Sayfa 147 / 896 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
4,381 ile 4,410 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eGoWich'e son sözüm...

Sen heralde benim, Brezilya'da bu olayların var olduğunu söylememi, Santos'u kötülemek için yaptığımı falan düşünüyorsun heralde. Halbuki önceki sayfaları okusan, transfer ilk açıklandığı anda Santos hakkındaki görüşümü belirtmiştim.

Bu kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa yönetimin avrupadan oyunculara yöneldiğini nerden biliyosunuz. Daum ilk geldiğinde Geromel - Ibson daha bisürü adı duyulmamış adam çıkıyodu. Poulsen'le ilgilendiler oda gelmek istemedi sonrada direk Brezilya'ya gittiler zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Sen o seviye düşürme işini tek başına hallediyorsun zaten sorun değil Cristian için ne çok felaket bir topçu ne de yetersiz bir oyuncu dedim neden bu yaygara ? Anlatmak istediğim büyük hedefler koyup , Avrupa'dan bir çok isim yapmış oyuncuya yönelip daha sonra 2 tane 26 yaşında Brezilya'lı oyuncu getirmek F.Bahçe'nin hedefleriyle orantılı olmuyor. Ha size göre orantılıysa sorun yok zaten hayırlı olsun dedik kaç kez daha da uzamasın.
    Basının gazına gelmeyelim işte, nereden biliniyor avrupda bir çok oyuncuya yönelindiği. Sadece Poulsen vardı, o da ayrılmak istemediğinden transfer geçekleşmedi. Büyük hedeflerden kastın ne bilmiyorum ama öncelikli hedef ligde şampiyon olup direk ŞL'ye katılmak. Bu sene için Avrupa'da bir hedef koyulmadı. Ha bu hedef koyulmaması yanlıştır dersen onu tartışırım, katılırım da ama zaten koyulan hedef lig şampiyonluğu şu aşamada.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Neden bu yaygara anlamadim daha adamlarin performansini görmeden niye yaygara cikartiyorsunuz ? birakin bir 5-10 mac oynasinlar ondan sonra yorum yaparsiniz iyi transfer mi kötü mü diye. Daha simdiden tartismanin hicbir anlami yok... Bos tartisiyorsunuz gercekten..

Yemeğin tadına,tuzuna bakmadan iyi veya kötü olduğunu belirtmemek lazım..Bakarsınız tuzu fazladır,bakarsınız yağı ek******..

Her zamanki gibi zaman.Tek umudum oyuncuların takım içinde sırıtmadan oynamaları.

Del Piero_10 Misafir

Brezilya'da oyuncuların 3-5 kez milli yapılıp yurt dışına gidişlerinin kolaylaştırılması bilinen bir yöntem ama Andre Santos'un onlardan biri olup olmadığını söylemek için erken. Bundan sonra milli takıma çağırılıp çağırılmayacağını gördükten sonra karar verebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Brezilya'da oyuncuların 3-5 kez milli yapılıp yurt dışına gidişlerinin kolaylaştırılması bilinen bir yöntem ama Andre Santos'un onlardan biri olup olmadığını söylemek için erken. Bundan sonra milli takıma çağırılıp çağırılmayacağını gördükten sonra karar verebiliriz.
    Hay çok yaşa ya. Anlatmak istediğimi özetlemişsin. Anlamayan arkadaşlar bu sefer anlarlar umarım.

Brezilya pazarlama olayı fanatizmden öte bir şey değil. Milli takımda oynasa kabahat, oynamasa kabahat, ne yapılması gerekiyor acaba çok merak ediyorum. Milli takımda oynamasa "26 yaşında, sıradan, hiç milli olmamış bir oyuncu" denilecekti, şimdi öyle bir bahane kurulamadığı için "pazarlanıyor" deniliyor. Bir yazdıklarınıza bakın, şu yazdığım iki cümleye bakın da ondan sonra karar verin gerçekten fanatizm yapıp yapmadığınıza. Oyuncuyu eleştir, kötüle, kötü transfer de ama Brezilya milli takımına seçilmesini sırf FENERBAHÇE'ye transfer oldu diye çeşitli bahanelerle örtbas etmeye çalışma!

