O zaman önce kendi yöneticilerinizden baslayin o ise. Sanki bu kurallar GS ve Fatih Terim icin cikmis gibi davraniyorsunuz.
Lig Tv'nin diyeyim başka bir şey demiyorum![]()
![]()
Evet Tüm konularda alınan kararlar Fenerbahçe Lehine'dir.. Oysa diğer takımlar için alınan kararlarda art niyet yoktur, kurallar dahilindedir.. Sizin mantığınız bu işte..
O maddeyi kimin değiştirmeye çalıştığı da aşikarken sizler hala olayı Fenerbahçe'nin üzerine yıkıyosunuz.. Siz bu kafayla devam edin, Fenerbahçe ile uğraşın, zaten uğraşanların düştüğü durumu görüyoruz bi anda puan farkı düşer kalırsınız böyle son maça... Oysa herkes işini yapsaydı belki bu maç sadece formalite olacaktı..
Ama açıkçası bizim işimize geliyor, siz hırslandırmaya devam edin bizi..
Orda okadar kamera var elbet yeni videolarda cikar.
Sadri Şener geçen seneki şampiyonluk için kavga etse,tartışsa didinse anlarım ama adam bildiğin her başarısızlıktan sonra bahaneler üretiyor. İstanbul takımlarına daha doğrusu fenerbahçe'ye sallıyor. İstanbul takımlarından Fenerbahçe'ye sallamasını normal karşılıyorum yani Trabzon halkının geneli fb'yi düşman gs'yi dost bjk'yi nötr görürler.
Ama şu görüntüleri savunan çıkarsa çok güleceğim. Fenerbahçe başkanı buna yakın bir şey yapsa 10 yıllarca konuşulur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
6222 Aziz Yıldırım için değişir ama bir tek o yararlanmaz. 58 FB için değişir TS yararlanır. 105e ilk GS itiraz eder ama ilk o yararlanır.
Doğru söze ne hacet.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Son hafta maç başlıkları ne zaman açılacak merak ediyorum? Yarın maçlar var en basiti son bir kaç saatte mi açılması düşünülüyor acaba.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şampiyonluk tişörtümü bastırmıs bunlar ?
Ben eğleniyordum yahu![]()
Niye bastırmasınlar ki ? Bastırmamak hata olurdu bence.
Football is simple,but Football Manager is not
Hayır bastırmaları normalde böyle yayınlamaları sacma oluruz öyle giyer çıkarlar sahaya.
Galatasaray şampiyon olursa müzesine 1 kupa daha ekleyip biraz daha fazla para kazanacak, Fenerbahce kazanırsa müzesine ve döktüleri alın terine leke atanlara cevap verecek. Tüm haksızlıklara inat inancın içinde, ruhun özgür bedeninde, gücün bileğinde şerefli mazin için Saldır Fenerbahce
...
sezer uzun bı aradan sonra takımla çalışmalara başlamış
Kaptanımız Alex de Souza, teknik direktörümüz Aykut Kocaman'ın odasına giderek; final maçında galibiyet halinde takım olarak prim istemediklerini iletti...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
zuhahahahaha yok böyle bişey![]()
![]()
![]()