Adriano'nun hiç yalanlanmaması beni umutlandırıyor inşallah gelir yahu...Yöneticiler uğraşıyorlardır kesin fakat şu kahrolası federasyon halen yabancı sınırını açıklamadı artık açıklasalarda herkes yoluna baksa...
Adriano'nun hiç yalanlanmaması beni umutlandırıyor inşallah gelir yahu...Yöneticiler uğraşıyorlardır kesin fakat şu kahrolası federasyon halen yabancı sınırını açıklamadı artık açıklasalarda herkes yoluna baksa...
Valla adam kendini cok iyi durumda hissediyormus.3-4 sene oynarım diyo gelirmi gelmezmi o yönetime baglı ama Taraftar Sergen'i istıyo.
Ne kadar da belli, Fenerbahcenin forma yazilari boyle degil. O site sacmalamis biraz
Haberin bariz yalan, resmin bariz fotomontaj olduğunu kanıtlamışsın, teşekkürler.
R9 logusunun rengi bildiğim kadarıyla Brezilya'nın renklerinden geliyor, FB'den değil yani.
Adriano formaları basılmış, bekletiliyor olsa dahi, formayı mağaza görevlisi basına göstermez. Depoda duruyordur dursa dursa.
C.Bilgiç'in demeci doğruysa transfer bitmiştir.
Kafkas Norveç'e gidiyor!
Kayserispor, yabancı futbolcu arayışlarını sürdürüyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas, bazı futbolcularla görüşmek için yarın Norveç'e gidecek. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yabancı futbolcu transfer etmek için temaslarının sürdüğünü söyledi. Hurma, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:
''Arjantin'de 6 maç izleyip, beğendiğimiz 3 futbolcuyla görüşme yaptık. İspanya'da oynayan bir futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor. Teknik direktörümüz Tolunay Kafkas yarın birkaç futbolcuyla görüşmek için Norveç'e gidecek. İki defansif, bir ofansif 3 yabancı futbolcu alacağız. Transfer çalışmalarını önümüzdeki hafta tamamlamış olacağız. Geleceğe dönük genç futbolcu transferlerimiz ise devam edecek.''
Hurma, kaleci İvankov'la bir problemlerinin olmadığın da belirterek, ''İvankov'un çocuğunun okul sorunu oldu. Bu sorun çözüldü. Tatilde olan İvankov, 4 veya 5 Temmuzda Kayseri'ye dönerek kampa katılacak'' diye konuştu.
23.06.2007
Kaynak : AA
Martinez çok iyi kaleci hemde genç ts biraz daha uğraşsa şu transferler iyi olur diğer kaleci ismini ilk defa duyuyorum
Rommedahl gelirse nerede oynayacak ki solda arda sağda sabri hasah şaş ??
Rico ile delgadonun takımda oynaması için çok çalışması lazm bence onunda pek işine gelmez ama gelirse çok iyi olur kritik maçlarda kritik goler atıyor
Alınan ve alınacak futbolcular her kim olurlarsa olsunlar, muhakkak düşünülerek alındı ve alınacak...
Feldkamp ve yönetim ortak karar verip, planlara uygun adamlar aldılar ve alacaklar...
Kısaca, nasıl olsa hocamızın bir bildiği vardır...![]()
Sabri'yle Hasan oynamıyor demek ki![]()
arkadaşlar bırakın allah aşkına çok seviyosanız sergeni para verin halı sahaya çağırın takır takır oynasın profesyonel futbboldan bahsediyoz ama burda bu saatten sonra sergenin sahada kendine hayrı yok kartalmıza ne yararı olucak biz ricoyu gönderelim diye uğraşıyoz bi de sergen mi gelcek yani.. sergen in ne olduğu ortada çok yararlı olduğu zmanlar oldu ama bitti gitti görevini tamamladı takımda.. isterseniz metin ali feyyazı da döndürelim oynasınlar tribünler seviyoo![]()
sabriyi sağ beke çekebilir.. milli takımda oynuyo..
Suanda rommedahl degil yonetim tamamen saviola olayina kilitlendi.Lyon 3 milyon vermis biz yine artirmisiz 3.700 vermisiz her an bu transfer bitebilir basina cikmadan bitirmek istiyorlar
Lyonla cekisiyoz ama saviola biizi iyi taniyo daha once malum burda maclara cikti
parayida sponsor verecekmis ismi sir gibi tutuluyor sponsor size para yerine topcu alirim demis yillik 5 milyona kadar cikma hakkimiz varmis
milli takımda hamit sağ bek oynuyor
ya boşverin sağ beki..
Saviola'dan gelecek haberler çok önemli şu an için.
Emrah sen bunları nerden öğreniyonyahu?![]()
vodofoooon
Vodafone verecek galiba Ülker de olabilir....
Gs bu paraları D- smarttan aldı bildiğim kadarıyla..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Saviola da gelirse Ali Sami diye bağırırım bilgisayarın başında
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
D-Smarttan 10 milyon dolar alındı diye biliyorum ya da alınacak.
Doğan Grubu olabilir bu transferin sponsoru
Arkadaşlar hatırlarsanız Adnan Sezgin bir yıldız daha alacağız demişti.. Saviola olma ihtimali çok yüksek bu akşam Saviola haberi az buçuk belli olur..
Saviola gelirse heralde kafayı yerim ben..![]()