Sayfa 145 / 166 İlkİlk ... 4595135143144145146147155 ... SonSon
4,321 ile 4,350 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    sadece bu haftalık mı yok sa sürekli her hafta yayın olacak mı ?
    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Geçen hafta da Chelsea - Swansea ve ManU - QPR vardı. Her hafta 2 maç yayınlanacak yani bi haftaya mahsus değil.
    Evet, geçen hafta da 2 maç vermişlerdi. Büyük ihtimalle her hafta 2 maç yayınlanacak, bu maçlarda büyük ihtimalle Chelsea ve Manu maçları olacak. Galiba Digitürk Sporextra'dan beklediği geliri elde edemiyor maçları Acun'a satıyor, bu gidişle o paketi de kimse almaz. Basketbol maçlarını izlemesem ben kapatırdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Evet, geçen hafta da 2 maç vermişlerdi. Büyük ihtimalle her hafta 2 maç yayınlanacak, bu maçlarda büyük ihtimalle Chelsea ve Manu maçları olacak. Galiba Digitürk Sporextra'dan beklediği geliri elde edemiyor maçları Acun'a satıyor, bu gidişle o paketi de kimse almaz. Basketbol maçlarını izlemesem ben kapatırdım.
    adamlar euroligi de aldılar utanmasalar mahalle maçlarını dahi izletmicekler
    bu hafta maç var mı acuntvde ?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

- Man.United karşısında ilk yarının son dakikasında penaltı kaçıran Leighton Baines, lig kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı.

Goller farklı, sevinçler aynı.

Premier ligle alakalı değil.

Liverpool ile Middlesbrough maçı efsane olmuş kupa maçı.

90 dakikası 1-1 bitti. Uzatmaların son anında Middlesbrough eşitliği yakaladı ve 120 dakika 2-2 bitti. Tam 30 penaltı kullandı iki takımda ve Liverpoll güldü.

Liverpool erimeye devam ediyor. 1 puan için dua etmeleri lazım. Everton'da çok iyi değildi ama Jagielka'nın golü çok güzeldi, mutlaka izlenmeli.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Büyük takımların maçları 17'de oynandı Acun abi de Chelsea'yi almış yani bu hafta ki yayın tamamlandı. Haftaya 2 maç verir ama yine saat sıkıntısı oldu. Chelsea'yi banko verecekler gibi her hafta. United'de öyle görünüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Suarez'in tek başına bir takım olduğunu açık açık görüyoruz.Balotelli tek başına takım değil,takım oyuncusu bile olamaz.Şov peşinde kendisi,başka işi yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Tottenham'la berabere kaldık. Bu senede 3. ve ya 4. olacağız
    Arsenal
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Tottenham'la berabere kaldık. Bu senede 3. ve ya 4. olacağız
    Arsenal
    Arsenal'in ilk dörde girmesi bu sezon çok zor görünüyor. İlk üç bana göre imkansız, dördüncü belki olur. Tabi Avrupa'ya ve diğer kupalara ne zaman veda edeceği önemli. Sanıyorum şimdiden bir kupadan elendiler.

Bana göre haftanın en önemli üç noktası;

1- Jagielka'nın beraberliği kurtaran nefis golü.
    2- Rooney'nin anlamsız bir kasti tekme ile oyundan atılması.
    3- Mangala'nın hem kendi kalesine attığı gol hemde yaptığı amatörce penaltı ile ben bu takımın oyuncusu değilim diye bas bağırması.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    3- Mangala'nın hem kendi kalesine attığı gol hemde yaptığı amatörce penaltı ile ben bu takımın oyuncusu değilim diye bas bağırması.
    Chelsea maçında iyi oynamıştı bu maç tek seferliktir diye umuyorum

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Chelsea maçında iyi oynamıştı bu maç tek seferliktir diye umuyorum
    Kötü oyuncu değil. Ama City oyuncusuda değil gibi görünüyor. Chelsea maçında, maçında gereği üst düzey konsantrasyonla iyi oynadı katılıyorum. Bu hataları baştan yapmak iyidir aslında. Toparlanmasına yardımcı olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mangala'nın yaptığı penaltıyı izlerkn ben Liverpool taraftarı olmama rağmen çıldırdım. Gerçekten amatör lig topçusu faulu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bana kompany nin ilk geldiği zamanları hatırlattı o da öyle başlamıştı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bugün Liverpool maçı saat 17:00'de TV8'de. 19:30'da Man. City maçı var ama yayın yok.

