Sayfa 146 / 149 İlkİlk ... 4696136144145146147148 ... SonSon
4,351 ile 4,380 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Waris iyi ve genç bir isim bitiriciliği Yatabare'den iyidir.Yatabare ise fiziksel olarak cok güclü hava toplarında hakim bir oyuncu.İlk 11'de Waris oynar Yatabare Webo etkisi yapar yedekten girip.Avraam'da kesin mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yaw halen ne stoperi ??

Takimda merkez orta saha yok

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bi konuya açıklık getirmek lazım Deniz 2-3 ay yok ayağı kırılmış. Geçmiş olsun. Emre kadro dışı zaten yanı elde Cardozo dışında forvet yoktu şuan. Ek olarak ben böyle bahtsız sezon girişi bilmiyorum takımın baba adamları sakat. Allah daha kötüsünden saklasın biran önce tam takım haline gelip kaynaşmak lazım. Bu sezon kaynaşma sezonu Fmde bile 3 oyuncu gelmesi gitmesi takımı etkiliyor Komutana güven tam

Caner Osmanpaşa K.Erciyesspor yolunda, Batuhan 1461 Trabzon'a kiralanıyor. Gökhan Konyaspor'a kiralanıyor 250.000 TL'ye.

Böyle bir haber okudum. Caner'in gitmesi iyi olur. Batuhan bence kalmalı, gidecekse de ptt 1. lig takımlarından birine gitmeli. Hocanın Gökhan'ı göndereceğini sanmıyorum ama giderse Gökhan için daha iyi olucak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yatabare, guingamp ta son iki sezonda 41 gol atmış.

Profesyonel futbolcumuz Gustavo Alejandro Colman ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Anlaşmaya göre, futbolcuya, 457.000.-EUR'u hakediş bedeli ve 243.000.-EUR'u erken fesih bedeli olmak üzere toplam 700.000.-EUR ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1,5-2 milyon euro civarı fesih ücreti isteyen Colman 243 bin euro'ya gitmiş. Bunu da ucuza kapattık.

Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olympiacos FC'nin profesyonel futbolcusu Avraam Papadopoulos'un, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu sezon fesihlere toplam 1.805.000 € ödedik. (Hak ediş bedelleri hariç)

Fesih bedeli ödediğimiz oyuncular eğer kalsaydı 1 yıllık maaşları toplam 6.521.500 € olacaktı

Alintidir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

İbrahim Başkan ‏@HaciosmanPasa 5 sa.
    Allahını seven transfer dönemini bitirsin. Kendime hakim olamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

FC Spartak Moskow takımının profesyonel oyuncusu Waris Majeed'in, kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre FC Spartak Moskow'a sözleşme fesih bedeli olarak 6.000.000.-EUR ödenecektir.

Güzel para geçmişler ola

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Orta sahada oynayacak naturel bir orta sahamız yok düşe dokunur. Soner ve Mehmet var ama bunlarda Avrupa ligi için yeterli mi bilinmez. Keşke 3 yabancı forvet yerine bir tane sağlam orta alan alsaydık. Hoca orda Medjani ve Constantı değerlendirmekte ısrarcı anlaşılan.

-----

Bu paraları nerden bulduk biz arkadaş ya bir forvete 6 milyon verebilmek büyük başarı. Cardozo 5. bu adam 6 etti 11 bakalım yatabane ne kadar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

haciosmanoglu hazine buldu galiba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    haciosmanoglu hazine buldu galiba
    Takımın sponsoru boşuna Reza Zarrab, Ali Ağaoğlu falan değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eng1n View Post

Hani nerde o sponsorlar? Formanın önü boş duruyor. Stadın adıda daha satılamadı. Telekomla olan ana sponsorlukta bitti yenilenmedi. El altından para veriyorlarsa bilemem ama takımın şuan öyle büyük bir sponsoru yok.

Bu arada

Kulübümüzle 4 yıllık sözleşme imzalayan Majeed Waris, yılda 950 bin Euro garanti ücret ve 10 bin Euro maçbaşı alacak.

