Sayfa 148 / 447 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
4,411 ile 4,440 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

66 lira çok iyi oldu şimdi sıra geldi bilet bulmaya

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SaLviO View Post

Eyvahhh...

Eyvahhh...

Eyvahhh...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Saldır Fenerbahçe oooolleeeeyyyy

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

murat çelikel başkanlığa aday olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fenerbahçeli kardeşimiz

[YOUTUBE="3_M2PKn8Yas"]selam verdik[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Neden ki? Eğer 90dk.yı çıkaracak kondisyonu yoksa gayette 60'tan sonra kullanılabilir. Oyuna sonradan girdi diye yapabileceği şeyleri yapmayacak mı?
    Alex oyuna sonradan girip kapanan GS defansını açamaz.Elinde Alex varsa 11'de oynatacaksın.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    acaba persembe gunu cezalar açiklandiginda baroni"ye ceza gelcekmi cok merak ediyorum niye derseniz trabzon maçinda tribunlere el kol hareketi yapti gostere gostere , bunun aynisinida melo yapmisti inonu stadinda ve meloya ceza gelmisti.
    Melo'nun yaptığıyla bunu aynı tutamazsınız.Melo'nun yaptığı harekete iyi bakın benzerlik olabilir ama Melo'nun yaptığı çok daha ağır bir hareket olmasına rağmen 1 maç ceza verilmiş.Baroni'ye ceza vermezler

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

58. maddedeki gibi hafif teşebbüs ağır teşebbüs işine döner bu baroni'nin olay da kurul karar verir ağırına hafifine.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    58. maddedeki gibi hafif teşebbüs ağır teşebbüs işine döner bu baroni'nin olay da kurul karar verir ağırına hafifine.
    Kurula gitme durumu yok, nereden çıkarıyorsunuz bunları? Hakem değerlendirmesine rağmen birilei kurula sevk edilecekse, bu Colman ve Zokora olmalı öncelikle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Alex oyuna sonradan girip kapanan GS defansını açamaz.Elinde Alex varsa 11'de oynatacaksın.
    Ben tam tersine 60'tan sonra giren bir Alex'in daha çok iş yapabileceğini düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş maçında gördük ki Ersnt yapıştı Alex'e ve Alex hiç bişey yapamadı zaten kendini kasmadı da ama o maç 60'tan sonra girse yorgun Ersnt karşısında daha çok iş yapabilirdi.

Aynı şekilde bu maçta da sakatlığı tam geçmez ise kendini riske atmak istemeyeceğininden çok kolay markajda kalabilir ve takımı 10 kişi oynuyormuş durumuna sokabilir. Ama sonradan oyuna girerek hem kendini çok yormadan hemde yorgun savunma karşısında diri kalarak pasları ve aklıyla oyunu yönlendirebilir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

emre pfdk ya sevk edilmiş doğrumudur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    emre pfdk ya sevk edilmiş doğrumudur
    doğru. bu sefer ki suçu bir Zokora'ya el uzatmak galiba.
    Last edited by meddah : 08.Mayıs.2012 at 22:16 Reason: Kural 6

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ne için sevk edildiği belli değilmi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok normal karşıladım.Sonucta Fenerbahçe cumartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak böyle şeyler gayet normal.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sıkıntı yok beyler sevk edilmemişler

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Zokora'nın Emre'ye yaptığı hareketi de gözlemcisi ile izleyip değerlendiren Abitoğlu'nun "Pozisyona çok yakındım. Karardan pişmanlık duymuyorum. Defalarca pozisyonu durdurarak izledim. Top gittikten sonra Zokora duramıyor ve ayağı ileri gidiyor. Sonuçta çarpışıyorlar. Bence sarı kart yeterlidir" dediği ifade edildi.

Bu neyin kafası yahu ne diyor bu adam ? Bir ayak o derece nereye kalkıyor allah için

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Zokora'nın Emre'ye yaptığı hareketi de gözlemcisi ile izleyip değerlendiren Abitoğlu'nun "Pozisyona çok yakındım. Karardan pişmanlık duymuyorum. Defalarca pozisyonu durdurarak izledim. Top gittikten sonra Zokora duramıyor ve ayağı ileri gidiyor. Sonuçta çarpışıyorlar. Bence sarı kart yeterlidir" dediği ifade edildi.

Bu neyin kafası yahu ne diyor bu adam ? Bir ayak o derece nereye kalkıyor allah için

O haber yalan büyük ihtimal.Hakem korktuğu için veremedi kırmızıyı o kadar.Ama o pozisyona kırmızı veremeyen hakem de bi daha hakemlik yapmasın

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

fıkra gibi olmuş. bence de kolpa.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Messi ile Alex kapışacak

Barcelona'nın Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi, 21 Haziran'da Kolombiya'nın başkenti Bogota'da düzenlenecek bir gösteri maçında, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza ile karşılaşacak.

Kolombiya'nın başkenti Bogota, 21 Haziran günü dünya yıldızlarını ağırlayacak. Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin organize edeceği gösteri maçında, EURO 2012'den ötürü Avrupalı yıldızların yerine Güney Amerikalı futbolcular boy gösterecek. Davet edilen isimler arasında, Fenerbahçeli Alex de Souza da yer alıyor.