Yarın tv8 Chelsea-Arsenal maçını verir diyordum ama gitmiş Manu-Everton maçını almışlar..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yalnız bir itiraf ve özeleştiride bulunayım. Bu sene Chelsea'ye pek şans vermiyor ve üçüncü olacağını düşünüyordum. Ve bu sene geçen seneden daha rahat şampiyon olacağımızı düşünüyordum. Ama yanılmışım. Chelsea çok iyi. Şuan şampiyonluğun en büyük adayı. Bu sene şampiyon olmamız çok zor. Yapılan transferler nokta transferler resmen.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Geçen sene çoğu kişi gibi seneye chelsea şampiyon olur diyodum sağolsunlar beni yanıltmıyolar şuana kadar gümbür gümbür geliyolar epl de böyle etkili başka sezon açılışı hatırlamıyorum ben şuan bence dünyanın en formda takımı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Wengerle Mourinho birbirine girmiş itişmeler falan. Çok cool bu adamlar ya.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

bu sene chelsea kesin şampiyon olur zaten mourinho farkı bu 2. yılda şampiyonluk geliyo o degil manu maçını izleyenler var mı bilmiyorum ama çok kötü oynuyorlar van gaal bu sistemde ısrar etmesi durumunda ilk 4 çok zor girerler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default İngiltere Premier Lig 2014-15 | Maç Yorumları

Chelsea beni yanıltmıyor, sene başında demiştim şampiyonluğun en büyük adayları diye. Hatta mağlubiyetleri bile mucize gibi duruyor.

Manu'ya gelirsek ben oynamak istedikleri oyunu beğeniyorum, hatta bu sene en zevkli ve tempolu maçlar Manu maçları. Takımın orta sahası ve defans hattı çok kötü, üstelik sakatların sayısı çok fazla. Yeni kurulan bir takım ve Van Persie, Mata ve Rooney gibi aşırı formsuz yıldızları var. Takıma stoper, sağ bek ve lider vasıflı bir orta saha alınırsa bence çok iyi olurlar. Sene sonunda ilk dörtte olacaklarına inanıyorum. Hatta Mata ve Van Persie ısrarından vazgeçerse Van Gaal daha erken başarı elde edebilir. Zaman tanınması gereken bir takım Di Maria, Falcao gibi yıldızları, Shaw ve Januzaj gibi potansiyelli oyuncuları var başarısız olmaları çok zor. Ayrıca Di Maria şu an Marco Reus(ne kadar sakat olsa da) ile birlikte izlemesi en çok zevk veren oyuncu bence.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Chelsea yenilgisi...
    Şampiyonluğa favori takımları yenemiyoruz. Hep bu takımların ardından Arsenal ve ya Everton geliyor. Bu şanssızlık mıdır, yoksa Wenger'in yapmış olduğu hatalar silsilesi midir bilemiyorum. Silsile dedim çünkü yıllardır aynı, hatta çok farklı yenilgiler bile aldık.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Wenger için zor geçecek bu sezon. Bir sürü sakatlık canını sıkıyor belli ki. Chelsea maçındaki kavgadan belli oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Devre arasında kaliteli bir stoper ve iyi bir çift yönlü orta saha alırsa Manu herşey tam olur gibi bence.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maç Programı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kesit kesit izledim maçı son golleri özellikle gördüm ama Balotelli'yi izlerken inanılmaz zevk alıyorum.

Bu adama yetenekli vs. diyen arkadaşlar vardı, saygılar onlara.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

QPR-Liverpool maçı yarın 15.30 da Tv 8'de izlemek isteyenler izlemesinler,bu sene hiç tadı yok Liverpool'un.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    QPR-Liverpool maçı yarın 15.30 da Tv 8'de izlemek isteyenler izlemesinler,bu sene hiç tadı yok Liverpool'un.
    Sturridgenin sakatlığı,Balotellinin daha uyum sağlayaması biraz değiştirdi durumu fakat Balotelli şu forvet hattına uyum sağlasın Liverpool yine şahlanır.Tabi Suarezli Liverpool çok başkaydı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Uyum ve Balotelli aynı cümlede kullanılamayacak kelimeler bence

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Türkiye'deki hakemler facia diyenler açıp Man. City-Tottenham maçını izlesin hakem şov yapıyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri