Sayfa 145 / 896 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
4,321 ile 4,350 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sabah sabah çok güzel moral oldu. NTV Spor'da körün göreceği şekilde yazmış ekrana. Yine Daum var ve biz yine Brezilya'dan adam topluyoruz. Bakalım nasıl oynayacaklar görelim önce.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

8 Mart 1983 doğumlu Andre Clarindo dos Santos Brezilya'nın Corinthians kulübünden transfer edildi.

Futbolculuk kariyerine Figueirense takımında başlayan 26 yaşındaki sol bek, 1,80 boyunda ve atletik yapısıyla Brezilya'nın efsane oyuncularından Cafu'ya çok benziyor. Sol ayağını raket gibi kullanabilen Andre Santos, saha içinde çabukluğu ile ön plana çıkıyor.

2005-2006 yıllarında Flamengo ve Atletico Mineiro takımlarında forma giyen Andre Dos Santos, 2008'den beri Corinthians'ta oynuyor...

Sergilediği futbolla Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselen Andre Dos Santos 2009 Konfederasyon Kupası'nda Brezilya'nın Mısır'a karşı oynadığı maçta ilk kez milli oldu. Andre dos Santos bu maçtan sonra turnuva boyunca Brezilya Milli Takımı ile ilk 11'de maçlara çıktı ve final mücadelesinde de yer aldı.

2004 Santa Catarina liginde şampiyonluk yaşayan Andre Dos Santos, 2006 ve 2009'da Brezilya kupasını, 2006 ve 2008'de Brezilya ikinci ligini ve 2009 Paulista şampiyonluğunu kazandı. Andre Dos Santos aynı zamanda bu şampiyonanın en iyi sol beki seçildi.

Brezilya Milli Takımı'nda 5 maçta forma giyen Andre Dos Santos 2009 kariyerinin en büyük başarısı olan Konfederasyon Kupası şampiyonluğunu elde etti.

Konfederasyon kupası boyunca Brezilya Milli Takımı'nın en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Andre Dos Santos takım oyuncusu karakteriyle dikkat çekiyor.Sol kanatta yaptığı çıkışlarla Brezilya'nın efsane oyuncusu Fenerbahçeli Roberto Carlos'u andıran genç oyuncu, defansif bir pozisyonda oynasa da ofansif anlamda rakip takımlar için büyük bir tehdit oluşturabiliyor… Andre dos Santos Corinthians ile oynadığı 64 maçta 18 gol kaydetme başarısını gösterdi.

Corinthians ve Bezilya Milli Takımı'nda yıldızı parlayan 26 yaşındaki oyuncu bu sezon bütün Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başardı… Roma, Barcelona, Real Madrid ve Milan gibi Avrupa devlerinin transfer listesinde bulunan Andre dos Santos artık Fenerbahçe için mücadele edecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [YOUTUBE]4zSay7xIBAo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]t6s2dZcoim0[/YOUTUBE]

Andre Santos ve Christian için Corinthians taraftarları müthiş transferler diyo. Andre Santos'tan umutlanmaya başladım nedense
    Last edited by KaPaLı : 21.Temmuz.2009 at 12:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda hepiniz ön yargılı davranıyorsunuz, yine medyanın oyununa geldik, aylardır saçma sapan haberler ile bizler umutlandırdılar. Ronaldinho Robben vs.

Andre Santos, sol açık,sol bek oynayan üstelik 26 taşında en verimli çağlarında.
    Milli takımda oynadığı oyunla tüm avrupayı kendine hayran bırakmış bir isim. Bence muhteşem derecede çok kaliteli bir transferdir Santos. Andre Santos adını duyduğum anda heycanlandım ben.

Kesin konuşmuyorum, ama Andre Santos ile Carlos şu dakikadan sonra Süper Lig'in en iyi sol ikilisi olmaya aday. Muhtemelen maç içinde değişmeli oynayacaklar. Hatta avrupanın bile en iyi sol ikilisine sahip olduk diyebiliri. Bu şahsi düşüncemdir, Santos inanılmaz derecede, kaliteli muhteşem bir transferdir takımımız adına.

