Sayfa 146 / 439 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
4,351 ile 4,380 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bi zamanlar su DEIVID i Trabzonspor istiyodu, iyiki almamisiz be
    Siz daha iyilerini aldınız değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cihan çok da kötü bir oyuncu değil, süper ligteki bir çok takımda banko oynar..

Bence cihan istediğinde çok güzel oynuyor ama arkasında bukadar taraftar tepkisi olduğundan haliyle her maça moralsiz çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslında Deivid taraftarlar tarafından sevilmeyen birisi ama futbolcular arasında çok sevildiğini gördüm geçen gün Fb Tv'de.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Sağ bek olarak Cihan yedek beklemeli bence. Mis gibi Uğur varken Cihan'a gerek yok. Uğur'un neler yapabildiğini geçen sene kiralandığı takımda gördük. Çok da iyi oynadı çocuk. Zaten biz de bir sene kiraya giden öbürki sene parlıyor. Bkz : Ümit Karan

Ama dediğim gibi Cihan tam bir yedektir bana göre. Ben FM'de bile GS ile oynarken Cihan'ın yerine hemen başkasını alıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cihan Haspolatli Koln ve Dortmund'un gündeminde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım bu takımlardan birine gider, çok sevinirim.. Bu saatten sonra Galatasarayda ona yer yok.. Kaldığı sürece daha da kötü olacak..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Scocco View Post
    Cihan Haspolatli Koln ve Dortmund'un gündeminde.
    Koskoca Dortmund ne hallere geldi
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sergen'in gelip 2 sene oynayıp Futbolu Beşiktaş'Ta bırakması gerekir.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Biz mioyuncudan anlamıyoruz yoksa onlar mı anlamıyor yoksa bizim gözlerimizde mi bi bozukluk var yoksa onların gözlerinde mi ben anlayamıyorum. Ben teknik direktör olsam oynatmayacağım oyuncuların en başında Cihan gelir bi de bu adamı Dortmund gibi zamanın en iyi kulüplerin bir kulüp nasıl isteyebiliyor. zaten Köln'ü bahsetmiyorum. Daum'un ne kadar futbol bildiğini hepimiz biliyoruz. Ama Dortmund'a yazık olur wallahi!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

2 Sene sonra bu adamlari buyukler daha almaz

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

valla koskoca dortmundun dustugu durumlara bak bide turk takimlarina kotu deriz
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

kayseriyede hak vermek lazım ama maddi açıdan satılması için en iyi zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kayserispor'da iyice abarttı he.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uçmak böyle birşey, Kayseri kendini aştı.. Diyecek söz yok..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın Gökhan Ünal gibi bir futbolcuyu mutlaka ve mutlaka alması gerekiyor. Nasıl ki Hagi gibi bir futbolcuya ihtiyacımız vardı ve Lincoln ile gierdik şimdide Hakan Şükür gibi bir adama ihtiyacımız var Ümit Karan'ın yanında... Hakan gibi hava toplarına hakim bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bunu da en iyi Gökhan Ünal'la giderebilir Galatasaray. Ben Gökhan'ı Hakan'ın gençlik yıllarına benzetiyorum. Galatasaray'a gelirse çok çok iyi olur. Düşünsenize forvet hattını : Ümit Karan - Gökhan Ünal geride Lincoln!!! Bu size neyi hatırlatıyor arkadaşlar. Bir zamanların en iyi bermuda şeytan üçgeni geliyor beim aklıma : Arif - Hakan - Hagi....

