Sayfa 149 / 447 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
4,441 ile 4,470 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cüneyt Çakır'ın Avrupa ile burada yönettiği maçlar arasında büyük farklar var.Adam orada maç yönetirken kafası rahat yönetiyor.Ama burada öyle değil.Maç sonunda ülkesinin yarısı adama küfürler hareketler edebiliyor spor yorumcuları yerden yere vurabiliyor.Bu durum kararlarını etkiliyordur şüphesiz.Bu maçta penaltı da olur kırmızı kart da olur.Hakeme oldukça iş düşer bu maç.Umarım en iyi şekilde yönetir maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fırat Aydınus zaten benim için ülkenin en iyi hakemidir. Dünya'da da üst sıraları zorlar. Bu maça gelecek olursak artık başlığı açılsa fena olmaz aslında ama hakem Cüneyt Çakır'da olsa Fırat Aydınus'ta olsa ben de olsam fark etmez. Hata olabilir. Maç bizim sahamızda ve olası bir kötü sonuç karşısında sakin kalabilmeliyiz.Bizim takımımız zaten bu sene durabileceği kadar dik durdu,bu bize yeter demiyor muyuz. Centilmen olmalıyız,olmak zorundayız. Seneye de lig var çünkü seyircisiz oynama cezası alalım istemiyorum. Sonuç ne olursa olsun iki takım oyuncuları da alkışlanarak uğurlanırlar umarım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Eğer olumlu düşünecek olursam şöyle bir gerçek var;

Çok aşırı düzeyde gördüğünü çalan bir hakem kendisi, olayın aslını falan hiç düşünmez o an ne görüyorsa onu çalar. Buna göre de Emre'nin Trabzon maçında ki gibi sakin oynayacağını düşünürsek, Galatasaray'da kırmızı görme potansiyelli daha çok oyuncu var.

Eğer Cüneyt Çakır maçı kendisi gibi yönetirse her türlü işimize gelen bir hakem olur..

Edit: http://www.ligtv.com.tr/haber/gokhan-gonul-boyle-atildi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Zaten Turkiyedeki futbol futbol degil. Avrupa standartlarinda mac yonetilse her mac kirmizi kart veya penalti eksik olmaz ama hakemlerin toleransi sayesinde maclar 11 e 11 bitiyor. 2008 avrupa sampiyonasinda hepimiz gorduk, yari-final macina nerdeyse 11 kisi cikaramiyorduk. Bize normal gelen seyler avrupada hep kartlik aslinda. Cuneyt Cakir da avrupa mentalitesinde yonetince tukaka hakem oluyor. Aydinusla birlikte en iyi hakemimiz Cakirdir bence, cok cesur kararlari hic goz kirpmadan alabiliyor. Keske butun hakemlerimiz onu ornek alsa da cifte standartmis gibi olusan hakem kararlari ortadan kalksa. Ya hic tolerans gosterilmesin ya da sertlige prim verelim. Ikisi birden oldu mu haksizliklar ortaya cikiyor maalesef. Zaman icinde "bakin ingilterede hakem her faule duduk calmiyor" mantigiyla ligimizi katlettik, her tekmeye musamaha gosterilir oldu. Faulun sertligi olculdu. Sonunda geldigimiz nokta belli.

Ben Cuneyt Cakirin her zaman arkasindayim, umarim cizgisinden ayrilmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    izmirde organizasyon var gidiş geliş bilet 120 lira bilet bulamazsan bakabilirsin
    O da güzelmiş, organizasyon hakkında özelden bana mesaj atıp bilgi verirsen çok makbule geçer Ahmet, bilet bulamazsak ona yöneliriz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Cüneyt Çakır iyi tercih.Bu maçta %90 kırmızı kart çıkar.Çok dikkatli olmamız lazım.Emre'nin üstüne oynayacaktır GS'li oyuncular özellikle Melo ve Engin.

