Cihan çok da kötü bir oyuncu değil, süper ligteki bir çok takımda banko oynar..
Bence cihan istediğinde çok güzel oynuyor ama arkasında bukadar taraftar tepkisi olduğundan haliyle her maça moralsiz çıkıyor.
Aslında Deivid taraftarlar tarafından sevilmeyen birisi ama futbolcular arasında çok sevildiğini gördüm geçen gün Fb Tv'de.
So what?
Saike
Sağ bek olarak Cihan yedek beklemeli bence. Mis gibi Uğur varken Cihan'a gerek yok. Uğur'un neler yapabildiğini geçen sene kiralandığı takımda gördük. Çok da iyi oynadı çocuk. Zaten biz de bir sene kiraya giden öbürki sene parlıyor. Bkz : Ümit Karan![]()
Ama dediğim gibi Cihan tam bir yedektir bana göre. Ben FM'de bile GS ile oynarken Cihan'ın yerine hemen başkasını alıyorum.
Cihan Haspolatli Koln ve Dortmund'un gündeminde.
Umarım bu takımlardan birine gider, çok sevinirim.. Bu saatten sonra Galatasarayda ona yer yok.. Kaldığı sürece daha da kötü olacak..
Sergen'in gelip 2 sene oynayıp Futbolu Beşiktaş'Ta bırakması gerekir.
Biz mioyuncudan anlamıyoruz yoksa onlar mı anlamıyor yoksa bizim gözlerimizde mi bi bozukluk var yoksa onların gözlerinde mi ben anlayamıyorum. Ben teknik direktör olsam oynatmayacağım oyuncuların en başında Cihan gelir bi de bu adamı Dortmund gibi zamanın en iyi kulüplerin bir kulüp nasıl isteyebiliyor. zaten Köln'ü bahsetmiyorum. Daum'un ne kadar futbol bildiğini hepimiz biliyoruz. Ama Dortmund'a yazık olur wallahi!
valla koskoca dortmundun dustugu durumlara bak bide turk takimlarina kotu deriz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
kayseriyede hak vermek lazım ama maddi açıdan satılması için en iyi zaman
Kayserispor'da iyice abarttı he.
(/s)
Uçmak böyle birşey, Kayseri kendini aştı.. Diyecek söz yok..
Galatasaray'ın Gökhan Ünal gibi bir futbolcuyu mutlaka ve mutlaka alması gerekiyor. Nasıl ki Hagi gibi bir futbolcuya ihtiyacımız vardı ve Lincoln ile gierdik şimdide Hakan Şükür gibi bir adama ihtiyacımız var Ümit Karan'ın yanında... Hakan gibi hava toplarına hakim bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bunu da en iyi Gökhan Ünal'la giderebilir Galatasaray. Ben Gökhan'ı Hakan'ın gençlik yıllarına benzetiyorum. Galatasaray'a gelirse çok çok iyi olur. Düşünsenize forvet hattını : Ümit Karan - Gökhan Ünal geride Lincoln!!! Bu size neyi hatırlatıyor arkadaşlar. Bir zamanların en iyi bermuda şeytan üçgeni geliyor beim aklıma : Arif - Hakan - Hagi....
bencede çok abarttılar gökhan dio %80 galatasaraydayım ve bunu kayserispor yöneticileriyle konuşacam dio hala bi yönetici çıkıp satmayacağız dio.anlamadım gitti...
sen adamı tutsan bile o adam gitmek istediği müddetçe oynamak istemez ki... istemediği bi yerde neden oynasın adam!
bence kayserinin bu inadı sürecekse gökhanı almamız zor.
bence bunların birbirinden haberleri yok.kimse birbirinin ne dediğini bilmiyor...böylece bizim de kafamız karışıyor.bu arada SAVİOLA durumu ne oldu...
bize öyle bi santrafor gerekmiyr ama çünkü saviola yerine ümit karan var zaten. iki kısa forvet hattı olmamalı. forvetlerdn biri uzun biri kısa olursa her zaman için daha avantajlı olur. bu yüzden de hakan şükür'ün hem sakatlığı hem de yaşı itibariyle gökhan'a kapı açılmalı. ama kayseri satmayacağız diyor. turşusunu kuracaklar heralde. gökhan bile söyledi gs ile anlaştım diye. sanki oynayacak bu açıklamayı yaptıktan sonra. bu kayserili adamlar yönetici değiller işte...
Bu Dagoberto güzel oyuncu.Ama Fm'den bildiğim kadarıyla![]()
(/s)
Ali Çamdalı'nı Fenerbahçe aldı diyorlar ne derece doğru?
So what?
Saike
Ne 2 senesi yahuAdam zaten 35 yaşına gelmiş.Saha da zor koşuyor..
(/s)
Ankaragücü almış..