Andre Santos konusunda Anilton'un yazdıkları doğru gibi görünüyor, oyuncuyu izledim, ancak dikkat etmemiştim pek, videolarını bir kez daha izlediğimde anilton'un haklı olduğunu gördüm. Yani Andre Santos'un oyun anlayışı konusunda söyledikleri doğru tespitler gibi görünüyor. Hantal bir adam gibi, fiziği yerinde, sol açık değil de sol bek olduğu her halinden belli. Geleceğe yönelik doğru bir adım daha önce de dediğim gibi, memnunum bu transferden. Fabiano gibi çıkmaz Andre Santos.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Brezilya pazarlama olayı fanatizmden öte bir şey değil. Milli takımda oynasa kabahat, oynamasa kabahat, ne yapılması gerekiyor acaba çok merak ediyorum. Milli takımda oynamasa "26 yaşında, sıradan, hiç milli olmamış bir oyuncu" denilecekti, şimdi öyle bir bahane kurulamadığı için "pazarlanıyor" deniliyor. Bir yazdıklarınıza bakın, şu yazdığım iki cümleye bakın da ondan sonra karar verin gerçekten fanatizm yapıp yapmadığınıza. Oyuncuyu eleştir, kötüle, kötü transfer de ama Brezilya milli takımına seçilmesini sırf FENERBAHÇE'ye transfer oldu diye çeşitli bahanelerle örtbas etmeye çalışma!
    Hala anlamıyorsun demek istediğimi, ne desem boş. O yüzden cevap vermeyeceğim sana !

"The news of the players signing with the Turkish giants will come as a shock to some‚ as recent rumors had strongly linked Santos with a move to Serie A - the player´s agent supposedly having flown to Milan in order tout his client.

The 26-year-old had been linked with Milan themselves‚ as well as fellow Italian superpower Juventus. Oliviera‚ meanwhile‚ had been heavily tipped to be finalizing a deal with Abu Dhabi-based club Al-Jazera Club."
    Goal.com editörlerinden Stephen Crawford yazmış yukarıdaki yazıyı.

Andre Santos için söyledikleri umutlandırıcı ama Cristian için yazılan en son cümle bence yanlış transfer olduğunu kanıtlıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

dos santos pazarlanmak için felan seçilmedi milli takıma.
    carlostan sonra gilberto ve marcelo dolduramadı yerini.
    son yıllarda da güzel maçlar çıkaran dos santos'a şans verildi. o da şansını çok iyi kullandı..

Fenerbahçemize hayırlı olsun.

Ben izledim iki youncuyu da . Konfederasyon kupasında çok izledik Santos'u. Süper oyuncu.
    Diğerini de Corinthians'ın maçlarında izliyorum. Sağ olsun Araplar her hafta Corinthians ve Palmeiras'ı izleme şansı veriyorlar bana. Oliviera öyle maç içinde çok gözüme çarpmamıştı. Ama Maldonado'dan iyi olacağı kesin gibi gelyior bana. Andre Sandos transferi mükemmel oldu Fenerbahçe'nin. Getirenlere tebrikler.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Evet Dunga Kaka'yı da Real Madrid'e pazarlamak icin Milli Takım'a aldı..Hatta Luis Fabiano Milan'a gitsin diye Brezilya Federasyonu'ndan emir aldı onu da mecbur oynattı sansına gol kralı oldu..Alves yerine Maicon'u oynattı İnter'den Barca'ya Madrid'e gitsin diye..

Evet haklısınız öyle..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Evet Dunga Kaka'yı da Real Madrid'e pazarlamak icin Milli Takım'a aldı..Hatta Luis Fabiano Milan'a gitsin diye Brezilya Federasyonu'ndan emir aldı onu da mecbur oynattı sansına gol kralı oldu..Alves yerine Maicon'u oynattı İnter'den Barca'ya Madrid'e gitsin diye..

Evet haklısınız öyle..
    Anlamak istememekte ısrarcısınız. Oyuncuya avupa kapılarını açmak için yapılan bu olayı Arjantinde yapıyor. Arkadaşlar Andre Santos için pazarlama amacıyla alındı demiş, yani bütün kadro değil. Ayrıca Kaka, Fabiano kendini zaten kanıtlamış isimler nesini pazarlıyacaklar? Fabiano serbest kalsa avrupadaki her ligden 15 takım ister minimum. Brezilya bunu senelerdir yapıyor. Cicinho, Marcos gibi oyuncularada bu yüzden şans verilmedimi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve Andre Santos'u bende beğeniyorum ama Cristian'ı tanımıyorum
    Last edited by ShevAnil : 21.Temmuz.2009 at 19:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Adam forvet yada ortasaha felan oynasa tamam diyecegimde sol bek oynuyor, o bölge ise zaten Roberto Carlos'tan sonra birsürü isim denendi hicbirisi de yerini dolduramadi sanmiyorum pazarlama amacli oynattiklarini. Ilerleyen aylarda milli takima cagrilinca görürüz pazarlama amaclimi degilmi.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Andre Santos kalite anlamında Fener'in tam aradığı adm.Bu yıl olsun geçen yıl osun sol kanatta ki oyuncumuz ki Uğur Boral bu da..Topla dribblingi yapıp korner bayrağına çarpıyordu ne uzaktan raket gibi şutları vardı ne de şuurlu teknik çalımları.Santos'un en önemli özelliğde bana göre bu.Harikulade bir tekniği var ve raket gibi bir sol ayak..Ve daha güzel çok bilinçli futbol oynuyor...Santos'u getirenlere gerçekten teşekkür ediyorum.