Cristian'a gelirsek, daha öncede söylediğim gibi ; fbtv'de gösterilen bir iki serbest atış, ama gol olan serbest atış! dışında hiç birşey bilmiyorum.

Umarımki kendisi takım oyuncusudur, görevini yerine getiren bir karakteri vardır, bana göre yeterlidir. Emre'yi daha fazla ileride görücez demektir Cristian'ın transferi.

Andre Santos için hala aynı düşünceler içindeyim muhteşem derecede çok kaliteli bir transferdir takımımız adına, zaman geçtikçe ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz umarım. Cristian ise tam bir kapalı kutu.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Beklenti büyük olunca kötülemek kolay oluyor herhalde, Yerli transfere büyük paralar harcayan Fenerbahçe bu sene ŞL vizesi de olmayınca bence akıllı bir hareket yapmıştır, sonuçta şunu unutmayın her ne kadar Türkiyenin en zengin kulübü de olsanız dipsiz kuyu değil bu. Elbet bir yerde tıkanacak, ben iki futbulcuyuda hiç izlemedim Fenerlide değilim ama şuraya yorum yazanların %90 ı bence iki futbolcuyuda hayatında izlememiştir, Kanımca öyle yada böyle Brezilya kampına dahi girmiş olsa o futbolcuda bir kumaş vardır, şu an unutamadığınız Marco hani şu geçen sene gitmesi ile orta sahanızın çöküşüne neden olan, Brezilyada milli forma giydi mi hiç ?
    Bekleyip izlemeden çok ağır yorumlar yapmayın ki, bu sıcakta asfalt yalamayın sonra

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Beklenti büyük olunca kötülemek kolay oluyor herhalde, Yerli transfere büyük paralar harcayan Fenerbahçe bu sene ŞL vizesi de olmayınca bence akıllı bir hareket yapmıştır, sonuçta şunu unutmayın her ne kadar Türkiyenin en zengin kulübü de olsanız dipsiz kuyu değil bu. Elbet bir yerde tıkanacak, ben iki futbulcuyuda hiç izlemedim Fenerlide değilim ama şuraya yorum yazanların %90 ı bence iki futbolcuyuda hayatında izlememiştir, Kanımca öyle yada böyle Brezilya kampına dahi girmiş olsa o futbolcuda bir kumaş vardır, şu an unutamadığınız Marco hani şu geçen sene gitmesi ile orta sahanızın çöküşüne neden olan, Brezilyada milli forma giydi mi hiç ?
    Bekleyip izlemeden çok ağır yorumlar yapmayın ki, bu sıcakta asfalt yalamayın sonra
    2009 konfederasyon kupası'nda Dani alves'i bile yedeğe itti ve ben ondan çok ümitliyim Marco ise kalitelibir ortasahaydı ve Türk olduğundan beri yeri milli takımda değişmiyordu (sakatlar/cezalar dışında) diğer futbolcuyu tanımıyorum inşAllah başarılı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    2009 konfederasyon kupası'nda Dani alves'i bile yedeğe itti ve ben ondan çok ümitliyim Marco ise kalitelibir ortasahaydı ve Türk olduğundan beri yeri milli takımda değişmiyordu (sakatlar/cezalar dışında) diğer futbolcuyu tanımıyorum inşAllah başarılı olur
    Daniel Alves sağ,Andre Santos sol

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

dani kupada solkanatta oynadı genellikle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Andre Santos gerçekten çok kaliteli oyuncu ama bazı arkadaşlar sanki Fenerbahçe dünyanın en iyi sol bekini almış gibi seviniyor. O kadar büyük bir oyuncu değil.

Konfederasyon Kupası'ndan önce de adını bilen bir kişinin olduğuna inanmıyorum şahsen ki ben de bilmiyordum.