Bu arada Aziz Yılıdırm, derbide cezalı olan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e, maçı kendi locasından izleme davetinde bulunmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Lionel Messi, 21 Haziran'da Kolombiya'nın Başkenti Bogota'da Oynanacak Yardım Maçına Fenerbahçe'nin Kaptanı Alex de Souza'yı da Davet Etti.

Messi'nin Cağırdığı Isimler :

İspanya: Alves, Sanchez, Mascherano, Falcao, Godin

İtalya: Diego Forlan, Julio Cesar, Diego Milito, Robinho, Ezequiel Lavezzi, Juan, Alvaro Gonzalez

Türkiye: Alex

Portekiz: James Rodriguez

Arjantin: Ariel Ortega, Gabriel Milito

Fransa: Diego Lugano

Almanya: Juan Arango

Kolombiya: Giovanni Hernandez, John Viafara

Tutsun kolundan Luganoyu geri getirsin Kaptan

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus en iyi 2 hakemimiz onlardan birinin maçı alması güzel olmuş

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Lionel Messi, 21 Haziran'da Kolombiya'nın Başkenti Bogota'da Oynanacak Yardım Maçına Fenerbahçe'nin Kaptanı Alex de Souza'yı da Davet Etti.

Messi'nin Cağırdığı Isimler :

İspanya: Alves, Sanchez, Mascherano, Falcao, Godin

İtalya: Diego Forlan, Julio Cesar, Diego Milito, Robinho, Ezequiel Lavezzi, Juan, Alvaro Gonzalez

Türkiye: Alex

Portekiz: James Rodriguez

Arjantin: Ariel Ortega, Gabriel Milito

Fransa: Diego Lugano

Almanya: Juan Arango

Kolombiya: Giovanni Hernandez, John Viafara

Tutsun kolundan Luganoyu geri getirsin Kaptan
    P.S.G.'den ayrılmak istediğini açıkladı (Eğer balon haber değilse). Gelir mi gelir vallahi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alex'in de gelmesiyle yedeğin yedeği durumuna düştü. 2-3 aydır neredeyse hiç oynamadı. Oynadıysa da 180 dakikayı geçmez. Büyük ihtimal kıtasına dönecek diye düşünüyorum
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

aman bizden uzak dursun da

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lugano devri bence de kapandı. Gelecek sene sağlam bir defans almamız lazım Sanırım Aykut Hoca yine Fransa'dan bakacak, Yobo'ya partner.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada diğer branşlarda kötü haberler geliyor. Voleybol Erkek'te Emre Batur'la yolları ayırmışız, İvan'ın ve Arslan'ın durumu belli değil. Kadın Voleybol'da Naz Aydemir gidecekmiş hem de Galatasaray ihtimalle dahilinde. Yabancılarda sorun var. Hedeflere ulaşıldı diye küçülmeye mi gidiyorlar anlamak mümkün değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Lugano devri bence de kapandı. Gelecek sene sağlam bir defans almamız lazım Sanırım Aykut Hoca yine Fransa'dan bakacak, Yobo'ya partner.

aykut hoca fransa ligine çok hakim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bu arada diğer branşlarda kötü haberler geliyor. Voleybol Erkek'te Emre Batur'la yolları ayırmışız, İvan'ın ve Arslan'ın durumu belli değil. Kadın Voleybol'da Naz Aydemir gidecekmiş hem de Galatasaray ihtimalle dahilinde. Yabancılarda sorun var. Hedeflere ulaşıldı diye küçülmeye mi gidiyorlar anlamak mümkün değil.
    Castellani de gitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Castellani de gitmiş.
    Bunu şimdi duydum. Aziz Yıldırım buralara hakimdi, onun eksikliğini çok hissediyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yani koskoca Alex hep oynasın isterim, bu maçta oynamamasını istiyorum.Nedenide Baroni onun yerine oynarken çok yararlı oldu bizim için önde baskı ve top kapmalar gayet iyiydi...

