beyler derbi için bilet ayarlıyabilecek varmı kocaeliden gelicem
Bence kadromuzda çok farklılık olmaz, Caner solda Stoch ortada oynar. Selcuk Baroni başlar. İleride bence Bienvenu olmalı, burada bir değişiklik olabilir.
Gökhan olurda oynayamazsa belki de Topuz'u buraya koyar hoca, o zaman Dia'yı görürüz.
kulübün kapısında yatman lazım bu maça yürek dayanmaz ama kötü bi senaryo olurda gs bugün şampiyon olursa rahat bulursun
taraftar kartı olan varsa onlar alabiliyor 2 tane yanlış bilmiyorsam
Klasik karta 1 , gold karta 2 bilet veriyorlar
Az önce arabayla eve geliyordum radyoyu açıp haberleri dinleyeyim dedim, Haberlerde Akşamki maçlar hakkında bağlantılar gerçekleşip son durumlar hakkında bilgi veriliyordu. Eleman Fenerbahçe'den ve gelişen olaylardan bahsederken kulaklarıma inanamadım. Sanki Trabzon'a gelen İstanbul takımı Fenerbahçe değilde Düşman ülkenin düşman takımı, gelişen ve gelişecek olayları anlatmalarının yanı sıra Fenerbahçe'yi yorumlarken kullandıkları ifadeler akıl almazdı. Hırs insanların gözünü körertmiş kanlarını soğutmuş. Şu maçı yenilin verin Kupayı Galatasaray'a, Diğer kupayı da verin Trabzonspor'a bitsin artık bu mide bulandırıcı harekat. Savcı efendi ne diyordu "Sivas'a yenilip ligi kaybetseydiniz bu operasyon olmayacaktı" Şampiyonluğun bedeli, insanların özgürlüklerinden mahrum kalması, onları destekleyenlerin kafalarının kırılması, Basın - Medya yolunu kullanıp insanları kulübe karşı düşmanca tutum sergilemesine çanak tutması olmamalıydı...
...
türk polisi sadece bize karşı polis
İbrahim Abi son derece haklısın o konuda.Geçen gün %100 Futbol'u izlerken bu konu ile ilgili ufak bir sohbet oldu.Millet artık Fenerbahçeli arkadaşı ve sevgilisi olmasın istiyor,bunlar diğer takımlar içinde geçerli yani sadece Fenerbahçeli'lerle ilgili değil.Bütün takım taraftarları böyle düşünüyor.Her ne kadar birbirimize küfretsekte,hakaret etsekte bunlar bir noktadan sonra anlamını yitiriyor.Futbol basit bir oyun,hayat memat meselesi haline getirmenin gereği yok.Bugün Trabzon taraftarının yaptıklarıda son derece çirkin şeylerdi.Söylenecek çok şey var ama bir yerde kısa kesmek lazım.Sosyal bir mesaj vereyim ; Futbol her şey demek değildir ama şampiyon olursak da iyi olur![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2010lada pek alakası yok
size puan kaybetsek gsde kaybetse şampiyonluğu kaybetmiş oluyormuyuz? neyse uzatmayalım![]()
![]()
![]()
FENER GOL GOL GOL !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bugün kazandık ama bence şampiyonluğu geçen maç Beşiktaş'a yenilerek kaybettik, orada 1 puan alsaydık şampiyonduk. Futbol bu kadar acımasız bir oyun, bazen öyle bir hata yaparsınız ki o ana kadar yaptığınız her şeyi alır götürür. Ne yazık ki Beşiktaş maçında da Aykut Kocaman o hatanın kurbanı oldu. Umarım ben yanılıyorumdur ama...9'da 9 yap kupalara uzan out
9'da 8 yap kupalara git in
Kupalar Yükleniyor...
9/1 Kayserispor
9/2 Trabzonspor
9/3 Galatasaray
9/4 Karabükspor
9/5 Beşiktaş
9/6 Beşiktaş
9/7 Trabzonspor
9/8 Galatasaray
9/9 Bursaspor
Sağlık olsun ne diyelim.
...
Dediğin gibi futbol. Bu sonuç sizin için ekstra bir motivasyon olabilir. Bizim içinde beraberliğin yetmesi bir özgüven aşılayabilir.
Hata yapan kaybeder. Bu futbolun hiçbir zaman değişmeyecek, acı bir gerçeği.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2 Maç kazan 2 Kupa kazan. Haydi çocuklar 2 maç daha sıkın dişinizi yalnız 2 maç !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Son yıllarda bir çok sezonda söyledik bu , fener gol gol gol , iki kupa geliyor olayını . En sonuncusu 2010da Trabzonla bir kupa finali bir lig maçı yapacakken söyledik , yalan olduk . Artık gerçekleşsin şu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Dilimde şarkıların gündüz gece
Deli gibi aşığız Fenerbahçe
Bu dünyayı yakarız senin için
ŞAMPİYONLUK GELİNCE !
bilet bulamazsam kafayı yicem heralde
beyler birşey soracam sizlere; şimdi biz 4 arkadaş maça gideceğiz 3 ümüzün kartı var ama 1 kart eksiğimiz var. onu da benim eniştemin kartıyla alalım diyoruz ama bileti alırken eniştemin gelmesi gerekiyor mu ? o izmir de biz istanbuldayız.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.