Ayrıca değinmek istediğim bir nokta da şu Brezilya Milli Takımı Oyuncuları pazarlıo falan deniliyor..Tamam buna örnek verilebilecek futbolcular war bence de.Ama Andre Santos'u en az 5 kere izledim Brezilya'nın sol bekini hakeden bir oyuncu olduğu için oynadı.Yani pazarlmayla falan alakası yok.

Bir de pazarlama ya en büyük örnek takımınızda diyenler var..Hiçbirşey söyleyemiyorum.Pazarlamak için 3 maç oynat 5 maç oynat anlarm..Ama Alex dediğin futbolcu 49 A milli 20 ye yaknda olimpik milli olmuş futbolcudur ve 20 ye yaknda golü var..Bu adamı tartışırken bütün yaptklarına rağmen bağnazlık yapmanın ne lüzumu var.Gerçekten çk üzücü bir durum..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bu yoruma katılıyorum, Brezilya'dan 5 milli takım çıkar ve asıl milli takım Dünya Kupalarında oynar, Dos Santos eğer Dünya Kupasına çağırlırsa gerçek milli oyuncudur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yaptigin yorum cok alakasiz olmus ona bakarsan Ricardinho 2 Dünya Kupasi'nda da kadrodaydi fakat hicbir zaman milli takimin as oyuncusu olamadi. Gercek milli oyuncu diye bir kavram yoktur. Sürekli cagirilan milli oyuncu desen anlarim.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Anlamak istememekte ısrarcısınız. Oyuncuya avupa kapılarını açmak için yapılan bu olayı Arjantinde yapıyor. Arkadaşlar Andre Santos için pazarlama amacıyla alındı demiş, yani bütün kadro değil. Ayrıca Kaka, Fabiano kendini zaten kanıtlamış isimler nesini pazarlıyacaklar? Fabiano serbest kalsa avrupadaki her ligden 15 takım ister minimum. Brezilya bunu senelerdir yapıyor. Cicinho, Marcos gibi oyuncularada bu yüzden şans verilmedimi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve Andre Santos'u bende beğeniyorum ama Cristian'ı tanımıyorum
    Brezilya Milli Takımı'nda suana kadar kim forma giymisse illa bir basarısı olmustur..Alex'te Konfederasyon Kupası'ndan sonra geldi Türkiye'ye gelen hic bir yabancı oyuncu onun istatistiklerinin yanına bile yaklasamadı..

Ayrıca Alex bize geldikten sonra Brezilya Milli Takımı'na birkac kez daha cagrılmıstı..Hem Santos Milli Takıma bundan sonra cagrılmasa basarısız bir futbolcu mu olacak ?

Cok mu önemli yani Milli Takım'da oynaması..Suanda Brezilya Milli Takımının sol kanat oyuncusu..Öyle degil mi hala neyi tartısıyoruz ?

Ramires Benfica'ya transfer oldu hala cagırılıyor ona bakarsanız..Veya neden baska oyuncu icin bu söylenmiyorda Santos icin söyleniyor..Türkiye'den eminim baska takım alsaydı süper transfer Brezilya'nın banko oynayan sol kanat oyuncusunu aldık denilirdi..

Lig acılınca performanslarını hep beraber görücez..Nedir bu adamlar gelir gelmez elestirme telası anlamıyorum.Hak etti aldı Milli Takım formasını.. O Kadar.
    R.I.P Tupac

