Sayfa 148 / 464 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
4,411 ile 4,440 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bank Asya'yı falan da ertelemeseler bari.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Aziz Yıldırım ile yapılan görüşme sonrasında olağanüstü kongre alınmış. O yüzden Nihat Özdemir istifa etmiş. Ali Koç başkan adayı olacakmış. Aziz Yıldırım ve yönetimimiz de Ali Koç'u destekleyecekmiş.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Ben düşürülmemesini istiyordum takımımın . Çünkü o zaman CL falan da otomatik olarak olmayacaktı. Ancak şu an zaten Avrupa yok o yüzden takımın düşürülmesini, şampiyonluk kupasının alınmasını ve de havuzun çökmesini istiyorum. Yönetim kurulu karar alsın açıklama yapsın şikenin kralını yaptık diye o zaman TFF düşürür de şu tantana biter zaten Avrupa yok.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2003

Milan ornegini pek kullanmayin bence.

Milan'in sampiyonlar ligine katilma hakki kazandigi sezon icin geriye dogru -30 puan ceza aldi. 88 puan toplayan ve ikinci olarak sampiyonlar ligi gruplarina katilacak Milan, bu cezadan sonra 58 puana indi ve lig tablosunda 3. siraya dustu.

Bu nedenle de on eleme oynadiktan sonra sampiyonlar ligine katildi.

Biz bir karar vermedik, veremedik. Karar veremedigimiz icin de bizim yerimize karar verdiler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Doğrudur, Calciopoli'deki tüm cezaları IFF vermiştir ancak UEFA bizde olduğu gibi onlara da karar alma baskısı uygulamıştır, bizdeki tek fark biz süreci çok fazla erteledik, zamanında gereken müdahale yapılmadı ve ipin ucu kaçtı.

Milan'ın durumu Ömer Abi'nin dediği gibi puan düşümünden sonra ligdeki sıralamasına göre belirlendi ve Partizan Belgrad takımıyla eleme oynayıp geldi. Normalde 44 puan düşürülecekti ve gidemeyecekti ancak sonradan ceza 30 puan düşürülmesi şeklinde oldu ve bu şekilde gidebildi.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mesele karar vermek değil verilen kararın arkasında durmamaktır. Korkaklıktır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Mesele karar vermek değil verilen kararın arkasında durmamaktır. Korkaklıktır.
    tff şu süreçte 3 kere ağız değiştirdi aga korkaklık kaypaklık adını sen koy artık...

kötü oldu fenerbahçe için istifalar gelmeye başladı anında.futbolcuların ayrılma haberleri falan...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    tff şu süreçte 3 kere ağız değiştirdi aga korkaklık kaypaklık adını sen koy artık...

kötü oldu fenerbahçe için istifalar gelmeye başladı anında.futbolcuların ayrılma haberleri falan...
    istifa kongreye gitmek için...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu istifa kongrenin bir an evvel toparlanması için diye umuyorum. Aksi takdirde yönetimi yalnız bırakmak Nihat Özdemir'e yakışmaz...

Ayrıca tahkimin kararı bozduğu söylentisi var. Açıklamayı merakla bekliyorum. Eğer böyle birşey olursa bakın o zamanki komediye.
    TariboWest

Milli Takımın Kaptanı Emre Belözoğlu: "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldık"

Hani senin milli duyugların vardı da milli maçta şöyle böyle olmazdı? orası milli takımdı hani..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Milli Takımın Kaptanı Emre Belözoğlu: "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldık"

Hani senin milli duyugların vardı da milli maçta şöyle böyle olmazdı? orası milli takımdı hani..
    O milli duygular , ondan fazla milli duyguları olan insanların ıslıklarıyla köreldi.
    Bir Dost

Hellbells

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    O milli duygular , ondan fazla milli duyguları olan insanların ıslıklarıyla köreldi.
    O zaman sorun yok. Baştan söylesin bunları, ıslık yedim duygum köreldi desin anlayalım.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

O zaman sorun yok. Baştan söylesin bunları, ıslık yedim duygum köreldi desin anlayalım.
    Bazı şeyleri açık açık söylemene gerek yok anlayan anlıyor. Bak TFF'ye dava sonuçlanmadan nasıl anladı şikeyi. CL'den men etti. Anlayan anlıyor yani rahat ol sen.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hala bunu nasıl tartısabiliyorsunuz. sizin takımınıza yapılsaydı merak ediyorum ne yapacaktınız. sen benim takımıma şikeci damgası vur avrupadan men et. ben gelip milli takım için oynayım ha. güldürmeyin beni..

inşallah devamı gelir diğer branşlarla..

gs'nin istediği gibi temiz futbol.. oynasalar uefa gelip 8 yıl men eder ya.. dün MAA diyordu. biz ülkemize zarar vermek istemeyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hala bunu nasıl tartısabiliyorsunuz. sizin takımınıza yapılsaydı merak ediyorum ne yapacaktınız. sen benim takımıma şikeci damgası vur avrupadan men et. ben gelip milli takım için oynayım ha. güldürmeyin beni..
    biliyorum fenerbahçe'yi türkiye,türkiye'yi fenerbahçe olarak görüyorsunuz çoğu kişi bunu takımı için düşünür.ama türkiye bu sonuçta tff değil milli takımın adı.bende baştaki hükümet kötü,herkeste bundan var bende yok diye protesto amaçlı askere falan gitmeyin olur mu hiç öyle şey yazık günah vallaha
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post

inşallah devamı gelir diğer branşlarla..

gs'nin istediği gibi temiz futbol.. oynasalar uefa gelip 8 yıl men eder ya.. dün MAA diyordu. biz ülkemize zarar vermek istemeyiz.
    Öyle bir konuşmuşsunuz ki sanki kulüp suçsuz fedarasyon oyun olsun diye clden men ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Öyle bir konuşmuşsunuz ki sanki kulüp suçsuz fedarasyon oyun olsun diye clden men ediyor
    sende öyle bir konusuyorsun ki sanki suçlu olduğuna karar verilmiş...

