Sayfa 147 / 163 İlkİlk ... 4797137145146147148149157 ... SonSon
4,381 ile 4,410 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sonuna kadar okudum yaziyi. Ziyadesiyle duygu somurusu katilmis , tek tarafli bakilmis olaya. On senedir hakaret ediliyormus da bilmem neymis de. Senin gelip burada veya normal hayatinda kardesim canim cigerim dedigin insanlara "capulcu , serseri , terorist , vatan haini" diyen adama alkis tutmayi bilirsin ama ne oldu ? Nerede kaldi sagduyu ? Nerede kaldi "hayir yahu serseri , terorist degil onlar" diyemezsin degil mi? Yemez.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Evet at gözlüğüyle yazılmış. AKPye oy veren herkes at gözlüğü takar. Hatta hepsi at. Oy vermeyenler aydın insanlar.
    "Çünkü onların yedi sülalesinde oyunu kömür ve makarna için veren kimse yok. Onların hepsi Fransız mürebbiyelerle büyütülmüş, aydınlanmış ve evrimini tamamlamış mükemmel insanlar."
    Her şeyin aşırısı zararlıdır. Dediğin insanlardan var. Onlar hatalı. Kötü. Saçma. Sana katılırım onlara diyeceğin sözlerde.

Oyunu makarna ve kömüre satanlar yok mu? Var. Ama bütün akplileri böyle düşünmek büyük cahilliktir bana göre.

Hala olaylara Amerika'dan bakanları gösteriyorlar. Canı yanmayan bu olaylardan hiçbir şey anlamaz.

"Umarım bir gün polis sizin üstünüze yürür hayatınızı kastedecek şekilde" yazmak istemiyorum. O anları yaşadım ve cidden çok acı. Bu acıyı çekmenizi istemiyorum. Ağır beddua olur bu.

O yüzden ha amerika'daki birinin yazdıklarını buraya koymuşsun, ha yiğit bulutun yazdıklarını buraya koymuşsun. Fark ne?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ayrıca yolcu, başbakanın seni düşürdüğü duruma üzülüyorum. Kendi yazdığını savunamayacak haldesin şu an.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ricciardone "ABD'nin Türk demokrasisine güvenini yineledik" dedi

Ayrıca "Hem iş dünyamızda hem de turizm alanında iş birliğimiz devam edecek" diye belirtti.

Sistem çöker ...Dış Mihraklar kimin yanında olduğu belli oldu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yazıyı yazan kişiye özellikle 31 Mayıs,1 Haziran ve 15 Haziran'da ki Türkiye manzarasını gösterselermiş,kim eziliyor,kim hor görülüyor görürmüş,ben burada satırlar boyu yazılar yazdım,gerektiğinde sert gerektiğinde yumuşak ancak fikrimden bir an olsun vazgeçmedim,yanlışa yanlış,doğruya doğru dedim ben bunu 17 yaşında yapabiliyorsam ve üstelik vasıfsız biri olduğum halde yapabiliyorsam koskoca Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, 59 yaşında olan İktisat mezunu Recep Tayyip Erdoğan'da bunu yapabilir ancak 10 yıldır kendi kendine cevap verdiği,kendi kendini yalanladığı o kadar çok açıklaması var ki,hiç bir şeyden haberi olmayan biri bu adamı izlese bu kim yahu öyle azınlıkların oy verdiği partinin başkanı mı diye düşünür ama öyle bir duygu sömürüsü ve dini kullanışı var ki bir an ben bile sözlerine kapılıyorum da tokatlayınca kendime geliyorum,kısacası,kendisinin şu an İktidar'da olmasının yegane sebebi hitap şeklidir.Kusura bakmasın kimse ancak toplumumuzun büyük çoğunluğu kitap okumayan,bilgisiz bir kesimdir,beni geçtim benim hiç bir etkim yok şu noktada ancak bir çok kişi Erdoğan'ın bu kuvvetli hitap şekline oy veriyor,gerçekten etkileyici bir konuşması var.Bu arada 147 sayfadan araştırın bakalım,bulun kendimle çeliştiğim mesajları işiniz ne,sırf araştırın diye ''fikrimden vazgeçmedim dedim.''
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Her şeyin aşırısı zararlıdır. Dediğin insanlardan var. Onlar hatalı. Kötü. Saçma. Sana katılırım onlara diyeceğin sözlerde.

