Sayfa 147 / 1204 İlkİlk ... 47971371451461471481491571972476471147 ... SonSon
4,381 ile 4,410 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu adamın müthiş bir sol ayağı var izledim.kaleyi görsede görmesede yapıştırıyo şutu.gerçekten form tutarsa müthiş olur.uefa'da da kewell forvet oynayacak zaten nonda'yı oynatmazlar.biraz abartıyorum ama gitsinler babel'i de kiralasınlar opsiyonlu olarak seneye de alalımjo çok iyi oynarsa baros'u satarız bir yedek alırız.kewell'da gidicek zaten onun yerinde de babel oynar.uçtum biraz kusura bakmayın

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

tahatto93 @ Biraz yavaş hayal kur bu ne böyle

Everton'da kadro dışı bırakılan Jo'nun kiralık sözleşmesi fesh edildi.
    6 aylık kiralanan Brezilyalı oyuncu için satın alma opsiyonu eklendi.
    Satın alma opsiyonun ücreti ise 9 milyon euro civarı.
    Bu gece veya en geç yarın gece açıklanması bekleniyor.

FCNBlog.

Adamlar baya kesin konuşmuşlar vardır heralde bi bildikleri inş transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    canım istedi yahubakalım jo gelecek mi bana bir şaşırtmaca olabilir gibi geliyor.takımımıza en çok katkı sağlayacak futbolcuyu transfer ederler inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Of işte manyak bir transfer diye buna derim.. Tr için harika bir transfer olur. Çokta iş yapar.. Gelirse Haldun u tebrik etmek gerek.. Gerçekten ligimiz adına kaliteli bir transfer olmuş olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sanırsam dediklerim çıkacak ama nonda'da gidiyor.bakalım yarın izliycez bombayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Jô iyi transfer olur. Ancak Jô tipinde bir oyuncu değil daha çok hem arkası dönük oynayabilen hemde bitirici bir forvet lazım Galatasaray'a. FM2010'daki Oscar Cardozo gibi birşey lazım yani. Jo ile Baros hemen hemen aynı tipte futbolcular. Ben bu konuda Galatasaray'ın Benjani veya bir zaman ilgilenilen Santa Cruz'un getirileceğini düşünüyorum nedense. Hele ki dediğiniz gibi Nonda'da gidecekse...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Jô iyi transfer olur. Ancak Jô tipinde bir oyuncu değil daha çok hem arkası dönük oynayabilen hemde bitirici bir forvet lazım Galatasaray'a. FM2010'daki Oscar Cardozo gibi birşey lazım yani. Jo ile Baros hemen hemen aynı tipte futbolcular. Ben bu konuda Galatasaray'ın Benjani veya bir zaman ilgilenilen Santa Cruz'un getirileceğini düşünüyorum nedense. Hele ki dediğiniz gibi Nonda'da gidecekse...
    jo'yu izlemedin galiba hem arkası dönük hem bitirici.bir gir malum yasaklı siteye izle video'sunu.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Santa Cruz sakatlandı. 2-3 ay yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Diğer sayfada verilen blog sitesinin sahibini ultrAslan forumdan tanıyorum. Kulüpten haberler alıyor ama futbolda verdiği haberlerde çok yanlış çıkan da oldu. Onun için fazla bel bağlamayın oraya Basketbol konusunda girdiği haberlerinse %100ü doğrudur, o konuda güvenebilirsiniz.

Jo ismi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama en çok konuşulan ve bitti denilen şuanda o. Yönetim EPLyi mesken tuttu, bütün transferler oradan Tarz olarak Baros gibi hareketli, Baros'tan artı olarak hava toplarında daha etkili bir isim. Henüz yaşı genç ve gelirse mutlaka yararı olur. City'de Elano-Jo-Robinho 3lüsünün lakabı "Çete"ymiş. Elano da takımda anlaşırlar gelirse EL de oynayıp oynamama durumu muamma ama bana kalırsa ilk hedef ŞLye direk gidebilme açısından lig şampiyonluğu olmalıdır. ELde de gidebilirsek gideriz zaten gücümüzün yettiği kadar.

NTVspor Radyoda Hem Jo hemde Dos Santos'un istendiğin söylemişler aksam vakti. Bu durumda hem Tobi, hem Nonda gönderilmeli. Bilmiyoruz tabi yine ne kadar doğru ama 2 adet transfer de olursa şaşırmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray yönetimi dev santrafor Peter Crouch'un transferini bitirmek üzere.

Gelen bilgilere göre İngiliz futbolcunun transferi yüzde 90 bitti.

1905 GSYİAD Derneği'nin olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada 'İçiniz rahat olsun herhalde bu hafta içinde santrfor transferi yapacağız' diye müjde veren Başkan Adnan Polat'ın Peter Crouch'u işaret ettiği ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, attığı gollerden sonra yaptığı robot dansı yüzünden Mr.Roboto lakabını alan Peter Crouch'la büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Crouch'un kulübü Tottenham ile bonservis görüşmeleri ise devam ediyor. 2.01'lik pivot santrfor için Portsmouth'a 10 milyon pound gibi bir rakam ödeyen Tottenham'ın talep ettiği yüksek bonservis bedelinde indirim için pazarlık yapılıyor. Tottenham'ın Galatasaray'ın önerdiği rakama inmemesi durumunda Sarı-Kırmızılı yöneticilerin masaya kiralık formülünü de getirmesi bekleniyor. Pazarlıkların olumlu sonuçlanması halinde Crouch'un transferinin kısa süre içinde Galatasaray'ın resmi internet sitesinden açıklanacağı bildirildi. Mr.Roboto bu sezon 29 maçta Tottenham forması giydi. Crouch bu maçlarda 4'ü lig olmak üzere toplam 12 gol atarken, 6 da asist yaptı. İngiliz futbolcunun Galatasaray'ın teklifini kabul etmesinde Rijkaard ve Neeskens gibi isimlerin yanı sıra Harry Kewell'ın ardından Lucas Neill'ın da Galatasaray'a gelmesinin etkili olduğu vurgulandı.

