Şu Adriano' nun pozisyonunda Manisa'daki Ahmet İlhan daha iyi vuruyor. Uzak köşeye plase falan vursaydı bari
ek : Bu Puyol' da ne ciğer var arkadaş. Adam dk 90 da hakem ile konuşmak için 60 m depar atıyor![]()
Şu Adriano' nun pozisyonunda Manisa'daki Ahmet İlhan daha iyi vuruyor. Uzak köşeye plase falan vursaydı bari
ek : Bu Puyol' da ne ciğer var arkadaş. Adam dk 90 da hakem ile konuşmak için 60 m depar atıyor![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Mexes'in sarı kart gördüğü pozisyonda Busquets'in tavrı, genel Barcelona 'oyun' tarzı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
yok arkadaş ben böyle rezil bi hakem görmedim maçı katletti resmen her düdüğü barcelona lehine normalde barcelona real madrid arasında barcelonayı tutarım ama artık madrid olur münih olur çelsi olur kim gelirse şu barcelonaya bi fark atmalı
Barça yine hakemle mi kazandı yoksa hakem yine Barça ya yardım mı etti bilemedim..
Barcelona'yı eleyebilecek tek takım Bayern şu andaYazın bunu kenara...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bayern'in önce Madrid'i geçmesi gerek Barça nasıl olsa finalde![]()
Ispanyol rejisi sagolsun surekli Barcaya yapilan faulleri gosterdi. Milanin penalti pozisyonunu kacirdim, bir kere bile tekrarini goremedim.
Macin sonlarinda Milan ilerde presle topu kazanirken Iniesta nasil bir ciglik atti oyle ya, ayagi mi kirildi dedim neBu kadar hakemle oynanmaz, ayiptir.
Messinin son dakka sovu da harikaydi. Futbolsever olarak Messiyi canli izledigimiz icin sansliyiz. O da olmasa Barca icin en ufak bir sempatim olmazdi.
Barcelona'ya bir Messi bir de Xavi için sempati duyuyorum artık.O nedir arkadaş herkes mi numaracı olmuş ya.Derdin ne arkadaş git takır takır oyna topunu öyle numara falan yapınca bir şey kazanmıyorsun ki.
Edit:Ha bu arada bu yıl kupa yine Barca'ya gelecek gibiRakibi ya Benfica ya da Chelsea olacak.İkisi de fark etmez Barcelona'nın zorlanacağını düşünmüyorum.Finalde eşleşme ihtimali olan takımlardan sadece Bayern'in sürpriz yapabileceğini düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ribery: "Hepimiz yarı finale çıktığımız için mutluyuz. Şimdi muhtemel rakibimiz Real Madrid'i düşünmeye başladık." (Sky)
İvica Olic: "Hocamız ilk 11'de olacağımı Pazar günü söyledi. 1 Nisan diye pek güvenenedim ama gerçekmiş."
Ibra: "Mourinho'nun neden Camp Nou'ya geldiğinde çıldırdığını şimdi daha iyi anlıyorum. Haklı demiyorum, sadece anlıyorum."
Iniesta'nın bugüne kadar gol attığı maçlar da İspanya milli takımıda Barcelona'da maç kaybetmemiş.
eto'o bitmiş.
Bu akşam Nuri ve Hamit ilk 11'de![]()
Belliydi Nuri'nin oynacağı jafta sonu oynatmadı onu.
Real maçını veren Türksatta bir kanal var mı?
Chelesa turu alırsa Barça'ya patlar hele Torres.
Penaltı chelsea atıyor.
Kaka çok klas bir gol attı yayın gitti.
Kaka 2 yaptida , hamit ne yapti oyle karsi karsiya rezil ya![]()
Çeyrek finallerde herhangi bir sürpriz yaşanmadı. Bakalım yarı finallerden sonra beklediğim El Clasico finali gerçekleşecek mi Şampiyonlar Ligi finalinde?![]()
Kaka muhteşem vurdu.Eski Kaka'dan esintiler var sahada.
Dikkat ettiniz mi siz de, Real Madrid-Apoel maçının ağır çekimleri mükemmel.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
final madrid chelsea beyler
Hee Bayern'de buyrun beyler final sizin diyorduBarcelona'ya deyinmiyorum zaten adamlar yenilse bile oynayarak yeniliyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
reale güvenmiyorum güvendiğim tek isim jose