bencede çok abarttılar gökhan dio %80 galatasaraydayım ve bunu kayserispor yöneticileriyle konuşacam dio hala bi yönetici çıkıp satmayacağız dio.anlamadım gitti...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

sen adamı tutsan bile o adam gitmek istediği müddetçe oynamak istemez ki... istemediği bi yerde neden oynasın adam!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Galatasaray'ın Gökhan Ünal gibi bir futbolcuyu mutlaka ve mutlaka alması gerekiyor. Nasıl ki Hagi gibi bir futbolcuya ihtiyacımız vardı ve Lincoln ile gierdik şimdide Hakan Şükür gibi bir adama ihtiyacımız var Ümit Karan'ın yanında... Hakan gibi hava toplarına hakim bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bunu da en iyi Gökhan Ünal'la giderebilir Galatasaray. Ben Gökhan'ı Hakan'ın gençlik yıllarına benzetiyorum. Galatasaray'a gelirse çok çok iyi olur. Düşünsenize forvet hattını : Ümit Karan - Gökhan Ünal geride Lincoln!!! Bu size neyi hatırlatıyor arkadaşlar. Bir zamanların en iyi bermuda şeytan üçgeni geliyor beim aklıma : Arif - Hakan - Hagi....
    Alinmamasina cok uzulme daha iyisi gelecek buda saviola olabilir.bosverin iki sene sonra hic satamiyacaklar

bence kayserinin bu inadı sürecekse gökhanı almamız zor.

bence bunların birbirinden haberleri yok.kimse birbirinin ne dediğini bilmiyor...böylece bizim de kafamız karışıyor.bu arada SAVİOLA durumu ne oldu...

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Alinmamasina cok uzulme daha iyisi gelecek budasaviola olabilir
    saviola gelirse artık ataklar ortadan olur. kanatlardan gelip orta açılmaz heralde çünkü forvetler kısa olur

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Scocco View Post
    Adnan Sezgin Brezilya'daki çalışmalarında izlediği oyuncular arasında Nilmar,
    Dagoberto bulunuyor. Feldkamp'a sunacağı listede bu oyuncular var.

Bu Feldkamp da mı FM oynuyor? Fm deki bütün iyi adamlar listemizde

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Alinmamasina cok uzulme daha iyisi gelecek buda saviola olabilir.bosverin iki sene sonra hic satamiyacaklar
    bize öyle bi santrafor gerekmiyr ama çünkü saviola yerine ümit karan var zaten. iki kısa forvet hattı olmamalı. forvetlerdn biri uzun biri kısa olursa her zaman için daha avantajlı olur. bu yüzden de hakan şükür'ün hem sakatlığı hem de yaşı itibariyle gökhan'a kapı açılmalı. ama kayseri satmayacağız diyor. turşusunu kuracaklar heralde. gökhan bile söyledi gs ile anlaştım diye. sanki oynayacak bu açıklamayı yaptıktan sonra. bu kayserili adamlar yönetici değiller işte...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu Dagoberto güzel oyuncu.Ama Fm'den bildiğim kadarıyla
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    bize öyle bi santrafor gerekmiyr ama çünkü saviola yerine ümit karan var zaten. iki kısa forvet hattı olmamalı. forvetlerdn biri uzun biri kısa olursa her zaman için daha avantajlı olur. bu yüzden de hakan şükür'ün hem sakatlığı hem de yaşı itibariyle gökhan'a kapı açılmalı. ama kayseri satmayacağız diyor. turşusunu kuracaklar heralde. gökhan bile söyledi gs ile anlaştım diye. sanki oynayacak bu açıklamayı yaptıktan sonra. bu kayserili adamlar yönetici değiller işte...
    sen kisaca baiano yu istiyorsun

Bu arada Şu yabancı sınırının kalkmasını sırf bu yüzden istiyorum . Ellerinde 2 lik adamları 12ye satmaktan başka hedefi olmayan Anadolu klüpleri o zaman görürler hanyayı , konyayı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ali Çamdalı'nı Fenerbahçe aldı diyorlar ne derece doğru?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ne 2 senesi yahu Adam zaten 35 yaşına gelmiş.Saha da zor koşuyor..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ali Çamdalı'nı Fenerbahçe aldı diyorlar ne derece doğru?
    Yalan bir haber hatta ankaraspor aldi diyende var

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ankaragücü almış..

Mesaj Yetkileri