ABBEY CLANCEY DE GELECEK Mİ?

Peter Crouch'un sevgilisi olan ünlü model Abbey Clancey'nin de İstanbul'a gelmeye ikna olduğu sızan bilgiler arasında. Bu transfer gerçekleştiği takdirde Clancey bundan böyle İstanbul'da dikkatleri üzerine toplayacak.

ALACAKLARINA KARŞILIK BONSERVİS

G.Saray yönetimi, Crouch'a yabancı kontenjanında yer açmak için Linderoth'un sözleşmesini feshetmeye çalışıyor
    Galatasaray'ın transfer komitesi İngiltere'de Crouch ve Tottenham ile görüşmelerini sürdürürken, Sarı-Kırmızılı diğer yöneticiler de Linderoth sorununu çözmek için yoğun çaba sarf ediyor. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Linderoth'a alacaklarına karşılık bonservisini vermeyi teklif etti. Linderoth'un ise sezon sonuna kadar alacaklarını tahsil etmekte ısrar ettiği bildirildi.

Kaynak: yazete.com

Kaynak ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ben de böyle birşey buldum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jo'da oLur Crouch'da olur ikiside birbirinden iyi ama ben Jo'yu tercih ederim
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gelen gelene En iyisi hiçbir habere inanmayıp o kişiyi beklemek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Gelen gelene En iyisi hiçbir habere inanmayıp o kişiyi beklemek.
    umut güzeL şeydir
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Jo mu Crouch diye mi soran olursa tabii Jo koşacak adam lazım bize robot değil

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Crouch Coruch u galatasarayda düşünemiyorum hem diri hem uzun yanda da süper silahları var. Keita asist kralı Crouch gol kralı olur. Tıpkı Hakan Şükür ün kafayla attığı goller gibi Crouch acayip iş yapar. Ben Crouch'u tercih ederdim Jo'ya. Ama ikiside harbi golcü adamlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

oooo ne haberler dönüyrmuş burda

Bence ikiside gelemez.. 10 milyon 9 milyon euro'lar konuşuluyor.. Ve Gs'den bahsediyoruz..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Bence ikiside gelemez.. 10 milyon 9 milyon euro'lar konuşuluyor.. Ve Gs'den bahsediyoruz..
    birde kiralıktan bahsediyoruz haberin var dimi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yalnız sitedeki yorumları okudum çok ilginç yorumlar var bekleyip görcez

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

2009/2010 Ara Transfer döneminde Galatasaray SK takımına bonservisi ile transfer olmuştur. http://www.mcfc.co.uk/Players Manchester City resmi sitesi futbolcu listesinde kiralık verilen futbolcuların yanında (*) bulunuyor! Jo listeden tamamen çıkarılmıştır. Galatasaray.org resmi siteden gece saatlerinde transferin açıklanması bekleniyor.
    Alıntı:Vikipedi

Yuh diyorum Vikipedi ne derece doğru ama adamın forma no bile belli.Merak eden Vikipediye girsin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

wikipedia'da bir adam, kulübün tarihini çevirip resmen maradona yapmış kendini.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Ricardo Oliveira olayına döndü iyice

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    wikipedia'da bir adam, kulübün tarihini çevirip resmen maradona yapmış kendini.
    Vikipedi de manyak çok inanırım yalnız Jo olayı moderatörlerin işi olmalı.Saçma şey yok baksana

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ricardo Oliveira olayına döndü iyice
    Hakkaten ne adam.Gelirse portakal keserim zaten

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Aboww..!!

Her yerde kesin yazmaya başladı.Acaba Geldimi harbiden ?

Bunca kaynak yalan yazmaz heralde

[Ricardo içinde aynı şeyleri dedik ama ]

http://www.gs1905.org/galatasaray-tr...e-assis-silva/

Aha !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Galatasaray o söylediğin paraları sezon başında nasıl verdiyse Elano için Keita için, şimdi de verebilir. Ama ben bonservisiyle aldığımızı düşünmüyorum, böyle riskli bir transferi önce kira yoluyla denemek, satış opsiyonu sayesinde de beğenilirse almak çok daha mantıklı olacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Aboww..!!

Her yerde kesin yazmaya başladı.Acaba Geldimi harbiden ?

Bunca kaynak yalan yazmaz heralde

[Ricardo içinde aynı şeyleri dedik ama ]
    Bi ilginçlik daha klüpte 17 numara boş Vikipedi haklı çıkacak galiba

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Millet artık kalıbını basmaya başladı transfer oldu diye

En az 10 yerde gördüm.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Galatasaray o söylediğin paraları sezon başında nasıl verdiyse Elano için Keita için, şimdi de verebilir. Ama ben bonservisiyle aldığımızı düşünmüyorum, böyle riskli bir transferi önce kira yoluyla denemek, satış opsiyonu sayesinde de beğenilirse almak çok daha mantıklı olacaktır.
    Haklı olabilirsin ama böyle bi adamın transferinin neresi riskli acabaKalite adam.Boş bir isim almıyoruz yani

Mesaj Yetkileri