Sayfa 148 / 476 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
4,411 ile 4,440 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla güzel transfer. Zamanında Bizde Carlos'u almıştık burdan böyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biraz önce NTVSpor'da ayrıldığını ama daha hangi takımda oynayacağına karar veremediğini söylediğini geçtiler ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Biraz önce NTVSpor'da ayrıldığını ama daha hangi takımda oynayacağına karar veremediğini söylediğini geçtiler ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii..
    Ntvspor Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğan,Yıldırım Demirören Quaresma'yı uçağıyla getirmeye gittiğinde Quaresma henüz net kararını vermedi demişti.Bu aşamadan sonra Guti'nin gelmeme olasılığını düşünmüyorum açıkcası.Salı günü Türkiye'ye geleceği söyleniyor.Bakalım yine de inşallah bir aksilik çıkmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Öyle bir ortamda zaten Beşiktaş ile anlaştım demesi şık olmazdı ki o da demedi zaten. Muhtemelen kulübün açıklamasını bekleyecektir ki bilmem kaç yıldır hizmet ettiği takımdan ayrıldığını açıkladığı ve duygusal olduğu basın toplantısında Beşiktaş ile anlaştım demesini kimse beklemiyordu.

Guti gibi bir oyuncuyu ligimizde seyredecek olmak gerçekten heyecan verici bir olay.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

ROBINHO İLE İLGİLENMİYORUZ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören Robinho konusunda tasarruflarının olmadığını söyledi.

Başkan Demirören, son günlerde basına yansıyan, Beşiktaş`ın Robinho ile ilgilendiği haberleri üzerine Haber1903`e yaptığı açıklamada; Robinho ile ilgili ilgilenmediklerini ve bu konuda tasarruflarının olmadığını belirtti.

-HABER1903-

Aynı sitede Guti ve Q7 için de olumsuz şeyler çıkmıştı ama 2'si de geldi. Resmi sitede yalanlanmadan ben bu habere inanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    ROBINHO İLE İLGİLENMİYORUZ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören Robinho konusunda tasarruflarının olmadığını söyledi.

Başkan Demirören, son günlerde basına yansıyan, Beşiktaş`ın Robinho ile ilgilendiği haberleri üzerine Haber1903`e yaptığı açıklamada; Robinho ile ilgili ilgilenmediklerini ve bu konuda tasarruflarının olmadığını belirtti.

-HABER1903-

Aynı sitede Guti ve Q7 için de olumsuz şeyler çıkmıştı ama 2'si de geldi. Resmi sitede yalanlanmadan ben bu habere inanmıyorum.
    Yildirim Demiroren Guti'yide almiyoruz demisdi , hic belli olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ligimizde böylesine bir maestro izlemek benide heyecanlandırıyor

Guti yarın geliyormuş diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

E yani ne olacak ;

Quaresma-----------Guti----------Robinho

--------------------İbrahimoviç-----------------

böyle mi olacak mış

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet yarın 15.30 da stadın önünden otobüsler kalkacakmış havaalanına Guti'yi karşılamak için.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Abi ben havalimanına gitmem valla Q7 yi karşılamaya gittim gitmez olaydım . Stada giderim.. Q7'nin Formasını aldım G14 dün kini de alırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robinho mu gelmiş?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gelen giden yok henüz Memo, yarın Guti geliyormuş galiba.

Guti için salı günü stadda olacak diyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yalnız her tamamlanan transferden sonra sayfanın üstündeki değerlendirme yıldızlarından biri eksildi. Nedense artık?

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yalnız her tamamlanan transferden sonra sayfanın üstündeki değerlendirme yıldızlarından biri eksildi. Nedense artık?
    Gözden kaçmıyor vallahi, her ne kadar böyle konularda yıldız sistemi önemli olmasa da, gelip üye olup ilk iş olarak rakip takımın transfer konusuna kötü puan vermek, o taraftarın psikolojisini belli ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çekemeyenler var mı demek istiyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir aksilik olmazsa Guti geliyor bugün...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

18:30'da İstanbul'da Guti...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

En sonunda geliyor.Hayırlı olsun kulübümüze.Kalitemizi artıracak bir transfer.Çok sevinçliyim Guti'yi Beşiktaş forması altında seyredecek olmaktan dolayı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hayırlı olsun Euro cup bizim dir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir forma alıp numarasına Guti ve Queresma'nın numaralarının karışımından oluşan bir numara yazdırıp üstünede "Guteresma" yazdıracağım kısmetse.

