duu yaa herkes istiyomu önce konusalim anlasalim... bence yine premier olsun da..Originally Posted by postman81
duu yaa herkes istiyomu önce konusalim anlasalim... bence yine premier olsun da..Originally Posted by postman81
arkadaşlar bırakın şu online işini ya 2 saatte anca başlıyo lig
bu arada kuşluk rekoru kırılcak bugün heraldecan ve hamza da gelirse 10 kişi oluyoz
![]()
ii hocam yaparsanız yazın.. bana her takım uyarOriginally Posted by enesao
sefa sen cikinca biz baska turlu yaptiik.. sezon öncesi hazirlik maci usulu.. turnuva duzenledikOriginally Posted by SefaReis66
öyle hemen oynayabiliyoruz ve sadece birbirimizle oynuyoruzz
aman turnuvacılar benden uzak olsun![]()
herkese iyi geceler beyler.. ben yatıyorum.. yorgunumyarında işim var..
hadi herkese iyi turnuvalar, iyi fmler..
iyi geceler eray.beyler ya şansıma koyim.anelka monaco maçındna 1 gün önce ia_quinta'da dk 8'de sakatlandı.Acaip kötü durumda forvetim.
çabuk oluyosa olabilir o zaman ama bu sefer de çok kalabalığız
bakarız bi saat sonra hemen yapamayalım bi toparlanalım ondan sonra yaparız olur mu
erkekn kactin bugun???Originally Posted by ermoon
ewt yaw eray erkenci bugün...
evet bencede toparlanalim sonra... bide fazlaliklar uyusunOriginally Posted by SefaReis66
![]()
![]()
fazlalıklar![]()
![]()
![]()
aynen carlos hadi git yat
biz fm oynıcaz seni aramızda istemiyoruz
ciddiye alma şaka yapıyom
iyi geceler eray bey
ben zaten turnuva yapmayacağım saymayabilirsiniz.
birasdan çıkcam ztn karnım acıktı gidiim bi çorba içeyim gelince belki girerim belli olmazOriginally Posted by SefaReis66
![]()
geel yaa alirsin fio yu... yenersin bizi
ama turnuva senin evinde olmasin yoksa sansa yenmis olursun haberin olsunn
Originally Posted by enesao
![]()
abi çocuk mu kandırıyon yaw feci acıktım ewde bişi yok tek çare çorbacı biras daha burdayım sonra gidiom
sanki bu laf bizeydiOriginally Posted by enesao
![]()
can da burda bak kızdırma çocuğu![]()
yoo size deiil genel olarak söledim![]()
laf sanaysa sorun yokgenelin içinde biri olaraktan cvp weriyom çocuk mu kandırıyon
![]()
![]()
yook yaa ne kandirmasii.. birilerine laf atmak istemistimdeOriginally Posted by Carlos_Kameni
![]()
bi de genel diyo
genel diyo ondan sonra laf atmaya çalıştım diyo
bari direk laf atıyom de![]()
heee iii o zamanbirileri o lafı tutmuş mu?
![]()
s.a. beyler.iyi geceler napıyorsunuz?pek kmse yok heralde
enesao bizim akrabalardan biri medineye geliyo öğretmen olarak orada bi türk okulu varmış galiba?
hahahanekop nerdesin yaaa
evet orda turk okulu var biliorum ama dandik bi okulOriginally Posted by şampiyon
görmedimde anlatilanlara göre arabistan daki en iyi turk okulu bizim ordaki cidde deki okul... bide ben Ankara dayimm![]()
carlos iki üç gün yoktun geri geldin ama hala aynı espriler
ya güzel espri yap ya da hiç yapma![]()
tmm abi yrn bakarım yenilere nese karnım borazan çalıyo ben kaçar k.i.d iii kuşluklar![]()
aynen katiliyoruummOriginally Posted by SefaReis66
![]()
beyler ingiltere liginden takım önerir misiniz?
serhat ın takımı güzeldi neydi o takımın adı ya porsmud mu öle bişi
bütçesi süper ama adamlar gelmiyo bi türlü ilk başta gençleri alabilirsin yani sadece