Bu kadar fazla sevinmeyin, eğer oynayamaz ise taraftarda çok büyük hayal kırıklığı oluşur.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Lugano'da gelirse büyük ihtimal Bilica yedek olur.Önder oynar gibi.Yasin gitmeseydi keşke

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Andre Santos gerçekten çok kaliteli oyuncu ama bazı arkadaşlar sanki Fenerbahçe dünyanın en iyi sol bekini almış gibi seviniyor. O kadar büyük bir oyuncu değil.

Konfederasyon Kupası'ndan önce de adını bilen bir kişinin olduğuna inanmıyorum şahsen ki ben de bilmiyordum.

Bu kadar fazla sevinmeyin, eğer oynayamaz ise taraftarda çok büyük hayal kırıklığı oluşur.
    Yok , onu zaten almıştık biz halen daha takımımızda eskisi kadar iyi olmasa da , bu sefer de dünyanın en iyi takımında solbek oynayan , çok kaliteli bir isim aldık ondan böyle seviniyoruz hem de inişte değil çıkışta olan bir isim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by welet1905 View Post

Milan, Juventus gibi takımlarda bilmiyordu ama öğrendiler. Bu tür kupalar oyuncular için vitrindir.

Oyuncular bu tür organizasyonlarda sivrilirler.

Önyargılı olmak kadar olaya pozitif bakma hakkımızda var sanıyorum. Kaldı ki pozitif olmak zorundayız.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cristian kapalı kutu değil arkadaşlar.Tam F.Bahçe'nin aradığı tipte bir oyuncu.Yeni Aurelio,uzaktan atacağı gollerde cabası.Santos'tan çok daha faydalı olacak...

Santos sol bek olarak alındıysa amenna ama sol açık için aman aman bir isim değil.Sol açıkta Özer'de yapar M.Topuz'da yapar onun yaptığını.Ayağı iyi,tekniği fena değil,fiziği iyi,çok hızlı değil,hızlanması iyi değil.Tam bir sol bek bana göre.Sol bek oynayacaksa fazlasıyla yeterli bir isim ama sol açıkta öyle fırtınalar estirecek,atıp geçecek,kuvvetli driblingleri olan bir isim değil.Santos'u kötülemiyorum ama F.Bahçe sol açık alacaksa böyle bir isim almalıydı.Yoksa zaten dediğim gibi Özer'de M.Topuz'da idare eder orada.Daha öncede söyledim Brezilya milli takımına hücum oyuncusu olarak seçilmesi mümkün değil.Sol bek olarak girdi Konfederasyon kadrosuna.O bölgede de Kleber ile o vardı bir tek.Hatta Santos Kleber'in alternatifiydi.İlk maçta Kleber kötü oynayınca formayı aldı...

Kanat oyuncusu ya çok süratli(Capel) olur,ya da çok teknik(Arda).İkiside iyiyse zaten Messi olursun.F.Bahçe'ye de ya çok süratli bir adam ya da çok teknik bir adam lazımdı.İkisinden de biraz varsa ve fiziğide iyiyse bek olur.(Santos)

Cristian'a bu yaşına kadar Avrupa'ya çıkmadığı için kapalı kutu diyorsunuz Santos çıkmış mı acaba?Cristian Santos'tan çok daha faydalı olur...

Hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayal kırıklığı yaşamak isteyen zaten şimdiden buna kendini hazırlamış, destek olayım, arkasında durayım yok.

20 yaşında adam gündeme gelir, alına alına bu mu alınıyor derler, oysa geçmişte neden genç alıp ileride satmıyoruz diyorlardı. Gidersin tecrübeli diye yaşlı alırsın, ne işi var bunun bizde derler, şimdi gidiyorsun 26 yaşında milli takımda da oynayan, daha önünde uzun yıllar olan bir ismi alırsın, niye alındı derler?