Maaşı iyiymiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

5.büyük olduk devrim dediler faso fiso ama şampiyon olduğumuzdan bu yana bir tane forma sponsorumuz olmadı bir kaç maç besaş yazdı göz boyadı bizim belediye başkanı takılma yani lobi olmayınca düşene her yerden darbe var , Trabzon'u da yemeye çalışıyorlar ama o zor biraz.
    Varsın olmasın sponspor 3 büyük bile zor buluyor artık sponsor.

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ali Ağaoğlu'nun şirketlerinin kulübümüze sponsorluğu yok. Reza Zarrab'ın 1 sene önce küçük bir şirketinin çok cüzzi bir rakam ile kulübe sponsorluğu vardı. Hala daha devam ediyor mu bilmiyorum.

Umarım bu lafı söylerken el altından veriyorlardır gibi bir düşünceyle söyleyip iftira atmamışsındır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2 yabancı forvet ve 1 stoper alınacağına 2 orta saha ve 1 forvet alınabilirdi sanki. Biraz plansız bir transfer dönemi geçirdi Trabzon. Bu yüzden, Medjani ve Constant'ı orta alanda kullanmak durumunda kalacaklar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İnanılmaz plansız bir transfer dönemi geçirdi desek yanlış olmaz bence.

Harcanan para miktarı ile alınan oyuncuların rep.'leri araştırıldığında ortaya koca bir hüsran çıkıyor. Bu kadar parayı aldılar ama elde Constant ve Cardozo'dan başka elle tutulur oyuncu yok.

Tamamen kapalı kutu gelen son 3 isim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ali Ece azda olsa icimi rahatlatti Waris icin.

Ligue1'in iyi takipcilerinden biri. Ve Trabzonsporun bu transferde zarar etmesine 0 ihtimal veririm diyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ts ne para harcadı be.Bakalım bu yatırımların sonucunda durum ne olacak.

Bu arada Gökhan Karadeniz 1 yıllıgına Antalyaspor'a kiralandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Plansız olduğumuz aldığımız adamları yollamamızdanda açıkça ortada. Gökhan, Anıl, Turgut falan para verilerek alındı ama akabinde yollandı Serdar'ı hoca istemiyor. Madem bu hoca ile anlaşılacağı kesindi onun raporuna göre yapılmalıydı herşey ama gelin görün öyle olmadı (Ne zaman planlı iş yapıldıki bu sefer yapılsın). İyi bir orta sahamız yok, iyi bir kanat oyuncumuz yok. Yusuf bekleneni veremeyecek gibi aten sağ açıkta yok elde direk 4-3-3 oynayıp maçlara yabancıları rotasyona so**** çıkalım.

Avrupa'da da bu 11'le oynayalım temiz olsun.

----------------------Onur--------------------
    Bsonigwa--Papadapulos---Belkalem-----İshak
    -------------------Medjani-------------------
    -----------Constant------------Mehmet--------
    Waris------------Cardozo--------------Yatabare
    Last edited by Trabzonspor : 02.Eylül.2014 at 21:00

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Trabzonspor, Mustapha Yatabare'nin 2.5 milyon Euro karşılığında transfer edildiğini borsaya bildirdi

Gömümü buldular saçıyorlar

Transfer sezonunu iki ayrı parçada değerlendirmek lazım. Vahid Hoca gelmeden önce, geldikten sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon havaalanına yabancı hatlardan giriş yapan 1 Alman, 2 İngiliz ve 2 Fransız turisti de yanlışlıkla renklerimize katmışız.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Maaş listesinin tamamı

(30 maç üzerinden)

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Rakip takım taraftarları tarafından beğenilen ve istenilen Emre Güral, kendine takım bile bulamadı.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Herşeyden önce Komutana olan inancım ve güvenim tamdır. Transferlerde plansızlık abartıldığı kadar değil. Bu sözüm hoca geldikden sonrası için geçerli muhtemelen öncesinde alınan yerliler Hami hocanın istekleri ki buda vizyonunu gösterir Komutan gelmese Anılla Turgutla Gökhanla oynayacaktık demekki.

