Çok keyifli maç oldu. Totnım 5-3 aldı maçı. Diego Costa bir gol attı ama vasattı resmen ne zaman izlesem böyle bu adam. Gol atıyor ama başka hiçbirşey yok bir top sürme top tutma falan hiç yok.
Çok keyifli maç oldu. Totnım 5-3 aldı maçı. Diego Costa bir gol attı ama vasattı resmen ne zaman izlesem böyle bu adam. Gol atıyor ama başka hiçbirşey yok bir top sürme top tutma falan hiç yok.
Kane şahane oynadı, neredeyse tüm ikili mücadelelerden galip çıktı özellikle Terry ve Cahill gibi stoperlere karşı bu kadar üstün oynaması takdire şayandı. Açıkçası Real, Bayern gibi takımların bile Chelsea'ye 5 atması beni şaşırtırdı bir de Tottenham yapınca çok ilginç oldu. Mourinho'yu böyle çaresiz görmek her zaman büyük zevk, sene başında Chelsea kesin şampiyon olur demiştim hala şampiyonluk için rn büyük adaylar ama kararımı her an değiştirebilirim.
Diğer taraftan Liverpool 2-0 dan puan kaybetti, Arsenal 2-0 kaybetti ve Manu berabere kaldı. Liverpool maçını izlemedim ama önceki maçlardan farklı olduğunu zannetmiyorum. Arsenal'in artık kan değişikliğine ihtiyacı var, taraftar haklı Wenger gitmeli sabır taşı olsa çatlar daha fazla inat edilmemeli. Manu ise bildiğin İngiltere'nin FB'si olmuş. Saçma sapan bir taktik, uyuz bir futbol ve aldığı paranın yarısı kadar top oynamayan yıldızlar. Manu taraftarı olsam maçları izlerken kafayı yerim bu kadar sinir bozucu bir futbol oynanır, resmen küçük takım gibiler.
Liverpool bitmiş durumda bu sezon.Yapılan transferlerin hepsi iğrenç ötesi,kazık transferler.Özellikle Lambert ve Balotelli iyi girdi yani,hiç iş yapmayan adamlara 26m euro ödendi.
Toure gibi bir kalas varken takımın en önemli stoperi Agger gönderildi,Lovren alındı onun da bir katkısını göremedik.
FM'de bile bu kadar israf yapmıyoruz be biz.Ayıptır,harcanan paralara yazıktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hele şükür Daniel Sturridge döndü,Suarez gibi efsane bir forvetten sonra kimse yerini dolduramazdı ama Lambert ve Balotelli o kadar kötü performans gösterdiler ki Sturridge'in dönüşü çok memnun etti beni.Forvette artık top dağıtabilen,tutabilen,oyuncu çalımlayabilen bir adam olacak.Sturridge ile beraber takımın en iyisi olan Sterling ve kendince çabalayan Markovic kanatları çok daha etkili kullanacaklardır,onun dönüşü en çok Coutinho'ya yarayacak tabi ki de ama oynarsa Lallana'da Coutinho gibi performans gösterecektir,hatta ondan da iyi olacaktır ama Rodgers'ın tercihi tabi ki.
Chelsea şampiyonluğa yaklaşıyor yavaş yavaş puan farkı 7'ye çıktı,Liverpool olamayacağına göre Drogba'nın olduğu Chelsea'nin kazanması benim için sıkıntı değil![]()
mourinho hocam be... gelene gecene basiyor affetmiyor
https://twitter.com/demarkesports/st...69985888878592
Hahahah Moreno![]()
Liverpoolumuz Arap sermayesini 2-1 yendi.
Chelsea kazanırsa puan farkı 8 e çıkıyor ve City'nin şampiyonluk umutları yarınlara kalıyor.Tabi ki bizde Şampiyonlar Ligi için önemli bir galibiyet aldık.
Liverpool'u uzun süredir böyle iyi görmemiştim. Kazanıyorlardı ama iyi futbol pek yoktu. Oyuncular genel olarak form tutmuşlar, Coutinho da geçen seneki gibi oynamaya başlayınca takım düzeldi. Şuan 3 tane futbolcu takımın gerisinde kalıyor Lallanha, Markovic ve Lovren. Hepsinin yerine adam var aslında, bu hırsla devam ederlerse 4. olabilirler. Goller efsaneydi bu arada.