Basın için kolay, hergün Ronaldinho'ları, Robbenleri yazmak, basının uydurması diyorduk ama demek ki bunlara inananlar da varmış, şimdi hüzün içerisindeler. Öncelikle Şampiyonlar Ligi'nde yer almıyor Fenerbahçe.Yabancıları bile geçtim, Hamit'e bile neredeyse aldığı ücretin 3 katı teklif ediliyor ama gelmiyor Türkiye'ye.

Geçen sene Senna'ya 30 milyon bonservis bedeli verilse gelecekti, ve cebini doldurduğu için yata yata sezonu geçirecekti, şu dönemde de nasıl göndeririz düşüncesi olacaktı, böyle bir transfer mi yapalım? Para var diye de hesap bilmeden mi harcayalım?

Lugano kalacaksa herhalde Figer 8 milyonluk bonservisten vazgeçti. Edu gönderilecektir muhtemelen bu durumda çünkü şu anda kontenjan dolu. Daum orta sahada çapa kullanmayacak gibi, Emre ve yanında bir oyuncu olacaktır, +2'yi de düşünürsek Cristian ilk 11 için bile alınmamış olabilir. Sonuçta sizin 6 yabancı oynatmanız gerekiyor, defasnta 3 yabancı, forvette Alex ile birlikte 2, geriye kalır 1 yabancı hakkı, bunu orta sahaya mı kullanırsınız, sol kanada Santos'a mı yoksa sağ kanada Deivid'e mi?

Orta sahaya çok büyük bir isim alınsa yedek oturtamazsın, sol tarafta Uğur ile devam etmen gerekirdi o zaman. Daum'un da takım hakkında düşünceleri yok mu, elbette var. Nasıl oynatması gerekiyorsa o şekilde oynatacaktır ve buna bağlı olarak kadroyu kuruyor. 2 yabancı kesinlikle kulübede olacak ve takım içi dengeleri bozmaması için, kulübede oturduğunda sorun çıkarmayacak türden bir oyuncu da transfer gerçekleştirirken ele aldığın kriterlerden olmalı.

O nedenle şimdiden oturup ahkam kesmek yerine, oyuncular bir gelsin, bakalım kadro tamamlandığında nasıl bir düzenle oynayacağız, kimleri nerede kullanacak? Ondan sonra eğer başarısız olursa eleştirilerimizi yaparız ama başarılı olursa, Zcio'ya 8. haftada istifa diye bağıranlar gibi, hiçbirşey olmamaış gibi I Love You Zico diye bağırmaları gibi yaparız biz de.

Şimdi konuşanlardı o zaman Zico'yu istifaya çağıranlar, onların sözünü dinleseydi Aziz Yıldırım avrupada çeyrek finali görürdük mutlaka!!!
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Cristian kapalı kutu değil arkadaşlar.Tam F.Bahçe'nin aradığı tipte bir oyuncu.Yeni Aurelio,uzaktan atacağı gollerde cabası.Santos'tan çok daha faydalı olacak...

Santos sol bek olarak alındıysa amenna ama sol açık için aman aman bir isim değil.Sol açıkta Özer'de yapar M.Topuz'da yapar onun yaptığını.Ayağı iyi,tekniği fena değil,fiziği iyi,çok hızlı değil,hızlanması iyi değil.Tam bir sol bek bana göre.Sol bek oynayacaksa fazlasıyla yeterli bir isim ama sol açıkta öyle fırtınalar estirecek,atıp geçecek,kuvvetli driblingleri olan bir isim değil.Santos'u kötülemiyorum ama F.Bahçe sol açık alacaksa böyle bir isim almalıydı.Yoksa zaten dediğim gibi Özer'de M.Topuz'da idare eder orada.Daha öncede söyledim Brezilya milli takımına hücum oyuncusu olarak seçilmesi mümkün değil.Sol bek olarak girdi Konfederasyon kadrosuna.O bölgede de Kleber ile o vardı bir tek.Hatta Santos Kleber'in alternatifiydi.İlk maçta Kleber kötü oynayınca formayı aldı...