Oyunu makarna ve kömüre satanlar yok mu? Var. Ama bütün akplileri böyle düşünmek büyük cahilliktir bana göre.

Hala olaylara Amerika'dan bakanları gösteriyorlar. Canı yanmayan bu olaylardan hiçbir şey anlamaz.

"Umarım bir gün polis sizin üstünüze yürür hayatınızı kastedecek şekilde" yazmak istemiyorum. O anları yaşadım ve cidden çok acı. Bu acıyı çekmenizi istemiyorum. Ağır beddua olur bu.

O yüzden ha amerika'daki birinin yazdıklarını buraya koymuşsun, ha yiğit bulutun yazdıklarını buraya koymuşsun. Fark ne?
    Fakat koyulan yazıda direnişle ilgili bir yorum yok ki zaten? Yani bu eylemlere destek vermeyenlere (karşısında olanlara demiyorum) karşı çok saygısız ithamlara yeniden başlandı. Veya AKP mitingindeki kadının pokemonlu, hayvanlı videoları kol geziyor. Saygı bekleyen insanların saygısızlık yapmaması lazım. Sonuçta o birimizin teyzesi, birimizin arkadaşı, birimizin annesi, birimizin kardeşi, komşusu, her kimse ne, "insan". İkinci cümlesinden "şerefsizler" diye konuşan insanlar var- salt forumdan bahsetmiyorum- ve benim sinirlerimi bozan şey bu. Mesela babamla konuşma fırsatı bulduğumda, babam da eylemcileri anlamayan bir bakış açısıyla bakıyor buna da tepkiliyim.
    Dediğin şekilde bir olaya maruz kalmadım, kalmak da istemem. Ha şu var birkaç kez taksime, beşiktaşa gittim hatta karaköyden beşiktaşa tek başıma yürüdüm bir sürü eylemci vardı, polis vardı biber gazı yemeyi çok istedim -merak ettim- ama kimse bulaşmadı bana açıkçası
    Olay zaten polis vs. vatandaş olayı değil, olmamalı. Eylemcilerin arasında da çok saldırgan ve kötü niyetli insan var. "Hayır onlar çok az kişiler onları zaten herkes engelliyor" demeyin, çok az değiller. Ama bu polisler için de geçerli. Yani polis vs. eylemci kavgasının haklısı, haksızı yok. Canı yanan, canının yandığıyla kalıyor, onun acısını onun yakınındakiler çekiyor maalesef hayatları boyunca. Bunun sorumlusu da bu olayları buraya tırmandıran devlet yetkilileridir, polisin eylemci çadırlarına sabah 5.30da aniden müdahalede bulunmalarıdır, başbakanın diyaloğa girmeksizin, krizi körüklemesidir. Ve tabii hükümetin son zamanlarda yaptığı bazı düzenlemelere de tepkili olan bir kesim var. Ben bunu başbakanın "sabit fikirli" olmasına bağlıyorum. Benim ailem muhafazakar bir aile. İçki sigara kullanan yoktur, hatta karşıdırlar. Ben mesela sigara kullanıyorum, içki de ara sıra kullanıyorum.
    Sigara kullanmama rağmen kapalı alanlarda sigara yasağına karşı değilim, hatta sigara zamlarına da. Çünkü devletin halkı koruması gibi bir görevi de var ve sigaradan halkın aldığı zarar (mesela ölüm sayıları) artıyorsa devlet buna bir dur demeli. Bu onların görevi. Bir şekilde azaltılacak. Kimse eğitim meğitim demesin, zira herkese her yerde sigara zararlıdır diye bas bas bağırılıyor ama bu sigara içmeye engel değil
    İçki ise ne olduğunu sadece içen bilir bence. Ben sarhoşluktan öldüğümü de bilirim zevk için içtiğimi de. Mesela haftada bir arkadaşlarıyla bir rakı içen, veya gece tv başında takılmak için 2 bira alıp evine giden insanın kimseye bir zararı yoktur. Ama başbakan bunu bilemiyor, anlayamıyor, çünkü ben de ailemin bakış açısından biliyorum. "Ayda yılda bir de olsa içen adam ayyaştır" mantığı buradan geliyor. Bilmemekten. Ben iki tarafın da tamamen içinde olduğum için az çok objektif değerlendirmeler yapabildiğimi düşünüyorum bu konuda. "Gecenin bir saati içki içip insanları rahatsız etmeye hakkınız yok!" diye bağıran AKPlileri de kınıyorum çünkü bir o içkiyi erken bir saatte alıp gece yine içebilirsin, ikincisi insanlara rahatsızlık verecek şekilde içecek olan insanlar için o saat sınırı bir işe yaramaz. Gereksiz. Boş yere halktan tepki görüyorsun başbakan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ERdoYan bir redhack komedisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