Yorumsuz....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

serkan abi iyi özetlemiş..

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İnsanları yaftalamaya bayılıyoruz, Emre sırf Fenerbahçe'ye transfer olduğu için her fırsatta laf sokma çabasında olanlar, milli forma altında Emre ıslıklandığında, ıslıklayanlara VATAN HAİNİ demeyenler, AY YILDIZ ıslıklanıyor yahu, ötesi var mı bunun, şimdi daha Emre'nin söylediği belli bile olmayan bir söz üzerine, hepsini vatan haini yapabiliyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

RT @CemKurel: Ulastigimiz Fenerli futbolcular Milli takim boykotu gibi birseyin soz konusu bile olmadigini soylediler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    RT @CemKurel: Ulastigimiz Fenerli futbolcular Milli takim boykotu gibi birseyin soz konusu bile olmadigini soylediler.
    Haluk Yürekli de yok böyle bir şey demiş.Fırsat kollamamak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

RT @Fenerbahce: Emre Belozoglu: Internet ortaminda ve sosyal paylasim sitelerinde benim adim kullanilarak yapilan aciklamalar dogru degildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Belozoglu: Internet ortaminda ve sosyal paylasim sitelerinde benim adim kullanilarak yapilan aciklamalar dogru degildir.

Fenerbahçe resmi twitter hesabı.

Hani milli takımı bırakıyordun ?

Kim dedi Bunu merak ettim

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bence TFF'nin elinde birşeyler olmasa bu kararı vermezdi, buna rağmen Fenerbahçe'yi küme düşürmeme sebebi ise, yayın gelirleri, havuz sistemi, klüp büyüklüğü, tepkiler vb. şeyler olabilir.

Sadece benim görüşüm.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

UEFA haklı karar aldıysa denilcek bişey yok haklıyız veya haksısız ama artık kimse bu klüpten eskisini beklemesin bitmiştir bu klüp büyük bi krize girecek klübüde kimse kolay kolay sahiplenmez riske girmez.

Nesil
    2006

Temiz olduğumuza artık sonuna kadar inanıyorum, düşürsünler bizi bank asyada gümbür gümbür geliriz... Umrumda bile değil, digitürk batar, benide en çok bu sevindirir... Bu TFF digitürk batmasın diye play-off sistemi getirmiştir, işte böyle ürünler böyle kararlar veriyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

arkadaslar demin uefayi aradim
    Kendimi serbest gazeteci olarak tanitim ve medya bölümüylen görüstüm...
    Dediklerim ve aldigim cevaplar aynen söyle.

Ben: Türkiyedeki durumu biliyorsunuzdur.?
    UEFA: Evet biliyoruz...
    Ben: Peki, dün TFF bir aciklama yapti, eger ki Fenerbahce men edilmesze 8 sene ceza alacaksiniz demissiniz bu dogru mu?
    UEFA: Hayir böyle birsey olamaz böyle bir durum söz konusu degil ve biz bunu aciklamadik.
    Ben: Peki Fenerbahce baskani hapiste.TS baskaninin yurtdisi yasagi oldunu biliyrmuydunuz ?
    UEFA: Hayir bilmiyordum
    Ben: TS sike olayinin icinde neden onlari aliyorsunuz sampiyonlar liginine?
    UEFA: bu konuda bilgim yok...
    Ben; Bakin ben Fenerbahce taraftariyim ve bu olay böyle bitmeyecek. Bizi men edemesiniz.Nasil bu karari kuradan bir gün önce verirsiniz.
    UEFA: bu karari TFF aldi
    Ben: Peki TFF bu karari almasaydi siz bizi men edicekmiydiniz.
    UEFA: Bilgim yok.
    Ben: Bunun hesabini kim verecek peki.Sucsuz yere bizi men ediyorsunuz
    UEFA: Bu konuda daha fazla birsey diyemem. Ama bu 8 sene olayi yalan ve bu karari TFF aldi.
    Ben: Bu kura cekimini yapmayin cok kötü hesap verirsiniz.aciklama istiyoruz.durdurun bu olayi dedim ve telefonu kapatim

aramak isteyen arkadaslar icin
    +41 848 00 2727

medya bölümünü isteyin
    ve aciklama yapmalarini isteyin

kaynak = gencFB forum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by vFor View Post
    arkadaslar demin uefayi aradim
    evden mi aramış cepten mi? inandırıcı mı şimdi bu gfb linin dediği? koca uefa abi tüpçü mü.

Nesil
    2006

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik‚ Fenerbahçenin Avrupa kupalarından men edilmesi kararının alındığı toplantıda yer almadığını söyledi. Erzik‚ UEFA karar için artık federasyonu zorlamaz dedi.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik‚ Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´nden ihraç edilmesi hakkında ilk kez konuştu.

CNBC-e´ye özel açıklamalarda bulunan Şenes Erzik‚ UEFA´nın bundan sonra Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) Fenerbahçe ile ilgili kararlar hakkında herhangi bir zorlaması olmayacağını‚ federasyon yönetiminin kararlarını bekleyeceğini söyledi.

Kendisi taraf olduğu için Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´nden ihraç edilmesi hakkında "UEFAda konuşacak son kişi olduğunu" belirten Erzik‚ "Kararlar kapalı kapılar ardında alındı ve prosüdür gereği o toplantılara alınmadım" açıklamasında bulundu.
    ..........

Mesaj Yetkileri