Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
pastore psg'ye gitti ve öyle bir şey söylenmedi o kadar da.anzhi 2 seneye kadar hanginiz biliyordunuz böyle bir takım olduğunu ? psg ronaldinho'nun yetiştiği seneler önce fransa'yı domine etmiş bir takım.bu sene de çok iyi transferler yaptılar,pastore'nin gelmesine de biraz da bu zemin hazırladı.palermo'dan psg'ye gitmek kadar normal de inter'den anzhi'ye gitmek ne kadar normal bilmiyorum![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Açtığım konuya baksaydın öyle birşey denmedi demezdinEto gelmiş kaç yaşına ben daha çok Eto'nun gitmesini değilde Pastorenin gitmesine şaşırdım
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
eto'nun bi yere gittiği falan yok göreceksiniz![]()
Twitter'da okumuştum büyük ihtimal kolpadır. Fakat maaş için €20M x 4 konuşuluyormuş.
Balon haber.
Yok artık ya Eto'o gitmez Anzhi'ye.Para diyosunuzda Eto'o zaten Barca ve Inter'de hayatını geçindirecek kadar para kazanmıştır. Oyununa bakar bence.
_ertemsener ertem şener
samuel eto'o anzhi'de...arda'yı da istediler hatta a.madrid'den daha fazla 16 milyon euro verdiler gs'ye kendisine 4.250 gitmedi.
bu arada elano da anzhi nin teklifini red etmiş
niye gitmesin ki gidebilir bence. burası katar değil. adamların şampiyonlar ligine katılma ihtimali var. iyi para verirlerse abd'den, arap ülkelerinden, çinden daha cazip bence rusya.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
transfer bitmiş galiba.
bonservis 35 milyon
eto'o'ya yıllık 20 milyon'dan 4 yıllık sözleşme.
(/s)
ben olayı yanlış anlamışım 4 sene için 20 milyon verecekler sanıyordum halbuki yıllık 20 milyondan 4 sene anlaşmışlar, Oha.
İnanılır gibi değil![]()
Iyi para .
bende engin gibi düşündüm,ama yıllık 20 milyon euro'ymuş olabilir transfer![]()
Yıllık 20 M €'ya Eto'o sahanın çimlerini tek tek kendisi diker. Bırakın futbol oynamayı.
Dünyanın en çok kazanan futbolcusu oldu heralde şu imzayla, reklam gelirlerini falan katmazsak.
Adamlarda para bol istediklerini alıyorlar...Kim bakar ki futbola bu parayı verdiklerinde![]()
Eto'o şimdiye kadar torununun torununa yetecek kadar para kazanmıştır. Ancak insanoğluna 2 vadi dolusu altın verseler üçüncüyü ister diye boşuna dememişler. Uçuk bir maaşa bu transfer gerçekleşebilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Juventus Başkanı Andrea Agnelli, ellerinden alınan şampiyonluğu geri kazanabilmek için savaşmaya devam edeceklerini söyledi.
Juventus Başkanı Andrea Agnelli, 2006 yılında ellerinden alınan şampiyonluk için CAS'a başvuru yapmaya hazırlanıyor.
Geçtiğimiz ay İtalya Futbol Federasyonu, 2006 şampiyonluğunun Inter'den alınarak Juventus'a geri verilmesi için yasal bir dayanak olmadığını açıklamıştı. Ancak federasyonun bu kararına rağmen Agnelli her türlü yasal yolu denemeye hazır.
Basın mensuplarına konuşan Agnelli, "Juventus'u cezalandıran sistem yetersiz. Yasal danışmanlarımızla görüştük ve davamızı CAS'a götürmeye hazırız. Böylece şampiyonluklarımızı geri alabiliriz. CAS'ın yanı sıra başka mercilere de başvuru yapabiliriz. 2006 yılında 91 puan topladık ve şampiyonluğu sahada kazandık. Daha sonra başka bir kulüp masa başında bunu elimizden aldı." ifadelerini kullandı.
Öte yandan yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Juventus, cumartesi günü Real Betis ile bir hazırlık maçına çıkacak.
adamlar bütün suçlamalardan aklandı. umarım geri alırlar çok severim juve'yi ben. boşa düştüler bari şampiyonluk boşa gitmesin
Rusya Ligi ekiplerinden Anzhi Makhachkala'nın İnter'in Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o transferinde sona çok yaklaştığı yazıldı.
Rus basınında yer alan haberlere göre, Anzhi'nin Eto'o transferi için 40 milyon avro bonservis ödeyeceği iddia edilirken oyuncunun da sezon başı 15 milyon avro alacağı yazıldı.
4 senelik sözleme imzalaması beklenen Eto'o'nun sözleşmesinde 30 milyon avroluk bir de serbest kalma maddesi olacağı belirtildi.
Kadrosunda Roberto Carlos, Mbark Boussoufa, Balazs Dzsudzsak, Yuri Zhirkov ve Diego Tardelli gibi yıldızları bulunduran Anzhi'nin Eto'o transferini önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklaması bekleniyor.
ALINTIDIR
Kaynak : Sporx
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Olmaz dedik, şaka dedik ama oluyor heralde. Eto'o ve Anzhi haa, ey para sen nelere kadirsin?![]()
tevez'de Inter'e gider artık
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
FM 2012'de ki turnuvalarda Anzhi yasaklı takım olur heralde PSG ile beraber.
Canımı sıkıyor artık şu saçma sapan transfer işleri, kapitalizmin futbolu düşürdüğü duruma bak.
Fiorentina'nın da yakında takip ettiği Bologna'nın başarılı orta saha oyuncusu için Juventus girişimlere başladı.
Bologna'nın yıldızı Gaston Ramirez, Juventus ve Fiorentina'yı karşı karşıya getirdi.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fiorentina geçtiğimiz günlerde başarılı orta saha oyuncusu için 9.5 milyon avro ve Felipe'nin bonservisinin yarısını teklif etmişti. Bologna ise şu ana kadar bu teklife bir yanıt vermedi.
Öte yandan Juventus Kulübü de Ramirez için girişimlere başladı. Elindeki bazı oyuncuları takasta kullanmaya hazırlanan Torino ekibinin, 20 yaşındaki oyuncuyu Fiorentina'nın elinden almaya çalışacağı bildirildi.
Juventus'un bu transfer için Frederik Sorensen, Albin Ekdal ve Jorge Martinez'i gözden çıkarttığı ve üç oyuncunun birden teklif edilerek Bologna'nın ikna edilmeye çalışılacağı öğrenildi.
2010 yılında Penarol Kulübü'nden transfer edilen Ramirez'in, 2015 yılına kadar Bologna ile sözleşmesi bulunuyor.