156 ülkeden 175 milyondan fazla işçiyi temsil eden Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu, tüm üyelerine Türkiye'de ifade özgürlüğü ve gösteri hakkına ilişkin ihlallere dikkat çekmek için, 21 ve 22 Haziran'da eylem yapma çağrısında bulundu.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Fakat koyulan yazıda direnişle ilgili bir yorum yok ki zaten?
    Yazdıklarının diğer kısmını da okudum. Mantıklı şeylerden bahsediyorsun ama o yazının direnişle bir alakası yoksa buraya konmasının sebebi nedir?

Başbakanın yaptıkları haklı çıkartılmaya mı çalışılıyor? Meşrulaştırılmaya çalışılan şey nedir? Onu anlayalım ilk mümkünse

Bu yazılanları birinin amerikadan göndermesine gerek yok. Yıllarca fem dershanesine gitmiş arkadaşım da aynı şeylerden bahsedebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Yazdıklarının diğer kısmını da okudum. Mantıklı şeylerden bahsediyorsun ama o yazının direnişle bir alakası yoksa buraya konmasının sebebi nedir?

Başbakanın yaptıkları haklı çıkartılmaya mı çalışılıyor? Meşrulaştırılmaya çalışılan şey nedir? Onu anlayalım ilk mümkünse

Bu yazılanları birinin amerikadan göndermesine gerek yok. Yıllarca fem dershanesine gitmiş arkadaşım da aynı şeylerden bahsedebilir.
    burada akp oy verenlere kömürle makarnaya oylarını satan vs yazılar yazıldı ona ithafen koydum konuyla alakası yoksa yazılan o mesajlarla birlikte bunu da silebilirsin

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    geziye avm yapılacak konusu da gezicilerin balonuydu hatırlatıyım
    yolcu

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

burada akp oy verenlere kömürle makarnaya oylarını satan vs yazılar yazıldı ona ithafen koydum konuyla alakası yoksa yazılan o mesajlarla birlikte bunu da silebilirsin
    Onlara ithafen koyduysan kalabilir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yolcu o soruya cevap veremez Üstüne gitmeyin bu kadar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Videoda bir tane amca bu ülke sahipsiz diyor ya hah işte tam ondan. Başbakanın bunu anlaması lazım bu ülke sahipsiz değil bu ülkede Atatürk'ün çocukları var senin tahmin ettiğin gibi bir yer değil burası başbakan.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Yolcu o soruya cevap veremez Üstüne gitmeyin bu kadar

yalan haberlere ilk günden başlayan petrol

Polis panzeri tarafından ezilen 26 yaşındaki Aylin adlı vatandaş hayatını kaybetmiştir.
    akparti mitinginde kullanılan otobüsleri eleştirip benim ulaşım hakkım neden elimden alınıyor diyip buraya tezat foto koyan petrol

Panzer girmesin diye halk otobüsü yolu kapattı.Tümden bir direniş !