Kanat oyuncusu ya çok süratli(Capel) olur,ya da çok teknik(Arda).İkiside iyiyse zaten Messi olursun.F.Bahçe'ye de ya çok süratli bir adam ya da çok teknik bir adam lazımdı.İkisinden de biraz varsa ve fiziğide iyiyse bek olur.(Santos)

Cristian'a bu yaşına kadar Avrupa'ya çıkmadığı için kapalı kutu diyorsunuz Santos çıkmış mı acaba?Cristian Santos'tan çok daha faydalı olur...

Hayırlı olsun...
    Yorumun geneline katılıyorum. Ama Santos transferinin ne denli doğru olduğunu seneye RC3 bıraktığında anlayacağız Anıl
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bana sorarsaniz ikiside yedek icin alindi bu oyuncularin. Roberto Carlos varken solbekte Santos mu oynayacak sanki sol acikta oynayabilir ama asil mevkiisi solbekmis. Deivid ve Alex zaten yedek oturtulmaz bu takimda olay cikartirlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lugano'da kaldığına göre Edu takımdan ayrılmış demektir.

---------------Volkan---------------
    GG-------Bilica----Lugano------Carlos
    ------------------------------------
    Topuz-----Emre---Cristian-----Santos
    -------------------------------------
    ----------------Alex(Guiza)----------------
    ---------------Semih---------------

Deivid'in yedek kalması garanti gibi bişey oldu bu durumda.

Alex veya Guiza yedek kalacak. Guiza oynadığı takdirde çift forvet oynanacaktır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    6 yabancı kuralını dikkate alarak oluşturdum.
    Last edited by ForsakeN : 21.Temmuz.2009 at 15:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

10milyon Euro'ya almışız ikisini.. Luganoyu da Lazio istiyormuş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bence ligde alex yada guizadan birini degil stoperlerden birinin yerine türk oyuncu oynatır daum deivid bilica yada deivid lugano +2 olur değişmeli
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Lugano'yu Lazio'nun veya başka takımların istediği haberleri yalan. 21 Temmuz olmuş, Lazio alacak olsa ocaktan beri serbest olan adamı alırdı. Bu saatten sonra almaz.

Andre Santos akıllıca bir transfer, bu yıl sol kanat oynar, seneye R.Carlos bırakınca onun yerine geçer, sol bek oynar. Bu açıdan mantıklı, R.Carlos'un boşluğu şimdiden doldurulmuş oluyor, seneye Carlos bıraktığında sol bek arama derdi olmayacak.

Yönetim artık şu transfer işini düzene sokmalı. Bu yıl şampiyon olursak, kaliteli bir stoper lazım olacak seneye ŞL için, şimdiden gelecek planlaması yapılıp stoper bakılmalı. Temmuzun ortasında oyuncu izlenmemeli. Aykut Kocaman sene içinde izlemeli listedeki isimleri.

Edu'nun durumunu merak ediyorum, gönderilecek mi kalacak mı, belli değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Lugano'yu Lazio'nun veya başka takımların istediği haberleri yalan. 21 Temmuz olmuş, Lazio alacak olsa ocaktan beri serbest olan adamı alırdı. Bu saatten sonra almaz.

Andre Santos akıllıca bir transfer, bu yıl sol kanat oynar, seneye R.Carlos bırakınca onun yerine geçer, sol bek oynar. Bu açıdan mantıklı, R.Carlos'un boşluğu şimdiden doldurulmuş oluyor, seneye Carlos bıraktığında sol bek arama derdi olmayacak.

Yönetim artık şu transfer işini düzene sokmalı. Bu yıl şampiyon olursak, kaliteli bir stoper lazım olacak seneye ŞL için, şimdiden gelecek planlaması yapılıp stoper bakılmalı. Temmuzun ortasında oyuncu izlenmemeli. Aykut Kocaman sene içinde izlemeli listedeki isimleri.