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

bana kalırsa taraftarların beklentileri karsılamadı bu isimler vasat transfer ama yinede oynamadan yorum yapılmaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    bana kalırsa taraftarların beklentileri karsılamadı bu isimler vasat transfer ama yinede oynamadan yorum yapılmaz.
    Vasat'ı açıklarmısın lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Cristian ve Dos Santos , Serkan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cristian ve Dos Santos , Serkan
    Brezilya Milli takım sol bek'i, ve milli takımda oynaması muhtemel bir ön libero. Vasat ? açıklamanı bekliyorum hala.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bana göre dedim izlemeden yorum yapılmaz brezilya milli takımında oynuyor diye cok mu iyi olacak gider başka avrupa takımına konferadasyon kupası zaten pazarlama amaclı olduguna inanmıyorum bende.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    inanıyorum bende - olacaktı
    Last edited by Alicanfmfan : 21.Temmuz.2009 at 20:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu pazarlama amaçlı gerçekten saçma.Eleme maçı falan olsa yine iyi Konfederasyon kupasında sürekli 11 oynuyor adam.Fenerbahçe'ye geldi diye mi böyle oldu.Ayrıca bu pazarlama amaçlı milli takımda oynayanlar neye göre seçiliyor çok merak ediyorum ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hee ondan böyle oldu izleyip görecegiz diyorum ama taraftarlar bomba isim beklerken bu iki isim taraftarların %80 ini mutlu etmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Brezilya Milli Takımı'nda suana kadar kim forma giymisse illa bir basarısı olmustur..Alex'te Konfederasyon Kupası'ndan sonra geldi Türkiye'ye gelen hic bir yabancı oyuncu onun istatistiklerinin yanına bile yaklasamadı..

Ayrıca Alex bize geldikten sonra Brezilya Milli Takımı'na birkac kez daha cagrılmıstı..Hem Santos Milli Takıma bundan sonra cagrılmasa basarısız bir futbolcu mu olacak ?

Cok mu önemli yani Milli Takım'da oynaması..Suanda Brezilya Milli Takımının sol kanat oyuncusu..Öyle degil mi hala neyi tartısıyoruz ?

Ramires Benfica'ya transfer oldu hala cagırılıyor ona bakarsanız..Veya neden baska oyuncu icin bu söylenmiyorda Santos icin söyleniyor..Türkiye'den eminim baska takım alsaydı süper transfer Brezilya'nın banko oynayan sol kanat oyuncusunu aldık denilirdi..

Lig acılınca performanslarını hep beraber görücez..Nedir bu adamlar gelir gelmez elestirme telası anlamıyorum.Hak etti aldı Milli Takım formasını.. O Kadar.
    Anlamadan konuşmuşsun, ağzına geleni söylemişsin.

Tekrar açıklamaya çalışayım belki anlarsın, biz burda Santos'u kötülemiyoruz. Sadece Brezilya'nın yaptığı birşeyi gündeme getirdik, gerçekte yaptıkları birşeyi.
    Bütün Brezilya milli takımı oyuncuları pazarlama amaçlı kadroya alındı da demedik.

Anlatmaya çalıştığımız şey bir önyargıdan ibaret. Konfederasyon Kupası'ndan önce milli takıma çağrılmadı sanırım Santos. Brezilya milli takımına şuana kadar o amaçla çağrılmış oyuncular var, Santos da bunlardan biri olabilir dedik. Eğer gerçekten milli takım formasını hakederek almışsa şu günden itibaren Brezilya'nın sol beki olacaktır diyoruz. Bunu da sezon içindeki performansını izleyince göreceğiz diyoruz.

Yine de anlamamakta ısrar edersen, uğraşamam bir daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana göre dedim izlemeden yorum yapılmaz brezilya milli takımında oynuyor diye cok mu iyi olacak gider başka avrupa takımına konferadasyon kupası zaten pazarlama amaclı olduguna inanmıyorum bende.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    inanıyorum bende - olacaktı
    Hala vasat'ı açıklamadın bana.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Açıklamıyorum !

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

O Değilde Birşey Dikkatimi Çekti.Fenerbahçe'li Taraftarlar Memnun Fakat Diğer Takım Taraftarları Memnun Değil,Beklenen Transferler Bunlar Değil Diyor.Kardeşim Fenerbahçe Taraftarı Mutluysa Daha Başka Sorun Yok Bence.
    Diğer Takım Taraftarları Çok Daha Kaliteli Oyuncuları Almamızı Bekliyor Olabilirler.Zaten Almamızda Gerekir.Bizim Büyük Takım Olduğumuzu Kabul Ettiğiniz Ve Bizden Büyük Transferler Beklediğiniz İçin Teşekkürler.Ancak Bu Transferlerde Bence Gayet Güzel.Hemde Ucuz Maliyetlerine Rağmen.Bence 2'side Potansiyeli Olan Oyuncular.Sahada Gördükten Sonra Yorum Yapılmalı Diyorum.Ama Türkiye Standartlarında Oldukça İş Yaparlar
    Hele Hele Yattara Ve Alanzinho'nun İş Yaptığı Türkiyede Santos Hayli Hayli İş Yapar...
    Amacım Yattara Ve Alanzinho'yu Kötülemek Değil Ama Bence İkiside Sınırlı Kapasitede Oyuncular...

Mesaj Yetkileri