4 penaltı 1 kırmızı kart oldu maçta şu ana kadar. Penaltılardan 2 tanesi kaçtı. Birini Soldado birini Agüero kaçırdı.
4 penaltı 1 kırmızı kart oldu maçta şu ana kadar. Penaltılardan 2 tanesi kaçtı. Birini Soldado birini Agüero kaçırdı.
Soton Sunderland'i 8-0 yenmiş
Yine puan kayıplarımız...
Kan kaybımız devam ediyor. Son anda 1 puanı aldık. Ah be Arsenal'im!
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Liverpool'umuzun ilk 11'i;
Mignolet, Johnson, Skrtel, Lovren, Enrique, Emre Can, Gerrard, Henderson, Lallana, Sterling, Balotelli.
Balotelli hariç iyi kadro.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
EPL'de ben de Liverpool'u tutuyorum![]()
Bu arada Sturridge sakat mı :s
steam : aytekin79
Balotelli sen napıyon Allah aşkına ya.
Sturridge neredesin Sturridge.Suarez'i bile aramıyorum adam çıtayı öyle bir düşürdü ki.Az sonra da kırmızı kart falan görür.
Balotelli bomboş kaleye atamadı topu 2-3 metreden. zor olanı yaptı havaya dikti. Formsuzluğun dibine vurmuş.
pozisyon
https://twitter.com/demarkesports/st...33349148643328
FM Gazetesi
Kendi kalesine muazzam bir gol attı QPR![]()
FM Gazetesi
Hele şükür attık.Suarez gitti gideli tadı yok zaten takımın.
Qpr olmasa vallahi Liverpool zor gol atardı.
Takımda Balotelli dışında golcü yokmu ben biliyorum Liver kadrosunu. Neredeyse 0 oynuyor Balotelli. Neden değişiklik olmuyor?
FM Gazetesi
Rodgers sahaya sürdüğü ilk 11 ile iyi bir başlangıç yapar genelde ama değişiklikleri pek memnun etmez beni,geçen senede böyleydi.Rickie Lambert var yedekte,çoktan oyuna girmesi gerekiyordu.
Belliydi yiyeceğimiz,geçen sezonda böyle çok gol yedik.
Coutinho !!!! Adamsın sen be adam !
UlanBırak arkadaş ya
![]()
Hahahaha yok artık![]()
Ohhhhh son dakika ve kupon devam eder![]()
FM Gazetesi
Maçı kaparken 1-0 dı şimdi sonucu gördüm 3-2 bitmiş.
89. dakika 1-1 olan maç 90.dakika da arkadaşın beni aramasıyla 3-2'ye kadar geldi.Çocukta acaip bir şey var,geçen sezon bunla 2 maç izledim birinde Gerrard'ın ayağı kaydı şampiyonluk gitti,diğerinde Crystal Palace acaip bir şekilde 3-1'den 3-3'e getirdi maçı.
O maçta Gerrardın ayağı kaymasa kesin şampiyondu Liverpool büyük yıkım olmuştu o maç.
O maçta o olay olmasaydı kazanırdı Liverpool. Liverpoolun sadece maçlarını izlerim taraftarı filan değilim neyi aşacam bi söylermisin bana ?
Maçı zaten izlemediğin belli o gol olmadan Liverpool net pozisyonlar kaçırmıştı.Kesin mi filan yazıp da dalga geçmeye çalışma aklınca.
valla iyiki liverpool maçına oynamamışım kalpten götürürdü adamı. ilk yarı qpr ın 2 topuda direkten döndü