An itibariyle Gümüşsuyu temiz; sen de gel Mesajları atılıyor.

bak hele adam neredeyse ölecek twit atıyo

Halk sokakta... İstiklal Caddesi'nde "Direne direne kazanacağız!" sloganları!

hıhı evet ölenler var kimse onlar

gaz bitti mermiler konusuyor ölen insanlar var
    ,
    YOLCU MUTLUSUNDUR UMARIM (!)
    lafontenden masallar vol 31654161565

50 fenerbahçeliyi gözaltına almaya çalışan polisleri görünce 400 UA polıslerı kovalayıp fenerlılerı kurtardı
    aa bak tarih tekerrür etmiş

25 yasindaki Aylin polisin EZ EZ tezahuratlari arasinda panzer altinda ezildi ve hayatini kaybetti.

hadi ya

Polis gerçek mermi kullanmaya başlamıştır, E-5 üzeri 20 otobüs dolusu polis panzerler gelmektedir.

yuh artık daha konunun 5. sayfasındayım petrol ben yoruldum yazdığın yalan ve çelişkili mesajları sen oku ben daha fazla uğraşamıcam işim var

Taksimde 45 Galatasaray'lı gözaltına alındı, GFB polisin elinden taraftarları kurtardı. TEK YÜREK !

Çarşı grubunun bariyerleri aşarak parka girdiği söyleniyor.

İzmir'de Göztepe ve Karşıyaka taraftarları İstanbul'a doğru yola çıktılar! 51 otobüs, 25 minibüsle Gezi Parkına gidiyorlar!
    dikkat et yalan hastalıktır kapılma sonra kurtulamazsın birinin açığını buraya ifşa ederken üç defa düşün

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

başbakanın o konuşmasını gözden kaçırmışım kusura bakmayın keşke buraya yazılan her çelişkili ve gerçek olmayan şeyler için bu kadar ısrarcı olsanız ama olsun bu bile iyidir ben gelecekten ümitliyim teşekkürler arkadaşlar beni uyardığınız için

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@ __ Yolcu __

Teşşekkür ederim Lakin bu mesajların "200" KİŞİ attıktan buraya yazmamı es geçmene haber vermek istedim..

Haber yapmayan basın olunca halk haber yapmaya başladı.Maalesef olayın sıcaklığı BİLGİ KİRLİLİĞİ oluştu..

Ayrıca o kadar gitmene gerek yoktu sorsaydın söylerdik..Şu attığın yazıları belkide

hepsi 500 tane yazıldı ..

Şimdi arayıp bulamam burda bu yazılar için bir şey yazmıştım..

BUNLARI 10 KİŞİ YAZMADAN ATMIYORUM

Bunlar yalan değildir : Bilgi kirliliği ile yalan arasında fark vardır.

Yalan budur :

Vali Mutlu : Gezi Parkına saldırmıyıcaz..

FLAŞ ! FLAŞ ! FLAŞ ! aynı gün parka saldırı.Yalan budur

Ayrıca Sosyal medya'da dalga geçen cok kişinin olduğunu söylemek lazım..

Zaten o olaylardan foto avına cıktım daha cok..

Yani beni ezmeye kalkışıcaksan.Daha yaratıcı olman dileği. ile

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

@ __ Yolcu __

Teşşekkür ederim Lakin bu mesajların "200" KİŞİ attıktan buraya yazmamı es geçmene haber vermek istedim..

Haber yapmayan basın olunca halk haber yapmaya başladı.Maalesef olayın sıcaklığı BİLGİ KİRLİLİĞİ oluştu..

Ayrıca o kadar gitmene gerek yoktu sorsaydın söylerdik..Şu attığın yazıları belkide

hepsi 500 tane yazıldı ..

Şimdi arayıp bulamam burda bu yazılar için bir şey yazmıştım..

Bunlar yalan değildir : Bilgi kirliliği ile yalan arasında fark vardır.

Yalan budur :

Vali Mutlu : Gezi Parkına saldırmıyıcaz..

FLAŞ ! FLAŞ ! FLAŞ ! aynı gün parka saldırı.Yalan budur

Ayrıca Sosyal medya'da dalga geçen cok kişinin olduğunu söylemek lazım..

Zaten o olaylardan foto avına cıktım daha cok..

