Sayfa 147 / 476 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon
4,381 ile 4,410 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Getafe ve Zurich'in Delgado ile ilgili temasları var.İlerleyen günlerde bu konuda gelişmeler olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence Beşiktaş'ta fazla olan isimler Zapo, Delgado, Tabata ve belki Holosko'dur. Rotasyon için Delgado-Tabata ikilisinden biri rotasyon için tutulabilir, Zapo'yu tutmanın hiçbir mantığı yok, yabancı oyuncu Türk alternatiflerden iyi olmalıdır bana göre, ama Toraman Zapo'dan daha iyi gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana kalırsa Zapo, Sivok'tan daha iyi bir stoper..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bana kalırsa Zapo, Sivok'tan daha iyi bir stoper..
    Bana kalırsa da Zapo üç büyüklerin hatta Trabzon ve Bursa'nın banko stoperi olamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir forumda : m-oil sponsorluğunda robinho için city'e 27 milyon euro robinhoya da yıllık 6.5 milyon euro ödeneceği ve transferin bittiği bir kaç güne açıklanacağı yazılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Bir forumda : m-oil sponsorluğunda robinho için city'e 27 milyon euro robinhoya da yıllık 6.5 milyon euro ödeneceği ve transferin bittiği bir kaç güne açıklanacağı yazılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.
    bunu ben de duymuştum.. başka bir forum sitesinde.. Zlatan ibrahimovic ile temaslara başlanmışş. ibrahimovic senelik 7.5m € istemiş.. diye duydum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hicbir sirket cikarip da 30 milyon euro vermez bir oyuncu icin, balon haberdir. Ayrica sponsor bonservisini mi yillik maliyetini mi karsilar? Bence yillik maliyeti bize yuklerler, ki bu yuk bize fazla gelir, zaten kadro yapimizda Robinho'ya pek ihityac yok, en azindan yillik 6.5 milyon euro verecek kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Robinho kabul edelimki bize bir numara büyük be maliyet olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sponsor için iki seçenek var.İkisi aynı anda da olabilir hatta.M-Oil(Erdoğan Demirören) ve Mübariz Mansimov.

Kesin olan birşey var ki Robinho ya da ayarında bir futbolcu gelecekse Beşiktaş'ın kasasından para çıkmayacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Robinhoyu istemiyorum ben zatenn. şahsımca..

ama ibrahimovic'e doğru haberse hayır demem

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İbrahimovic düşüncede dahi olamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İbrahimovic düşüncede dahi olamaz...
    1903 radyo'nun admini doğruladı..böyle bir gelişme var dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CreaterS View Post
    1903 radyo'nun admini doğruladı..böyle bir gelişme var dedi.
    Bahsi geçen kişi 1903 radyo'nun admini değil.Ayrıldı zaten oradan.Sadece menajerlerle yapılan bilgi alışverişleri onlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bahsi geçen kişi 1903 radyo'nun admini değil.Ayrıldı zaten oradan.Sadece menajerlerle yapılan bilgi alışverişleri onlar...
    Murat Özen'i tanıyorsunuzdur.. O bahsediyodu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CreaterS View Post
    Murat Özen'i tanıyorsunuzdur.. O bahsediyodu
    Tamam Murat Özen admin değil ve ayrıldı Haber1903'ten...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İbrahimovic mi

Nerde yaşıyoruz yahu ? şaşırdınız mı ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ibrahimovic Türkiye'ye belki tatil için gelebilir ötesini sanmıyorum. Robinho için bahsi geçen paralarsa çok fazla geleceğini sanmıyorum. Keşke Raul'u alabilse Beşiktaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Şaşırdık. robinho da gelecek Gutide.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Şaşırdık. robinho da gelecek Gutide.
    Robinho bence gelmez, gelmesin de zaten. Takimin dengesini her turlu bozar, zaten takimda yer yok ki bu adama. Onun tarzinda Q7 var, diger kenara koysan bu takim Q7+R8+Bobo+Nihat+Guti'yi zor kaldirir, yine forvete koysan Robinho-Nihat ikilisi iyi bir ikili olmaz. Takimin dengesi cok bozulur. Su an harbiden iyi bir kadro yapimiz var, ama sayet soylenildigi gibi Fink ve Ferrari giderse ve Robinho gelirse onumuzdeki sezon inanilmaz bir husran olur, buyuk hayal kirikligi olur....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid'in efsane futbolcularından Guti, bugün yaptığı basın toplantısında Madrid kariyerine son verdiğini ve Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı.

Ayrıntılar birazdan...

Sporx

Hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Guti şuanda basın toplantısı yapıyor.R.Madrid'e veda ediyor.Beşiktaş'la anlaştığını açıklamış...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Guti anlaştığını açıkladı.

Yıldız oyuncu, 15 yıldır formasını giydiği Madrid formasına ve Santiago Bernabeu'ya veda ederken gözyaşlarlarına hakim olamadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

VE GUTI AÇIKLADI

Real Madrid'in efsane futbolcularından "Guti" lakaplı Jose Maria Gutierrez Hernandez bugün yaptığı basın toplantısında Madrid kariyerine son verdiğini ve Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı.Santiago Bernabéu Jorge Valdano ile basın mensuplarının karşısına geçen Guti, Beşiktaş'ın kendisine oldukça cazip bir teklif yaptığını ve Bernd Schuster'in de etkisiyle siyah-beyazlı takımı tercih ettiğini açıkladı.
    Guti'nin basın toplantısından önce, İspanyol yıldızın Real Madrid forması altına kazandığı kupalar gösterildi. Jorge Valdano, Guti'nin Real Madrid tarihine önemli katkılar yaptığını ve kalitesini Beşiktaş'ta da göstereceğine inandığını söyledi.
    Real Madrid'den resmen ayrılan Guti'nin 27 Temmuz Salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Beşiktaş ile iki yıllık sözleşme imzalaması beklenen 33 yaşındaki Guti'nin sezon başına 2,5 milyon ila 3 milyon avro arasında kazanacağı İspanyol basını tarafından sıkça konuşulmaya başlandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

arkadaslar kusura bakmayin nette sorun var galiba ben 1 kere yolladim nedense 4 kere cikti

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu saatten sonra diğer takımlar kimi alırsa alsın beşiktaş transfer gündemine damgasını vurmuştur umarım başarılı olurlar tebrikler..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bu arada marca'nin sitesine baktim, vasat Ispanyolcamla cikarabildigim kadariyla enteresan teklif var (oferta interesante del Besiktas) ama karar vermedim diyor (no lo he decidido).

'Aún no lo he decidido. Tengo una oferta interesante del Besiktas, pero aún no he decidido. Lo que sí sé seguro es que vaya donde vaya voy a dar lo mejor de mí'

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gelirse harbiden cok saglam adam almis olacagiz. Dunyanin en buyuk kulubu bu oyuncun icin resmi sitesinden gule gule diyor ve bir veda videosu hazirlamis, basin toplantisinda da emegi gecen tum kupalari tanitmislar (oha).
    http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...ias,_Guti!.htm

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

guti messi farketmez.. ferrari gittikten sonra.. inşallah gitmez.

Gutinin gelmesi beni bile heyecanlandirdi cok sevdigim bi futbolcu Bjk'ye hayirli olsun.

Mesaj Yetkileri