Çocuklar yararına oynanacağı açıklanan gösteri maçında, Messi'nin takımı ile "Dünya Karması" olarak adlandırılan Brezilyalı oyuncuların ağırlıkta olduğu kadro karşılaşacak.

Davete olumlu yanıt veren isimler arasında, Javier Mascherano (Barcelona), Daniel Alves (Barcelona) ve Alexis Sanchez'in (Barcelona), Messi'nin takımında yer alacağı, Julio Cesar (Inter Milan), Robinho (Milan), Juan (Roma), Radamel Falcao (Atletico Madrid) ve Alex (Fenerbahçe) gibi futbolcuların da diğer ekipte boy göstereceği açıklandı.

Teknik Direktör olarak ise Brezilyalı Dunga'nın bir takımda yer alacağı, diğer takımın başında ise Diego Simeone (Atletico Madrid) ve Marcelo Bielsa'nın (Athletic Bilbao) düşünüldüğü öğrenildi.

Sporx.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yarin kupa finali biletleri satışa çıkıyor hızlı davranıp bir bilet alarak Ankaraya gitmeyi düşünüyorum sene boyunca Fener`i Izmire 1 defa bile göndermeyen federasyonu kiniyorum belki Uefaya bile giderim : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

izmirde organizasyon var gidiş geliş bilet 120 lira bilet bulamazsan bakabilirsin

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

FBTV; Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak bu dev derbi için özel bir yayın kuşağı hazırladı. Sezon boyunca Fenerbahçe futbol takımının kampı ve takım otobüsü de dahil olmak üzere diğer medya kuruluşlarına kapalı olan pek çok noktadan taraftarların izlemeye doyamadığı özel görüntüler ve röportajlar FBTV farkıyla ekrana gelmişti. Süper Finalde ise bu kez daha fazlası da olacak. Cumartesi günü oynanacak tarihi derbide FBTV'nin canlı yayınları sabah 09.00'da başlayacak ve günboyu sürecek.

"Kapılar Sadece FB TV'ye Açık"
    Bu kapsamlı yayın kuşağında Fenerbahçe futbol takımının kamp yaptığı Samandıra Can Bartu Tesisleri'nden, Fenerbahçe futbol takımı otobüsünden , Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan ve Bağdat Caddesi'nden gün boyu canlı yayınlar gerçekleştirilecek.

Ayrıca, FB TV stüdyolarında gün boyunca aralarında ünlü sanatçılar, eski sporcular, gazeteciler ve ünlü yorumcuların yer alacağı programlar izleyicileri ekrana kilitleyecek"

KAYNAK : SPORX

Fatih Terim'in maçı Kadıköy'de nerede izleyeceğini merak ediyorum, Fanatik'te ki haberde yalanlandığına göre..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlla izlemesi mi gerekli, ben olsam cezalı adama izin vermem. Kurallar böyle diyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Şeref tribününden yer verirler veya en tepede loca var orasıda olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İsterse her maç yaptığı gibi hakemlerin arkasından kovalayıp maç izlesin sonuç fark etmeyecek de yine de cezalıysa bu maçı izlememesi gerekiyor. İzlese ne olacak talimat mı verecek. Bu da ayrı bir yasak ayrı bir ceza. İzlemesi yönünde baskı neden? Dumanla mı haberleşecekler?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

derbiyi fenerbahçeli hakem cüneyt çakır yönetecek

Cüneyt Çakır'a gram güvenmiyorum.

Kendisi kariyerini ateşe atacak kadar itaatlidir bazılarına.

Gökhan Gönül'ü atışı hala gözümün önünde, geçen sene ki hatası da 5. lig hakeminin yapacağı cinsten değildi.

Diyeceğim o dur ki; taraftara çok iş düşüyor Cumartesi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Uche View Post
    Cüneyt Çakır'a gram güvenmiyorum.

Kendisi kariyerini ateşe atacak kadar itaatlidir bazılarına.

Gökhan Gönül'ü atışı hala gözümün önünde, geçen sene ki hatası da 5. lig hakeminin yapacağı cinsten değildi.

Diyeceğim o dur ki; taraftara çok iş düşüyor Cumartesi.
    bence bu son maç hata elbette olcaktir ama en aza inicektir diye dusunuyorum. ve cuneyt çakir tribunlerden etkilenmeyen bir hakem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bence bu son maç hata elbette olcaktir ama en aza inicektir diye dusunuyorum. ve cuneyt çakir tribunlerden etkilenmeyen bir hakem
    Demek istediğim eğer bir yerden emir alırsa maçla ilgili o emire sonuna kadar uyar ve yaptığı tüm hataların üstü 'Barça - Chelsea maçını yöneten hakeme de mi laf söylüyorsunuz ?' sorusuyla kapatılacak veya kapatılmaya çalışılacak.

Fırat Aydınus'u 100.000 kere tercih ederdim şu maça, her yönden.

Mesaj Yetkileri