bambaskaydı..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Sol açık veya bek herneyse çok iyi oldu. Nokta transferdir. Brezilya gibi liglerde bek/açık kavramı pek yoktur. Bu yüzden bek gelen adam gayet açıkta oynayabilecek kapasiteye sahiptir.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Apinin gelmesini isterdin şimdi
    Eski Appi ile 4-3-3 oynanır zaten bu kadroda
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Iki adi sani duyulmamis adam transfer etmisler "Iki büyük transfer" diye duyuruyorlar siteden resmen komedi.. tamam transfer olan oyunculara lafim yok ama eger bu adi sani duyulmamis adamlar büyük transfer ise Roberto Carlos nasil bir transferdir acaba merak ettim simdi. Bu arada iki oyuncuyuda izlemedim tanimiyorum benim icin ikiside tamamen kapali kutu lig basladiktan sonra görecegiz ikisinide ondan sonra daha saglikli yorumlar yapabiliriz.

Andre dos Santos'tan umutluyum, boş bir transfer değil ama Cristian transferi hayal kırıklığı yarattı bende.

Cristian yerine daha kaliteli bir ön libero (Emana, Diarra) alınsa ve yanında da Andre dos Santos transferi açıklansa, bence o zaman bomba olurdu ama Cristian pek içi açıcı bir transfermiş gibi durmuyor.

İlginç bir detay var:

Calciomercato.com isimli web sitesine konuşarak oyuncusuyla ilgili transfer iddialarına açıklık getiren Andrade, “Evet Milan, Andre Santos’u istiyor. Kararı verecek olan taraf Corinthians. Oyuncumun kulübü, 25-30 milyon avro civarında bir bonservis istiyor; ancak bu transfer 20 milyon avroya bitebilir. İngiltere, Rusya, İspanya ve Türkiye gibi ülkelerden de teklifler var” dedi.
    1. Juventus ve Milan'ın, başka kulüplerin de bu oyuncuyla ilgilendiği doğru, bu anlaşılıyor. İtalyan basınında epey yer bulmuş. Ben bu transfere sıcak bakıyorum, gerçekten iyi transfere benziyor.
    2. Bahsi geçen fiyat çok yüksek. Bu meblaya mı transfer ettik acaba?
    3. R.Carlos-Andre dos Santos uyumu beni heyecanlandırıyor. Hem hücumda hem savunmada ikisi çok iyi işler yapacakmış gibime geliyor. İkisi de Brezilyalı, ikisi de çift yönlü, gerçekten bu transferden umutluyum.

Ah be yönetim, Cristian yerine adam gibi bir ön libero alamadın mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Santos hamlesi ne kadar dogruysa Cristian hamlesi o kadar yanlıştır..Konfederasyon kupasında ilk maçın ardından aldıgı formayı bırakmamıştı kupa boyunca ve dikkatimi çekmişti Santos..Ama Cristian ise olas ıbir Maldonado görünüyor..Bırak kardeşim 26'sına kadar Brezilya'da kalmış oyuncuya dokunma kalsın orada..Belki iyi oyuncu çıkacaktır ama beklentileri karşılayacak kapasitede olduguna inanmıyorum hiç izlemesem bile..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Benim anlamadigim defans ne olacak ? Bekir ile Bilica'ya kaldiysak yandik..

Bilica'nın nesi varmış? Gayet iyi.

Bekir de takıma adapte oldu mu katkı sağlayacaktır. Önder de var ayrıca.