Dünyanın en iyi ligi başladı ama buraya hiç post atılmamışTuttuğum takım City 3'te 3'le lige başladı. Transferler bu sene geçen senelere göre daha iyi ve nokta atışı bence. Stoperin feriştahı Otamendi'yi aldık. Geçen seneye kadar zerre değer görmeyen ama benim çok beğendiğim bu Arjantinli bizde Kompany ile müthiş tandem olucaktır. Sterling çok iyi başladı ve böyle gidecektir. Çok başarılı bir hamle o da çok büyük güç kattığına inanıyorum. Ayrıca De Bruyne için ne gerekiyorsa verilip alınmalı şuan pozisyonun en iyi 2-3 elemanından biri bence. Bu sene geçen yıl kaptırdığımız şampiyonluğu alacağımıza inancım tam.
Yeni anket bile yok bu site ölmüş yahu.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un başkanı John W. Henry, bu sezon en büyük hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu dile getirdi.
Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da başkan John W. Henry bu sezon kesinlikle Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi gerektiğini dile getirdi.
Daily Mail'de yer alan habere göre, son 3 hazırlık maçında 3 gol yiyerek hiç galip gelemeyen Merseyside ekibinde Başkan John W. Henry, ligi en kötü ihtimalle ilk dört içerisinde bitirmeleri gerektiğini söyledi.
"Bizim asıl hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılabilme hakkıne lde etmek. Eğer bunu başaramazsak bu gerçekten büyük bir hayal kırıklığı olacaktır." şeklinde konuşan Başkan, "Ancak henüz lig başlamadan konuşmak erken olur. Bana göre bu sezon en büyük rakibimiz Manchester United olacaktır. Onlar çok iyi bir kadroya sahipler ve oldukça formda görünüyorlar." sözlerini kullandı.
Liverpool bu transfer döneminde yaklaşık 45 milyon sterlinlik bir transfer harcaması yaptı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Liverpool için biraz büyük bir hedef (:
Bu sezon herkes Liverpool'u en ciddi rakip olarak görüyor nedense. Ligin ilk 4-5 maçında gemide kaptan olmayacak ve harcanan paraya rağmen kadro sınıf atlamış falan degil. Bu sezonki Liverpool ligde maksimum 4. olup ŞL'ye gidebilir daha fazlası beklenmemeli.
Şampiyonluğa oynanmasa bile şampiyonlar ligine gidecek bir derece elde edilmeli.O zaman belki yine bu seneki kadar para harcanır ve takım ligin en iyi kadrolarından biri olur.Ben bu sene de şampiyonluğa oynanacağını düşünüyorum ama kaptansız kötü bir başlangıç yüzünden bu hedeften uzaklaşılırsa hedef ilk 4te kalmak olmalı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şampiyonluk çok zor.
Ama şampiyonlar ligi, olabilir.
Liverpool genç oyuncularla yeni bir yapılanmaya girdi, bu sene olmasa da ilerde takım oturunca iş yapabilir.
liverpool un malesef ilk 5 e girebilceğini düşünmüyorum![]()
bende ilk 5'e girebileceklerine inanmıyorum. kadro diğer takımlara göre çok zayıf kalıyor.
Liverpool'a inancım tam benim, Gerrard akartır o takımı oynadığı zaman hehehe
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Fildişili oyuncusu Yaya Toure, City'nin en az Barcelona kadar iyi olabileceğini ve bu sezon adından sıkca söz ettireceğini iddia etti.
Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Fildişili orta sahası Yaya Toure bu sezonun Manchester City'nin sezonu olacağını iddia etti.
Guardian'da yer alan haberde; "Bana neden Barcelona'yı bırakıp City'ye geldiğim soruluyor. Ben City'nin de en az Barcelona kadar iyi olacağına inanıyorum." şeklinde konuşan Toure bu sezon kesinlikle City'nin adının sıkça duyulacağını iddia etti.
"En iyi olmak için ihtiyaç duyulan oyunculara sahibiz. Edin Dzeko çok iyi bir performansa ulaştı ve Sergio Agüero'yu kadromuza kattık. Agüero zeki ve oldukça hızlı bir oyuncu." sözlerini kullanan Toure, bu sezon ligde ve Avrupa'da en iyiyi yapmak için mücadele edeceklerini dile getirdi.
28 yaşındaki oyuncu 2010 yılında 24 milyon sterlin karşılığında Barcelona'dan Manchester City'ye transfer olmuştu.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Premier Lig takımı Tottenham'ın Rus yıldızı Roman Pavlyuchenko'nun menajerine göre, takımdan ayrılan isim Peter Crouch olacak.
03 Ağustos 2011 Çarşamba - 15:08
Sporx.com dış haberler
Premier Lig takımlarından Tottenham'ın Rus golcüsü Pavlyuchenko'nun menajeri Oleg Artemov, pek rastlanmayacak cinsten bir açıklamayla Peter Crouch'un takımdan ayrılacağını iddaa etti..
