Engin haklı tamam iyi hoş o zaman Volkan'da haklı. Biri gelip benim resmimi çekse ben çekme dememe rağmen devam ederse dalarım gayet haklı.
Engin haklı tamam iyi hoş o zaman Volkan'da haklı. Biri gelip benim resmimi çekse ben çekme dememe rağmen devam ederse dalarım gayet haklı.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
bide milli takim kampinda olan adam nasil istanbulda oluyor anlamadim![]()
Sadece Engin mi ? Bir sürü futbolcu oyuncak alır gibi araba alıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Volkan'la Engin'in tepkisi bir tutulmuş, güldüm geçtim. Engin'in evinden aldırma vaadinde bulunduğunu duyamadık ama? Üstelik de kendisine hakaret eder gibi lan denmesine rağmen.
Engin'in arkadaşı Engin'in arabasıyla kaza yapmış, Engin suçlu öyle mi? O zaman sakın annenizden babanızdan arabasını filan istemeyin, maazallah kaza yaparsınız anneniz babanız hapse filan düşer.
Hey yarabbim ya, insanlar nelerle uğraşıyor böyle..
IcedEarth , yaptığın yorum o kadar saçma ki Engin'in manitalarına verdiği Porsche'la bir kişiyi yaralamalarına bizim annemizden babamızdan araba almamıza bağdaştırabiliyorsun . Sen bu kafada git kardeşim .
Yahu o manita dediğin kişilerin kafası yokmu ? Çocuk mu bunlar ? Nasıl giriyorlar bir markete ? Engin'in tek hatası bu kişilere güvenmesidir.Manitaların markete girmesi Engin'in suçumu şimdi ?
adam engine naber lan engin derse o da gerekli cevabı veriri tıpkı fotoğrafımı çekme denildiği gibi çekmeye devam ediliyorsa veriken tepki gibi doğal tepkiler bunlar
Porsche olayına girilmesi mantıksız .
Engin'in tavrı da gayet normal bence , Volkan'ın tavrı da normaldi bence , 'oğlum bak git' videosunda çöpçü dayının tavrı da.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Adam şakasına ''Engin naber la'' gibi birşey dediyse tepki abartı olmus.
Tartışmayı büyütmeye gerek yok , ne kadar uzatsak da aynı tepki siz haklısınız .
Lafını tartmayan cevabından incinir.
Yaşanan olayı ne kadar iyi özetliyor.
adamın gurbetçi olduğunu düşünürsek naber lan ı aşağılama maksadında söylememişte olabilir
Engin'de gurbetçi ama ?
olay yanlış anlaşılma olayı engin kaç senedir bu ülkede almandaya yaşayan türklerin konuşma biçimleri farklı engin kaç senedir bu ülkede engin dilini daha fazla özümsemiştir lakin o vatandaş almanyada daha çok sokak kültürü almıştır bilemezsinki adam durup duruken niye naber lan diyip tepki alınca şaşırsın yoksa orda nabıosun dostum der gibi naber lan diyolar bildiğim kadarıyla
bu arada banada tanımadığım birisi naber lan dese sen kimsin lan diye cevap veririm![]()
Aklıma;
Faruk bana fındığım der,
Sercan da bana gofretim der,
Cemil bebeğim der bana,
aha benimkisi de geldi
....
karikatürü geldi.![]()
Valla benim kafanın pek normal olmadığını zaten biliyorum da, sizin kafayı da sizin biraz düşünmeniz gerek sanırım.. Kendisinden arabasını isteyen ve ehliyeti olan birisine arabasını vermiş Engin, belki sevgililer belki çok yakın arkadaş. Bunda yanlış olan ne var? Annenizden babanızdan arabasını ödünç almanızdan ne farkı var bu durumun?
Volkan olayını ısrarla gündeme getiren arkadaşlar, şahsen ben Volkan'ın tepki göstermesini yanlış bulmuyorum. Ama bir milli takım oyuncusunun adeta bir mafya edasıyla "seni yazdım oğlum, evinden aldıracağım" demesi, hem de bunu onlarca şahidin arasında yapması ne kadar normal?
sanane ? para adamın değil mi ? ister manitalarına verir ister arkadaşlarına , nerden biliyosun normal arkadaşları olmadıklarını , ben de giderken arabamı veriyorum arkadaşlarıma manitam mı oluyo onlar ? insanın normal kız arkadaşı olamaz mı ?
hem para adamın , araba adamın , isterse arabadaki bütün kızları manitası yapar , isterse hepsine bir araba verir , seni niye ilgilendiriyor ki ?
laf atmak için laf atmayın Allah aşkına.
Senin niye cevap verme gereksinimi duyduğunu anlamadım ben titates .
IcedEarth ; Zaten Volkan'ın yaptığını savunmam mümkün değil dediğin gibi evden aldıracağım falan demesi zaten Volkan'ın önceden de yaptığı vukuatlarda da aynı laflar mevcut. Ancak Engin konusunda aynı şeyi düşündüğümü söyleyemem yanlış anladıysan kusura bakma .
Açıkcası ben olaya haklı haksızdan öte La tarzı kelimeler bazı insanların hoşuna gitmeyebiliyor.
Belki Enginin'de hoşuna gitmemiştir ve böyle tepki vermesi doğaldır bence.Hitap şekilleri önemli belki hoşuna gitmeyebilir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Engin normal tepki vermis, aynisini yapardim.
Ama manitalari degisin, market icine kadar gazlayip sonra frene basan insani ben pek normal gormuyorum.
Gaz diye frene basmıştır. Binlerce olay oluyor özellikle bayan sürücüler bu tarz durumlarda heyecan yapıp karıştırıyorlar pedalleri. Abartmayın bu kadar. Biraz daha zorlasanız adamı içeri attırcaksınız cinayete teşebbüsten.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Süper bir hazırlık kampı geçirdik.5te4 yaptık ve Finlandiya maçınıda biraz ciddiye alsak kazanırdık.Gerçekten çok umut verici oldu bu maçlar.Bu maçların bize en büyük yararıda Gökhan Töre ve Sercan'ı kazandık.
Bence sırf Sercan ve Gökhan değil, birçok oyuncuyu yeniden kazandık. Hamit olsun, Mehmet olsun. Çok iyi işler yaptı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hamit zaten hep oynuyordu ama evet Mehmet'i bunların içine katabiliriz.
beyler 5 maçıda izleyen varsa takım nasıl oynadı ben bi son maçı izleyebildim