Sayfa 149 / 169 İlkİlk ... 4999139147148149150151159 ... SonSon
4,441 ile 4,470 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Puan Durumu

Fikstür

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tim sherwood kovuldu çok büyük ihtimalle do boer gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ajax yönetimi de Boer ' u bırakmaya kesinlikle karşı çıkıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Liverpool'un Udinese'li Muriel'i alması lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Trt Spor'da FA Cup finali var ikinci uzatma devresi oynanıyor 2-2'lik eşitlik var maçta.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ManU açıkladı, Van Gaal ile anlaşmışlar 3 yıılık. Giggs reis de yardımcısı olacakmış.

http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...s-manager.aspx

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    ManU açıkladı, Van Gaal ile anlaşmışlar 3 yıılık. Giggs reis de yardımcısı olacakmış.

http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...s-manager.aspx
    Kesin gibiydi gelmesi ama yine de bir umut olmaz mı acaba diyordum Umarım United'a hayırlı olur..
    Last edited by omersal : 19.Mayıs.2014 at 19:26

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

David Moyes'ten çok daha mantıklı bir hamle.Ben zaten Ferguson'un neye dayanarak Moyes'i halefi seçtiğini anlayamıyorum.Adamın o kadar sürelik Everton kariyerinde elle tutulur başarısı bir kez UEFA'da son 16'ya kalmak,bir kerede ligi 4.tamamlamak ki o da 2005'te.Manu'da da başarılı olamadı zaten.Van Gaal da belki başarılı olamayabilir,futbolda bunlar var ama adamın kariyeri ortada en azından.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Mayıs.2014 at 19:46
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Van Gaal ve Giggs reisle ManU yine şampiyonluğa oynayacaktır şüpheniz olmasın. Kadro zaten iyi bir kaç takviyeyle çok iyi yerlere gelirler. ManU'dan tek isteğim Sneijder'i almamaları onun dışında ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    David Moyes'ten çok daha mantıklı bir hareket.Ben zaten Ferguson'un neye dayanarak Moyes'i halefi seçtiğini anlayamıyorum.Adamın o kadar sürelik Everton kariyerinde elle tutulur başarısız bir kez UEFA'da son 16'ya kalmak,bir kerede ligi 4.tamamlamak ki o da 2005'te.Van Gaal da belki başarılı olamayabilir,futbolda bunlar var ama adamın kariyeri ortada en azından.
    Manu'da bir gelenek vardı Van Gaal'e kadar, Britanya ülkeri dışında ülkelerden teknik direktör ile çalışmıyorlardı. Van Gaal ilk olacak. Moyes de bu doğrultuda seçilen bir isimdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Van Gaal çok başarılı bir TD ve kariyeri ortada ama bizim için TD bir baba gibidir ve geçmişten beri Manu bu aile sıcaklığıyla şampiyonluklar yaşamıştır.Van Gaal bu sıcaklığı verebilir mi ? Düşündüren nokta burası. Moyes'la kıyaslamak bile hata , kim gelse başarılı olur Moyes'tan

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Van Gaal çok başarılı bir TD ve kariyeri ortada ama bizim için TD bir baba gibidir ve geçmişten beri Manu bu aile sıcaklığıyla şampiyonluklar yaşamıştır.Van Gaal bu sıcaklığı verebilir mi ? Düşündüren nokta burası. Moyes'la kıyaslamak bile hata , kim gelse başarılı olur Moyes'tan
    O zaman Fatih Terim'i getirseymişler.

Bence Manu'nun kadrosu yeterli kaliteye sahip değil, özellikle defans hattı ve orta sahası çok kötü. Rakiplerine kıyasla en kötü orta saha ikilisine sahipler. Ciddi bir yatırım yapılmazsa Manu bu kadroyla en fazla 3. olur. O bile çok zor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    bence tam tersi van gaal ferguson tarzında bi menajer

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bence tam tersi van gaal ferguson tarzında bi menajer
    Umarım sen haklı çıkarsın

Quote Originally Posted by himone View Post
    O zaman Fatih Terim'i getirseymişler.

Bence Manu'nun kadrosu yeterli kaliteye sahip değil, özellikle defans hattı ve orta sahası çok kötü. Rakiplerine kıyasla en kötü orta saha ikilisine sahipler. Ciddi bir yatırım yapılmazsa Manu bu kadroyla en fazla 3. olur. O bile çok zor.
    Fatih Terim'i isterdim ben

Bu yaz baya bir para harcarız diye düşünüyorum , özellikle defans hattı ve MC bölgesine en az 4 transfer yapılacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Van Gaal, Moyes'in yanında Yılmaz Vural'dan sonra Mourinho gibi kalır bence.

