Sayfa 147 / 483 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon
4,381 ile 4,410 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

TFF değil UEFA Trabzonspor'u ŞL'ye almış.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ligden cekilmek o kadar kolaymı kardeşim zaten 25 milyon £ kaybetti takım ligden çekilmek ne demek biliyorsun ne kadar sponsorun varsa fesh olacak lig gelirlerin olmayacak daha bir çok şey .

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    ligden cekilmek o kadar kolaymı kardeşim zaten 25 milyon £ kaybetti takım ligden çekilmek ne demek biliyorsun ne kadar sponsorun varsa fesh olacak lig gelirlerin olmayacak daha bir çok şey .
    Olabilir. Biz de bunların farkındayız. Herşeyi göze alıp ligden çekilelim diyoruz. Kuru gürültü değil yani...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

trabzon u ben almadım diyor. e be adam avrupa ya katılan takımları federasyon belirlemiyor mu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

maa : nba dede play off var kardeşim

sdflksjdflksdjflksdj kop ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Play off sistemini savunurken NBA'den örnek veriyor adam helal Aydınlar
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    maa : nba dede play off var kardeşim

sdflksjdflksdjflksdj kop ya
    nba dedi yok artık

Her şeye rağmen ligden çekilmeyelim. Kalalım ve mücadelemizi edelim. Tabi geriye neyimiz kalırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Oh her beğenmediğimiz kararda ligden çekilelim, iyi valla. Bu kafayla bir yere varamayız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çıldırtır bu adamı ya. Diyorki Play off sistemini dünyaya yayıcaz, biz bunu yapamazmıyızi biz o kadar güçsüzmüyüz

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aydınlar neden Altaylı'nın programında sanıyorsun, birbirlerini en iyi o ikisi anlar.
    Hahaha Aynen öyle
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Oh her beğenmediğimiz kararda ligden çekilelim, iyi valla. Bu kafayla bir yere varamayız.
    Beğenmediğimiz karar değil. Apaçık haksızlık var ortada. Ne yapsak haklı çıkacağımızı düşünmediğimiz için bu son çaremiz. Keşke tapelerden küme düşürülüp şampiyonluğumuz alınıp ve ŞL'ye gitmeseydik. Bu olmadı hem de hiç olmadı...
    TariboWest

Elbette ligden çekilmenin zorlukları olacak.Bir daha öyle kolay kolay lige ambargo koyamayabiliriz belki.Derbilerdeki ezici üstünlüğümüzü de kaybedelim ama olsun.Ben Fenerbahçe'yi artık bu kirli oyunun içinde görmek istemiyorum.Ligden çekilme kararı olacaksa da sonuna kadar arkasındayım.Yeniden toparlanana kadar Ertuğrul ile,Hasan ile,Gökay ile,Recep ile,Berk ile sahaya çıkarız.O gençler mabedin kokusunu bir kere çekseler içlerine,bağırlarımıza basarız onları.Biz üstümüze düşeni yapmasını biliriz."Fenerbahçe benim!" diyen Ayetullah bey ruhuyla sahip çıkarız bu kulübe.Ama şu da unutulmasın.1907'ye geri döner yeniden güçlenir,döneriz.Peki ya sonra?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Elbette ligden çekilmenin zorlukları olacak.Bir daha öyle kolay kolay lige ambargo koyamayabiliriz belki.Derbilerdeki ezici üstünlüğümüzü de kaybedelim ama olsun.Ben Fenerbahçe'yi artık bu kirli oyunun içinde görmek istemiyorum.Ligden çekilme kararı olacaksa da sonuna kadar arkasındayım.Yeniden toparlanana kadar Ertuğrul ile,Hasan ile,Gökay ile,Recep ile,Berk ile sahaya çıkarız.O gençler mabedin kokusunu bir kere çekseler içlerine,bağırlarımıza basarız onları.Biz üstümüze düşeni yapmasını biliriz."Fenerbahçe benim!" diyen Ayetullah bey ruhuyla sahip çıkarız bu kulübe.Ama şu da unutulmasın.1907'ye geri döner yeniden güçlenir,döneriz.Peki ya sonra?
    Tekrardan hızımızı kesmek için birşeyler bulunur, başa döneriz. Bu döngü insanlık boyunca devam eder...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ligden çekilme yarın açıklanacakmış. Stad önündeki taraftarlara yönetim söylemiş.

Kaynak:Antu

İnşallah doğrudur.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

istifa yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bana göre Fenerbahçe'nin çok önceden ŞL'ne gidemeyeceği söylenmeliydi, geç kalınmış bir karardır. Evet federasyon hata yapmıştır, geç kalmıştır. Ben sadece tüm Türk takımlarının ceza almadığına seviniyorum. Her şey açıkken federasyon korkak davranmıştır. UEFA'da böyle şeylere tahammül yok, Türkiye'de ise herkes birbirine atıyor topu, federasyon büyük klüplerin maşası gibi.
    Last edited by di canio : 25.Ağustos.2011 at 01:02

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar bazılarınız öyle bir yazıyor ki, şikenin olmadığına %100 eminsiniz yani. Kimsenin Aziz Yıldırıma kızdığı yok, olay tamamen kurgu ve komplo üzerinden dönüyor. Yarın öbür gün mahkeme tarafından şike sabit görülürse ne olacak ? Bu sözleriniz çok iddiali.

Ben şikeye ihtimal vermiyordum ama bugünkü uefanın olayından sonra kıllanmaya başladım. Aydınlar'ın gizlilik kararı nedeniyle belge göremediler lafı inandırıcı gelmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnşallah ligden çekilme kararının açıklanacak olması uydurma bir haber değildir.

Oyuncak ettiler yahu. Madem kanıt var düşür gitsin. Düştüğümüz durumlara bak :S

Feneri bitirir bu ligden cekilme olayi, hic istemem gerceklessin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    "Karari TFF aldi. UEFA degil. UEFA'nin talebi dogrultusunde aldik bu karari. Nihayi karari veren biziz." Kendisini bir iş yapmış gibi göstermek istiyor sanırım.
    "soruşturması gizli olan ve ifadeleri henüz alınmayan takımla ilgili tff nasıl karar aldı" diye sormuş mehmet baransu
    Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    maa dedi ki, ''sanki uefa benim, kararı ben aldım.''

uefa ve tff bombayı birbirlerine atıyorlar.
    Aydınlar bombayı bir sağ eline bir de sol eline alıyor Aynı kelimeleri kullanmasa gam yemem de, tutarsızlık had safhada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fenerbahçe'nin şampiyonlar liginden men edilme kararınını tff verdiği halde topu uefa'ya atıyor aydınlar. uefa hiçbir belge görmeden nasıl böyle bir karar verebilmektedir? dava açılması men edilmesine yeterli ise aynı davadan yargılana trabzonspor ve beşiktaş neden devam edebilmektedir? eğer fenerbahçe şike suçu işlemişse süper lige neden devam edebilmetedir? gerçekten kendisi çok zor bir durumdadır.

eksisözlükten bir alıntı.Saçma sapan sohbet edeceklerine şu soruları yanıtlasa keşke Aydınlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şampiyonlar Ligi'ne Kasımpaşa gitmelidir. Üsttekiler yaramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçeli yetkililerin Cenevre'ye gitmesini tavsiye etmiş, e be adam bu senin işin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neden sadece olay Fenerbahçe üzerinden gidiyor? Beşiktaş'ında yöneticisi ve teknik adamı içeride. Onlar neden devam edebiliyor?

Ahmet Çakar'da daha dün yerden yere vuruyorken şimdide bu tarz konuşmalar yapıyordu...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Neden sadece olay Fenerbahçe üzerinden gidiyor? Beşiktaş'ında yöneticisi ve teknik adamı içeride. Onlar neden devam edebiliyor?
    maa dedi ki, '' beşiktaş kupayı iade etti, iyi niyetini gösterdi. uefa da bunu olumlu karşıladı, bu yüzden yoluna devam ediyor.''
    (/s)

Mehmet Ali Aydınlar:Beşiktaş'ın iyi niyetli olması ve kupayı iade etmesi onları kurtardı.uefa bu tavrı olumlu karşıladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aydınlar beşiktaşlı yöneticinin içerde olduğunu unuttu sanırım kendince, yönetici tutuklu olunca daha ciddi oluyo futbolcu teknik direktör olunca bireysel bakabiliyolar olaya dedi.UEFA'yı kast ederek.

Ertem Sener: A.Kocaman istifa etti.

Selçuk Şahin: Sahada akittigimiz terle gozyasiyla hakettigimz sampiyonlar ligine baska takim gidiyor, emegimizi alinterimizi calanlara hakkimi helal etmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu iyi niyet ne demek. Madem öyle niye içeride hala personelleri? Skandal bir yorum olmuş.

Mesaj Yetkileri