Gömü meselesine gelecek olursak çaktırmadan laf sokmalar vs olarak algılamak istemiyorum oturup dışardan bakmak yerine kağıt kalem alıp hesap yapabiliriz beraber demarkenin paylaştığı 19 milyon tamamen saçmalık. Biz batuhana fesih ödemedik alacaklarına karşılık bonservisini aldı bizden kendisi. Ayrıca Turgutu 250bin fesih degil sattık. Olcan 4 milyon gsden alındı ama içerde 500 bin alacağı vardı ondan feragat etti.

Ayrıca o tabloda fesihlere verilen paralarda gerçeği yansıtmıyor. Mesela Colmanın fesihi 230 bin geri kalana HAKEDİŞ yani eskiden kalan parası.

Maaş yükü aşırı fazla olan adamlara fesih ödemelerinin yanı sıra 1 sezon sonrasıda düşünülmeli klüpte kalsalar inanılmaz paralar alacaklar bunu anlık değil 1 sezonluk değerlendirecek olursak alacakları yıllıklardan verilen fesihleri dşünce inanılmaz + mız oluyor. Tüm bu alınan satınan ve feshilerde edilen karı hesap edince ortaya bahsedilen 19 gibi mebla çıkmıyor ve ortaya çıkan parayıda bi zahmet bi klüp transfer bütçesi olarak ayırsın. Saygılar...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Benim sitemim harcanan paranın miktarına değil, harcanan para ile oyuncuların tanınmışlıkları karşılaştırıldığında bir hiç çıkıyor ortaya.

Waris kimdir? Niye böyle bir topa giriyor takım? 6 MN € çok ciddi bir rakam ve adını ben buraya gelmeden önce 1 kez bile duymadım. Belki bu benim ayıbım bilmiyorum ama bana çok saçma geldi bu hamleler.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Verilen paralar açıkcası çok abartı değil malum yerli piyasasını hepimiz biliyoruz dolayısıyla yerlilere çok fazla laf söyleyemiyorum mesela Jimmy'i herahngi bi türk takımı istese kapı 4 den aşağı açılmazdı ama adam 2ye gitti

Yabancılar hususunda da verilen bonservis bedelleri gayet makaul seviyede tek yüksek rakam Waris gözüküyor. Genelde Pl yada La liga ve birazda Bundesliga izlenildiğinden fransa rusya veya diğer ligler gözardı edilmiş durumda ha bana diyeceksinizki kaç kere izledin. Çok değil tabii tutup izledim yalanını söylemeyeceğim ancak reveşta olan bi oyuncu ismi biçok kez biçok klüple anıldı. e yaşıda genç potansiyelli. En son Lillle Kalouyu gönderince yerine Waris Yatabare gibi adamlar gündemine geldi ve hocamızın transferleri genel olarak fransa tabanlı. Fransız demiyorum ama fransada oynamışlığı var. Gönül isterdiki Türk klüpleri olarak moskovadan degil hackendeyken keşfedip alabilmek. Faydalı olacağına inancım tam tek dileğim verilen bonservisin altında ezilmez inş. Adrianda bunu yaşadık çünkü. Çok iyi degildi belki ama 2-3 milyona alınmış olsa gayet güzel adamdı 5 üssü verince ederini karşılayamadı oldu.

Şu da bi gerçek toz pembe hayal kurmaya gerek yok istanbul takımları oturmuş hazır takımlarına transfer yaparken biz takımı yeniledik. Aslında yapılması gereken de buydu. Takımın silkinmesi gerekiyordu kadroda inanılmaz çöp vardı. Bu takım ligde ilk 3 Alde yine gruptan çıkarsa benim için kafidir ilk sezon için. Çok fazla uçmaya gerek yok. 20 + adam alınmış gönderilmiş vs vs oyuncular belki birbirlerinin adını daha tam bilmiyolardır. 2 maç kaybedince bu kadroyla yenilinirmi diyerek ne futbolcuya ne hocaya vurmaya gerek yok. Orta saha eksikliğimiz var ve sol beke şu aşamada halen güveniyor değilim. Bu yıl takımı kurduk bundan sonra eksik yerleri kapamaya bakacaz. Umarım tez zamanda takım oturur. Gerçi sezon öncesine bu kadar bahtsız başlanlan başka sezon hatırlamıyorum tam takım halinde çalışamıyoruzki biran önce uyum sağlasın millet birbirine :F

Mesaj Yetkileri