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bir forma alıp numarasına Guti ve Queresma'nın numaralarının karışımından oluşan bir numara yazdırıp üstünede "Guteresma" yazdıracağım kısmetse.
    saçmalama D

Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. Ligimizin kalitesi için çok önemli transferler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Madrid`de düzenlenen bir tören ve basın toplantısı ile veda eden 33`lük efsane golcü Raul Gonzales veda töreni sırasında da geleceği hakkında konuştu.

Almanya`nın Schalke 04 ekibi ile kesin anlaşmaya vardığı ve bu takıma transferine kesin gözü ile bakılan Raul düzenlenen veda toplantısında medya mensuplarının da sorularını yanıtladı.

TSİ ile 14.45`te karşısına geçen ve İspanyolca gerçekleştirilen bu toplantında Raul ilginç bir ifade kullandı.

Alman bir muhabirin İspanyolca sorduğu soru basın toplantısının en öne çıkan konusuydu.

Alman muhabir Raul`a: `Almanya`yı seviyorsunuz, sıcak bakıyormusunuz?` diye sorunca Raul gülerek:

`Almanya`dan da hoşlanıyorum, İngiltere`den de hoşlanıyorum, Türkiye`den de hoşlanıyorum.` dedi.

Beşiktaş`ın, Raul`a teklif yapması da bir anlamda doğrulandı.

Adı sürekli Almanya`nın köklü kulübü Schalke ile anılan Raul`a diğer kulüblerden de gelen teklifleri göz önüne seren cinstendi. Raul Schalke ile anlaştığı iddialarına hiç değinmeden toplantısını bitirdi.

-HABER1903-

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Raul Almanya'ya kesinlikle gitmez giderse ya Ingiltere'ye City veya Liverpool'a gider yada Besiktas'a gelir Guti,Schuster ve paradan dolayi.

Beşiktaşımıza hayırlı ve uğurlu olsun diyorum bunun yanı sıra Beşiktaş Altidore ile ilgileniyormuş.

BENİM TAHMİNİM ALTİDORE

Transfer konusunda, 3 tane forvet adayı varmış 2`si İspanya`da, birinin uyruğu da belli değil. İbrahimoviç isimlerini de duyduk ancak İbrahimoviç`in Türkiye`ye gelmeye sıcak bakmadığını biliyorum. Kulübü olur der ancak ibrahimoviç sıcak bakmaz.
    Benim diğer tahminim Altidore zaten bununla ilgili birkaç haber çıktı ancak kesin ve resmi bir şey yok şuan için.

-HABER1903-

Valla bu transferlerden sonra altidore ben beşiktaşa yakıştırmam çünkü avrupada zaten bobo gol atıyor nihatın performansı bu sene oynadığı mevk bakımından patlama yapacak arkasaında guti kanatta quaresma var bobo nihat iş yapar hemde çok iş yapar ancak illa bir forvet alınacaksa bununda bu isimler kadar yıldız bu isimler kadar beşiktaşta iş yapacak adam alınması lazım. Sercan derseniz sercan geçen sezon 4 go atabildi belki süretli beki kıvrak amason vuruşları çok kısır bir oyuncu genede bu sene yaptığı transferlerle beşiktaş rakiplerine göre çok önde duruyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Default İşte Beşiktaş Formalı Guti

İşte Beşiktaş formalı Guti
    Beşiktaş'ın Real Madrid'den kadrosuna kattığı İspanyol oyuncu Guti Hernandez siyah-beyazlı formayı sırtına geçirdi.
    Guti'nin Beşiktaş yöneticileriyle birlikte çektirdiği fotoğraflar kulübün resmi internet sitesinde yayınlandı. Bu akşam İstanbul'da olması beklenen ve Salı gecesi imza töreni planlanan Guti siyah-beyazlı kulüpte 14 numaralı formayı giyecek. İşte Beşiktaşlı Guti.

Siyah-Beyazlı kulüpten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Transfer görüşmesi yaptığımız Guti, bugün İstanbul’da olacak.

Saat 16.00'da İspanya’dan yola çıkan Guti, yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından Atatürk Havaalanı’na inecek ve daha sonra otele yerleşecek.

Guti, yarın sabah saatlerinde Maslak Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

guti'yi ligimizde izlemek çok zevkli olacak. bu yüzden beşiktaş'a teşekkür etmek gerek.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

O pantolon ne öyle yahu
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri