biliyosun ki tv gelirleri falan arttı.bide şl'ye gidersek 10m euro gibi bir para geliyor.bence imkansız değiller.
biliyosun ki tv gelirleri falan arttı.bide şl'ye gidersek 10m euro gibi bir para geliyor.bence imkansız değiller.
800 bin € kiralık bedeli + 8 milyon satın alma opsiyonu ile JO ile anlaşılmış sanırım ama resmi sitede çıkmadan emin olmayız.Sonuçta her an pürüz çıkabilir...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Açtım resmi siteyi arada sayfayı yeniliyorum![]()
aynen ben de resmi siteyi yeniliyorum![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gece 2-3 gibi açıklayabilirler eğer transfer varsa genellikle öle oluyodu![]()
Basket maçı ile ilgili haber vardı.Buna çevirmişler.Gece 2-3 neyse o zaman Jo Galatasaray'da der artık
Resmi siteye giremiyorum yav![]()
Zorla biraz girersinBelki bir sürprizle karşılaşırız
![]()
Gio ve Jo geLirse ben daha ne isterimJo diyoLarda Haldun ÜstüneL Adebayor'la geLmesin
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
galatasaray jo için yaklaşık 236.000 sonuç
var google da arattımYuh diyorum .D
Sentugo.
Giovanni de Jo'nun yanına gelirse bu Arda'nın sezon sonu gideceğinin habercisidir resmen..
Hobaa![]()
Ben bu geceden umudumu kestim![]()
Bence sabah 9 da açıklarlar. Gazeteler yazamasın diye![]()
Bence bi kaç gün daha açıklanmayacak.
Osman Tanburacı Jo'nun transferi Linderoth'a bağlı demiş.Eğer Nonda'yla da anlaşılırsa yine bir yabancı alınacak diyor.Seneye gelecekler de şimdiden peylenmiş demiş ben burdaki peylenmişi çözemedim ama![]()
Üşenmedim araştırdımPara vererek bir şeyi önceden kendine ayırtmakmış
![]()
Abi adam Rezerve edilmiş dememiş işte. Öyle dese güzel Türkçemiz diye başlıyonuz yahu
Aferim Tamburamın Tellerine![]()
Yeni Şafak'ta okudum, şok oldum! gs Jo'yu aldı diyor gazete!!! 1.5 yıllık kiralık anlaşması yapılmış. sezon sonu 9milyon €'ya bonservisi alınabilirmiş falan
Linderoth'a yol göründü.
birde bir oyuncu daha istiyolar Premiere League'den. o da olursa Nonda gidici
yalnız şöyle bi sorun var...Avrupa Ligi'nde oynayamayacak Jo haber doğruysa. Everton formasıyla oynamış olmalı.
sezon sonu gelcekleri peylemişler demekkidaha anlaşılır bir dille kaporayı vermişler
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
yaw heryerde jo yazıo bide nonda giderse dos santos dünde haldun bey bügun yarın biter demişti hadi hayırlısı
Jo ve Santos'u ikna ettiysek Nonda ve Linderoth'u göndermek kolay.İnşaallah gerçekleşir bu transferler.Santos'un transferi Kewell ile ilgili olabilir belki.Acaba Kewell sözleşme yenilemeyi kabul etmiyecek mi?
Kewell yedek kalırsa problem yaratacağını düşünmüyorum eğer ki Dos Santos gelirse kesinlikle Arda bu sene sonunda gider o 2 oyuncuya verdiğimiz parayı Arda'dan çıkarırız zaten.
Bu kadar ofans oyuncusu varken Dos Santos'u nerde oynatıcaz biraz mantıklı olun
Jo için hâla kesinleşmiş bir şey yok merakla bekliyoruz.
Linderoth çıldırtıyor!
Linderoth, Galatasaray yöneticilerini çileden çıkardı. Sarı kırmızılıların dolu olan yabancı kontenjanını açmak için sözleşmesini feshetmek istediği İsveçli futbolcunun taviz vermez tavrı, sabırları taşırdı.
Linderoth ile biraraya gelen yöneticilerin fesih pazarlığından yine sonuç alınamadı.
Yıllık 1.3 milyon Euro’yu cebine koyan ve uzun süren sakatlıkları nedeniyle Galatasaray’da toplam 20 maç oynamadan 2.5 yılda 3.2 milyon Euro kazanan Linderoth’un, “Paramı almadan gitmem. Kalan 6 aylık param olan 600 bin Euro’yu ödemezlerse sezon sonunu beklerim. Zaten çocuklarımın okulu da şu anda burada” dediği öğrenildi.
İsveçli oyuncu bu parayı da peşin olarak istiyor.
21.01.2010
Kaynak : Hürriyet
Bu gayet normal yani ne o olursa olsun adam alacaklarını isteyecektir umarm bu sorun hallolur da transferin önü açılır.
tamam da sen bir işe giriyosun çalışmadan maaş alıyorsun varmı böyle birşey.seni işten çıkarıncada diyosun ki önümüzdeki 6 ayın maaşını da vermezsen çıkmıyorum diyor.