Alex oynadığı taktirde Dia veya Stoch ikilisidnen en az biri yedek kalır o maçta. Aykut Hoca 3'ünü de sahada bırakacak kadar risk almaz hayatta.
Benim tahminim Trabzon maçının 11'i ile sahaya çıkacağımız yönünde.
Alex oynadığı taktirde Dia veya Stoch ikilisidnen en az biri yedek kalır o maçta. Aykut Hoca 3'ünü de sahada bırakacak kadar risk almaz hayatta.
Benim tahminim Trabzon maçının 11'i ile sahaya çıkacağımız yönünde.
Stoch-Dia yerine Caner-Mehmet Topuz bekliyorum ben. Belki hücum anlamında diğer ikisi kadar faydalı olamayabilirler ama takım savunması için, orta alanda üstünlük ve baskı kurmak için kesinlikle daha etkili isimler.
Hakan Balta'nın kanadını kullanmalıyız. Geçen Beşiktaş maçında koridor yaptılar gol ordan geldi. DİA direk oynar mı bilmem de mutlaka en az yarım saat faydalanmalı.
demedi demeyin fatih hocanın cezası kalkacak
Yok artık![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
FB bu maçta orta alanını dirençi tutmalı,Galatasaray'a ilk yarım saat gol fırsatı vermezse GS'li oyuncular sinirlenecek ve hatalara başlayacaktır. Cristian kesinlikle oynamalı,Alex'in durumu ne bilmiyorum ama.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Gol atması gereken takım Fenerbahçe Oğuz tam tersi biz fırsat vermezsek onlar sinirlenir ve hatalara başlar![]()
Alex oynayacağım derse kesinlikle oynar.Aykut hoca Alex oynarsa normal taktiğine döner.
Lig TV'nin haberinde Aykut hocanın Trabzon maçından farklı olarak M.Topuz-Dia değişikliği yapacağı söyleniyor.Alex ve Sow yedek.
Şahsi görüşüm belki tekrar söylüyorum ama elinde Alex varsa ya 11'de başlamalı ya da hiç kadroya alınmamalı.Yine de ne olursa olsun desteğimiz sonsuz.
Alex oynamayacaksa emre-cristian-selçuk gibi defansif yönü olan oyuncular varken, 2 kanadın da ofansif olması taraftarıyım.Kaldı ki galatasaray'ın yumuşak karnı hakan balta'nın olduğu taraf. Tek kanat ofansif olacaksa da bu sağ kanadımız olmalı eboue çok dominant bir oyuncu .ünkü.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Alex oynayabilecek olsada, olmasada ben aynen Ts maçındaki kadro ve dizilişle çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
Bizle de alakalı olduğu için buraya da yazıyorum. Fatih Terim'in cezasının kalan 2 maçlık bölümünü gelecek seneye almışlar. E ben de soruyorum Emre'nin cezalarını da gelecek seneye niye almadılar o zaman? Var mı böyle bi uygulama ya komedi resmen
Ceza kalkmamış, önümüzdeki sezona ertelenmiş. Bu TFF öncekinden beter çıktı. Resmen alay ediyor bütün takımlarla.![]()
twitter'da şöyle bir video geziniyordu, ben de sizlerle paylaşmakta yarar buldum renkdaşlarım.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=wf8WzSMjtg0
İlk yorum mizahi öge içermektedir![]()
Ses neden yok onu merak ettim
Twitter'da takip ettiğim kişi böyle yayınlamış. Bende aynısını aldım.
Kaynak:https://twitter.com/#!/kemalmardin/s...82392400986113
oranlar açıklanmış
Fenerbahçe - Galatasaray : 1.90 3.10 2.80
Bu metin, Fenerbahçe’nin Kutsal Taraftarı İçin Hazırlandı…
3 Temmuz 2011 … 24 Ağustos 2011… Veda etmek zorunda kalan dört as futbolcu… Sayfalarca yazı,saatlerce yapılan konuşmalar, acımasızca atılan manşetler…
17 maçlık seriyle gelen haklı zaferin kahramanlarından biri, taraftarından aldığı büyük güçle takımını dimdik ayakta tutan bir hoca; Aykut Kocaman… Bugün bir kez daha anlıyoruz, 7 Temmuz’da Topuk Yaylası’ndaki o sözlerin değerini…
"Biz buradayız, Fenerbahçe için savaşacağız" diyen futbolcular, Volkan, Alex, Selçuk, Bekir, Gökhan,… fark etmeksizin tarihe kazındı adları, "Kulübüm için her zaman her yerdeyim" diyen taraftarlar, dimdik durdular bu koca çınarın gölgesinde, birbirine sımsıkı sarılarak ayakta duran bir Kulüp ve 3 Temmuz’un üzerinden geçen tam 310 gün…
Kutsal formaya, alın terine sahip çıktık; geçen sezon yaşananlardan, kıran kırana geçen maçlarımızdan bir gün olsun şüphe duymadık, yazılanlara, çizilenlere söylenenlere inanmadık, yalnızca salonda-sahada değil "gece-gündüz" Kulübümüzün yanında olduk…
Her zaman her yerde olduk, FENERBAHÇE olduk…
’Ve 310 gün sonra, sezon başında inanması zor da olsa hedeflenen Finallerin adı oldu FENERBAHÇE!’
Bizi bugünlere getiren her değere binlerce kez teşekkürle, FENERBAHÇE’NİN Kupalardan, finallerden çok büyük olduğundan emin olan bir camia ile…
Şimdi görev yine Fenerbahçe’nin büyük taraftarında…
Bu büyük camia; kazansa da kaybetse de takımının yanında; bugün, yarın, gelecekte… Ve bu bilinçle destekleyecek takımını 12 MAYIS’TA!
Fenerbahçe taraftarı, aslında diğer maçlardan farksız gördüğü bu son maçta, 90 dakika "alkışlarla" takımının yanında; "susmayan ıslıklarla" rakibinin karşısında olmalı!
Kendi Futbolcusuna Güç, Rakibine Ders olmalı!
Her günü ayrı bir belgesel konusu olabilecek bu sürecin bugün geldiğimiz noktasında; FENERBAHÇE, hedefine aslında çoktan ulaştı.
Bundan sonra kazanılacaklar, sadece bir sembol olacak; Fenerbahçe, taraftarlarından alacağı sonsuz destek ile taraftarlarına bu mutluluğu da yaşatacak.
Ve tüm Fenerbahçeliler biliyor ki; İslam Çupi’nin, 19 Mayıs 1974’te söylediği bu söz, kazanılan-kaybedilen her kupada, asla unutulmamak üzere akıllarda…
"ŞAMPİYON OLMAK MÜMKÜN, FENERBAHÇE OLMAK İMKANSIZ"
Fenerbahçe Spor Kulübü
Fenerasyon Çalışıyor..
Şöylede bi gerçek var; sen galip geldiğinde her türlü şampiyon oluyorsan, cezası iptal edilen Fatih Terim klübede, sağ kolunda Mourinho, sol kolunda Sir Alex'de olsa o maçı ka-za-na-cak-sın, nokta
Türkiye Futbol Fenerasyonu diye pankart açanlar gerekli yerlere ulaşmış pankartları ki çalışmalar başlanmış. Neyse lami cimi yok o maç Ka-za-nı-la-cak başka yolu yok !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
105 iptal olsun 58 eski haline dönsün ?