TFF değil UEFA Trabzonspor'u ŞL'ye almış.
TFF değil UEFA Trabzonspor'u ŞL'ye almış.
ligden cekilmek o kadar kolaymı kardeşim zaten 25 milyon £ kaybetti takım ligden çekilmek ne demek biliyorsun ne kadar sponsorun varsa fesh olacak lig gelirlerin olmayacak daha bir çok şey .
trabzon u ben almadım diyor. e be adam avrupa ya katılan takımları federasyon belirlemiyor mu ?
maa : nba dede play off var kardeşim
sdflksjdflksdjflksdj kop ya
Play off sistemini savunurken NBA'den örnek veriyor adamhelal Aydınlar
![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Her şeye rağmen ligden çekilmeyelim. Kalalım ve mücadelemizi edelim. Tabi geriye neyimiz kalırsa.
Oh her beğenmediğimiz kararda ligden çekilelim, iyi valla. Bu kafayla bir yere varamayız.
Elbette ligden çekilmenin zorlukları olacak.Bir daha öyle kolay kolay lige ambargo koyamayabiliriz belki.Derbilerdeki ezici üstünlüğümüzü de kaybedelim ama olsun.Ben Fenerbahçe'yi artık bu kirli oyunun içinde görmek istemiyorum.Ligden çekilme kararı olacaksa da sonuna kadar arkasındayım.Yeniden toparlanana kadar Ertuğrul ile,Hasan ile,Gökay ile,Recep ile,Berk ile sahaya çıkarız.O gençler mabedin kokusunu bir kere çekseler içlerine,bağırlarımıza basarız onları.Biz üstümüze düşeni yapmasını biliriz."Fenerbahçe benim!" diyen Ayetullah bey ruhuyla sahip çıkarız bu kulübe.Ama şu da unutulmasın.1907'ye geri döner yeniden güçlenir,döneriz.Peki ya sonra?![]()
Ligden çekilme yarın açıklanacakmış. Stad önündeki taraftarlara yönetim söylemiş.
Kaynak:Antu
İnşallah doğrudur.
TariboWest
istifa yok..
Bana göre Fenerbahçe'nin çok önceden ŞL'ne gidemeyeceği söylenmeliydi, geç kalınmış bir karardır. Evet federasyon hata yapmıştır, geç kalmıştır. Ben sadece tüm Türk takımlarının ceza almadığına seviniyorum. Her şey açıkken federasyon korkak davranmıştır. UEFA'da böyle şeylere tahammül yok, Türkiye'de ise herkes birbirine atıyor topu, federasyon büyük klüplerin maşası gibi.
Last edited by di canio : 25.Ağustos.2011 at 01:02
Arkadaşlar bazılarınız öyle bir yazıyor ki, şikenin olmadığına %100 eminsiniz yani. Kimsenin Aziz Yıldırıma kızdığı yok, olay tamamen kurgu ve komplo üzerinden dönüyor. Yarın öbür gün mahkeme tarafından şike sabit görülürse ne olacak ? Bu sözleriniz çok iddiali.
Ben şikeye ihtimal vermiyordum ama bugünkü uefanın olayından sonra kıllanmaya başladım. Aydınlar'ın gizlilik kararı nedeniyle belge göremediler lafı inandırıcı gelmiyor.
İnşallah ligden çekilme kararının açıklanacak olması uydurma bir haber değildir.
Oyuncak ettiler yahu. Madem kanıt var düşür gitsin. Düştüğümüz durumlara bak :S
Feneri bitirir bu ligden cekilme olayi, hic istemem gerceklessin.
fenerbahçe'nin şampiyonlar liginden men edilme kararınını tff verdiği halde topu uefa'ya atıyor aydınlar. uefa hiçbir belge görmeden nasıl böyle bir karar verebilmektedir? dava açılması men edilmesine yeterli ise aynı davadan yargılana trabzonspor ve beşiktaş neden devam edebilmektedir? eğer fenerbahçe şike suçu işlemişse süper lige neden devam edebilmetedir? gerçekten kendisi çok zor bir durumdadır.
eksisözlükten bir alıntı.Saçma sapan sohbet edeceklerine şu soruları yanıtlasa keşke Aydınlar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şampiyonlar Ligi'ne Kasımpaşa gitmelidir.Üsttekiler yaramaz.
![]()
Fenerbahçeli yetkililerin Cenevre'ye gitmesini tavsiye etmiş, e be adam bu senin işin.
Neden sadece olay Fenerbahçe üzerinden gidiyor? Beşiktaş'ında yöneticisi ve teknik adamı içeride. Onlar neden devam edebiliyor?
Ahmet Çakar'da daha dün yerden yere vuruyorken şimdide bu tarz konuşmalar yapıyordu...
Ertem Sener: A.Kocaman istifa etti.
Selçuk Şahin: Sahada akittigimiz terle gozyasiyla hakettigimz sampiyonlar ligine baska takim gidiyor, emegimizi alinterimizi calanlara hakkimi helal etmiyorum
Yahu iyi niyet ne demek. Madem öyle niye içeride hala personelleri? Skandal bir yorum olmuş.