Edu'nun durumunu merak ediyorum, gönderilecek mi kalacak mı, belli değil.
    Seneye de bu sezon olduğu gibi transfer yapılırsa, bu sezon eleştirenler gibi ben de eleştiririm. Çünkü oturmuş bir sistem olacak, futbol alanında tam yetkili Aykut Kocaman olacak, sezon içerisinde eksikler hakkında sürekli Daum ile fikir alış verişinde bulunulacak ve gelecek sezonun planlanması yapılacak. Bu yönde de listeye alınan oyuncuların gelmesi için çalışmalar başlayacak.

Ekstra bir durum olmadıkça da kamp başladığında transfer tamamlanmış olmalı. Ama seneye Dünya Kupası var, mesela bu ekstra bir durum, kupa bitmeden pek transfer gerçekleşmez ya da yıldız getirecekseniz kupanın bitmesini bekler, diğer transferleri bitirirsiniz.

Bu işleri organize edebilecek kişi de Aykut Kocaman. Bu Sportif Direktörlük işi tutarsa geleceğe daha umutlu bakabiliriz, çünkü futbolu bilen biris olacak başımızda ve Daum ayrıldığında, takım karakterine uyan bir hoca getirecek, Zaco ile Aragones arasında yaşanan farklı karakterde oyun yapısı sorunu yaşanmayacak, çünkü artık yöneticiler isme göre hoca getirmeyecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Konfederasyon kupası vs bu gibi turnuvalarda Brezilyalı oyuncuları pazarlamak için 3-5 maç forma veriyorlar ama daha sonra takıma çağrılmıyorlar. Bi nevi oyuncuları pazarlama taktiği.. Hayırlısı olsun diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tamam bizim aldığımız adamlar kötü tek diğer takımlar iyi transfer yapıyolar

Başlasın sezon ak . kara . belli olacak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Konfederasyon kupası tam anlamıyla ideal kadro değil ama yok pazarlamak için falanmış filanmış,bununla bir alakası yok.Ne oldu yani Santos'u F.Bahçe'ye pazarladılarda!Dunga komisyon mu aldı?

Var mı böyle bir mantık?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sizin aldığınız adamlar kötü mü dedim ben ? Bu kadar aLıngan olma

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Andre Santos Ligimiz İçin Çok İyi Bir Oyuncu Fenerbahçeli Arkadaşlarımıza Ve Fenerbahçe Camiasına Hayırlı Olsun

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Konfederasyon kupası vs bu gibi turnuvalarda Brezilyalı oyuncuları pazarlamak için 3-5 maç forma veriyorlar ama daha sonra takıma çağrılmıyorlar. Bi nevi oyuncuları pazarlama taktiği.. Hayırlısı olsun diyelim.
    Tamam oldu pazarladilar bize oyuncuyu mutlu oldular dimi ? Ne sacma bir mantikdir bu ya..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konfederasyon kupası tam anlamıyla ideal kadro değil ama yok pazarlamak için falanmış filanmış,bununla bir alakası yok.Ne oldu yani Santos'u F.Bahçe'ye pazarladılarda!Dunga komisyon mu aldı?

Var mı böyle bir mantık?
    Olaya para yönünden yaklaşırsan tabi ki böyle bir mantık yok ama "futbol" açısından bu mantık çok normal.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Var mı böyle bir mantık?
    Komisyon falan Dunga neler diyorsun sen ? Bir çok Brezilyalı oyuncuyu vitrine çıkarmak için bu tür organizasyonlar da 3-5 maç oynatıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Komisyon falan Dunga neler diyorsun sen ? Bir çok Brezilyalı oyuncuyu vitrine çıkarmak için bu tür organizasyonlar da 3-5 maç oynatıyorlar.
    Arkadaşlar buna inanmak istemiyorlar. Biz inandıramayız bu yüzden.

Mesaj Yetkileri