Türkiye ligi için yeterli defansımız. Sol kanat probleminin çözülmesi kadar daha iyi bir şey olamaz. Tuncay'dan beri sol kanat oyuncumuz yoktu, umarım Tuncay kadar katkı sağlar Andre Santos.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bilica kim yahu ? adini daha gecen sene duyduk eminimki cogunuz derbiler disinda Bilica'nin 1 macini dahi izlememistir. Bu kadar net konusmak dogru degil Lugano'yu aratacagini düsünüyorum. Elbette kötü futbolcu degil fakat bizim aradigimiz defans oyuncusu kesinlikle degil. Bekir ise iyi bir yedek olur daha fazlasi olmaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Lugano takımda kalmış galiba.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Benim anlamadigim defans ne olacak ? Bekir ile Bilica'ya kaldiysak yandik..
    Bilica'ya kaldiysak ne demek ? Bilica cok onemli bir oyuncu bizim icin.Bekir'de iyi olacaktir ilerleyen zamanlarda.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kaldiysa Edu ile yollar ayrilmistir büyük ihtimalle.. umarim haber dogrudur.

Quote Originally Posted by Uğur Meleke
    Antrenörlük hayatının (2,5 yıllık Köln dönemi hariç) neredeyse tamamı şampiyonluk kovalayarak geçmiş Christoph Daum’un doğasında hücumcu bir anlayış var. Sarı-lacivertlilerin (aşırtma gol uzmanı Ulm kalecisi ve şaşkın Nürnberg savunmasına karşı oynadığı) iki hazırlık maçı izleyenlere belki çok fazla fikir vermedi, ama yine de Daum’un “yediğinden fazlasını atmak” gibi bir niyeti olduğunu anladık en azından...
    Daum, takımının savunmadan top yaparak çıkmasını istiyor, Ulm önünde ilk 11’de şans verdiği Bekir’in yerinde Nürnberg karşısında (ayağı daha iyi olan) Önder’i kullanması bunun işareti... Bu düşüncedeki bir hocanın Türkiye’de bulabileceği en uygun stoper Bilica, Daum için büyük şans... Nürnberg önünde sol stoperde görev yapan Bilica, hem savunmanın yönetimini üstlendi, hem artık ciddi biçimde kaçak oynayan Carlos’un açıklarını kapattı, hem de çok cesurca ve başarıyla dikine toplar atarak oyun kurdu. Rijkaard’ı saymazsak, bu yılın en faydalı transferi Bilica...

İyi top kullanılmasını istiyor
    Köln’deki gibi Fenerbahçe’de de 4-2-3-1 benzeri bir anlayış benimseyen Daum, göbekteki ikilisinin de iyi top kullanmasını istiyor. Alman hocanın Ulm önünde Ali Bilgin’i, Nürnberg karşısında da Vederson’u bu bölgede denemesinin nedeni bu. Gerek Selçuk, gerekse Deniz’in, “topu al ve en yakınındakine ilet” algoritması ile çalışması Daum’u tatmin etmiyor, daha akılcı oynayan merkez oyuncusu arıyor. Belli ki Daum, Aykut Kocaman’ın Brezilya’dan 2 uçak biletiyle dönmesi için duacı...
    Öndeki dörtlüde Deivid, Alex ve Semih çok formda, ayakları aynı dili konuşan bu (ikisi doğuştan, biri kalpten) üç Brezilyalının yanına aynı lisanı konuşan dördüncü bir adam gerek... Uğur Boral’ın o dili çok akıcı konuşamadığı ortada, ama gerek M.Topuz gerekse Özer’in dönüşleri oradaki lisan sorununu çözebilir.
    Bilica için Uğur Meleke yazmış, bence çok da güzel yazmış. Bilica'yı beğenmeyenlere...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Fenerbahçe istese Hernanes'i anında kadroya katardı. Almamalarının sebebi ise geçen seneye dayanıyor. Güiza'ya gözünü kırpmadan 14 milyon � bonservis bedeli ödedi ve sonucu ortada. İkinci bir faciadan korkuyor yönetim. O nedenle alınmadı Hernanes bana göre.

Hem zaten bu sefer ödenecek para 20-25 milyon � arası. Çok fazla para. Eğer Hernanes gelip de bozuk çıkarsa olay çıkar Fenerbahçe'nin içinde
    Guiza alındı ve geçen sezon begenilmeyen haliyle bile takıma en çok katkı yapan 4-5 adamdan biri oldu.Zaten geçen sezon Fenerbahçe'de isteneni veren 1-2 oyuncu vardı.Şimdi de isteseler Guiza'yı aldıkları fiyata satabilirler.Bence ortada facia falan yok..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bilica kötü bir stoper degil ama benim bekledigim isim degil. Fakat lig basladiktan sonra performansina göre degerlendirilir. Ben yönetimden en az Lugano kadar kaliteli bir stoper transferi bekliyordum fakat olmadi.