Geçtiğimiz günlerde Roman Pavlyuchenko yaptığı açıklamada takımda çok sayıda forvet oyuncusu var muhtemelen birileri ayrılacak demesinin ardından, menajerinin de 30 yaşındaki İngiliz golcüyü işaret etmesi kafaları karıştırdı.
Artemov Sky Sports'a verdiği demeçte, Roman'ın yeni sözleşme imzalamasını beklediğini, Tottenham'ın bir çok kulüp tarafından istenen Peter Crouch'u satacağına inandığını söyledi.
Ayrıca Tottenham'ın forvet hattına yeni transferler yapmak istediğini söyleyen Artemov, transfer piyasasında talep gören Crouch'un elden çıkarılmasının mantıklı olduğu belirtti.
İngiltere Premier Ligi'nde mücadele eden Chelsea'nin milli oyuncusu Frank Lampard, yaşıyla ilgili spekülasyonlara cevap verirken Manchester United'ın 37'lik yıldızı Ryan Giggs'i övdü.
İngiltere Milli Takımı'nın da değişmez isimlerinden olan Lampard, futboldaki yaş sınırının değiştiğini iddia etti. " 30'lu yaşlara gelir gelmez insanlar sizin formdan düşmenizi, emekli olmanızı bekliyor. Fakat bir çok oyuncu en iyi dönemlerini bu yaşlarda geçirerek bu kanının değiştiğini kanıtladı." diyen orta saha oyuncusu, Manchester United'lı Ryan Giggs'in bu alandaki en güzel örnek olduğunu söyledi.
"Giggs bir çok maçta olduğu gibi Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde bize karşı da muhteşem oynadı. Ama o 37 yaşında." sözleriyle Giggs'i örnek aldığını gösteren İngiliz yıldız, "Kendinize iyi bakarsanız, en önemlisi kendinizi motive tutarsanız, vücudunuzu tanır ve doğru şekilde yaşarsanız 30'lu yaşlarınızda en iyi yıllarınızı bile yaşayabilirsiniz." dedi.
"Pazar Ligi'nde bile olsa futbol oynamaktan zevk alırdım" sözleriyle futbol sevgisine vurgu yapan oyuncu, yine de bu seviyede futbol oynamayı sevdiğini, fakat bunun için de sürekli en üst seviyede olması gerektiğini, aksi durumda oyunun dışında kalacağını iddia etti.
En üst seviyede mücadele etmeyi sevdiğini belirten hırslı oyuncunun mavilerle 2 yıllık daha kontratı bulunuyor. Ancak kontrat bitiminde 35 yaşında olacak Lampard, yeşil sahalardan kolay kolay kopacak gibi görünmüyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Saha içinde mi saha dışında mı![]()
İngiltere Premier Lig'i ekiplerinden West Bromwich'in yeni transferi kaleci Ben Foster, Capello'dan davet beklediğini ima eden açıklamalarda bulundu.
Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'ın yeni kalecisi Ben Foster eğer İngiltere Milli Takımı'ndan davet alırsa seve seve gideceğini dile getirdi.
Sky Sports'ta yer alan açıklamalarında, West Bromwich'e transfer olduğu için ne kadar mutlu olduğunu dile getiren Foster, şu anda sadece kulübü için oynamaya konsantre olduğunu ekledi.
"Ancak eğer bir gün Joe Hart ile ilgli bir şeyler olur ve Capello beni ararsa, tekrar milli takıma davet ederse bunu kesinlikle dikkate alırım." şeklinde konuşan 28 yaşındaki kaleci uzunca süredir son olarak 2006 Dünya Kupası kadrosunda kendisine yer bulabilmişti.
2005-2010 yılları arasında Manchester United forması giyen ancak sadece 12 maçta Kırmızı Şetyanların kalesini koruyabilen Foster, daha sonra Birmingham City'ye transfer olmuştu. Bu sezon ise kiralık olarak West Bromwich Albion formasını sırtına geçirecek.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Yayın: NTV Spor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
M.City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, Milner, Silva, De Jong, Toure, Dzeko, Balotelli
M.United: David de Gea, Evra, Ferdinand, Smalling, Vidic, Anderson, Carrick, Nani, Young, Rooney, Welbeck
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Man Utd bırakmaz gibi . Young'u izlemek zevkli olacak.
edit tuşu yokmuş Balotelli ne yahu ? Mancini hala oynatıyor mu Balotelli'yi.