asisti giggs e yazabiliriz sanirim![]()
asisti giggs e yazabiliriz sanirim![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Edgar Davids Barnet'te 36 maça çıktı futbolcu-td olarak. 1 tane de golü var.
Bilenler bilir, Aykut Kocaman da zamanında İstanbulspor'dayken futbolcu-antrenör görevindeydi. Trabzonspor'a karşı 2-0 gerideyken oyuna kendisini soktu ve attığı 3 golle 3-2'lik galibiyeti getiren isim oldu.![]()
Nasıl bir duygudur kim bilir.Oyuncular içinde ayrı bir motivasyon kaynağı olduğu kesin.
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu olayin guzel bir temsilcisi vialli idi.
Ayrica yanlis hatirlamiyorsam mancini de bir ara boyle gorev yaptı lazioda.
Ben de bunu söyleyeyim diyordum ama yanlış hatırlıyorumdur diye söylemedim , malum küçüktüm o zamanlarAykut TD olduğu zamanlarda İstanbulspor da baya gol atıyordu diye hatırlıyordum. Hatta bu kadar gol atıyor , Aykut neden 90 dakika oynatmıyor kendini diye sinirleniyordum
TD-oyuncu görevinin en iyi örneğiydi bence
![]()
yalniz burda kucuk bir fark var, giggs jubilesini yapti. taktik ya da motivasyonla pek ilgili degildi. mac sonu konusmasinda duygulandim sahsen. britanya futbolunda belki de en cok sevdigim futbolcudur giggs.
vidic de taraftarlara veda etti mac sonunda.
Allah'ım Manchester City kaybetsin,lütfen,valla dalga geçemeyeceğim![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
City berabere bitse keşke. Son hafta da kazanırlar , daha acı verici bir şampiyonluk olur![]()
Dzeko attı 1-0 öne geçti City![]()
City 2'ledi![]()
2012 de olduğu gibi 2 maçtır dzeko sırtlıyo şampiyon yine city![]()
Tutmadı son totem de![]()
City'yi tebrik ederim,şampiyonluğu hak ettiler.Biz sonunu getirmeyi beceremedik ama ışık var takımda.
Liverpool kendi elleriyle şampiyonluğu teslim etti resmen City'ye
Hadi geçmiş olsun. Bu iş burada biter City şampiyon![]()
West Ham'ın hocası Gerard için City'i yeneceğiz çünkü o kupayı Gerard hakediyor demiş.
Hadi biraz umutlanın Liverpool'lular.![]()
Ben takım tutmuyorum EPL'de işin dalgasındayım.Herkes biliyor City'nin şampiyon olduğunu.
![]()
Bende Newcastle taraftarı olarak Liverpool'un şampiyon olmasını isterim. Chelsea, City ve PSG gibi takımlardan pek hazetmiyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İnşallah bu sezon Championship'e çıkacağız. Oradan da Premier Lig'e yükseleceğiz... Yaşasın amatör futbolun gururlu temsilcileri. Bizde Liverpoolluyuz...
![]()
city %99 şampiyonda orası epl türkiye değil son maç belli olmaz qpr maçının 90+larını hatırlatırım yani![]()
Biz Araplardan önce de vardık. Araplar giderse de arkasında olacağız![]()
Ne güzel forumumuz var yaa herkes farklı takım tutuyor İngilterede , 7 büyük takımın hepsi var![]()
Yüzümüzü güldürmese de Tottenhamlıyık![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Tottenham ile Arsenal ne çekti be. Adamlarda bi cenabetlik var kim gelirse gelsin takımı kurtaramıyo![]()
Abi o zaman İstanbul'u Galatasaray'ı da bilmiyorum,o da mı muhalefet olsun diye ?
Şurada konuştuğun ayıptır 9 yaşımdan beridir Liverpool taraftarıyım ben,ileri de imkanım olursa gideceğim yerlerden birisidir Liverpool.Deşme yaramı,deşme.
Sincan değil yahu EryamanSincan'ı sevmiyorum,lanet gelsin Sincan'a,metro gelince iyice Sincanlı doldu etraf.Biriyle yaşadığım sohbette içki içmediğimi söyledim tepkisi şu oldu;
''La gardaş la heğlalğ olsun saa,yemin ediyom bana içki verseler hiç ederdim onu,algoliyiz yani.''
Ben böyle birimiyim şimdi![]()
?
Edit:
Bu arada dileğim tabi ki City'nin yenilmesi ve bizim kazanmamız.
Sonra olacakları ben tahmin edebiliyorum,Liverpool'u yıkarlar.
Last edited by europeanconquer : 11.Mayıs.2014 at 13:31