Yönetimin bu tip transferlerde en kötü hatası abartılı reklam etmesi. Cristian için Brezilya Milli Takımında yer alacak denmiş. Eğer bu bilgi doğru bile olsa bana inandırıcı gelmiyor, çünkü:

- Maldonado için "G.Amerika'nın en iyi ön liberosu" dendi.
    - Josico için "Aragones İspanya Milli Takımı kadrosuna onu alacaktı ama sakatlığı yüzünden alamadı." dendi.

Bu yüzden bu kadar abartı olmamalı. Maldo ve Josico için söylenenler ve ortaya çıkan fiyasko ortada. Ne gereği var Cristian için öyle sözler söylemeye, anlamıyorum. Yarın öbür gün fiyasko çıkacak, yöneticiler kalacak.

Andre Santos - Emre - Cristian - M.Topuz

Orta sahamız bu şekilde olacak muhtemelen. Emre hariç geçen yıldan tamamen farklı, bakalım geçen yılki en sorunlu bölgemiz bu yıl istediğimiz gibi olabilecek mi?

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Skandal! Diyeceğim ama diyemiyorum çünkü hedefimiz sadece Türkiye'de üstüste 3 kere şampiyon olmak ki transferlerden de belli oluyor.. Neyse sağlık olsun, umarım biz hayal kırıklığına uğrarız.. Iyi ki lig tv ve kombine almamışım Paramız var istediğimiz oyuncuyu alırız, Avrupada hedeflerimiz olan bir takımız vs..vs.. demesinler şu yabancı transferleri ile.. O değil de bir de utanmadan 2 BÜYÜK OYUNCU diye lanse ettiler, tıpkı Burak ve Josico gibi.. Ya neyse daha da bir şey demiyorum, sağlık olsun..

SON DAKİKA!
    Fener, Lugano'yla yeniden anlaştı
    Fenerbahçe, sözleşmesi biten Lugano ile yeniden anlaştı.

Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano ile yeniden anlaşmaya vardı.

BAD WORISHOFEN - İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yönetimin bu tip transferlerde en kötü hatası abartılı reklam etmesi. Cristian için Brezilya Milli Takımında yer alacak denmiş. Eğer bu bilgi doğru bile olsa bana inandırıcı gelmiyor, çünkü:

- Maldonado için "G.Amerika'nın en iyi ön liberosu" dendi.
    - Josico için "Aragones İspanya Milli Takımı kadrosuna onu alacaktı ama sakatlığı yüzünden alamadı." dendi.

Bu yüzden bu kadar abartı olmamalı. Maldo ve Josico için söylenenler ve ortaya çıkan fiyasko ortada. Ne gereği var Cristian için öyle sözler söylemeye, anlamıyorum. Yarın öbür gün fiyasko çıkacak, yöneticiler kalacak.
    Bence bu tip açıklamaların tek nedeni bu tip transferlerin böyle savunulmaya ihtiyacı olması. Oysa ki bizim almamız gereken oyuncunun kariyerine, ismine, alındığı takıma bakıldığında savunulmaya hiç ihtiyacı olmaması gerekirdi. Volkan Ballı'nın Josico'yu getirirken havaalanındaki resmini unutmak ne mümkün. Daha sonra da Mahmut Uslu o bildiğimiz saçma sapan milli takım muhabbetlerine girmişti. Tıpkı eski Türk filmlerindeki gibi yüzü boyanan ve yeni zenci transfer olarak gösterilip, övünülen film kahramanları gibi. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lugano kalırsa evet olmayacak gibi.
    (/s)

Mesaj Yetkileri