Alex Beşiktaş maçındaki gibi mücadeleden kaçan, önüne geleni doğru düzgün değerlendiremeyecekse kısaca Risk alamayacaksa oynamasın diyorum ben Baroni onun 10 katını yapar böyle oynarsa Beşiktaşta vasattı sanırım sakatlıktan çıktı yinelemesin diye öyle kaçak oynadı.

Kuracağı kadro ne olursa olsun eleştirmeyeceğim ben maç sonu eleştirimi yaparım.Buraya kadar gelmemiz zaten harika bir olaydı olsakta şampiyon olmasakta sorun yok.Olursak zaten harika olur ama olmasada gönüllerin şampiyonuyuz biz çıkacağı 11 bence şöyle

---------Volkan---------
    Gökhan--Bekir--Yobo--Caner
    ----Emre----Baroni----
    Dia------Alex------Stoch
    --------Bienvenu--------

Böyle çıkacaktır.Yabancı sınırından Reto olmayacak ama aksine ben olmasınıda istiyorum

Kör olasıca böyle maçlarda iyi oynuyor
    Aykut hoca Alex'i özel çalıştırdı diyorlar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Hoca Reto'suz Mehmet'siz bu maça çıkmaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

---------Volkan---------
    Gökhan--Bekir--Yobo--Caner
    ----Emre----Baroni----
    Dia------Alex------Stoch
    --------Bienvenu--------
    böyle çıkmak demek takım savunmasını 2 ön libero ile yapmak demek o da takımı intihara götürür

---volkan--

gg---bekir--yobo---ziegler--

----selçuk--emre--cris----

dia------------------------stoch

------bienvenu reyiz------

kazanan kadroyu bozmamalıyız bence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex oynadığı taktirde Dia veya Stoch ikilisidnen en az biri yedek kalır o maçta. Aykut Hoca 3'ünü de sahada bırakacak kadar risk almaz hayatta.

Benim tahminim Trabzon maçının 11'i ile sahaya çıkacağımız yönünde.

Stoch-Dia yerine Caner-Mehmet Topuz bekliyorum ben. Belki hücum anlamında diğer ikisi kadar faydalı olamayabilirler ama takım savunması için, orta alanda üstünlük ve baskı kurmak için kesinlikle daha etkili isimler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta'nın kanadını kullanmalıyız. Geçen Beşiktaş maçında koridor yaptılar gol ordan geldi. DİA direk oynar mı bilmem de mutlaka en az yarım saat faydalanmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hakan Balta'nın kanadını kullanmalıyız. Geçen Beşiktaş maçında koridor yaptılar gol ordan geldi. DİA direk oynar mı bilmem de mutlaka en az yarım saat faydalanmalı.
    bjk maçında bizde aynı şekilde gol yemiştik ama

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

demedi demeyin fatih hocanın cezası kalkacak

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

FB bu maçta orta alanını dirençi tutmalı,Galatasaray'a ilk yarım saat gol fırsatı vermezse GS'li oyuncular sinirlenecek ve hatalara başlayacaktır. Cristian kesinlikle oynamalı,Alex'in durumu ne bilmiyorum ama.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gol atması gereken takım Fenerbahçe Oğuz tam tersi biz fırsat vermezsek onlar sinirlenir ve hatalara başlar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Gol atması gereken takım Fenerbahçe Oğuz tam tersi biz fırsat vermezsek onlar sinirlenir ve hatalara başlar
    e yani rahatiz sohbet alaninda"da soledim fenerbahce yuklenicek galatasaray kontrollu oynucak oynamak zorundada zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex oynayacağım derse kesinlikle oynar.Aykut hoca Alex oynarsa normal taktiğine döner.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

abi twitteri türkçe yapmayacaklardı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Lig TV'nin haberinde Aykut hocanın Trabzon maçından farklı olarak M.Topuz-Dia değişikliği yapacağı söyleniyor.Alex ve Sow yedek.

Şahsi görüşüm belki tekrar söylüyorum ama elinde Alex varsa ya 11'de başlamalı ya da hiç kadroya alınmamalı.Yine de ne olursa olsun desteğimiz sonsuz.

Mesaj Yetkileri