Yani beni ezmeye kalkışıcaksan.Daha yaratıcı olman dileği. ile
    demagojiyi geç alıntıladığım bütün mesajlar YALAN. özür dilemek de erdemdir demagoji yapmaksa bi tercih

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

demagojiyi geç alıntıladığım bütün mesajlar YALAN. özür dilemek de erdemdir demagoji yapmaksa bi tercih
    Demegoloji değildir.Gerçektir.İşine geldiği gibi

Ben sana Özür Dile diye bir şey yazdım mı ? Niye özür dileyim ? BİLGİ KİRLİLİĞİ için ?

Demogoliji dğeil gerçektir.İlk gün BASIN bu olayları haber yapsaydı bu kadar bilgi kirliliği olmazdı.

Bak basın son 1 haftadır yayın yapıyor.Bilgi kirliliği varmı ?

Dün gece ANKARA-ESKİŞEHİR olaylar vardı gene ?

Ama artık eskisi gibi bilgi kirliliği yok

2-3-4 hazirana göre.

Çünkü herkes bilinçlendi."DOĞRU" haber peşinde

Ayrıca Başbakanlık sezdim At CHP üstüne suçu yapıyor oda ..

Sende benim üstüme atıyorsun Ama dikkat et burda MEDYA yok senin arkanda duran.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ulan 4 tane insan öldü 4 tane insan. hala kim öldü yalan oyle bisey yok falan filan diyen insanlar var. komik sadece..

[YOUTUBE="4z-ZR0vDZ3I"]gercekler[/YOUTUBE]
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sidik yaristirmaya gerek yok bence , ikiniz de kendinize gore hakli oldugunuzu iddia edip duracaksiniz.

@redrum

kardesim yazdigin yazi cok guzel , sikilmadan okudum ve emin ol aslinda bizim de bunca zamandir anlatmak istedigimiz seylerden bahsetmissin.

Ben de kesinlikle "akpye oy veren soyledir boyledir , her oy verenin bir cikari var" vs denmesine karsiyim. Onceki mesajlarimda bulabilirsin , benim tepkim her zaman bakar körlük yapanlara oldu. Haksizlik karsisinda inadina susanlara oldu ve eminim cogumuzun boyle.

Kazlicesme mitingi basli basina fiyaskoydu bana kalirsa. Daha birkac saat onceki mesajimda yazdigim gibi "sen kendisi gibi dusunmeyen herkesi ama capulcu ama serseri ama bilmem ne efendim bunlar zaten birseyden anlamazlar" vs vs diye yaftalayip duran basbakanina şak şak yaparsan insanlar da senin o halinle sabahlara kadar dalga gecer. Yanlisa yanlisla karsilik vermek diyeceksin evet belki de oyle ama herkesin sabri deneniyor basbakan tarafindan. adamlar sirin gozukmek ocin çArşı bayragi bastirip dagittilar yahu oy kaygisinin bu kadar ucuzu artik

o yuzden demem odur ki bunca seyi yapan insanlar karsi taraftan samimiyet beklemesin. Bir devlet adamina asla yakismayacak uslup da ve karakterde , surekli agresiflik surekli karsi tarafa yuklenme dusuncesi icindeki birine KOSULSUZ SARTSIZ alkis tutanlar gelip burada mazlumu oynamasin. Yok hakaret ediliyor yok eziliyoruz. Hikaye.

Sozum meclisten disari bu arada.kardesim seni tenzih ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Vicdan yahu.. Bu arada yolcu, şu Amerika'dan gelen mektubu okudum. Gram ajite olduysam adam değilim. Biz de çıkaralım koyalım iki devrimci mektubu, bi iki tane de marş biz de etkileyelim. Koyduğun mektup ancak Bülent Arınç'ı falan etkiler ki o da uçan kuşa bile ağlayan bi insan..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sidik yaristirmaya gerek yok bence , ikiniz de kendinize gore hakli oldugunuzu iddia edip duracaksiniz.
    Budur teşşekürler..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Vicdan yahu.. Bu arada yolcu, şu Amerika'dan gelen mektubu okudum. Gram ajite olduysam adam değilim. Biz de çıkaralım koyalım iki devrimci mektubu, bi iki tane de marş biz de etkileyelim. Koyduğun mektup ancak Bülent Arınç'ı falan etkiler ki o da uçan kuşa bile ağlayan bi insan..
    Bir de şu Amerika'ya nasıl gidiliyor biz de gidelim de oradan ahkam keselim.

Yine magdur AKP'liler Amerika'da en kral burslarla okurlar en kral mekanlarda takılırlar ama yine magdurlar hep magdurlar.

Hep zaten fakirken bir anda nasıl olduysa zengin olup colugu cocugu Amerika'ya yollamışlar.

Benim anam babam da aynı dönemlerden geçti ne kriz varsa yedi en kral alabildiğimiz araba 69 vosvos. Hala babam kullanıyor.
    Ama nereye kafamı cevirsem AKPli magdurun ayagının altında x5 çocugu Amerika'da okur hatta orada süper maaşlı işlerde "çalışır" en az 5 sene vize alır.
    Magdurum da magdurum anasını satayım.
    İş ajitasyona geldi mi harikasınız hepiniz Samanyolu tarzı hikaye yazabiliyorsunuz.
    Ama işte biz SALAK değiliz neyin ne oldugunu kimin nereden nereye geldiğini çok iyi biliyoruz.
    O yuzden böyle STV kurgularıyla en fazla etkileyebileceğiniz kesim Turkce olimpiyatlarındaki Kenyalı cocugun okuduğu şiire sahteden ağlayan sözde magdur sözde muhafazakarlardır.

Not: Bilerek araba örnegi verdim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ohahahahahahahaha

Çadırın altına bir yere tank da saklamıştık,onu bulamamışlar iyi Hey Allahım ya
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Her zaman ki gibi memleketimde en çok ben mağdur oluyorum yarışmaları başlamış.Bu ülkede iktidar dışındakiler her zaman mağdur olmuştur çünkü zihniyetimiz kötü.Bizden farklı fikirleri taşıyanlar hep kötüdür.Ateist ise tinerci, dindarsa irticacı, sosyalistse bölücü... bize göre hep böyledir.İşte bunların temelinde demokrasiyi benimseyememek var.Umarım birgün benimseriz artık.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bir an zaytung haberi okudugumu sandım. Bu ne ya

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Her zaman ki gibi memleketimde en çok ben mağdur oluyorum yarışmaları başlamış.Bu ülkede iktidar dışındakiler her zaman mağdur olmuştur çünkü zihniyetimiz kötü.Bizden farklı fikirleri taşıyanlar hep kötüdür.Ateist ise tinerci, dindarsa irticacı, sosyalistse bölücü... bize göre hep böyledir.İşte bunların temelinde demokrasiyi benimseyememek var.Umarım birgün benimseriz artık.
    Sen konsepti yanlış anlamaşsın.
    Bu ülkede hep magdur olan muhafazakarlardır.
    Ermeniler Kürtler Aleviler vs. değildir.
    Çogunluk da olsalar iktidar da olsalar hatta dunyayı da ele gecirseler bu ülkede magdur onlardır her zaman.
    Diğer magdur olanlar zaten bunun üzerine pek konuşmazlar çünkü magduriyetlerini anlatabilecekleri bir platform yoktur.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Sen konsepti yanlış anlamaşsın.
    Bu ülkede hep magdur olan muhafazakarlardır.
    Ermeniler Kürtler Aleviler vs. değildir.
    Çogunluk da olsalar iktidar da olsalar hatta dunyayı da ele gecirseler bu ülkede magdur onlardır her zaman.
    Diğer magdur olanlar zaten bunun üzerine pek konuşmazlar çünkü magduriyetlerini anlatabilecekleri bir platform yoktur.
    Konuşmayayım diyorum ama çok ilginç tespitler görüyorum. Mağdur olan ''Ermeniler Kürtler Aleviler vs.'' tepkisini pkk ile ortaya koydu. Dindarlar eline silah almayıp sadece sandığı yol belledi ama bakıyorum da yine onlar suçlu çıkmışlar. Bu arada kürtler ile dindarları ayırmak doğru olmaz, zira kürtlerin kahir ekseriyeti dindardır.

Mesaj Yetkileri