Yillar sonra manu Avrupa'da yok mu şimdi?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yillar sonra manu Avrupa'da yok mu şimdi?
    Milan ve Manu kendi aralarında hazırlık maçlarıyla geçirecek sezonu
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ferguson gidince takim cop oldu o varken anlamiyorduk da simdi gozumuze batmaya basladi kadro. misyonunu tamamlamis cok fazla oyuncu var. tipki eski chelsea gibi, mataya o kadar para vereceklerine sol bek ortasaha ve stopere iyi transferler yapilabilirdi. kagawa falan varken mataya ne gerek var. sonra fellaini yilin bombasi, gereksiz otesi. bu yaz transfer donemini yogun gecirir manu, cok eksik var.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ferguson gidince takim cop oldu o varken anlamiyorduk da simdi gozumuze batmaya basladi kadro. misyonunu tamamlamis cok fazla oyuncu var. tipki eski chelsea gibi, mataya o kadar para vereceklerine sol bek ortasaha ve stopere iyi transferler yapilabilirdi. kagawa falan varken mataya ne gerek var. sonra fellaini yilin bombasi, gereksiz otesi. bu yaz transfer donemini yogun gecirir manu, cok eksik var.
    fellaini benim en beğendiğim oyunculardan biridir.o mevkide kaç tane ondan iyisi sayabilirsin ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bence daha dikkatli izle berk, fellaini sisirilmis biri. boyu disinda bir artisi yok adamin. anca kosup dursun, yakalarsa da rakibin bilegini ezsin. baska bir is yaptigi yok sahada. bir gun otur, sadece onu izle macta. dunya kupasinda da izleyebilirsin mesela. en fazla stoper olur, orda da agir kalir. hic begenmiyorum kendisini, manuya transferi de sadece moyesten dolayidir buyuk ihtimal. bence bidon olmaya aday premier ligde.

FMdeki profile bakarsan sahane, hatta vazgecilmezim olur ama gercegiyle alakasi yok bana kalirsa.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bence sen biraz daha dikkatli izlemelisin abi.194 boyu hayvan gibi fiziği var bu adamın bence bu haliyle bu kadar koşması onu benim gözümde hızlı yapar.Eksiklikler daha çok göze çarpar her zaman, United'ın zaten bu tür oyuncuları var ama sen Carrick'den oyun kurmasını beklersen olmaz.Yanlış zamanda başka bölgeye ihtiyaç varken Fellaini alındığı için böyle oldu.2 sene önce alınsaydı belki yorumlar çok farklı olurdu neyse benim izlediklerim,gördüklerim daha farklıydı.Dünya kupası varken hazır önümüzde oturur beraber izleriz analizimizi de yaparız.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Fellaini çöp bi oyuncu. Gerçekten çok şişirilme bi oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

evertonda siritmiyordu da manuya gelince foyalari ortaya cikti. bu sene cok macini izledim. bence gereksiz biri manu icin. ona verilen parayla daha iyisi alinabilirmis. en kotu al axel witseli, hem saga sola bassin hem de pas yapsin. fellaini gibi tipler futbolun katili, zamaninda ardayi da hasat etmisti milli macta. o gunden beri zaten gicik kaptim adama.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tipinden,yaptıklarından,saçından dolayı sevmiyorsunuz dediğiniz gibiyse bu yaz göreceğiz çıkıp özür dilerim yanlış düşündüğüm için.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tip derken dis gorunusu kastetmedim ki, teknik fakiri olup futbolu teknikle oynamaya calisanlarin da bacagini eline veren tipler demek istedim aslinda. tipiyle ne alakam olur, banane

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bende tip derken senin dediğine tip demedim zaten abi yanına yaptıklarından dolayı diye ekledim zaten.tipinden dolayı sevmeyenler de olduğu için onu da ekledim oraya.ama bu ülkede lugano da melo da ve daha niceleri de çok sevildi o yüzden dediğin pek samimi gelmedi bana abi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

lugano ya da melo en azindan ise yariyorlar, bu fellainide o da yok. yoksa ben meloyu severim mesela, klas futbolcu ama mental yonu zayif iste. yoksa koy manuya oynasin. oyle bir futbolcu yani. zaten fellainiyi stopere koyacan, lugano gibi adam bicsin. baska birsey dusunemiyorum onun icin.

yine dondun dolastin superlige getirdin konuyu berk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

en yakın örnekte olanlar bunlar çünkü abi joey barton da derdim ama o adamın da seveni çoktur.ama pepe mesela şöyle bir düşünürsen sevmez kimse fellaini böyle bir ön yargı arasında kalmış.bu adam da tamamen boş bir adam değil işe yarayıp bacağı ele veren herkesi sevelim diye bir kanı da yok.o yüzden fellaini'yi sevelim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Börk'e kesinlikle katılıyorum Fellaini çok iyi bir oyuncu , formsuz bir sezon geçirdi sadece hepsi bu. Yanına iyi bir oyun kurucu alınırsa bu sene herkes gerçek Fellaini'yi görecektir. Bu sezona göre değerlendirme yapacaksak United'ın futbolcularının hepsi çöp.

Fellaini iyi bir premier lig santraforu olur aslında. Ortasahada çok agir kaliyor. Santrafor olarak oynatirsan ona dogru sisirirsin cok top indirir diye düşünüyorum. Ki evertonda da milli takimda da oyle oynuyor biraz. Forvet arkasi olup uzun toplari asiriyor surekli. Ama yerden cabuk oynamak gerekirse fellaini kocaman bir sifir.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri