Araya 2008 girmemiş rahat olalım![]()
![]()
stochun dediği gibi sıkıntı yok beyler rahat oluno talihsizliği bu sezon yenicez inşallah
Avukat Emre'nin şöyle bir derlemesi var çok güzel okumanızı tavsiye ederim.
http://fotospor.com/yazi/3-temmuzdan...-dediler_81667
Özellikle şu ; Geçen sene şikeyle şampiyon oldunuz bu sene şikede yok göreceğiz bakalım ne yapacaksınız DEDİLER kısmı şuan ki duruma baktığımız zaman muazzam : )
...
Alex iyileşirde oynarsa maçı koparır gibime geliyor.Alex'e çok güveniyorum eğer oynarsa GS maçında
bence aynı kadro ile devam etmeliyiz 4 3 3 forever![]()
![]()
Acaba maç öncesi görsel birşey yapılacak mı bilgi edinen varmı? Erken ama merak ettim..
Olası % 50 şampiyonluk şansımız olduğu için şunu yapılması beni mutlulukdan uçurur resmen, eğer maçtan sonra böyle birşey yapılırsa çok iyi olur bee
![]()
hele bi şampiyonluk gelsinde gerisi hiç önemli değil eğer şampiyon olursak bu yazda transfer dönemi çok hareketli geçicek
Sanırım maç 17:00'da oynanacakmış. Gündüz olması GS için avantaj çünkü, gündüz maçlarında statlar istedikleri ambiansı yansıtamıyor sahaya.
sow düz koşulara başlamış perşembe gününe kadar hazır olur cuma takımla çalışır cumartesi 11 de![]()
![]()
![]()
Maç saat 19.00'da yahu.
http://www.youtube.com/watch?v=UwUG87Ldl2M
bunu izlemelisinizgs tv yayınına çıkmış fenerli arkadaş
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
selam verdik ya![]()
![]()
![]()
![]()
Onat Akgül @adformoney @19Sow do you play on galatasaray match ?
Moussa Sow Officiel @19Sow
@adformoney i dont no my friend incha allah
türkçesigalatarasay maçında oynucakmısın gibisinden
cevap bilmiyorum inşallah gibi
![]()
![]()
bu sowla cuma namazı kılmak isterim![]()
Yalnız bence Bienvenu oynasa Fenerbahçe için daha iyi olur.Sow önceki maçta sakatlanana kadar sahada yoktu nerdeyse.Şimdi sakatlığı da zar zor atlatmış bir şekilde oynarsa çok zorlanabilir.Ama hali hazırda morali yerinde son maçta da gol atmış bir Bienvenu var.Ve bence Bienvenu oynasa daha iyi olur FB adına.
Tamam uzatmayın beyler. Eğer karşı tarafı gerçekten ikna etmek istiyorsanız özel mesaj kısmından devam edin. Yok, karşımdaki zaten ikna olmaz diyorsanız uzatmanın bir manası yok![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
burda yine mesajları zımparalama operasyonu olmuş![]()
![]()
Bence de Sow iyleşsede Bienvenu ile başlamalıyız Gs maçına.Moralli bir Bienvenu sakatlıktan yeni çıkmış bir Sow'dan iyidir.Olmadı Bienvenu kötü oynarsa 2. yarı girer Sow.Alex'te eger tam anlamıyla hazır degilse 11 başlamamalı.Bjk maçında gördük sakatlıktan yeni çıkmış bir Alex'in nasıl oynadıgını.
beyler fb kartı olupta derbiye gitmicek varmı
Sow sadece düz koşulara başladı, daha takımla çalışmalara başlamadı. Ben 11'de çıkacağını zannetmiyorum, Teknik Heyet Alex'te düştüğü yanlışlığa burada düşmeyecektir. Her halükarda 18'de olması bizim açımızdan iyidir. Son maçın 11'i Galatasaray maçı için idealdir. Yeter ki heyecan yapmadan, istekli ve arzulu bir oyun anlayışımız olsun ve bi zahmet öne geçince geri çekilmek yerine top çevirme yolunu kullanalım.
Eğer Galatasaray maçında son çıktğımız 11 ile çıkarsak kenarda oyunun skorunu etkileyecek. Mehmet Topuz, Caner Erkin, Özer Hurmacı, Moussa Sow ve Semih Şentürk gibi isimler olacaktır. Bu Galatasaray'a nazaran bizim adımıza zenginliktir.
...
Ben kazanacağımızı düşünüyorum.Şampiyonluk golünüde Reto atacak ve yine bizi şaşırtacak diye düşünüyorum![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
isterse selçuk atsın yeterki o topu 3 direk arasından geçirsinlerde bize yeter
Yabo Dayı'dan bekliyorum ben de![]()
Şimdiden yazıyorum sonra halleniyorlar![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!